sylwiaso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A co to nasza Florcia na 5-tej!do góry na pierwszą skacz Florciu! Quote
mamanabank Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 sylwiaso napisał(a):A ten portret to wg.mnie cudny do ogłoszeń! Florcia wygląda na nim jak babka piaskowa :-) Quote
sylwiaso Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 5 punktów za tą "babke piaskową"ale się uśmiałam!!! Quote
terierfanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">A moi rodzice mają adoptowaną z wrocławskiego schroniska młodszą wersję Florci ;) Kaja pozdrawia Florcię i życzy szybkiego znalezienia domku! Quote
Romka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Wiesz ona mogła tak wyglądać,tylko łapy pewnie ma dłuższe... Quote
terierfanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 tak, Florcia zdecydowanie bardziej "niskopodwoziowa" ale z mordeczki jak mama z córką :lol: Quote
mamanabank Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 terierfanka napisał(a):" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">A moi rodzice mają adoptowaną z wrocławskiego schroniska młodszą wersję Florci ;) Kaja pozdrawia Florcię i życzy szybkiego znalezienia domku! Ale cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękna, przepiękna, przecudowna! Daj jeszcze popatrzeć, wklej jeszcze jakąś fotkę, cioteczki Florciowe wybaczą :-D Quote
Paula03 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A ja wczoraj byłam u weterynarz i widziałam psa identycznego jak Florcia, tylko było troszkę młodszy. Quote
mamanabank Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Paula03 napisał(a):A ja wczoraj byłam u weterynarz i widziałam psa identycznego jak Florcia, tylko było troszkę młodszy. Kurczę, może to ten jej synek, ostatnio latał po całym Łowiczu, Romka zajrzyj do P.Mai i zerknij czy to nie ten sam, możesz? Tak przy okazji ;-) Kaja jest boska, nie mogę się na nią nagapić :loveu: Quote
Romka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 mamanabank napisał(a):Kurczę, może to ten jej synek, ostatnio latał po całym Łowiczu, Romka zajrzyj do P.Mai i zerknij czy to nie ten sam, możesz? Tak przy okazji ;-) Kaja jest boska, nie mogę się na nią nagapić :loveu: Już wiem!To nie jest synek Florci...jak płaciłam za kastrację Felusia to tez go widziałam...psiak po kroplówce z podejrzeniem babeszjozy...identyczny.Radosny,kontaktowy...właśnie przy mnie odbierała go właścicielka...cała rodzina czekała na psiaka...:lol: Quote
Romka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dostałam 10żł deklaracji od Camisiowej dla Florci za grudzień.Argusiowa przekaże jak się spotkamy na pakowanie fantów bazarkowych... Quote
sylwiaso Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To nasza Camisiowa płaci prawie na wszystkie nasze psinki!Dziękujemy ciociu Camisiowo w piątek ucałuję Cie od Florci!!! Quote
Romka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dopytałam się dziś w lecznicy(kastracja Felusia)o jamnika szorstkowłosego...to na pewno nie był synek Florci...po psiaka także przyszli już właściciele... Quote
Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Ale jej dobrze...pewnie bardzo lubi takie odpoczywanie przed kominkiem...dobrze wygląda ,sierść jej się poprawiła... Quote
sylwiaso Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Romciu ona dużo zjada jak chodzi to brzuszek jej się opuścił bo troszkę przytyła! Quote
Romka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Pewnie przypomina sobie poprzednie chude lata...biedna mała... Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziękuję za wpłatę od margi 10zł i od TOZ 30zł Quote
danka4u1 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Florciu, zaglądam do Ciebie, chociaz nie zawsze piszę. Serce raduje się na Twój widok..domowy, zadbany psiaku przy kominku. Tez tak chciałabym. Quote
sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Florcia pokazuje mi kto rządzi u cioci obszczekuje moją Stelle w kojcu i po chwili odchodzi dumna!!!! Quote
Romka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 A to zdjęcie z wątku Bojki: Florcia nieżle daje czadu... Quote
Andzike Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Romka napisał(a):A to zdjęcie z wątku Bojki: Florcia nieżle daje czadu... No niezle... Dwie szalone lowickie dziewczyny ;) Quote
Recommended Posts