Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ale i tak jest dzielna nasza Florcia!!!!

Dzielna i słodka :) Leżała pod stołem przez całe nasze odwiedziny, zupełnie jej goście nie interesowali ;)

Posted

Ciotki czy Florcia nie zażywa czasem na serducho Lotensinu, zostało mi po Poldziu troche tabletek, mam też 2 pudełka Luminalu100, i ok. 2 kg karmy RC Renal, dla psów z chorymi nerkami, nie przyda się dla któregoś? podesłałabym w razie czego

Posted

ciocia Majuska juz piszemy Lotensin jedna tabl.rano Furosemidum pół tabl.i Theospirex poł tabl.dziennie!jak dałam dziś suchą karmę Florci to się na mnie obraziła!a nereczki mam nadzieje zdrowe chyba że nasze cioteczki do schroniska wezmą!

Posted

majuska napisał(a):
Ciotki czy Florcia nie zażywa czasem na serducho Lotensinu, zostało mi po Poldziu troche tabletek, mam też 2 pudełka Luminalu100, i ok. 2 kg karmy RC Renal, dla psów z chorymi nerkami, nie przyda się dla któregoś? podesłałabym w razie czego

Majusko,wiem jak bardzo Ci przykro,dziękuję,ze pomyślałaś o Florci...

Posted

Nie wiem czy jest sens tą karmę do schroniska bo to jest lecznicza i lepiej żeby nie jadł jej zdrowy pies tylko taki który ma chore nerki, jeżeli takiego macie w schronie i pracownicy sa w stanie upilnować , żeby to właśnie on jadł to moge wysłać, natomiast z doświadczenia wiem, że w schronach to raczej badań nikt psom nie robi i nie wiedzą który psiak ma kiepskie nery a który nie, prędzej właśnie na jakimś tymczasie. Lotensinu mi zostało tylko 11 tabletek, ale zawsze to coś, bo nie są najtańsze, Poldziu brał po pół tabletki, a Florcia musi aż po całej?? Lotensin ma jakiś tańszy zamiennk( w tej chwili mi nazwa uciekła ) wet mi go zawsze pisał, ale w aptece trudno było uświadczyć więc brałam Lotensin.

Romko daj mi znać co w takim razie mam wysłać i podajce mi ciotki adres.

Jak porządnie przeglądnęłam to i troche Furosemidu i Theospirexu mam wszytko razem Florci wyślę, jest ważne do połowy 2012 roku, tylko sprawdzisz sobie sylwiaso czy to ta sama gramatura w przypadku Theospirexu bo ja mam 150g

Posted

Informuję ślicznie i uprzejmie, iż w dniach 11-18 luty nie będzie mnie na dogo, zatem wszelkie wpłaty, które wpłyną w tym czasie na konto Florci zaktualizuję ok. 19tego lutego. Prosze o cierpliwość i wyrozumiałość wszystkich deklarowiczów :)

Posted

majuska napisał(a):
Nie wiem czy jest sens tą karmę do schroniska bo to jest lecznicza i lepiej żeby nie jadł jej zdrowy pies tylko taki który ma chore nerki, jeżeli takiego macie w schronie i pracownicy sa w stanie upilnować , żeby to właśnie on jadł to moge wysłać, natomiast z doświadczenia wiem, że w schronach to raczej badań nikt psom nie robi i nie wiedzą który psiak ma kiepskie nery a który nie, prędzej właśnie na jakimś tymczasie. Lotensinu mi zostało tylko 11 tabletek, ale zawsze to coś, bo nie są najtańsze, Poldziu brał po pół tabletki, a Florcia musi aż po całej?? Lotensin ma jakiś tańszy zamiennk( w tej chwili mi nazwa uciekła ) wet mi go zawsze pisał, ale w aptece trudno było uświadczyć więc brałam Lotensin.

Romko daj mi znać co w takim razie mam wysłać i podajce mi ciotki adres.

Jak porządnie przeglądnęłam to i troche Furosemidu i Theospirexu mam wszytko razem Florci wyślę, jest ważne do połowy 2012 roku, tylko sprawdzisz sobie sylwiaso czy to ta sama gramatura w przypadku Theospirexu bo ja mam 150g

Majusko,wrzuć leki dla Florci na mój adres,jestem często u Sylwii to jej przekażę...