argusiowa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 sylwiasku kasiorka za luty za Florcię wysłana daj znać jak dojdzie Quote
Romka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Florcia,cichutka i spokojniutka była dziś,widać,ze życie bardzo dało się niuni we znaki... Quote
majuska Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Staruszki mają jednak przechlapane i mój Poldziu resztką sił ciągnie:( Quote
sylwiaso Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ale i tak jest dzielna nasza Florcia!!!! Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 sylwiaso napisał(a):Ale i tak jest dzielna nasza Florcia!!!! Dzielna i słodka :) Leżała pod stołem przez całe nasze odwiedziny, zupełnie jej goście nie interesowali ;) Quote
argusiowa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 :loveu:Florcia dziękuje za wpłatę cioci majusce :D Quote
majuska Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ciotki czy Florcia nie zażywa czasem na serducho Lotensinu, zostało mi po Poldziu troche tabletek, mam też 2 pudełka Luminalu100, i ok. 2 kg karmy RC Renal, dla psów z chorymi nerkami, nie przyda się dla któregoś? podesłałabym w razie czego Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ciocia Majuska juz piszemy Lotensin jedna tabl.rano Furosemidum pół tabl.i Theospirex poł tabl.dziennie!jak dałam dziś suchą karmę Florci to się na mnie obraziła!a nereczki mam nadzieje zdrowe chyba że nasze cioteczki do schroniska wezmą! Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Gdyby ciocia podesłała Lotensin były bysmy wdzięczne!!! Quote
Romka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 majuska napisał(a):Ciotki czy Florcia nie zażywa czasem na serducho Lotensinu, zostało mi po Poldziu troche tabletek, mam też 2 pudełka Luminalu100, i ok. 2 kg karmy RC Renal, dla psów z chorymi nerkami, nie przyda się dla któregoś? podesłałabym w razie czego Majusko,wiem jak bardzo Ci przykro,dziękuję,ze pomyślałaś o Florci... Quote
majuska Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie wiem czy jest sens tą karmę do schroniska bo to jest lecznicza i lepiej żeby nie jadł jej zdrowy pies tylko taki który ma chore nerki, jeżeli takiego macie w schronie i pracownicy sa w stanie upilnować , żeby to właśnie on jadł to moge wysłać, natomiast z doświadczenia wiem, że w schronach to raczej badań nikt psom nie robi i nie wiedzą który psiak ma kiepskie nery a który nie, prędzej właśnie na jakimś tymczasie. Lotensinu mi zostało tylko 11 tabletek, ale zawsze to coś, bo nie są najtańsze, Poldziu brał po pół tabletki, a Florcia musi aż po całej?? Lotensin ma jakiś tańszy zamiennk( w tej chwili mi nazwa uciekła ) wet mi go zawsze pisał, ale w aptece trudno było uświadczyć więc brałam Lotensin. Romko daj mi znać co w takim razie mam wysłać i podajce mi ciotki adres. Jak porządnie przeglądnęłam to i troche Furosemidu i Theospirexu mam wszytko razem Florci wyślę, jest ważne do połowy 2012 roku, tylko sprawdzisz sobie sylwiaso czy to ta sama gramatura w przypadku Theospirexu bo ja mam 150g Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja podczytuję, bo Florcia to moja ulubiona babuleńka i ciesze się, ze ma tak dobre warunki i opiekę ,i serce. Quote
argusiowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ciociu Javenko dziękujemy za wpłatę :) Quote
argusiowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Informuję ślicznie i uprzejmie, iż w dniach 11-18 luty nie będzie mnie na dogo, zatem wszelkie wpłaty, które wpłyną w tym czasie na konto Florci zaktualizuję ok. 19tego lutego. Prosze o cierpliwość i wyrozumiałość wszystkich deklarowiczów :) Quote
Romka Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 majuska napisał(a):Nie wiem czy jest sens tą karmę do schroniska bo to jest lecznicza i lepiej żeby nie jadł jej zdrowy pies tylko taki który ma chore nerki, jeżeli takiego macie w schronie i pracownicy sa w stanie upilnować , żeby to właśnie on jadł to moge wysłać, natomiast z doświadczenia wiem, że w schronach to raczej badań nikt psom nie robi i nie wiedzą który psiak ma kiepskie nery a który nie, prędzej właśnie na jakimś tymczasie. Lotensinu mi zostało tylko 11 tabletek, ale zawsze to coś, bo nie są najtańsze, Poldziu brał po pół tabletki, a Florcia musi aż po całej?? Lotensin ma jakiś tańszy zamiennk( w tej chwili mi nazwa uciekła ) wet mi go zawsze pisał, ale w aptece trudno było uświadczyć więc brałam Lotensin. Romko daj mi znać co w takim razie mam wysłać i podajce mi ciotki adres. Jak porządnie przeglądnęłam to i troche Furosemidu i Theospirexu mam wszytko razem Florci wyślę, jest ważne do połowy 2012 roku, tylko sprawdzisz sobie sylwiaso czy to ta sama gramatura w przypadku Theospirexu bo ja mam 150g Majusko,wrzuć leki dla Florci na mój adres,jestem często u Sylwii to jej przekażę... Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Floreczko, mozesz sobie w końcu spokojnie odpocząć Quote
mamanabank Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Pluszak nasz kochany w obiektywie Sylwii dieta :cool3: sjesta Quote
mamanabank Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Obsługa zawsze zwarta i gotowa :-) "Nie przeszkadzać mówiłam..." Quote
majuska Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Słodziak:loveu::loveu::loveu: Romka wysłałam dziś leki do Ciebie, jeszcze dodatkowo Hepatil wrzuciłam, może się przyda na wątróbsko osłonowo :) Quote
sylwiaso Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Mamusiunabank tak sie uśmiałam z komentarza do tych zdjęć a szczególnie z obsługi!!!Dziękujemy Ci bardzo za pomoc!!!! Quote
Recommended Posts