Marka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='agula']Mała bida:-( ile jeszcze musi sie on w tym swoim króciutkim życiu nacierpieć? Czekam tylko na dobre wieści. No i są agula - dobre wieści! :multi: Bąbelek został wczoraj sfotografowany "od środka" ;) i podobno bardzo ładnie na tym zdjęciu wygląda :lol: Można więc uznać, że psiak jest zdrowy i czas zmykać do domu! :D Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 No to super wieści :multi: Bąbel, zdecydowanie czas do domku, ile Ty już tej ciotce na głowie siedzisz :evil_lol: Quote
Marka Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 No i stało się - niedawno maleństwo, a dziś już całkiem duży chłopaczek - dzisiejszą noc spędzi już w łóżeczku swojej własnej, tej na całe życie, Pani :p I choć nie jest nią Myszka05 (która ma już jedną moją podopieczną u siebie, a mimo to dała się namówić na przyjęcie Bąbla - Myszko, nie martw się, jak już skończysz tymi okropnymi służbowymi wyjazdami to na pewno spróbuję Cię uszczęśliwić jakąś kolejną małą istotką ;) ) - to Bąbelek będzie miał z całą pewnością Opiekunów z gatunku tych najtroskliwszych na świecie :loveu: (a do tego z jakimi gwarancjami - a właściwie - od kogo! ha! :D) Nie wiem, co jeszcze napisać, wzruszyłam się trochę, więc tylko: bądź szczęśliwy, kruszynko...! Quote
Ania-Sonia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Wspaniałe wieści! Marko Kochana, kolejne ocalone życie... :Rose: :Rose: :Rose: Wyobrażam sobie jak Ci teraz ciężko...Podziwiam, że potrafisz się rozstawać ze swoimi podopiecznymi... Mam nadzieję, że wieści i fotki z nowego, tajemniczego domku się pojawią?...:cool3: Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ja nie mogę, ale ona dziś tajemnicza - i z Pudelkiem-Dupelkiem i z Bąblem :mad: :shake: :multi: :multi: :multi: :multi: trzymaj się Bąblu :lol: Quote
Marka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Wieści i fotki z nowego domu na pewno się pojawią - zamieszczane mam nadzieję jak najczęściej przez Pańcię naszej sochaczewskiej Iskry-Wierki :p - bo to do jej Rodziny wkroczył wczoraj Bąbelek, rozpychając się w sercach Rodziców TZa Moniki - a miejsca w tych sercach dużo, bo od kilku tygodni była tam pustka po stracie ukochanego przyjaciela - poprzednika Bąbelka. Tak więc Bąbelek mieszka w Sochaczewie, w dużym mieszkaniu z balkonem, pod stałą opieką Pana i zabukowanym na długie lata noclegiem w łóżku Pani :loveu: Quote
eurydyka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 lozkowa perspektywa:) tzn w Wilkowej chwilowo ilosc psow wrocila do normy?:) Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Tak coś czułam, o kogo chodzi jak Marka wspomniałaś o tych najlepszych rekomendacjach! :lol: A więc Bąbelek i Wiera/Iskra to będzie teraz rodzinka :loveu: , a Monika będzie częściej zaglądać na forum!!!! :multi: Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 hehe... coraz wiecej milusińskich trafia do Socho - oby tak dalej - to w końcu głównie tam trzeba rozpromowywać Azorka, a każdy kolejny psiak zwiększa szansę rozpowszechnienia informacji :lol: A fotek z samej adopcji nie ma? :mad: Quote
Ania-Sonia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A ja jako "matka chrzestna" imienia zapytam, czy Bąbelek pozostanie Bąbelkiem??? :cool3: :loveu: Quote
Wiera Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Na razie jest Bąbelkiem i myślę, że tak zostanie, chociaż Teresa (jego nowa mamusia) ma jakieś złe wspomnienia, a przy okazji uprzedzenia związane z tym imieniem, więc wszystko może się zdarzyć. Ale dla mnie to już na zawsze będzie Bąbelek (bo to imię w sam raz dla niego - dzięki Tobie Matko Chrzestna). A nasz bohater rozrabia już w nowym domu na całego. Wszędzie go pełno. Dziś miał okazję przywitać się z naszą Wieruszką. Spotkanie wypadło pomyślnie i wróżę tym dwojgu wielką przyjaźń (bo przecież będą się często widywać - już planujemy wspólny, długi spacer na łonie natury). Jeszcze dziś postaram się wysłać zdjęcia Bąblusia z pierwszych dni pobytu. Całuski Quote
Bodziulka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No to koniecznie foteczki - czekamy!:evil_lol: Quote
tanitka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ekstar, super, wspaniale!!!! :multi: :multi: :multi: powodzenia Bąbelku:lol: Quote
oktawia6 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 malutki Bąbelek-profesjonalnie wyprowadzony z chorób-wychichany-trochę mi z drugiej strony szkoda-brak fotorelacji od Marki jej wspaniałego podejścia i szeregu badań-ale ma teraz stały dom-mam nadzieję że do końca swoich dni Quote
agula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Marka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Eurydyka']tzn w Wilkowej chwilowo ilosc psow wrocila do normy?:smile: na moment tak - jutro o świcie pędzimy po kolejnego nieszczęśnika, którego trzeba będzie uratować... Ale to jutro - dzisiaj - przedstawiam fotki Bąbla w nowym domu :p na takich narzutkach sobie teraz wysiaduję :p : swojego misia zabrałem ze sobą :p odwiedziła mnie też pewna duuuża suka - całkiem miła (w odróżnieniu od tej, z którą mieszkałem poprzednio :cool3: ;) ) i taki to ze mnie przystojny facecik (tu na rączkach mojej nowej Pańci): :multi: Quote
eurydyka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 kolezanka odwiedzila psia, to fajowo:) Quote
eurydyka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 kolezanka odwiedzila psia, to fajowo:) Quote
Bodziulka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :multi: Super, że Wierka go polubiła ;) Quote
Wiera Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Bąbel robi furrorę. Kocha go cała rodzina, bez wyjątku, a i sąsiedzi się lekko podko****ą. Szaleje z piszczącymi zabawkami, kłapie zębami do papuga, śpi z pańcią i podgryza nowe legowisko. Mam nadzieję, że więcej opowie moja druga mama, która teraz jest psią mamusią dla Bąbelka i która już podjęła próby zalogowania się na dogo. Wierzę, że się uda i że z pierwszej ręki będziemy mieć wiadomości o szkrabku cudnym w nowym domu. Quote
oktawia6 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Wiera'] Bąbel robi furrorę. Kocha go cała rodzina, bez wyjątku, a i sąsiedzi się lekko podko****ą. Szaleje z piszczącymi zabawkami, kłapie zębami do papuga, śpi z pańcią i podgryza nowe legowisko. Mam nadzieję, że więcej opowie moja druga mama, która teraz jest psią mamusią dla Bąbelka i która już podjęła próby zalogowania się na dogo. Wierzę, że się uda i że z pierwszej ręki będziemy mieć wiadomości o szkrabku cudnym w nowym domu. :ylsuper: :cunao: :bigcool: :Cool!: Quote
Teresa Nowak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ....Babelek ma się dobrze.Jest to piesek bardzo milutki ale urwisowaty. W czwartek odwiedziliśmy Panią Doktor,został przebadany i zaszczepiony. Podróżujemy sobie razem samochodem.W swoim łóżeczku sypia tylko w dzień.Maniusia nasza papużka nie może biegac po domu ,jak to czyniła do tej pory , ponieważ Babelek bardzo jest nią zainteresowany. Nazywam go Babelek.Wypełnia cały dom...wszędzie go pełno....Nie wiem jak do tej pory mogłam życ bez niego..haaa. Quote
Ania-Sonia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Witamy gorąco Pańcię Bąbelka!!!! :multi: :laola: :Rose: :Rose: :Rose: Jak miło czytać takie wiadomości! Dziękujemy i prosimy o więcej! :lol: Quote
Recommended Posts