Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florcia ma 170zł deklaracji miesięcznej.

kasa jest na minusie, ale to przez chwilę, w marcu juz będę mogła wpłacić zaległe deklaracje swoje, plus pojawią się bazarki dla Florci Bojki Niny Fary Kory więc kasa się wzbogaci. plan na marzec przewiduje uzupełnienie kasy Florci. Mam mnóstwo fantów i wreszcie trzeba je sprzedać :)

dziewczyny trzeba zadzwonić do Pani Grażyny W. z TOZ i zapytać czy ich 30zł deklaracji jest aktualne ja nie mam nr

deklaracja mamanama przerwana, kontaktowałam się z nią, miała wpłacać ale nadal wpłat od niej nie ma więc zaznaczyłam deklarację jako przerwaną

tyle na teraz bede wieczorem się bazarkować to piszcie na pw

Posted

argusiowa napisał(a):
Florcia ma 170zł deklaracji miesięcznej.

kasa jest na minusie, ale to przez chwilę, w marcu juz będę mogła wpłacić zaległe deklaracje swoje, plus pojawią się bazarki dla Florci Bojki Niny Fary Kory więc kasa się wzbogaci. plan na marzec przewiduje uzupełnienie kasy Florci. Mam mnóstwo fantów i wreszcie trzeba je sprzedać :)

dziewczyny trzeba zadzwonić do Pani Grażyny W. z TOZ i zapytać czy ich 30zł deklaracji jest aktualne ja nie mam nr

deklaracja mamanama przerwana, kontaktowałam się z nią, miała wpłacać ale nadal wpłat od niej nie ma więc zaznaczyłam deklarację jako przerwaną

tyle na teraz bede wieczorem się bazarkować to piszcie na pw

Do p.Grażyny już dzwoniłam...

Posted

Florcia chce się udzielać w sprawach hotelikowych rano idziemy razem dać śniadanko psiakom,zaszczeka dwa razy żebym słyszała pomiziamy się ,czasami jak ma ochotę idzie z nami na spacerek,ale tylko na krótko przed dom a potem Florcia idzie odpoczywać.

Posted

Jak mnie informuj Sylwia w lecznicy jest jeszcze do zapłacenia rachunek za leki dla Florci,który prawdopodobnie nie został zapłacony a leki takie Florcia dostała...pójdę dziś po pracy zapłacić za te leki...to kwota 20zł.

Posted

Nasza Florcia dziś została wyczesana,wytrymowana, podcięłam jej wąsiki i cała jest teraz piękna!pożyczyła mi cały sprzęt mamusianabank.I kropelki zapuszczone!