Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapłaciłam za Florcie 22zł ale ustaliłam z Mamąnabank,że nie będę wpłacać do skarpety tylko różnice mi oddacie!!!
Tak jest. Wpisuję 10zł do skarpety od Ciebie Sylwia i poprosze Figę o przelanie 12zł na Twoje konto. Dziękujemy.

Argusiowa dopisz proszę :-) , że koszt szczepienia przeciwko wściekliźnie pokrywa skarpeta łowicka, jako datek jednorazowy - 22zł

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Schani przecież Konstantynów jest nie tak daleko!zapraszam do "brzozowego lasku"

Gdybym tylko była zmotoryzowana to bym wpadała w odwiedziny a tak to jest problem :(
Ale koleżanka ma tam babcię może, którymś razem się z nią zabiorę i wpadnę w odwiedziny :)

Posted

[quote name='AlfaLS']W dniu dzisiejszym przekazałam dla Florci dochód z dobrohumorowego bazarku książkowego - 278,50 zł:multi:. Cieszę się że tak dużo pieniędzy udało się uzbierać z książeczek :lol:.
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym że pieniądze wpłynęły na konto Florci :lol:
Alfa bardzo dziękujemy!:multi:Argusiowa pewnie zaraz potwierdzi jak tylko pieniądze wpłyną na konto.Tak na marginesie,Alfa pamiętam o Mice!!!;)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki Florcię należy teraz zaszczepić od chorób zakażnych-41zł zrobić jej biochemię potem ząbki i chyba sterylizacja, ja tylko spisuję z informacji od P.doktor.

Sylwiaso,o tym trzeba porozmawiać.Mamy dla Florci obróżkę,dostarczymy ją przy najbliższej okazji!

Posted

To poprosimy teraz naszą Szanowną Panią od finansów Florci o podliczenie jej skarbonki, żeby było wiadomo ile ma funduszy dodatkowych, które mozna przeznaczyć na dodatkowe badania i sterylizację.

Posted

Romciu na której stronie jest post rozliczeniowy ?:) heh mam wreszcie kompa w domu ale bez zapamiętanych stron i nie mogę sie odnaleźć :) policzę wszystko i dam znać co i ile u Florci. W sprawie zębów proponowałabym się skonsultować z dr szulcem lub dr bartolikiem (konsultował Fridzia). żęby łatwo wyrwać, ale już nie odrosną Florci...

Posted

[quote name='mamanabank']To poprosimy teraz naszą Szanowną Panią od finansów Florci o podliczenie jej skarbonki, żeby było wiadomo ile ma funduszy dodatkowych, które mozna przeznaczyć na dodatkowe badania i sterylizację.

[quote name='Romka']A ja wtedy pięknie uzupełnię 1 post.

[quote name='argusiowa']Romciu na której stronie jest post rozliczeniowy ?:) heh mam wreszcie kompa w domu ale bez zapamiętanych stron i nie mogę sie odnaleźć :) policzę wszystko i dam znać co i ile u Florci. W sprawie zębów proponowałabym się skonsultować z dr szulcem lub dr bartolikiem (konsultował Fridzia). żęby łatwo wyrwać, ale już nie odrosną Florci...
Cioteczki a nie ułatwiłoby Wam życia napisanie do moda żeby oddał argusiowej posta nr 2 na rozliczenia? Ja jestem księgową u Paryska i tam kaja55 napisała i odstałam takiego dodatkowego posta - dzięki temu wszystkie sprawy finansowe są na pierwszej stronie, a założycielka nie musi sobie głowy zawracać kopiowaniem danych ;). To tak dla ułatwienia życia :evil_lol:

Posted

argusiowa napisał(a):
zanim jej te zęby usuniemy skonsultujmy to z jeszcze jakimś wetem dla pewności że to jedyna droga do zdrowia Florci

Argusiowa jak też tak uważam,z doświadczenia...wiesz o czym mówię...
Napisałam do moderatora o udostępnienie 2 postu na rozliczenia deklaracji i innych wpłat dla Florci.Czekamy na odpowiedż.

Posted

Argusiowa czy mi sie wydaje,ze mówiłaś o kolejnej wpłacie od p.Barbary W. czyli razem 200zł.Nie widzę tej drugiej stówy.Jak ja nie widzę to moze i inni.Rozumiesz o co chodzi...

Posted

argusiowa napisał(a):
Romciu zapomniałaś że z tych 200zł, 100zł poszło do Florci a 100zł do skarpety łowickiej :) zaksięgowane w sierpniu ;) Ginko Biloba dla Romci zatem ;)

Oczywiście!Zapomniałam całkiem,tam stoi napisane jak byk.Ginko Bilboa zatem...;)