Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

argusiowa napisał(a):
allegro nie ma na pewno :D danka jesli możemy Cię o allegro poprosić to super :)

moge zrobic,zwykle bo nie umiem wstawiac żadnych ozdobnych szablonow ,jesli chcecie takie to zrobie.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, ze nie odpowiedziałam od razu. Już jestem. Nie moge się uporać po śmierci Przyjaciela. Ale usiłuje wrócić... MOże mi sie uda. Aczkolwiek to była tez pewna "szkoła". Poznałam tych co się naprawdę martwili, znaleźli drogę aby zainteresować się czy mi się nic nie stało. Tych których moja nieobecność uderzyła. No cóż po raz kolejny musiałam zrobić pewne redukcje adresów w notesie.

Wracam, aby pomóc w zakresie moich możliwości psiakom, a ponieważ jakiś czas mnie nie było to najlepiej będzie jak powiecie czy i w czym mogę pomóc. A ja biegnę dalej przejrzeć zaległości i dziekować Tym dla któych fakt mojej nieobecności był niepokojący (bo i by ło się czym niepokoić).

Pozdrawiam i jak mówię już jestem, a że muszę zagłuszyć to co boli oczekuję na duuuużo pracy i informacje czy się przydam.

pozdrawiam Isadora

Posted

Isadora7 napisał(a):
Wybaczcie, ze nie odpowiedziałam od razu. Już jestem. Nie moge się uporać po śmierci Przyjaciela. Ale usiłuje wrócić... MOże mi sie uda. Aczkolwiek to była tez pewna "szkoła". Poznałam tych co się naprawdę martwili, znaleźli drogę aby zainteresować się czy mi się nic nie stało. Tych których moja nieobecność uderzyła. No cóż po raz kolejny musiałam zrobić pewne redukcje adresów w notesie.

Wracam, aby pomóc w zakresie moich możliwości psiakom, a ponieważ jakiś czas mnie nie było to najlepiej będzie jak powiecie czy i w czym mogę pomóc. A ja biegnę dalej przejrzeć zaległości i dziekować Tym dla któych fakt mojej nieobecności był niepokojący (bo i by ło się czym niepokoić).

Pozdrawiam i jak mówię już jestem, a że muszę zagłuszyć to co boli oczekuję na duuuużo pracy i informacje czy się przydam.

pozdrawiam Isadora

Isadoro,jak już Ty jesteś będzie dobrze...Jesteś wszystkim potrzebna jak widać...pozdrawiam serdecznie...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='danka1234']w takim razie zostaje tak jak jest,mnie tez ta fotka bardzo sie spodobała.
przeczytałam cały watek,mam nadzieje ze Florci poszczesci sie i znajdzie domek który jej wynagrodzi dotychczasową tułaczke.

jeszcze ogłoszenie na psy.pl
http://www.psy.pl/adopcje/art7443,florcia.html
Danka,bardzo dziękuję,że zjawiłaś się na zaproszenie,bardzo Ci dziękuję za wszystko...

Posted

argusiowa napisał(a):
fantastyczne :) danka jak zrobiłaś zielone ramki wokół zdjęć? :) może ja się poduczę od Ciebie :)

ramki to akurat najprostrza rzecz dlatego umiem je robic bo sama jestem laikiem w tych sprawach.
W Photo Filtre kilkam w pasku na -Filtry i tam dodaje sie ramke do fotki.

Posted

argusiowa napisał(a):
dziękujemy p. Basi W za wpłatę 100zł :)księguję na listopad :)

p.Barbara jest super kobitką...dziękujemy bardzo...:lol::lol::lol:

Posted

Dostałam 10zł od Camisiowej za listopad dla Florci,dziękujemy bardzo!Argusiowa podrzucę Ci wieczorem wraz z resztą fantów na bazarek łowicki...;)

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam 10zł od Camisiowej za listopad dla Florci,dziękujemy bardzo!Argusiowa podrzucę Ci wieczorem wraz z resztą fantów na bazarek łowicki...;)
I Florcia dziękuje cioci camisiowej z całych sił i mocno ściska:calus: