brazowa1 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nie,no wspaniale! Juz sie nie boi,ze go pogryziesz :eviltong: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 tak to niezapomniane przeżycie:loveu::mdleje:Lisia nadal nie dajebuzi w usta:-(-z radości podgryza-w zabawie-szału dostaje i podgryza, nosek też potrafi jak się jej nadstawi:evil_lol:nie ma to tamto:eviltong: Quote
misiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 oktawia6 napisał(a): co do Misiaczkowej to mam niecny plan-zaraz znękam Cię zadaniem:oops:......nie do wytrzymania jestem:mdleje::eviltong: DRĘCZYCIELKA :cool3::mad:. Muszę jakąś karę obmyślić :D:D:D. Moja Misia,po sterylce zrobiła koopkę dopiero na drugi dzień wieczorkiem. Spróbuj małej podać jogurt,powinna się załatwić bez problemu. Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Misiaczek:loveu:po prostu:loveu:bardzo dziękuję!!!!- To Misiaczkowa zrobiła-tylko nie wymyślaj kary jak Sprite dla pragnienia:evil_lol::diabloti:: zwiewna i powabna Sikoria:eviltong: oczywiście staruszek Dyzio:loveu: wersja wakacyjna:razz: P.S. mam jogurt Jogobelli-dam Liszce nieco-by to ją pobudziło-dzisiaj czekam na efekt bo jeszcze nie zrobiła Quote
piotrek_b Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 bravo, bravo - widzę, że luxusowo mają te twoje psiuty :evil_lol: no patrz a ja ostatnio urlop miałem jeszcze przed węglem. :razz: Quote
misiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='oktawia6']tylko nie wymyślaj kary jak Sprite dla pragnienia:evil_lol::diabloti:: Kara musi być :siara:. Wczoraj było Halloween,więc przyszłam postraszyć w ramach kary :smhair2: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 drżę ze strachu:nerwy::eviltong:dzisja zrobiłam sobie dzień horrorów-na razie jeden film. Lisia obok, w zasadzie wszystko obok-nastrojowe światełko, pełnia szczęścia:loveu: Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jakie śliczne fotki i psinki oczywiście:loveu::loveu::loveu: i jak tam z koopą????Poszło??? Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 deedee77 napisał(a): Jakie śliczne fotki i psinki oczywiście:loveu::loveu::loveu: i jak tam z koopą????Poszło??? Dzięki Deedee:p byłam na wieczornym spacerze z Lisią i trzymałam kciuki za klocka i był!:multi:spodziewałam się większego ale dobry i ten-nie przypuszczałam, że klocek będzie tak wyczekiwanym punktem dnia i tak z jego powodu będę się cieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
deedee77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To SUPER!!!!!!!Wiem coś na ten temat- ja z latarką za Chmurką chodziłam i obserwowałam:evil_lol: a jak radość była że koopa OK :multi: Quote
piotrek_b Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='oktawia6']Dzięki Deedee:p byłam na wieczornym spacerze z Lisią i trzymałam kciuki za klocka i był!:multi:spodziewałam się większego ale dobry i ten-nie przypuszczałam, że klocek będzie tak wyczekiwanym punktem dnia i tak z jego powodu będę się cieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Oktawia, a może chciałabyś cały komplet LEGO, ja już się nie bawię :sweetCyb: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='piotrek_b'] Oktawia, a może chciałabyś cały komplet LEGO, ja już się nie bawię :sweetCyb: to królowa Pekinów - i proszę tutaj nie śmiac z .......:mad: Quote
piotrek_b Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 oktawia6 napisał(a):to królowa Pekinów - i proszę tutaj nie śmiac z .......:mad: łooo joj, bo nam królowa głowę zetnie :evil_lol: pozdrowienia dla królowej od królewicza Pekinka-Cekinka :glaszcze: Quote
akucha Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :lol: Oktawio Wielka, króluj nam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: I rób więcej takich pięknych fotek, jaka Licha cudna jest - nawet w tym kołnierzu! A za Dyzia to Cię normalnie KOCHAM! :p Jesteś pozytywnie szurnięta - tak, jak tylko Ty potrafisz :buzi: I wcale mnie już nie zdziwi, gdy któregoś dnia do kolekcji płaskich mordek dołączy jakiś prosiak czy boksio. Za grzeczne pieski masz, szajbusa jakiegoś potrzebujesz :evil_lol: Całuj te wszystkie słodkie mordki: Grysia, Dandisi, Sikorię i Lisię i Dyzia i wyściskaj od ciotek, które same nie mogą! Jej, ale się naszej sopockiej biedzie cudowny dom trafił! :multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 [quote name='akucha'] I wcale mnie już nie zdziwi, gdy któregoś dnia do kolekcji płaskich mordek dołączy jakiś prosiak czy boksio. Za grzeczne pieski masz, szajbusa jakiegoś potrzebujesz :evil_lol: :evil_lol::ylsuper::chaos:dobre Akucha-ale jak będę miała domek:-( Quote
piotrek_b Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 oktawia6 napisał(a)::evil_lol::ylsuper::chaos:dobre Akucha-ale jak będę miała domek:-( jak będziesz miała domek to będziesz miała zwierzyniec...:evil_lol: :turn-l: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Melduje ze wrocilam i bede znowu codziennie zagladac i Cie meczyc:loveu: Quote
oktawia6 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 siemano dziewczęta:pFurcia wróciła-doopę skopałaś konowałowi? coś pięknego dla wielbicieli mej licznej dziatwy: Grysio i Dandiś-dla przypomnienia Dandiłka przysypiający:loveu: Grysio z języczkiem wystającym:loveu: rekonwalescentka Lisia:p Dyzio z jajczynami do góry:eviltong: Quote
piotrek_b Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 z języczkiem wystającym OK, :evil_lol: ale z jajami na wierzchu :eek: gdzie jest cenzura ???:diabloti: Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kocham tą Twoją dziatwę ciotka - wiesz :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Rozkoszne sa te twoje cudenka:loveu: ehhh dowiedzialam sie od tego weta ze jestem nieodpowiedzialan wlascicielka, ze powinni mi zabronic posiadania zwierzat i jedyne na co zasluguje to pluszowy mis... zabolalo jak cholera:-( narazie wrocilam z jednym, Furci stan zdrowia nie pozwala na podroze... jak dobrze pojdzie to za 2-3 tygodnie dolaczy:loveu: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dzięki Ziuto i Furciu-nie łam załamuj się-kwarantanna to wielki stres:placz:Piotrek-Dyzio jest boski jak cała reszta:loveu: dla fanów i wielbicieli mam niespodziankę (dla siebie też:loveu:) sprezentowała mi go mamusia jako przedwczesny prezent po choinkę: przepiękny portret malowany przez Tygrę na naszym bazarku-pieniążki za portret o wymiarach 50 x 40 w antyramie już: 45 zł przeznaczone są na operację nowotworu bardzo biednej suni-polecam, może któraś z Was też zapragnie takie cudo na ścianie:lol:: tutaj można zamawiac: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87936 jutro już będzie wisiał na ścianie-Vectra ma też 5 psiulów:) Misiaczek 2, Furcia też 2 więc koncepcja obrazu może byc zupełnie inna, Ziuta masz jednego tylko więc jego całego można stworzyc-doskonały model z niego-tło można sobie wybrac oraz nastrój obrazu:) Quote
misiaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Okta,bomba ten obrazek :loveu:.Muszę jutro poszukać odpowiedniego zdjęcia i zalicytować. Tygra koncepcję sama proponuje,czy trzeba jej powiedzieć co się chce??? Quote
Recommended Posts