Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Cudna jest Florencja, nikt kompletnie o nią nie pyta??

Florcia nie tylko, że jest cudna, ona jest taka tylko do przytulania. Filigranowa i taka... zwiewna, jeśli można użyć takiego określenia do pieska. Na zdjęciach wydaje się większa, a w rzeczywistości to całkiem mała psina. Nie wiem, jak ona przetrzymała poprzednią zimę na dworze. Aż wierzyć się nie chce, że gdzieś w tym śniegu nie zamarzła. U Sylwii mieszka sobie w ciepłym i bezpiecznym kątku. Oby tylko jeszcze domek ją chciał.

Posted

Miałam okazję rozmawiać z sąsiadem dawnych właścicieli Florci,podobno mała miała co rok szczeniaki i nie bardzo o nią dbali...jak dobrze,ze jest już bezpieczna.

Posted

Oczywiście, że tak!!
Nim też powinnyśmy się zająć, zdaje się, ze on mieszka w jednej z bram ale nie koniecznie ma właściciela. I skutecznie przyczynia się do wzrostu populacji kundelków w naszym mieście.

Posted

allegro jeszcze nie ma Florcia jeszcze jej nie robiłam bo przechodziła leczenie :) ogłoszenia poprosimy bardzo :) i dużo:) allegro tez możesz jeśli chcesz :) najwyżej będą dwa :)

Posted

danka1234 napisał(a):
czy Florcia ma wystawione allegro bo nie widze linku do allegra wśród ogłoszen na 1 stronie i czy ogłoszenia ma aktualne?moge dorobic ogłoszen jesli potrzeba.

argusiowa napisał(a):
allegro jeszcze nie ma Florcia jeszcze jej nie robiłam bo przechodziła leczenie :) ogłoszenia poprosimy bardzo :) i dużo:) allegro tez możesz jeśli chcesz :) najwyżej będą dwa :)

Florcia ma wykupiony pakiet ogłoszeń na bazarku u Koosiek - 60 ogłoszeń w dwu turach.

Posted

to widze ze ogłoszenia juz bedzie miec,
co do alllegra- skoro ma wystawione i aktualne to drugiego nie należy wystawiac gdyż za takie działania administracja allegra ma prawo do zamkniecia konta

Posted

tekst, jak trzeba mogę poszperać po wątku i wybrać najładniejsze zdjęcia

Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, aż po kres życia...
Florcia, cudowna suczka, przypominająca jamnika szorstkowłosego przez cały rok mieszkała na ulicy po śmierci swojej Pani, uparcie wracała do domu, w którym nikt na nią nie mógł już czekać... Przez 10 lat doświadczała opieki i troski człowieka, potem los doświadczył ją boleśnie. Bezsilna wyszła na ulicę i czekała na śmierć. Odwodniona, niedożywiona, nie miała siły wstać, by pójść dalej... Tylko człowiek mógł jej pomóc. Trafiła na ludzi, którzy nie mogli przejść obok niej obojętnie. Przewieziona do lecznicy dla zwierząt przeszła potrzebne leczenie, by móc wrócić do świata żywych i cieszyć się swoim psim życiem, a także dawać radość swojego życia innym. Obecnie Florcia przebywa w hoteliku, gdzie czeka z utęsknieniem na własny, wymarzony dom i rodzinę, która nigdy jej nie opuści.
Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Kontakt w sprawie adopcji
Romka
[email protected]
tel. 604 101 165
mamanabank
[email protected]
tel. 608 404 770