sylwiaso Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Florcia jest ciocinym kochanym psiaczkiem!!!!ja też bardzo bym chciała domek dla Florci!!!!!!!! Quote
danka4u1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Florciu, trzymam z całych sił kciuki za Ciebie. Quote
sylwiaso Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Pomogła mi dziś Romka bo miałam 3 pieski do przywiezienia do weta.i zanim wyszłam z samochodu Romcia już wszystko załatwiła i Florcia została na sterylkę bardzo sie cieszę do zobaczenia Florciu!!!!!!!!!!!trzymam kciuki!!!!:thumbs:w czwartek z Debrunią po Ciebie przyjedziemy!!!Mocno Cię całuje cały"brzozowy lasek":buzi::buzi::buzi: ' Quote
Romka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 No właśnie miałam napisać o Florci a tu widzę Sylwiaso mnie uprzedziła.Florcia została w lecznicy,w czwartek wróci do domu.Jest juz chyba w dobrej kondycji skoro p.doktor zadecydowała o zabiegu.Cieszy nas to bardzo.Przekazałam Sylwii 10kg karmy oraz środki czystości,które dostaliśmy od Illy,nowej opiekunki Molly.Na pewno przydadzą się w hoteliku... Quote
wawer Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Florka w klatce :-(:evil_lol:. Taka sama jedna. Pewnie zestresowała się, bidulka, że znowu ją ktoś osierocił i zostawił samą, w zamknięciu na dodatek, jak w więzieniu. Musi jej być smutno nawet, jak już wcześniej poznała to miejsce. Ale - trudno! Dla urody trzeba pocierpieć nawet na stare lata :diabloti:. Quote
Romka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ale w czwartek znów wróci do ukochanej cioci Sylwiaso... Quote
Romka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Dzwoniłam do lecznicy,Florcia już wybudzona po zabiegu,który zniosła bardzo dobrze.Pani doktor nie robiła suczce badania krwi,zrobiła za to przegląd uzębienia Florci oraz rentgen bioder(jak wiecie Florcia lekko kuleje).Trzeba było usunąć kilka zębów,biodra mają lekkie zmiany zwyrodnieniowe.Ale stan ogólny Florci jest ok.Pobyt Florci w lecznicy do czwartku oraz te wszystkie zabiegi bedą kosztowały 340zł,Argusiowa szykuj kasę na czwartek... Quote
argusiowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 kasa przekazana Romce w kwocie 340zł :)post rozliczeniowy zaktualizowany :) oska1983 dziękujemy za wpłatę deklaracji za listopad i grudzień :) Quote
sylwiaso Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja byłam w lecznicy zobaczyć Florcie,ale troszkę za wczesnie bo dopiero co zaczęła sie przebudzać!!!Florciu jestesmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::iloveyou: Quote
Romka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='argusiowa']kasa przekazana Romce w kwocie 340zł :)post rozliczeniowy zaktualizowany :) oska1983 dziękujemy za wpłatę deklaracji za listopad i grudzień :)[/QUOTE] Tak jest kasa już u mnie.jutro pójdę zapłacic za pobyt Florci w lecznicy i zabiegi... Quote
Romka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Zapłaciłam rachunek w lecznicy ,jutro odbieramy Florcię.Widziałam ją dzisiaj siedziała cichutko w klatce w lecznicy...kochana mała...powiedziałam jej,że już jutro ciotka Sylwia po nią przyjedzie.Była trochę zdezorientowana,jutro będzie już po wszystkim...wyobrażam sobie jej radość. Quote
Javena Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Wpłaciłam dziś Florusi deklaracje.Pojutrze powinny być. Quote
Andzike Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Biedna malutka... dobrze, że już jutro wraca do Sylwii... Quote
Romka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Florcia już u Sylwii,odebrałyśmy ją z lecznicy przed chwilą.Zdjęcie szwów we wtorek,pomogę Sylwii ja przywieżć tym bardziej,ze razem z Florcią będzie inne hotelikowe towarzystwo.Florcia niepewna co ja czeka(wychodzila chyłkiem z lecznicy)jak tylko zobaczyła Sylwię to zaraz wskoczyła jej na ręce.Cała szczęsliwa Florcia została zapakowana razem z Debrą do samochodu gdzie obydwie ruszyły w poszukiwanie pod siedzeniami i w inne zakamarki samochodu czegoś do jedzenia.Debra miała pobieraną krew i musiała byc bez śniadania a Florcia pewnie jeszcze nie dostała śniadania...zdjęcia wieczorem. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Florence,w ramionach ukochanej pańci,uciekająca przed aparatem: Quote
FIFA Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kochana ślicznota trzymaj się Florcia i wracaj szybko do zdrowia :lol: Quote
sylwiaso Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nasza Floruchna wygląda jak 18-tka chodzi po podwórku dziś leżała na słoneczku jak prawdziwa dama i nic jej nie przeszkadzało nawet przechadzający się obok niej kotek!!!!!!!!! Quote
Romka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 sylwiaso napisał(a):Nasza Floruchna wygląda jak 18-tka chodzi po podwórku dziś leżała na słoneczku jak prawdziwa dama i nic jej nie przeszkadzało nawet przechadzający się obok niej kotek!!!!!!!!! Nawet kotek?Prawdziwa dama...;) Quote
sylwiaso Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Romka napisał(a):Nawet kotek?Prawdziwa dama...;)Tak ciociu Romciu ja jestem prawdziwa dama!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
wawer Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 18-latka u suczki może nie brzmieć zachęcająco :evil_lol:. Oj, strzeżcie się panowie pieski! Tu chodzi o porównanie z ludzką 18-stką.:diabloti: Quote
Recommended Posts