majqa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 To ja za sobotnie powodzenie decyzyjne 3mam kciuki. Quote
Goś Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jestem na prośbę Majqi. Mam rzeczy, które kiedyś dał mi Nightwolf na bazarki. Coś wybiorę i obfotografuję, ale realnie dopiero w weekend. Quote
Viris Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jutro jadę odebrał słomę którą załatwiła jedna z moich znajomych. Słoma za darmo, ile pomieszczę w aucie - będzie na ocieplenie bud w sobotę. W najbliższe noce temperatury już na minusie ;/ Quote
Viris Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dotarła kolejna wpłata, pierwszy post zaktualizowany. BŁAGAMY O JEDNORAZOWE NAWET WPŁATY, POTRZEBA KASY NA TRANSPORT, KARMĘ I PIERWSZY MIESIĄC POBYTU - NA BAZARKI NIE MA CZASU - W SOBOTĘ MUSIMY DECYDOWAĆ! Quote
anita_happy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 a moze tego drugiego - mlodszego faktycznie jakims uspokajaczem potraktowac...hydroxizine???relanium??? sedalin w ostatecznosci :( jak boicie się jego reakcji...moze nei ryzykowac...stres robi swoje :( Quote
Viris Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jeśli będzie transportowany to coś może dostać, ale ja chcę sprawdzić właśnie jaki on ma stosunek do ludzi. I od tego jak tam się "dogadamy" będzie zależne co z nim zrobimy. Quote
majqa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='logowanie_nie_dziala_gos'](...) Mam rzeczy, które kiedyś dał mi Nightwolf na bazarki. Coś wybiorę i obfotografuję, ale realnie dopiero w weekend.[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc!!! [quote name='anita_happy']a moze tego drugiego - mlodszego faktycznie jakims uspokajaczem potraktowac...hydroxizine???relanium??? sedalin w ostatecznosci (...) [/QUOTE] To wypaczy reakcję psa, a chodzi o sprawdzenie jaki on jest. Gdybym dyndała latami na smyczy to relanium by mnie nie wyciszyło. Trudno się dziwić psiakowi, że nim targa. :-( [quote name='Viris'](...)ja chcę sprawdzić właśnie jaki on ma stosunek do ludzi. I od tego jak tam się "dogadamy" będzie zależne co z nim zrobimy.[/QUOTE] Słusznie. Nie ma innego sposobu choć oczywiście należy zachować max ostrożności. Quote
IVV Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 podniose Omara i ....czy staruszek dalej NN ? Quote
Jasza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kochani, żebym się nie pogubiła z tymi fantami na bazarek. Podsyłajcie zdjęcia na [email protected] Napiszcie od kogo są, podajcie ceny i w miarę dokładne opisy. W niedzielę będę miała więcej czasu, to zacznę montować bazar. Jak potem dostanę zdjęcia od Majqi to dołożę. Może tak być? Quote
viola005 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='majqa']Serdecznie dziękuję Violu! :Rose: :loveu: Dane wpłatowe są w posiadaniu Viris, na pewno je podeśle.[/QUOTE] dziekuje, dane doszly, siostra wysle 25 zl po niedzieli dziadunio na pewno bedzie mial dobrze u Czarodziejki, ona specjalizuje sie w staruszkach zycze powodzenia Quote
Viris Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Mamy kolejna TRAGEDIĘ! Byłam zrobić zdjęcia, założę Nie por wątek nowy - mamy 4 psy, kotkę i gołębie. DRAMAT!!!!!!Nie poradzimy sobie z tym ;( Dopiero wróciłam do domu, bo załatwiłam słomę do ogrzewania, 4 wory po 160 litrów. Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Viris']Mamy kolejna TRAGEDIĘ! Byłam zrobić zdjęcia, założę Nie por wątek nowy - mamy 4 psy, kotkę i gołębie. DRAMAT!!!!!!Nie poradzimy sobie z tym ;( Dopiero wróciłam do domu, bo załatwiłam słomę do ogrzewania, 4 wory po 160 litrów.[/QUOTE] to jakiś koszmar!!! znowu "gospodarz" :/ Quote
iwop Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='anita_happy']to jakiś koszmar!!! znowu "gospodarz" :/[/QUOTE] Gospodarz umarł dzisiaj w nocy na wylew... Trzymalismy u niego nasze tymczasy - wiekszość psow wyadoptowanych przeze mnie siediała u niego na tymczasie...TTo prawdziwa psia i kocia tragedia....Jestem załamana. Quote
mru Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 iwona, my Wam troche kary podeslemy :( co wiecej mozna kurde, jakby był wątek do daj prosze linka - foty tych biedaków czterech i kota i gołębi (też do zabrania?) koniecznie Quote
iwop Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='mru']iwona, my Wam troche kary podeslemy :( co wiecej mozna kurde, jakby był wątek do daj prosze linka - foty tych biedaków czterech i kota i gołębi (też do zabrania?) koniecznie[/QUOTE] Jestem załamana - był czas kiedy byłam tam kilka razy dziennie - gdy były tam nasze tymczasy... Jestem zżyta bardzo z tymi psiakami. Najbardziej szkoda mi starej Kropeczki - byla tam od urodzenia. Teraz siedzi taka mała wystraszona 14 letnia kluseczka i trzęsie się ze strachu... Quote
agusiazet Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 O, mato - 14 letnia, toż ona potrzebuje domu na dożywocie!!! A ja jej chcę hotel zafundować - jaki jej stan zdrowia? Quote
iwop Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 agusiazet, to jest pies na dożywocie... i to domowe w miare możliwości. Viris robila zdjęcia. Jak bedzie w domu to dzisiaj założy wątek... Quote
IVV Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 to straszne....rece opadaja .... czekamy na watek Quote
taks Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='IVV']rece opadaja .... [/QUOTE] nie nie tylko nie to:shake: też przygotowuję bazarek- inaczej nie potrafię pomóc Quote
Recommended Posts