Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o suczki to pewnie nie byłoby problemu, musiecie jednak zadzwonić do Asi, ja o niczym nie decyduję... jeśli chodzi o warunki to napewno sunia nie zamieszka w domu.... tam mieszka tylko Olek ;) i Asi psy, ona ma labradorkę i husky sukę, które z suczkami się nie uwielbiają ...

Ale mamy u nas staruszki, Talesa, Radka, Ryśka, Buraja niewidomego i kulawego, chyba źle u nas nie mają :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaznaczam sobie Babcie. Ra-dunia , Ty napewno cos wymyslisz ,zeby skolowac kase;) Przeciez mozemy jej wybrac przyawoite imie. Kto chcialby miec na imie Babcia??:razz: bedziesz komentatorka i uzbieramy:p

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Leyla faworytko jedna ;) no ba :D Jeszcze inne cuda i wynalazki się wykombinuje, tylko hoteliku trzeba...

..no tak, no tak....ja juz mysle o tym jak Babinke zabezpieczyc.

Posted

Sunia jest wysterylizowana, posiada aktualne szczepienia, chip identyfikacyjny.
Mieszka obecnie w boksie z ok. 5-letnim Żabolem. To kochana, starsza, b. smutna psinka.
W schronisku rozpoczął sie remont,cały czas w Gazecie Olsztyńskiej jest prośba dyrekcji schroniska o domy tymczasowe. Wiele psiaków znalazło już dt, a niektóre ds.
Wkrótce będzie "zagęszczanie" boksów...
O starsze i stare psiaki odwiedzający rzadko pytają....

Posted

Leyla napisał(a):
...juz wszyscy spia chyba:placz:

Dlaczego klamiesz ? A ja to co ? Taka wazna sie zrobilas, bo zaklady wygrywasz :razz:

20 zl deklaracji dla kochanej Babci ode mnie.

Posted

Babcia Agata stawia się na zaproszenie - Radunia, wiesz, gdzie uderzyć. Tylko że ja już po same uszy zadeklarowana jestem. W dodatku w niedzielę wyjeżdżam, nie będzie mnie 2 tygodnie. Zajrzę po powrocie. Będę żywiła się grzybkami (cholera, może wreszcie wyrosną!) i może uda mi się odłożyć grosik.

18.09. będę wracać ze Szwaderek do Łodzi. Więc darmowy transport jest.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Mogę ją przyjąć za 250 zł

Czarodziejko kochana :loveu: wiedziałam gdzie zapukać :loveu:

Wszystkim bardzo bardzo dziękuję za przybycie :loveu:
Li1 - już wpisuję Twoją deklarację
Ode mnie Babcia dostanie 30 zł stałej :cool3:
Mamy więc już 50 zł deklaracji stałych - brakuje 200 i na transport.

Posted

mamy już 80 zł deklaracji stałych :) Burka z corgowego forum dokłada 30 zł.

Brakuje 170 zł!!!

Czy zgadzacie się, żebym została skarbnikiem Babci? Obiecuję, że kasy nie zmalwersuję ;) nie wydam na hazard ;) ani nie przepiję ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
mamy już 80 zł deklaracji stałych :) Burka z corgowego forum dokłada 30 zł.

Brakuje 170 zł!!!

Czy zgadzacie się, żebym została skarbnikiem Babci? Obiecuję, że kasy nie zmalwersuję ;) nie wydam na hazard ;) ani nie przepiję ;)

Jeśli chodzi o mnie to bardzo bym chciała zebyś zostala skarbnikiem i dokladam Babulence 50 zeta stalych

Posted

Leyla napisał(a):
Jeśli chodzi o mnie to bardzo bym chciała zebyś zostala skarbnikiem i dokladam Babulence 50 zeta stalych

Rewelacja:loveu::loveu::loveu:

A Punisher nic nie dołoży?? :evil_lol:

BRAKUJE 120 zł!

Kto da dyszkę albo dwie
do konta Babci dołoży się?

Posted

Najnowsze wieści z forum corgi:
Magda N - 50 zł
Magda Ch - 25 zł

:loveu::loveu::loveu:

BRAKUJE 45 zł!!!

Oby tak dalej :)

Pamiętajcie jednak, że Babcia jest starszą już sunią, więc na pewno musimy mieć zapas na leczenie, nieprzewidziane wydatki, może jakieś suplementy diety...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
.....

hmm no niewiem:cool3::evil_lol::evil_lol:
ekipa hazardowa sie zebrala, wiec trza cos pomyslec o jakims bazarze:lol: