Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jutro szczepienie i badanie krwi.

Dziewczyny jambi_ chyba ma rację. Ja pisałam ale nie ja ogłaszam, więc już nie mam wpływu na to co poszło, wawer jeśli tez tak uważasz, to może edytuj post na wątku ogłoszenio0wym i wywal ten tytuł :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Tak jutro szczepienie i badanie krwi.

Dziewczyny jambi_ chyba ma rację. Ja pisałam ale nie ja ogłaszam, więc już nie mam wpływu na to co poszło, wawer jeśli tez tak uważasz, to może edytuj post na wątku ogłoszenio0wym i wywal ten tytuł :-)

Już zmieniłam: Florcia - spragniona uczucia, doświadczona przez życie suczka

Posted

Argusiowa doszły pieniążki 200zł+41zł dziękujemy!!!Byłyśmy odcięte od dogo.cały tydzień laptop był w naprawie,ale już jesteśmy i będziemy!! i wstawimy jak najszybciej zdjęcia Florci!!!

Posted

Romka napisał(a):
Wczoraj wieczorem dostałam zapytanie o Florcię,aż z Rzeszowa...czekam na rozwój sytuacji.

Ojejku, aż wstrzymalam oddech...
Mam nadzieje, ze się sytuacja rozwinie...

Posted

argusiowa napisał(a):
też się cieszę, ale ten domek to chyba super dokładnie trzeba sprawdzić, od a do z przez p i od stóp do głów...heh

W Rzeszowie jest majuska, dla której ostatnio sprawdzałam domek dla Muszki w Warszawie, więc myślę, że nie odmówi ;)