Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terierfanka napisał(a):
" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">A moi rodzice mają adoptowaną z wrocławskiego schroniska młodszą wersję Florci ;)
Kaja pozdrawia Florcię i życzy szybkiego znalezienia domku!

Ale cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękna, przepiękna, przecudowna! Daj jeszcze popatrzeć, wklej jeszcze jakąś fotkę, cioteczki Florciowe wybaczą :-D

Posted

Paula03 napisał(a):
A ja wczoraj byłam u weterynarz i widziałam psa identycznego jak Florcia, tylko było troszkę młodszy.

Kurczę, może to ten jej synek, ostatnio latał po całym Łowiczu, Romka zajrzyj do P.Mai i zerknij czy to nie ten sam, możesz? Tak przy okazji ;-)

Kaja jest boska, nie mogę się na nią nagapić :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Kurczę, może to ten jej synek, ostatnio latał po całym Łowiczu, Romka zajrzyj do P.Mai i zerknij czy to nie ten sam, możesz? Tak przy okazji ;-)

Kaja jest boska, nie mogę się na nią nagapić :loveu:

Już wiem!To nie jest synek Florci...jak płaciłam za kastrację Felusia to tez go widziałam...psiak po kroplówce z podejrzeniem babeszjozy...identyczny.Radosny,kontaktowy...właśnie przy mnie odbierała go właścicielka...cała rodzina czekała na psiaka...:lol:

Posted

Dopytałam się dziś w lecznicy(kastracja Felusia)o jamnika szorstkowłosego...to na pewno nie był synek Florci...po psiaka także przyszli już właściciele...