sylwiaso Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Zobaczcie w towarzystwie jest też Bojcia! Quote
Romka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 A Twoja malutka jest odjazdowa...na zdjęciu jak widzę same dziewczynki od Twojej Amelci zaczynając... Quote
sylwiaso Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mamanabank napisał(a):Amelka na prezydenta!!!! To cała szefowa i wszystkie psiaki ją słuchają!jak powie zostań to stoją!i Bojcia też lubi być blisko.Wczoraj byłam z Florcią u p.doktor kaszel całkiem zginął p.doktor osłuchała Florcie zmieniła dawkowanie leku,bo jednak serduszko słabawe!wszystko zapisane w książeczce!tylko trzeba zapłacić za leki! Quote
Romka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Argusiowa,zweryfikuj skarpetę Florci... Quote
argusiowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Florciu hop do góry :) sylowiasku mam dla ciebie legowisko wiklinowe do domu jeśli nadal reflektujesz daj znac kiedy bedziesz w Łowiczu, nie mam twojego nr telefonu bom skasowała wszystkie nr przez przypadek :D zatem napisz mi wczesniej z dzień na pw :) Quote
sylwiaso Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja cały czas powinnam być na pierwszej bo jestem taaaaka kochana!i jestem ciociną śnieżynką! Quote
luka1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Ja cały czas powinnam być na pierwszej bo jestem taaaaka kochana!i jestem ciociną śnieżynką! Ty Śnieżynka - to zapylaj do góry! Quote
Romka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Tak jest, zapylaj na pierwsza Śniezynko... Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 U Florci jest tak,że ona kiedy chce to chodzi na spacerek a kiedy chce to leży bo to taka nasza Florcia domowa!!!Argusiowa zapomniałam Ci odpisać pewnie ,że chcę koszyczek i już z góry bardzo Dziękuję!!!!!Jestem codziennie w Łowiczu Quote
argusiowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 sylwiasku to umówimy się jakoś na telefon w poniedziałek co? naszykuję kosz a ty byś go odebrała ode mnie :D Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dobrze o 9.00 jestem wolna bo odwioze dziecko do przedszkola i mogę podjechać!!! Quote
argusiowa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 sylwus chyba zapomniałaś :) chyba Romce wstawię bo od niej szybciej odbierzesz :) Quote
Recommended Posts