sylwiaso Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Florciu uciekaj na pierwszą!!:multi::multi::multi:Florcia pozdrawia wszystkie swoje kochane cioteczki :bye::bye::bye: Quote
Romka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jutro zdjęcie szwów...znów jesteśmy z Sylwiaso w lecznicy... Quote
wawer Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Świeżutkie zdjęcia Florki. Niestety, tym razem była zbyt słabiutka na pozowanie. Quote
sylwiaso Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cioteczki z racji wieku Florcia ma wejście do domku kiedy chce!!! Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki z racji wieku Florcia ma wejście do domku kiedy chce!!! Sylwia, jesteś super :D Cudownie,że tak się opiekujesz Florcią!!! Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Florcia już na chodzie zjadła śniadanko wypiła poranną "kawkę"i leży pod stoliczkiem.Florciu gdzie Twój domek?jesteś takim wspaniałym psiaczkiem!!!! Quote
jambi Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Moja wpłata za październik właśnie poszła Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jambi_ napisał(a):Moja wpłata za październik właśnie poszła zaksięgowane, dziękujemy:) Quote
majuska Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cudna jest Florencja, nikt kompletnie o nią nie pyta?? Quote
argusiowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Floreczko kochana zaniedbałam Cię swoją nieuwagą ostatnio, ale to przez Faruskowe bazarki, sylwiasku fantastycznie ma Florcia u Ciebie :)czapki z głów :D Quote
wawer Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 majuska napisał(a):Cudna jest Florencja, nikt kompletnie o nią nie pyta?? Florcia nie tylko, że jest cudna, ona jest taka tylko do przytulania. Filigranowa i taka... zwiewna, jeśli można użyć takiego określenia do pieska. Na zdjęciach wydaje się większa, a w rzeczywistości to całkiem mała psina. Nie wiem, jak ona przetrzymała poprzednią zimę na dworze. Aż wierzyć się nie chce, że gdzieś w tym śniegu nie zamarzła. U Sylwii mieszka sobie w ciepłym i bezpiecznym kątku. Oby tylko jeszcze domek ją chciał. Quote
Romka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Miałam okazję rozmawiać z sąsiadem dawnych właścicieli Florci,podobno mała miała co rok szczeniaki i nie bardzo o nią dbali...jak dobrze,ze jest już bezpieczna. Quote
mamanabank Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 no, widuję w Łowiczu psiaki podobne do Florci, tylko młodsze, nigdy nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że to jej dzieciaki... Quote
argusiowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 na podrzecznej mieszka na pewno jej syn :) taki psiak prawie identyczny jak ona :) kojarzycie dziewczyny? Quote
mamanabank Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Oczywiście, że tak!! Nim też powinnyśmy się zająć, zdaje się, ze on mieszka w jednej z bram ale nie koniecznie ma właściciela. I skutecznie przyczynia się do wzrostu populacji kundelków w naszym mieście. Quote
Romka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Pokazałam Florcię kilku osobom i nic... Quote
danka1234 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 czy Florcia ma wystawione allegro bo nie widze linku do allegra wśród ogłoszen na 1 stronie i czy ogłoszenia ma aktualne?moge dorobic ogłoszen jesli potrzeba. Quote
argusiowa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 allegro jeszcze nie ma Florcia jeszcze jej nie robiłam bo przechodziła leczenie :) ogłoszenia poprosimy bardzo :) i dużo:) allegro tez możesz jeśli chcesz :) najwyżej będą dwa :) Quote
wawer Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 danka1234 napisał(a):czy Florcia ma wystawione allegro bo nie widze linku do allegra wśród ogłoszen na 1 stronie i czy ogłoszenia ma aktualne?moge dorobic ogłoszen jesli potrzeba. argusiowa napisał(a):allegro jeszcze nie ma Florcia jeszcze jej nie robiłam bo przechodziła leczenie :) ogłoszenia poprosimy bardzo :) i dużo:) allegro tez możesz jeśli chcesz :) najwyżej będą dwa :) Florcia ma wykupiony pakiet ogłoszeń na bazarku u Koosiek - 60 ogłoszeń w dwu turach. Quote
danka1234 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 to widze ze ogłoszenia juz bedzie miec, co do alllegra- skoro ma wystawione i aktualne to drugiego nie należy wystawiac gdyż za takie działania administracja allegra ma prawo do zamkniecia konta Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 allegro jeszcze nie ma, to kto zrobi? :-) tekst jest zdjęcia też :-) a tu nawet takie nowiutkie dostałam od Sylwii Jesienna Florcia :-) Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 tekst, jak trzeba mogę poszperać po wątku i wybrać najładniejsze zdjęcia Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, aż po kres życia... Florcia, cudowna suczka, przypominająca jamnika szorstkowłosego przez cały rok mieszkała na ulicy po śmierci swojej Pani, uparcie wracała do domu, w którym nikt na nią nie mógł już czekać... Przez 10 lat doświadczała opieki i troski człowieka, potem los doświadczył ją boleśnie. Bezsilna wyszła na ulicę i czekała na śmierć. Odwodniona, niedożywiona, nie miała siły wstać, by pójść dalej... Tylko człowiek mógł jej pomóc. Trafiła na ludzi, którzy nie mogli przejść obok niej obojętnie. Przewieziona do lecznicy dla zwierząt przeszła potrzebne leczenie, by móc wrócić do świata żywych i cieszyć się swoim psim życiem, a także dawać radość swojego życia innym. Obecnie Florcia przebywa w hoteliku, gdzie czeka z utęsknieniem na własny, wymarzony dom i rodzinę, która nigdy jej nie opuści. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji Romka [email protected] tel. 604 101 165 mamanabank [email protected] tel. 608 404 770 Quote
argusiowa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 allegro nie ma na pewno :D danka jesli możemy Cię o allegro poprosić to super :) Quote
Recommended Posts