danka4u1 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Czas na pasterskie zdjęcia Floreczki ze swoją małą panią. Pozdrawiam Quote
mamanabank Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kurczę, widzę w rozliczeniu, że Florcia jest na minusie? Czy ona ma komplet deklaracji stałych? Chyba nie... ile brakuje? Quote
argusiowa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Florcia ma 170zł deklaracji miesięcznej. kasa jest na minusie, ale to przez chwilę, w marcu juz będę mogła wpłacić zaległe deklaracje swoje, plus pojawią się bazarki dla Florci Bojki Niny Fary Kory więc kasa się wzbogaci. plan na marzec przewiduje uzupełnienie kasy Florci. Mam mnóstwo fantów i wreszcie trzeba je sprzedać :) dziewczyny trzeba zadzwonić do Pani Grażyny W. z TOZ i zapytać czy ich 30zł deklaracji jest aktualne ja nie mam nr deklaracja mamanama przerwana, kontaktowałam się z nią, miała wpłacać ale nadal wpłat od niej nie ma więc zaznaczyłam deklarację jako przerwaną tyle na teraz bede wieczorem się bazarkować to piszcie na pw Quote
Romka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 argusiowa napisał(a):Florcia ma 170zł deklaracji miesięcznej. kasa jest na minusie, ale to przez chwilę, w marcu juz będę mogła wpłacić zaległe deklaracje swoje, plus pojawią się bazarki dla Florci Bojki Niny Fary Kory więc kasa się wzbogaci. plan na marzec przewiduje uzupełnienie kasy Florci. Mam mnóstwo fantów i wreszcie trzeba je sprzedać :) dziewczyny trzeba zadzwonić do Pani Grażyny W. z TOZ i zapytać czy ich 30zł deklaracji jest aktualne ja nie mam nr deklaracja mamanama przerwana, kontaktowałam się z nią, miała wpłacać ale nadal wpłat od niej nie ma więc zaznaczyłam deklarację jako przerwaną tyle na teraz bede wieczorem się bazarkować to piszcie na pw Do p.Grażyny już dzwoniłam... Quote
Romka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Jak ustaliłam z lokalnym Tozem,najpóżniej do soboty uzupełnią deklarację o brakująca kwotę... Quote
sylwiaso Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ciociu Danusiu niebawem zdjęcia z dwoma pastereczkami!!! Quote
danka4u1 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 sylwiaso napisał(a):Ciociu Danusiu niebawem zdjęcia z dwoma pastereczkami!!! Z dwoma...??? Zatrudniłaś nową pastereczkę do księżniczki Florencji??? Quote
argusiowa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A ja zapraszam na akcję cegiełkową dla Florencji naszej kochanej :) Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Zdjęcia śliczne, ale babuszka coraz starsza... :( Quote
sylwiaso Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mamusiunabank:modla::modla::modla::iloveyou: Quote
danka4u1 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Florcia to taki misiaczek tłuściutki. Wygrzewa sobie futerko w słoneczku. Dobry los trafił się babuleńce na stare latka. Quote
sylwiaso Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Florcia chce się udzielać w sprawach hotelikowych rano idziemy razem dać śniadanko psiakom,zaszczeka dwa razy żebym słyszała pomiziamy się ,czasami jak ma ochotę idzie z nami na spacerek,ale tylko na krótko przed dom a potem Florcia idzie odpoczywać. Quote
argusiowa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Natrętnie, namolnie, wiercąc dziurę w brzuchu...zapraszam na bazarek dla Florci :) Quote
Romka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dostałam 10zł deklaracji od camisiowej na marzec... Argusiowa przekażę jutro... Quote
Romka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Jak mnie informuj Sylwia w lecznicy jest jeszcze do zapłacenia rachunek za leki dla Florci,który prawdopodobnie nie został zapłacony a leki takie Florcia dostała...pójdę dziś po pracy zapłacić za te leki...to kwota 20zł. Quote
Romka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 I jeszcze 19zł za kropelki przeciwkleszczowe...czyli łącznie jest do zapłacenia 39zł...Argusiowa,napisz to w rozliczeniu u Florci. Quote
sylwiaso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Nasza Florcia dziś została wyczesana,wytrymowana, podcięłam jej wąsiki i cała jest teraz piękna!pożyczyła mi cały sprzęt mamusianabank.I kropelki zapuszczone! Quote
Romka Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Super!To teraz pokaż ja nam na zdjęciu... Quote
sylwiaso Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 O tak już są zdjęcia z wielkim sercem dla wszystkich cioteczek i znów muszę jechać do naszej ukochanej mamusinabank po prośbie jest też filmik! Quote
Recommended Posts