Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Słodziak:loveu::loveu::loveu:
Romka wysłałam dziś leki do Ciebie, jeszcze dodatkowo Hepatil wrzuciłam, może się przyda na wątróbsko osłonowo :)

Dziękuję Majusko,dam znać jak dostane pocztę...

Posted

majuska napisał(a):
Słodziak:loveu::loveu::loveu:
Romka wysłałam dziś leki do Ciebie, jeszcze dodatkowo Hepatil wrzuciłam, może się przyda na wątróbsko osłonowo :)

Dostałam wczoraj leki!Majusko,BARDZO DZIĘKUJEMY!Takie same leki ma Florcia,dla pewności poszłam do lecznicy i pokazałam leki p.doktor...można podawać je Florci...SYLWIA ,podrzucę leki przy okazji wizyty u Ciebie...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Nasza Kochana ciocia Danusia nawet na innym wątku pamięta o Florci i śle mizianki!!!!!

Ja o Florci pamiętam od pierwszego postu, gdy było to takie biedniutkie, że aż litość brała...podczytuję wątek, kibicuję Wam i babusi i oglądam sobie zdjęcia, ciesząc się ze szczęścia Floreczki.
Pozdrowionka

Posted

No i jak ma naszej Florci nie powiększać się doopka...jedno z ulubionych zajęc naszej dojrzałej damy...jedzonko...swoja drogą niunia ma rację...dobre jedzonko nie jest złe...

Posted

Śliczne i radujące serce te zdjęcia. Oby więcej dzieci było wychowywanych w kontakcie - i pomagając jako Pastereczka- z psiakami, a mniej uwag na spacerze typu: Uważaj, pies. Ugryzie!!

Posted

Amelcia garnie się do psiaków a i one ją lubią zna wszystkie po imieniu bardzo nas wszystkich cieszy ta jej miłóść do psiaków.Dziękujemy najkochańsza mamusiunabank za wstawienie fotek.