Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani doktor z lecznicy jest zdania,ze Florcia nie słyszy.Ale pewnie nasza Florcia w lecznicy nie chciała słyszeć bo od wielu dni nareszcie miała ciepło i przytulnie i jedzonko było też.

Posted

Pazurki obcięte :-)

Andzike, Florcia jest nie tylko z urody podobna do Neli, charakter też ma taki sam :-) Nie tylko dlatego, że chciała mnie dziabnąć podczas zabiegów ;-) ale pilnuje się Sylwii w identyczny sposób jak Nela Ciebie. Zaczęłam podejrzewać, że są jakoś spokrewnione :-)

Ode mnie Sylwiaso pojechala ponownie do lecznicy, bo zauważyłyśmy, że Florcia w jamie gębowej ma nieciekawe zmiany. I jednak po tych zębach widać, że ona ma więcej niż 8 lat, co najmniej 10.

Posted

mamanabank napisał(a):

Andzike, Florcia jest nie tylko z urody podobna do Neli, charakter też ma taki sam :-) Nie tylko dlatego, że chciała mnie dziabnąć podczas zabiegów ;-) ale pilnuje się Sylwii w identyczny sposób jak Nela Ciebie. Zaczęłam podejrzewać, że są jakoś spokrewnione :-)

Ojej... już ją kocham... to musi być cudowny psiak... :D :D :D

mamanabank napisał(a):
wszystkie zęby do usunięcia...

Biedna Florcia :(

Posted

FIFA napisał(a):
Poszła kaska za 4 m-c nie wpisałam swojego nika :lol: pozdrawiam wielbicieli Florci

Dziękujemy :-D Księgowa chwilowo na wyjeździe ale już niedługo wróci i mam nadzieję, że Cię odnajdzie w skarbonce ;-)

Posted

Z bazarku ksiażkowego dla Florci czekamy tylko na jeszcze jedną wpłatę i informację od Kumiko o kosztach przesyłek. Myślę, że najpóźniej w poniedziałek przekaże wpłatę na Florki konto :lol: