Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje Kochane wszystkie cioteczki,które myślicie i pamiętacie o mnie :multi:pozdrawiam Was z "brzozowego lasku" jutro przed południem będę na spacerku i ciocia porobi mi zdjęcia to Wam wyślemy!!!U mnie wszystko dobrze i robię się coraz PIĘKNIEJSZA!!Maksiu o mnie dba i czasami dostanę buziaka:buzi:

Posted

Wawerku i byłaś blisko nas i nie przyjechałaś?!!!!!!!!!!!!Ojej!!ile by było radości!!!Wawerku następnym razem zapraszamy serdecznie!!!A ja przesyłam zdjęcia naszej Kochanej Florci!

Posted

[quote name='sylwiaso']Wawerku i byłaś blisko nas i nie przyjechałaś?!!!!!!!!!!!!Ojej!!ile by było radości!!!Wawerku następnym razem zapraszamy serdecznie!!!A ja przesyłam zdjęcia naszej Kochanej Florci!

Przyjadę, jak wcześniej będę znała drogę i po umówieniu ;). Pewnie, jak się skończy maksiowy bazarek, bo pieniążki i książeczki (jeśli ktoś nie przelicytuje - zapraszamy do licytacji!!!) przy okazji przywiozę. Może koosiek będzie chciała przy okazji coś Maksiowi przywieźć (zapraszam :lol:!), to się umówimy na jakąś sobotnią wycieczkę zapoznawczą. Wszystkie pieski na zdjęciach pozdrawiam na tydzień dobry od poniedziałku! Ich ludzkie stado - ma się rozumieć - też!

Posted

Bardzo się cieszymy z zapowiedzianego przyjazdu .Na bazarku licytuję dwie książki i już zapraszam się(wpraszam się) do Sylwiaso jak tylko przyjedziecie...:lol:

Posted

poza tym wieści mnie tu zaczytane przerażają :( mój pies Florek niestety źle wyszedł na chorym zębie, mam nadzieję że Florcia będzie miała więcej szczęścia. Z Panią Barbarą W. ustaliłyśmy że Florcia ma spokojnie 10lat, jak nie więcej o 2-3.

proszę p. Ulę o zdekonspirowanie się na pw :) bo nie wiem jak wpłatę dopisać :) mam pewne podejrzenia ale wolałabym być pewna. Jutro w pracy zaktualizuję wpis w poście rozliczeniowym.

ile i komu mam zwrócić za szczepienie Florci?

Posted

Argusiowa,kasa do zwrotu to dla Sylwiaso.Jak zrobisz rozliczenie to zraz uzupełnię 1 post.
Sylwiaso,napisz ile mamy Ci zwrócić i czy Florcia ma już załozoną książeczkę zdrowia.

Posted

W dniu dzisiejszym przekazałam dla Florci dochód z dobrohumorowego bazarku książkowego - 278,50 zł:multi:. Cieszę się że tak dużo pieniędzy udało się uzbierać z książeczek :lol:.
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym że pieniądze wpłynęły na konto Florci :lol:

Posted

Wpłaty deklaruję stałe co m-c zapłaciłam do konca roku , a od nowego roku pójda dalej nie wpisałam swojego niku FIFA pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę (p Ula ) jak myslisz tak jak ja to dobrze myślisz mam sentyment do tej rasy psów pozdrawiam

Posted

FIFA napisał(a):
Wpłaty deklaruję stałe co m-c zapłaciłam do konca roku , a od nowego roku pójda dalej nie wpisałam swojego niku FIFA pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę (p Ula ) jak myslisz tak jak ja to dobrze myślisz mam sentyment do tej rasy psów pozdrawiam

oki już wszystko wiem ;)

Posted

argusiowa napisał(a):
no chyba się zastrzelę, wieczorem siedziałam do 24tej i wklepywałam aktualizacje i nic się nie zapisało!!!!!grrrrr zrobię to w takim razie po raz kolejny ale znowu wieczorem

Ja też się rano wpisałam i nie ma mojego postu już na drugim z kolei wątku, który stale odwiedzam :shake::-(. Coś się chyba pomajcało, jak mawiało kiedyś moje dziecko :-(:-(.