Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Witam Florcie dawne mnie tu niebyło sory trochę brak czasu wysyłam kaskę zaległą i bieżącą trzymaj sie mała szukaj tego ukochanego domu

Posted

Zdjęcia Florci super...Sylwuś a rozważałaś odrobaczenie całego towarzystwa w tym samym czasie?Będzie większa pewność,ze nie będa wzajemnie podłapywać robali...zapytaj pani doktor...wszystkie psiaki hotelikowe i Twoje osobiste za jednym zamachem...psiaki wąchają coopy i jak wtedy połykają jaja robali albo liżą sobie okolice pupy i tez się zarażają...jak odrobaczysz wszystkie to jest większa pewność...

Posted

Odrobaczanie wszystkich w tym samym czasie zawsze zaleca mi weterynarz, chodzi oczywiście o moje stado. I jak odrobaczam to hurtem. W tym przypadku najlepiej zasięgnąć opinii lekarza przy najbliższej okazji.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Florusia odrobaczona!rozmawiałam z Romcią do zapłaty jest u p.Doktor 14zł!

Pojadę zapłacić po pracy,mam jeszcze skarpetowe pieniądze...

Posted

Romka napisał(a):
Pojadę zapłacić po pracy,mam jeszcze skarpetowe pieniądze...

Zapłaciłam za odrobaczenie Florci 14zł.Luka a to jest zdjęcie Florci z lecznicy,to jest to zdjęcie na ,które czekacie pewnie ze 2 tygodnie:

Posted

własnie widzę :lol: U mnie w domu zaczynają się naśmiewać, że ja niedługo nawet podania mopem zacznę pisać bo ciągle jak nie z miotłą to z mopem latam.