Romka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 W sprawie Florci otrzymałam telefon od bardzo młodej z głosu dziewczyny,poprosiłam o kontakt kogoś starszego i nadal czekam na rozwój sytuacji... Quote
argusiowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Romcia gdyby mnie sądzić po głosie ... przedszkole hihihi czekamy zatem na konkrety :D Quote
kajkoowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Czasem jak ktoś dzwoni do mojej babci to prosi kogoś dorosłego do telefonu :D Quote
Romka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jak domkowi będzie zależeć zadzwoni jeszcze raz...podałam całą procedurę adopcyjną,czekam na odzew... Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Floreczko, leniuchujemy, nic nie robimy, bo trzymamy za Ciebie kciuki. Domek musi byc dokładnie sprawdzony dla takiego naszego skarbeńka. Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jak się dom zdecyduje to będzie sprawdzony 3 pokolenia wstecz :) Florcia zasługuje na najlepszy dom pod słońcem :) Quote
sylwiaso Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Andzike napisał(a):Jak się dom zdecyduje to będzie sprawdzony 3 pokolenia wstecz :) Florcia zasługuje na najlepszy dom pod słońcem :)Nasza Florcia już się po cichutku cieszy!!!!i cały lasek brzozowy wszystkie psiaki trzymają za Florcie kciuki:multi::multi::multi: Quote
majuska Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jestem jakby co w gotowości :) Przelałam swoją deklarację na Floraska dziś. Quote
wawer Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oby jej się udało! ;) A Maksiowi domek się nie szykuje :shake::-( http://www.dogomania.pl/threads/193089-Książki-dla-szczupłych-inaczej-na-hotelik-dla-Maksia-do-północy-7.-października Quote
Romka Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 A do mnie nikt nie zadzwonił...:shake: Quote
sylwiaso Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Romka']A do mnie nikt nie zadzwonił...:shake:[/QUOTE\Cioteczki musimy mieć nadzieję!!!!I wiare bo ona czyni cuda!!! Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pojechałyśmy dziś z Mamnabank zobaczyć jak się miewają nasze psiaki u Sylwiaso,a oto dzisiejsza Florcia. Quote
Romka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Usiadła przy stole ,bo na stole były pyszne ciasteczka na które miały ochotę wszystkie psiaki.Oczywiście wszystkie dostały...oprócz Florci także Debra,Babunia i Hyziek Mamanabank. Quote
Andzike Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Florcia jest po prostu boska !!! Niesamowite, że jeszcze nikt się w niej nie zakochal :( Quote
FIFA Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ślicznota domek odezwij sie Florcia czeka:lol: Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Zauważyłam, że Hyziek to istny wędrowniczek, wszędzie go pełno, a za Florcię trzymam kciukasy. Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Florcia z powagą pozuje do zdjęcia. Ma dziewczyna klasę. Quote
Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Jest cudownym ,kochanym psiakiem...domek dla niej powinien być taki jak ona sama cudowny...znajdziemy!Pomyślcie, w tamtą ,okropną zimę koczowała na progu swojego starego domu.Pewnie zima dała jej się we znaki bo utyka trochę na łapki(stawy).Jak pomyślę,że znów robi się zimno a my mogłyśmy jej nie znależć... Quote
Recommended Posts