mamanabank Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zapłaciłam za Florcie 22zł ale ustaliłam z Mamąnabank,że nie będę wpłacać do skarpety tylko różnice mi oddacie!!!Tak jest. Wpisuję 10zł do skarpety od Ciebie Sylwia i poprosze Figę o przelanie 12zł na Twoje konto. Dziękujemy. Argusiowa dopisz proszę :-) , że koszt szczepienia przeciwko wściekliźnie pokrywa skarpeta łowicka, jako datek jednorazowy - 22zł Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zobaczcie jak porobiłam wykasowałam troszkę ale wklejam zdjęcia dalej!!!Cała ekipa w komplecie! Quote
shani Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 To ostatnie zdjęcie jest piękne :) Cudownie tam u Ciebie Sylwia w brzozowym lasku :) Raj dla psiaków Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cioteczki Florcię należy teraz zaszczepić od chorób zakażnych-41zł zrobić jej biochemię potem ząbki i chyba sterylizacja, ja tylko spisuję z informacji od P.doktor. Quote
sylwiaso Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Schani przecież Konstantynów jest nie tak daleko!zapraszam do "brzozowego lasku" Quote
shani Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 sylwiaso napisał(a):Schani przecież Konstantynów jest nie tak daleko!zapraszam do "brzozowego lasku" Gdybym tylko była zmotoryzowana to bym wpadała w odwiedziny a tak to jest problem :( Ale koleżanka ma tam babcię może, którymś razem się z nią zabiorę i wpadnę w odwiedziny :) Quote
Romka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='AlfaLS']W dniu dzisiejszym przekazałam dla Florci dochód z dobrohumorowego bazarku książkowego - 278,50 zł:multi:. Cieszę się że tak dużo pieniędzy udało się uzbierać z książeczek :lol:. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym że pieniądze wpłynęły na konto Florci :lol: Alfa bardzo dziękujemy!:multi:Argusiowa pewnie zaraz potwierdzi jak tylko pieniądze wpłyną na konto.Tak na marginesie,Alfa pamiętam o Mice!!!;) Quote
Romka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki Florcię należy teraz zaszczepić od chorób zakażnych-41zł zrobić jej biochemię potem ząbki i chyba sterylizacja, ja tylko spisuję z informacji od P.doktor. Sylwiaso,o tym trzeba porozmawiać.Mamy dla Florci obróżkę,dostarczymy ją przy najbliższej okazji! Quote
mamanabank Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 To poprosimy teraz naszą Szanowną Panią od finansów Florci o podliczenie jej skarbonki, żeby było wiadomo ile ma funduszy dodatkowych, które mozna przeznaczyć na dodatkowe badania i sterylizację. Quote
Romka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 A ja wtedy pięknie uzupełnię 1 post. Quote
argusiowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Romciu na której stronie jest post rozliczeniowy ?:) heh mam wreszcie kompa w domu ale bez zapamiętanych stron i nie mogę sie odnaleźć :) policzę wszystko i dam znać co i ile u Florci. W sprawie zębów proponowałabym się skonsultować z dr szulcem lub dr bartolikiem (konsultował Fridzia). żęby łatwo wyrwać, ale już nie odrosną Florci... Quote
AlfaLS Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='mamanabank']To poprosimy teraz naszą Szanowną Panią od finansów Florci o podliczenie jej skarbonki, żeby było wiadomo ile ma funduszy dodatkowych, które mozna przeznaczyć na dodatkowe badania i sterylizację. [quote name='Romka']A ja wtedy pięknie uzupełnię 1 post. [quote name='argusiowa']Romciu na której stronie jest post rozliczeniowy ?:) heh mam wreszcie kompa w domu ale bez zapamiętanych stron i nie mogę sie odnaleźć :) policzę wszystko i dam znać co i ile u Florci. W sprawie zębów proponowałabym się skonsultować z dr szulcem lub dr bartolikiem (konsultował Fridzia). żęby łatwo wyrwać, ale już nie odrosną Florci... Cioteczki a nie ułatwiłoby Wam życia napisanie do moda żeby oddał argusiowej posta nr 2 na rozliczenia? Ja jestem księgową u Paryska i tam kaja55 napisała i odstałam takiego dodatkowego posta - dzięki temu wszystkie sprawy finansowe są na pierwszej stronie, a założycielka nie musi sobie głowy zawracać kopiowaniem danych ;). To tak dla ułatwienia życia :evil_lol: Quote
Romka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Genialny pomysł!Jutro go zrealizuję!:lol: Quote
AlfaLS Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Bez przesady - ja tylko jako człowiek z natury leniwy zawsze szukam sposobów żeby sobie i innym życie ułatwić :evil_lol: Quote
mamanabank Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja też się bardzo cieszę. To oznacza, że bez lęku, na dzień dzisiejszy, możemy rozmawiać z lecznicą nt. leczenia Florci i profilaktyki. Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 zanim jej te zęby usuniemy skonsultujmy to z jeszcze jakimś wetem dla pewności że to jedyna droga do zdrowia Florci Quote
Romka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 argusiowa napisał(a):zanim jej te zęby usuniemy skonsultujmy to z jeszcze jakimś wetem dla pewności że to jedyna droga do zdrowia Florci Argusiowa jak też tak uważam,z doświadczenia...wiesz o czym mówię... Napisałam do moderatora o udostępnienie 2 postu na rozliczenia deklaracji i innych wpłat dla Florci.Czekamy na odpowiedż. Quote
Romka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Argusiowa ,masz 2 post dla siebie i możesz w nim pisać wszystkie dane dotyczące deklaracji.Moderator wyraził zgodę.Alfa,dziękuję za podpowiedz. Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 superowsko chciałabym też tak u Fary Kory i Antosia :) da się załatwić?:) Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 acha Romciu wytnij z pierwszego posta rozliczenia bo ja wkleiłam je w drugiego :) Panu Pani Moderatoru Dziękujemy za ułatwienie rozliczenia Florciowej skarpety :D Quote
Romka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 argusiowa napisał(a):superowsko chciałabym też tak u Fary Kory i Antosia :) da się załatwić?:) Spróbuję i już edytuję post 1. Quote
Romka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Argusiowa czy mi sie wydaje,ze mówiłaś o kolejnej wpłacie od p.Barbary W. czyli razem 200zł.Nie widzę tej drugiej stówy.Jak ja nie widzę to moze i inni.Rozumiesz o co chodzi... Quote
argusiowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Romciu zapomniałaś że z tych 200zł, 100zł poszło do Florci a 100zł do skarpety łowickiej :) zaksięgowane w sierpniu ;) Ginko Biloba dla Romci zatem ;) Quote
Romka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 argusiowa napisał(a):Romciu zapomniałaś że z tych 200zł, 100zł poszło do Florci a 100zł do skarpety łowickiej :) zaksięgowane w sierpniu ;) Ginko Biloba dla Romci zatem ;) Oczywiście!Zapomniałam całkiem,tam stoi napisane jak byk.Ginko Bilboa zatem...;) Quote
Recommended Posts