nika28 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='mamanabank']To znowu zapytam: a inni widzą?[/QUOTE] Ja widzę :) Quote
Romka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 No cóz,muszę nad tym popracować...;) Sylwiaso,sprawdż czy nasza Florcia ma dobry słuch? Quote
danka4u1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Romka'] Sylwiaso,sprawdż czy nasza Florcia ma dobry słuch?[/QUOTE] No cóż, pewnie jak każda mądra kobieta...słyszy ,co chce i ile chce. Quote
sylwiaso Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Danusia4u1 masz racje!!!Jak wołam Florcie na podwórku to słyszy,a jak jest w domu i mówie Florcia wyjdż na dworek to nie słyszy!Ale inteligentna psinka!!! Quote
Romka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Pani doktor z lecznicy jest zdania,ze Florcia nie słyszy.Ale pewnie nasza Florcia w lecznicy nie chciała słyszeć bo od wielu dni nareszcie miała ciepło i przytulnie i jedzonko było też. Quote
sylwiaso Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Romka te szczepienia dla Florci co robimy? Quote
Romka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Za chwilę będe dzwonić do lecznicy.Czekaj na informację! Quote
Andzike Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Florcia jest przepiękna :) Jako wielbicielka nieco wyrośniętych jamników szorstkowłosych dobrze się na tym znam :D Quote
mamanabank Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czyli wygląda na to, że Florcia szczepienie ma dzisiaj, a potem jedzie do mnie na obcięcie pazurków :-) Quote
mamanabank Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Pazurki obcięte :-) Andzike, Florcia jest nie tylko z urody podobna do Neli, charakter też ma taki sam :-) Nie tylko dlatego, że chciała mnie dziabnąć podczas zabiegów ;-) ale pilnuje się Sylwii w identyczny sposób jak Nela Ciebie. Zaczęłam podejrzewać, że są jakoś spokrewnione :-) Ode mnie Sylwiaso pojechala ponownie do lecznicy, bo zauważyłyśmy, że Florcia w jamie gębowej ma nieciekawe zmiany. I jednak po tych zębach widać, że ona ma więcej niż 8 lat, co najmniej 10. Quote
sylwiaso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cioteczki bardzo się martwię o Florcie o te jej ząbki bo rokowania p.doktor są dla mnie straszne!!! Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 wszystkie zęby do usunięcia... Sylwia, napisz proszę ile jesteśmy Ci winne za szczepienie, co prawda nie ma ani argusiowej, ani Figi, ale kasę musimy Ci oddać. Quote
Andzike Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mamanabank napisał(a): Andzike, Florcia jest nie tylko z urody podobna do Neli, charakter też ma taki sam :-) Nie tylko dlatego, że chciała mnie dziabnąć podczas zabiegów ;-) ale pilnuje się Sylwii w identyczny sposób jak Nela Ciebie. Zaczęłam podejrzewać, że są jakoś spokrewnione :-) Ojej... już ją kocham... to musi być cudowny psiak... :D :D :D mamanabank napisał(a):wszystkie zęby do usunięcia... Biedna Florcia :( Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tak jest cudoooowna i miewa się co raz lepiej, poszczekuje sobie u Sylwii, odżywa z dnia na dzień, mamy nadzieję, że te zęby uda się jakoś wyleczyć bez usuwania, kurczę, no! Quote
FIFA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witam FLORCIĘ chce wysłac kasę i niemam nr konta pliss o ten numer Quote
FIFA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Poszła kaska za 4 m-c nie wpisałam swojego nika :lol: pozdrawiam wielbicieli Florci Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witaj Florciu i wszystkie Twoje anioły opiekuńcze. Czytam, że czeka Cię ...wizyta u dentysty !!! Będziesz dzielna, a potem będzie lepiej. Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 FIFA napisał(a):Poszła kaska za 4 m-c nie wpisałam swojego nika :lol: pozdrawiam wielbicieli Florci Dziękujemy :-D Księgowa chwilowo na wyjeździe ale już niedługo wróci i mam nadzieję, że Cię odnajdzie w skarbonce ;-) Quote
AlfaLS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Z bazarku ksiażkowego dla Florci czekamy tylko na jeszcze jedną wpłatę i informację od Kumiko o kosztach przesyłek. Myślę, że najpóźniej w poniedziałek przekaże wpłatę na Florki konto :lol: Quote
mamanabank Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wstawiłam Florcię do ogłoszeń http://www.dogomania.pl/threads/191959-Pomog%C4%99-w-og%C5%82aszaniu-bezdomnych-zwierz%C4%85t-%29-77-stron-adopcyjnych! Quote
Nikus Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Obiecałem Florci wpłatę po wypłacie...więc poproszę o numer konta:) Quote
Recommended Posts