Jump to content
Dogomania

Dwa onkowate, stary ojciec i syn + koty - A WYKOPANY DÓŁ JUŻ NA NICH CZEKA!!!

Recommended Posts

Posted

Jeny, do wywalenia jestem z 1 postu ja, za to należy dodać jeszcze opcję DT u Dorothy. :-) Według uznania oczywiście ale ja bym jeszcze dodała, co już zostało zrobione, a tam m.in. ofertę wpłat (jest na wątku) i pomoc, która przyszła z karmą od FNiZ. Słowem, cóóóś z tego mojego postu podsumowującego (unikniemy wtedy powielenia się propozycji od osób, które dojdą do wątku). Na razie zmykam przewozić majdan na stare śmieci. Będę zaglądać. :-)

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Jeny, do wywalenia jestem z 1 postu ja, za to należy dodać jeszcze opcję DT u Dorothy. :-) Według uznania oczywiście ale ja bym jeszcze dodała, co już zostało zrobione, a tam m.in. ofertę wpłat (jest na wątku) i pomoc, która przyszła z karmą od FNiZ. Słowem, cóóóś z tego mojego postu podsumowującego (unikniemy wtedy powielenia się propozycji od osób, które dojdą do wątku). Na razie zmykam przewozić majdan na stare śmieci. Będę zaglądać. :-)[/QUOTE] Zrobione, mam nadzieję że wszystko.

Posted

[quote name='Viris']Aktualizacja pierwszego postu.[/QUOTE]

jestem na zaproszenie Majqa i pomogę psiakom, poproszę konto na PW :lol:

Aby móc na bieżąco szybko informować o wpłatach i dysponować wpłatami to może lepiej w pierwszym poście usunąć podane konto i podać informacje o wpłatach na konto podawane na PW.

Posted

Witam! Nareszcie przeczytałam wątek. Powiem szczerze, że najbardziej ucieszyłam się, że są oferty DT dla dziadunia, ja niedawno pożegnałam swoją staruszkę Borkę i nie bardzo jestem psychicznie przygotowana do przyjęcia podobnego psa. Co do młodszego w tej chwili mam do dyspozycji kojec, zdjęcie jest na moim wątku. Niestety nie mogę go umieścić w psim pokoju ze względu na potencjalną agresję.

Posted

[quote name='ULKA12']Witam! Nareszcie przeczytałam wątek. Powiem szczerze, że najbardziej ucieszyłam się, że są oferty DT dla dziadunia, ja niedawno pożegnałam swoją staruszkę Borkę i nie bardzo jestem psychicznie przygotowana do przyjęcia podobnego psa. Co do młodszego w tej chwili mam do dyspozycji kojec, zdjęcie jest na moim wątku. Niestety nie mogę go umieścić w psim pokoju ze względu na potencjalną agresję.[/QUOTE]A na jakich warunkach pies mógłby u Ciebie przebywać w kojcu, z jakimi opłatami się to wiąże i gdzie miałby piesek być transportowany?

Bardzo dziękujemy za informację! Powoli zaczyna to mieć szansę na powodzenie!

Paros wysyłam PW. Masz rację co do tych wpłat, jednak konto Tozu też się przydaje - bo ludzie czują się pewniej z wpłatami na oficjalne konto. Po prostu umieszczę informację że wolimy wpłaty na prywatne konta z racji problemów z wypłacaniem z oficjalnego.

Posted

Zapisuję wątek -zaprosila mnie Majqa ,by szukać pomocy tym psom.Muszę poczytać wątek ,ale poki co ,gdyby chodzilo o miejsce w hoteliku -wpadl mi dziś pod rękę hotelik u Agi Czerkowianki : http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki

To tak na prędko,może nie to jest teraz najważniejsze lecz fundusze na oplacenie dt,ale każda rada czy pomysł może sie przyda ,bo czas jest ważny także ,jak zwykle

No tak,ale czytam teraz na wątku hoteliku,że Viris już dzis rano pytala Agę o miejsce ..
Ale jednak moglby być u Uli i jest miejsce.

Posted

Niestety mogę zaoferować tylko płatny tymczas. Koszt pobytu 15zł za dobę plus ewentualne koszty weterynaryjne, piesek przebywałby w okolicach Częstochowy. Piesek wypuszczany byłby co najmniej trzy razy dziennie a jakby się oswoił to nawet częściej. Ale jak macie bardziej doświadczony DT to może jednak tam warto oddać psa.

Posted

Pytanie, czy Omar jest rzeczywiście agresywny, czy zachowuje się tak z tego powodu, że jest uwiązany..
Tylko jak się tego dowiedzieć...

Posted

Jedziemy do psów w sobotę, postaram sie ocenić ten stopień agresywności. Z ludźmi trzeba będzie pogadać też o tym jak się zachowuje do nich itp. Ulka12 bardzo dziękujemy za informacje - będziemy mieć Twoją propozycję na uwadze. W sobotę ocenimy nasze szanse na ratunek tych biedaków, pierwszeństwo jednak ma Staruszek - powinny spłynąć pierwsze wpłaty no i ocenimy jak z ta agresją jest.

Prąd mi oddali :D Ufff.

Posted

Kochani, przekopcie szafy, szuflady i inne zakamarki pod kątem bazarku na te bidy (biorąc pod uwagę ten i drugi wątek w liczbie 4). Ja oczywiście zrobię to samo.
Trzeba spróbować wszelkimi sposobami pozyskać środki na uratowanie im skóry. :-(

Czy ktoś zechciałby dopomóc samym wystawieniem bazarku? Bardzo, bardzo proszę! :modla::modla::modla:

Posted

Rewelacja!!! I jak tu Cię nie wielbić!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Bardzo serdecznie proszę o kontakt z Jaszą osoby, które znajdą fanty na bazarek.
Jaszko, a moje pytanie, czy ja mogłabym wszelkie dane do bazarku (foty i opisy) podesłać w pn.? Pt. - nd. (szkolenie) będę poza domem i raczej, o zgrozo, bez netu. :-(

Posted

O, znalazłam ten watek i bardzo sie ucieszyłam.
Widziałam wcześniej zbiorczy wątek o 3 psach i było mi przykro, że rodezjana dziewczyny od razu zabrały, a bidne, pospoplite owczarkowate zostały.
Dzięki dziewczyny, że sie nimi zajęłyście :-).
Porozsyłam watek.

Posted

Sobota będzie bardzo ważnym dniem, musimy oba miejsca "zrobić" i zadecydować które psy gdzie umieścić - dziadzio oczywiście pierwszy w kolejce. Ale może uda się jeszcze jednego zabrać (mam nadzieję że Omar jednak okaże się dobrym psiskiem) - wtedy mialybyśmy jedno miejsce "z głowy" (chociaż nie do koca bo jeszcze koty tam są)........