argusiowa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dziewczyny ja tu z reprymendą :D pomóżcież mi reklamowac bazarki Florci i Kory, bo ja sama nie dam rady zebrać kasy ani rozesłać zaproszeń na bazarki...wczoraj wieczorem nikt prócz mnie nie zaglądał :( chociaż jeden pościk jeszcze od kogoś aby bazarki nie spadały dalej niż na 2 stronę... Quote
Javena Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Babka drech to zdjecie ,to mnie rozbawiło ,smiałam sie w głos. Gdziez naszej babci bedzie lepiej. Kochaniutka jest. A jaka pastereczka cudowna!!!!!!:evil_lol::evil_lol: Poszły pieniażki za marzec. Quote
mamanabank Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Florcia przed trymowaniem [video=youtube;shiu7wlEQC8]http://www.youtube.com/watch?v=shiu7wlEQC8[/video] Quote
mamanabank Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 I uwaga, uwaga, Sylwia przerobiła Florcię, do tego stopnia, że Florcia nie chce z Sylwią gadać :-D [video=youtube;qCnSLyxm7EQ]http://www.youtube.com/watch?v=qCnSLyxm7EQ[/video] Quote
majuska Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jest boska:loveu::loveu: Dziękujemy ci Florciu za te buziaki dawane z wielką ochotą:eviltong::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jak dobrze, ze weszłam tutaj na dobranoc. Piękne filmiki i zdjęcia z Florcią. Jak to miło zobaczyć psinke " na zywo"- kochane toto, ale obraziło sie za te zabiegi fryzjerskie. Widocznie kobietce nie spodobała sie fryzura... Quote
FIFA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dawno nie odwiedzałam Florci kochana psinka mała ty się pokazuj może Cię ktos w koncu wypatrzy do góry z rana Quote
danka4u1 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Floreczko, ja Cie odwiedzam z rana, ale coś mi się wydaję, że czujesz się najlepiej tam, gdzie jesteś....zwłaszcza ze swoją Pastereczką. Buziaki :loveu: Quote
Andzike Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Cudnie Florcia wygląda po trymowaniu!!! :loveu: Juz się nie mogę doczekać, kiedy Nelka będzie tak wyglądać... nie mamanabank, wcale nie rzucam aluzji na każdym mozliwym wątku...:razz: Quote
argusiowa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 :D cudna kochana sunieczka :) oczywiście Florcia na swoje bazarki zaprasza :) bannerki w podpisie :) Quote
argusiowa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 zapomniałam dopisać wpłat od camisowej, naprawię to wkrótce :) camisiowa serdecznie dziękujemy :) Quote
camisiowa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='argusiowa']zapomniałam dopisać wpłat od camisowej, naprawię to wkrótce :) camisiowa serdecznie dziękujemy :)[/QUOTE] Nie ma sprawy, pamiętaj proszę również o dopisaniu przy watku Fary. Quote
Romka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Argusiowa,zapłaciłam za leki Florci 34zł a nie jak mówiłam na początku 19zł...nie oddawaj mi tych pieniędzy ze skarpety Florci tylko zalicz na konto moich dla niej deklaracji,jak trzeba będzie dopłacę do równego rachunku...;) Quote
mamanabank Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [video=youtube;zSGIiFhDQOU]http://www.youtube.com/watch?v=zSGIiFhDQOU[/video] Quote
mamanabank Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Florcia niezmiennie na diecie fot. Sylwia Quote
danka4u1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Filmik z Floreczką wspaniały jak sama Florcia i jej Pani. Jesli tak wygląda dieta babuleńki- pełna micha- .....czy ona to wszystko zje???? Quote
danka4u1 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Śliczności babula. Słoneczne pozdrowienia. Quote
Recommended Posts