Reno2001 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja mam niesmiałą propozycję, co by może założyc Bejkowi nowy wątek. Ten jest już dośc długi i ciężko będzie się nowym osobom połapac, dokąd jest to wątek Babuni a odkąd Beja ;) Quote
Ra_dunia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 właśnie się tworzy ;) http://www.dogomania.pl/threads/193060 Zapraszam :D Quote
Jagoda1 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Witam, wczoraj z "Anetek100" byłyśmy u Bubulinki, zawiozłam witaminy. Sunieczka ma się b. dobrze, jest b.b.b. kochana i szanowana, z Panem uwielbiają się. Objęła przywództwo wśród zwierzaków Panstwa. Spaceruje po działce, chodzi na spacery z Panstwem do lasu, radzi sobie zupełnie dobrze z kondycją. Sądzę, ze mnie poznała, bo adorowała cały czas, kiedy piłysmy herbatę, a może to tylko zapach wafelków, które uwielbia;)...? Z ogromnym wzruszeniem patrzyłam na kochaną starą psinkę, słuchałam Pani (Pan akurat wychodził do pracy), która z dumą opowiadała o jej niezwykłej mądrości i okazywanej im wdzięczności za to, ze jest z nimi. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bubulinka jest szczęśliwa. Oby więcej takich kochających domków. Quote
Recommended Posts