Jump to content
Dogomania

Dwa onkowate, stary ojciec i syn + koty - A WYKOPANY DÓŁ JUŻ NA NICH CZEKA!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='jola od jadzi']Za późno, zamówienie już poszło...
(i małe sprostowanie, nie ja finansuję karmę tylko FNiZ
Wiem, wiem... Dla mnie to oczywiste (dla innych nie), przepraszam Jolu, przepraszam fundację.

Viris, neee, neee karma dla juniorów. :shake: Np. kolejna karma - tatuś (karma dla seniora, bo nie znamy jego stanu zdrowia - zęby, morfologia, biochemia - dobrych się nie spodziewam, tu można przedobrzyć) - senior lub mieszanka seniorkowej z karmą dla psa dorosłego. Omar - podobnie. Jeśli natomiast chcemy je odżywić to w ogóle jakaś karma bardziej kaloryczna (tu jestem specjalistką w zrobieniu ze swoich psów opasłych kwadratów :oops:, polecam więc dowolną z jagnięciną, ceny naprawdę nie są kosmiczne). A tu z kolei przepraszam za wymądrzanie się.

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza'](...) Kurcze, co ja mogę... Jedynie co, to kciuki trzymać, a młodemu Omarowi, jak już będzie bezpieczny, zrobić ogłoszenia...[/QUOTE]
Sam fakt, że jesteś tu z nami to jak dla mnie b.dużo. :loveu:
Pomoc w ogłoszeniach będzie potrzebna jak najbardziej. :lol: Dziękuję. :lol:
Na PW odpowiem wieczorkiem, na pewno. :razz: Buziaki!

Posted

[quote name='majqa']Wiem, wiem... Dla mnie to oczywiste (dla innych nie), przepraszam Jolu, przepraszam fundację.

Viris, neee, neee karma dla juniorów. :shake: Np. kolejna karma - tatuś (karma dla seniora, bo nie znamy jego stanu zdrowia - zęby, morfologia, biochemia - dobrych się nie spodziewam, tu można przedobrzyć) - senior lub mieszanka seniorkowej z karmą dla psa dorosłego. Omar - podobnie. Jeśli natomiast chcemy je odżywić to w ogóle jakaś karma bardziej kaloryczna (tu jestem specjalistką w zrobieniu ze swoich psów opasłych kwadratów :oops:, polecam więc dowolną z jagnięciną, ceny naprawdę nie są kosmiczne). A tu z kolei przepraszam za wymądrzanie się.

a wymądrzaj się :)

Posted

Nie przerobiłam całego wątku i nie wiem czy wszystkie dziewczyny od ONków są. Beka, mysza1, gusia? Nie wiecie, trzeba je powiadomic, czy hotel juz znaleziony ?

Na 100% sa miejsca w hotelu u Agnieszki w Czarkowie k. Tarnowskicg Gór.

Posted

[quote name='iwop']a wymądrzaj się :)[/QUOTE]
Jesteś mi dłużna monitor, bo nie wiem, czy odczyszczę z kawy. Parsknęłam i lecę po ściereczkę. :evil_lol:

Posted

[quote name='bela51']Nie przerobiłam całego wątku i nie wiem czy wszystkie dziewczyny od ONków są. Beka, mysza1, gusia? Nie wiecie, trzeba je powiadomic, czy hotel juz znaleziony ?[/QUOTE]
Hotel jeszcze nie jest ustalony. Powiadom proszę Myszkę i Gusię. Bece podałam link do tego drugiego wątku, podam i do tego.

Posted

[quote name='anita_happy']Viris..na FB podałą konto..moze tak zostać???na weta i karme z konta TZ mozecie wypłącac :/

chyba, ze skreśle konto i podam kontakt do was...[/QUOTE]Konto tozu można podawać, dziekujemy:loveu:

Do hoteliku koło Tarnowskich Gór pisałam chyba na wątku ich.

Posted

Czarodziejka dziękujemy! odpisałam na PW. Ja muszę zmykać, wyłączyli mi prąd - a mam tylko trochę baterii w laptopie. Więc jakiś czas mnie nie ma (ustalić muszę co się stało z moim prądem!).

Posted

przybywam z powodu pw majqi, co by tu pomóc? Ten starszy - moze bym go gdzies upchala. Ten mlodszy nie bardzo, bo mam za duzo dzieci/ludzi/psow/kotow wszedzie, jak mi kogos użre to klapa. Czy ten dziadek w ogole chodzi jeszcze? Nie ma go na zdjeciach chyba.

Posted

[quote name='Dorothy']przybywam z powodu pw majqi, co by tu pomóc? Ten starszy - moze bym go gdzies upchala. Ten mlodszy nie bardzo, bo mam za duzo dzieci/ludzi/psow/kotow wszedzie, jak mi kogos użre to klapa. Czy ten dziadek w ogole chodzi jeszcze? Nie ma go na zdjeciach chyba.

Ten z głową w garnku to Dziadeczek:

W sobootę jedziemy z Viris zawieźć karmę i porobimy zdjęcia...

Posted

[quote name='Dorothy']przybywam z powodu pw majqi, co by tu pomóc? Ten starszy - moze bym go gdzies upchala. (...).[/QUOTE]

Dziękuję Dorotko!!! :loveu:

[quote name='Czarodziejka']Ja mogę przyjąć staruszka.[/QUOTE]

Dziękujemy!!! :loveu: