danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Florciu, jak zdrówko, samopoczucie i uroda? Quote
mamanabank Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Florcia u Sylwii naprawdę miewa się co raz lepiej, gdy byłam ostatnio raźno poszczekiwała sobie, żeby ją wypuścić z boksu, nie jak jakaś tam babinka :-) Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Dobranoc Florciu i wszyscy jej fanowie. Floreczko, pokaż czasem pysia. Chcemy nacieszyć się Twoją urodą. Quote
sylwiaso Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Moje Kochane wszystkie cioteczki,które myślicie i pamiętacie o mnie :multi:pozdrawiam Was z "brzozowego lasku" jutro przed południem będę na spacerku i ciocia porobi mi zdjęcia to Wam wyślemy!!!U mnie wszystko dobrze i robię się coraz PIĘKNIEJSZA!!Maksiu o mnie dba i czasami dostanę buziaka:buzi: Quote
sylwiaso Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wawerku i byłaś blisko nas i nie przyjechałaś?!!!!!!!!!!!!Ojej!!ile by było radości!!!Wawerku następnym razem zapraszamy serdecznie!!!A ja przesyłam zdjęcia naszej Kochanej Florci! Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Kochana Florcia, bezpieczna, szczęśliwa i tulona. Dla takich zdjęć i wiadomości warto żyć. Dziękujemy. Quote
majuska Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Kochany , cudny nochalek :) Fajna cała ekipa :) Quote
sylwiaso Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 I cała ekipa ściska mocno wszystkie cioteczki:calus::buzi::buzi: Quote
wawer Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='sylwiaso']Wawerku i byłaś blisko nas i nie przyjechałaś?!!!!!!!!!!!!Ojej!!ile by było radości!!!Wawerku następnym razem zapraszamy serdecznie!!!A ja przesyłam zdjęcia naszej Kochanej Florci! Przyjadę, jak wcześniej będę znała drogę i po umówieniu ;). Pewnie, jak się skończy maksiowy bazarek, bo pieniążki i książeczki (jeśli ktoś nie przelicytuje - zapraszamy do licytacji!!!) przy okazji przywiozę. Może koosiek będzie chciała przy okazji coś Maksiowi przywieźć (zapraszam :lol:!), to się umówimy na jakąś sobotnią wycieczkę zapoznawczą. Wszystkie pieski na zdjęciach pozdrawiam na tydzień dobry od poniedziałku! Ich ludzkie stado - ma się rozumieć - też! Quote
Romka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Bardzo się cieszymy z zapowiedzianego przyjazdu .Na bazarku licytuję dwie książki i już zapraszam się(wpraszam się) do Sylwiaso jak tylko przyjedziecie...:lol: Quote
Figafiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 O ja widzę jakieś szczeniaczki są u Sylwi, to ma Florcia zabawę po pachy ;-) Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 wróciłam :D wieczorem nadrobie zaleglości rachunkowe czytaniowe i pisaniowe :) Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 zaksięgowałam wpłaty dla Florci od: Nikus 10zł p. Ula 40zł (za IX X XI XII) Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 poza tym wieści mnie tu zaczytane przerażają :( mój pies Florek niestety źle wyszedł na chorym zębie, mam nadzieję że Florcia będzie miała więcej szczęścia. Z Panią Barbarą W. ustaliłyśmy że Florcia ma spokojnie 10lat, jak nie więcej o 2-3. proszę p. Ulę o zdekonspirowanie się na pw :) bo nie wiem jak wpłatę dopisać :) mam pewne podejrzenia ale wolałabym być pewna. Jutro w pracy zaktualizuję wpis w poście rozliczeniowym. ile i komu mam zwrócić za szczepienie Florci? Quote
Romka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Argusiowa,kasa do zwrotu to dla Sylwiaso.Jak zrobisz rozliczenie to zraz uzupełnię 1 post. Sylwiaso,napisz ile mamy Ci zwrócić i czy Florcia ma już załozoną książeczkę zdrowia. Quote
AlfaLS Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 W dniu dzisiejszym przekazałam dla Florci dochód z dobrohumorowego bazarku książkowego - 278,50 zł:multi:. Cieszę się że tak dużo pieniędzy udało się uzbierać z książeczek :lol:. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym że pieniądze wpłynęły na konto Florci :lol: Quote
sylwiaso Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 cioteczki książeczka jest i wpis szczepienia wścieklizny i odrobaczanie 7.09 nie napisałam kwoty jutro rano będę z pieskami w lecznicy to spytam p.doktor to na wątku napiszę! Quote
FIFA Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wpłaty deklaruję stałe co m-c zapłaciłam do konca roku , a od nowego roku pójda dalej nie wpisałam swojego niku FIFA pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę (p Ula ) jak myslisz tak jak ja to dobrze myślisz mam sentyment do tej rasy psów pozdrawiam Quote
argusiowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 no chyba się zastrzelę, wieczorem siedziałam do 24tej i wklepywałam aktualizacje i nic się nie zapisało!!!!!grrrrr zrobię to w takim razie po raz kolejny ale znowu wieczorem Quote
argusiowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 FIFA napisał(a):Wpłaty deklaruję stałe co m-c zapłaciłam do konca roku , a od nowego roku pójda dalej nie wpisałam swojego niku FIFA pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę (p Ula ) jak myslisz tak jak ja to dobrze myślisz mam sentyment do tej rasy psów pozdrawiam oki już wszystko wiem ;) Quote
wawer Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 argusiowa napisał(a):no chyba się zastrzelę, wieczorem siedziałam do 24tej i wklepywałam aktualizacje i nic się nie zapisało!!!!!grrrrr zrobię to w takim razie po raz kolejny ale znowu wieczorem Ja też się rano wpisałam i nie ma mojego postu już na drugim z kolei wątku, który stale odwiedzam :shake::-(. Coś się chyba pomajcało, jak mawiało kiedyś moje dziecko :-(:-(. Quote
jambi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja swoja deklarację za wrzesień przeleję w przyszłym tygodniu. Maksia też odwiedzam, a i na bazarki wpadłam ;) Quote
Recommended Posts