Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki tylko może choroby zakażne można by jej było zaszczepić 41złjak myślicie?potem jeszcze raz odrobaczanie.A konsultacja w sprawie ząbków swoja drogą, bo i ja za tym,że powinna być!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aikowo napisał(a):
jutro Florcia razem z koleżanką z hoteliku oraz z Barrym jedzie na wycieczkę do Milanówka :)
jestem pewno że zrobi tam szał ;)

no ba :) A my w końcu będziemy miały okazję poznać Florcię i inne pieski sylwiso :) I samą sylwieso też :D :D :D

Posted

AlfaLS napisał(a):
W dniu dzisiejszym przekazałam dla Florci dochód z dobrohumorowego bazarku książkowego - 278,50 zł:multi:. Cieszę się że tak dużo pieniędzy udało się uzbierać z książeczek :lol:.
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym że pieniądze wpłynęły na konto Florci :lol:

Romka napisał(a):
Alfa bardzo dziękujemy!:multi:Argusiowa pewnie zaraz potwierdzi jak tylko pieniądze wpłyną na konto.Tak na marginesie,Alfa pamiętam o Mice!!!;)

Wpłynęła ta kasa??????? Bardzo proszę o potwierdzenie tu na wątku i na wątku bazarkowym bo nie chcę być posądzona że "świsnęłam" na tyszaki, które są najbliższe mojemu sercu :diabloti:

Posted

aikowo napisał(a):
jutro Florcia razem z koleżanką z hoteliku oraz z Barrym jedzie na wycieczkę do Milanówka :)
jestem pewno że zrobi tam szał ;)

Florcia została w domu.Z psiaków w hoteliku u Sylwiaso pojechała Debra i Lola.Lola znalazła domek!

Posted

Dzięki uprzejmości Aikowo i Andzike Florcia i Bojka dostały 20 kg karmy,w tym dla Florci karme super,Acanę.Sylwiaso potwierdż odbiór karmy dla Bojeczki i Florci.

Posted

Romka napisał(a):
Alfa,w drugim poście jest rozliczenie bazarku i jak czytam kwota bazarkowa jest tam rozliczona.Wysłałam dzis pieniądze na Mikę,wyglądaj listonosza.

Romka mnie chodziło o to żeby argusiowa napisała na wątku bazarkowym że doszły ;)

A listonosza - będę wyglądała ;)

Posted

AlfaLS napisał(a):
Romka mnie chodziło o to żeby argusiowa napisała na wątku bazarkowym że doszły ;)

A listonosza - będę wyglądała ;)

Zaraz do niej dzwonię i potwierdzi...

Posted

AlfaLS napisał(a):
Wpłynęła ta kasa??????? Bardzo proszę o potwierdzenie tu na wątku i na wątku bazarkowym bo nie chcę być posądzona że "świsnęłam" na tyszaki, które są najbliższe mojemu sercu :diabloti:

Potwierdzałam :) ale moderator wyciął mojego posta i wstawił go jako drugiego na watku Florci :)

Posted

Wpłynęla wpłata od margi i z bazarku Tarotowego :) dziękujemy :) nie mam linku do bazarku aby tam napisać że wpłata dotarła :) jeśli ktoś ma bardzo proszę o podesłanie na pw lub po prostu wklejenie w kolejnym poście :D