kaskadaffik Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jeśli chodzi o suczki to pewnie nie byłoby problemu, musiecie jednak zadzwonić do Asi, ja o niczym nie decyduję... jeśli chodzi o warunki to napewno sunia nie zamieszka w domu.... tam mieszka tylko Olek ;) i Asi psy, ona ma labradorkę i husky sukę, które z suczkami się nie uwielbiają ... Ale mamy u nas staruszki, Talesa, Radka, Ryśka, Buraja niewidomego i kulawego, chyba źle u nas nie mają :) Quote
Leyla Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zaznaczam sobie Babcie. Ra-dunia , Ty napewno cos wymyslisz ,zeby skolowac kase;) Przeciez mozemy jej wybrac przyawoite imie. Kto chcialby miec na imie Babcia??:razz: bedziesz komentatorka i uzbieramy:p Quote
Ra_dunia Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Leyla faworytko jedna ;) no ba :D Jeszcze inne cuda i wynalazki się wykombinuje, tylko hoteliku trzeba... Quote
Leyla Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):Leyla faworytko jedna ;) no ba :D Jeszcze inne cuda i wynalazki się wykombinuje, tylko hoteliku trzeba... ..no tak, no tak....ja juz mysle o tym jak Babinke zabezpieczyc. Quote
Jagoda1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Sunia jest wysterylizowana, posiada aktualne szczepienia, chip identyfikacyjny. Mieszka obecnie w boksie z ok. 5-letnim Żabolem. To kochana, starsza, b. smutna psinka. W schronisku rozpoczął sie remont,cały czas w Gazecie Olsztyńskiej jest prośba dyrekcji schroniska o domy tymczasowe. Wiele psiaków znalazło już dt, a niektóre ds. Wkrótce będzie "zagęszczanie" boksów... O starsze i stare psiaki odwiedzający rzadko pytają.... Quote
majap Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ktoś pytał o wielkość Babci - ona taka połowa corgisia, nieduża psinka... Zdecydowanie domowa.... Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 majap napisał(a):Ktoś pytał o wielkość Babci - ona taka połowa corgisia, nieduża psinka... Zdecydowanie domowa.... Połowa corgisia,czyli mała? Quote
obraczus87 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jestem Ra.... piekna ta babulinka... No nic, trzeba zaczac zbierac deklaracje stałe. Wiadomo, że kasa bedzie potrzebna... Quote
majap Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czarodziejka napisał(a):Połowa corgisia,czyli mała? Tak, nieduża, ale też nie miniaturkowa... Quote
Leyla Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czarodziejka napisał(a):Mogę ją przyjąć za 250 zł ojeeeeej jakby bylo cudnie!!!:loveu: Quote
Leyla Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 jeszcze tylko transpory!! z Olsztyna dokad?? jestem z warszawy...jesli moge pomoc to sie zglaszam!!! Quote
Leyla Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czarodziejeczka kochana ... zaraz moze ktos tu wpadnie i przeczyta dobre wiesci:p Quote
li1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Leyla napisał(a):...juz wszyscy spia chyba:placz: Dlaczego klamiesz ? A ja to co ? Taka wazna sie zrobilas, bo zaklady wygrywasz :razz: 20 zl deklaracji dla kochanej Babci ode mnie. Quote
agata51 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Babcia Agata stawia się na zaproszenie - Radunia, wiesz, gdzie uderzyć. Tylko że ja już po same uszy zadeklarowana jestem. W dodatku w niedzielę wyjeżdżam, nie będzie mnie 2 tygodnie. Zajrzę po powrocie. Będę żywiła się grzybkami (cholera, może wreszcie wyrosną!) i może uda mi się odłożyć grosik. 18.09. będę wracać ze Szwaderek do Łodzi. Więc darmowy transport jest. Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Czarodziejka napisał(a):Mogę ją przyjąć za 250 zł Czarodziejko kochana :loveu: wiedziałam gdzie zapukać :loveu: Wszystkim bardzo bardzo dziękuję za przybycie :loveu: Li1 - już wpisuję Twoją deklarację Ode mnie Babcia dostanie 30 zł stałej :cool3: Mamy więc już 50 zł deklaracji stałych - brakuje 200 i na transport. Quote
Jagoda1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Stare psiaki z naszego schroniska mają u mnie cały czas allegro... Zaglądajcie czasem. http://allegro.pl/show_item.php?item=1197479610 "Magenka1", "majap", zapraszamy do schroniska, będzie nas więcej. Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 mamy już 80 zł deklaracji stałych :) Burka z corgowego forum dokłada 30 zł. Brakuje 170 zł!!! Czy zgadzacie się, żebym została skarbnikiem Babci? Obiecuję, że kasy nie zmalwersuję ;) nie wydam na hazard ;) ani nie przepiję ;) Quote
Leyla Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ra_dunia napisał(a):mamy już 80 zł deklaracji stałych :) Burka z corgowego forum dokłada 30 zł. Brakuje 170 zł!!! Czy zgadzacie się, żebym została skarbnikiem Babci? Obiecuję, że kasy nie zmalwersuję ;) nie wydam na hazard ;) ani nie przepiję ;) Jeśli chodzi o mnie to bardzo bym chciała zebyś zostala skarbnikiem i dokladam Babulence 50 zeta stalych Quote
Leyla Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 li1 napisał(a):Dlaczego klamiesz ? A ja to co ? Taka wazna sie zrobilas, bo zaklady wygrywasz :razz: li1 nie dokuczaj mi, zaspalas to se wygralam;) Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Leyla napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to bardzo bym chciała zebyś zostala skarbnikiem i dokladam Babulence 50 zeta stalych Rewelacja:loveu::loveu::loveu: A Punisher nic nie dołoży?? :evil_lol: BRAKUJE 120 zł! Kto da dyszkę albo dwie do konta Babci dołoży się? Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Najnowsze wieści z forum corgi: Magda N - 50 zł Magda Ch - 25 zł :loveu::loveu::loveu: BRAKUJE 45 zł!!! Oby tak dalej :) Pamiętajcie jednak, że Babcia jest starszą już sunią, więc na pewno musimy mieć zapas na leczenie, nieprzewidziane wydatki, może jakieś suplementy diety... Quote
Lu_Gosiak Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ra_dunia napisał(a):..... Czy zgadzacie się, żebym została skarbnikiem Babci? Obiecuję, że kasy nie zmalwersuję ;) nie wydam na hazard ;) ani nie przepiję ;) hmm no niewiem:cool3::evil_lol::evil_lol: ekipa hazardowa sie zebrala, wiec trza cos pomyslec o jakims bazarze:lol: Quote
Recommended Posts