Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak to niezapomniane przeżycie:loveu::mdleje:Lisia nadal nie dajebuzi w usta:-(-z radości podgryza-w zabawie-szału dostaje i podgryza, nosek też potrafi jak się jej nadstawi:evil_lol:nie ma to tamto:eviltong:

Posted

oktawia6 napisał(a):

co do Misiaczkowej to mam niecny plan-zaraz znękam Cię zadaniem:oops:......nie do wytrzymania jestem:mdleje::eviltong:

DRĘCZYCIELKA :cool3::mad:.
Muszę jakąś karę obmyślić :D:D:D.

Moja Misia,po sterylce zrobiła koopkę dopiero na drugi dzień wieczorkiem.
Spróbuj małej podać jogurt,powinna się załatwić bez problemu.

Posted

Misiaczek:loveu:po prostu:loveu:bardzo dziękuję!!!!- To Misiaczkowa zrobiła-tylko nie wymyślaj kary jak Sprite dla pragnienia:evil_lol::diabloti::

zwiewna i powabna Sikoria:eviltong:

oczywiście staruszek Dyzio:loveu:

wersja wakacyjna:razz:

P.S. mam jogurt Jogobelli-dam Liszce nieco-by to ją pobudziło-dzisiaj czekam na efekt bo jeszcze nie zrobiła

Posted

[quote name='oktawia6']tylko nie wymyślaj kary jak Sprite dla pragnienia:evil_lol::diabloti::

Kara musi być :siara:.
Wczoraj było Halloween,więc przyszłam postraszyć w ramach kary :smhair2:

Posted

drżę ze strachu:nerwy::eviltong:dzisja zrobiłam sobie dzień horrorów-na razie jeden film. Lisia obok, w zasadzie wszystko obok-nastrojowe światełko, pełnia szczęścia:loveu:

Posted

deedee77 napisał(a):

Jakie śliczne fotki i psinki oczywiście:loveu::loveu::loveu:
i jak tam z koopą????Poszło???

Dzięki Deedee:p
byłam na wieczornym spacerze z Lisią i trzymałam kciuki za klocka i był!:multi:spodziewałam się większego ale dobry i ten-nie przypuszczałam, że klocek będzie tak wyczekiwanym punktem dnia i tak z jego powodu będę się cieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

Posted

[quote name='oktawia6']Dzięki Deedee:p
byłam na wieczornym spacerze z Lisią i trzymałam kciuki za klocka i był!:multi:spodziewałam się większego ale dobry i ten-nie przypuszczałam, że klocek będzie tak wyczekiwanym punktem dnia i tak z jego powodu będę się cieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

Oktawia, a może chciałabyś cały komplet LEGO, ja już się nie bawię :sweetCyb:

Posted

oktawia6 napisał(a):
to królowa Pekinów - i proszę tutaj nie śmiac z .......:mad:

łooo joj, bo nam królowa głowę zetnie :evil_lol:

pozdrowienia dla królowej od królewicza Pekinka-Cekinka :glaszcze:

Posted

:lol: Oktawio Wielka, króluj nam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
I rób więcej takich pięknych fotek, jaka Licha cudna jest - nawet w tym kołnierzu!

A za Dyzia to Cię normalnie KOCHAM! :p Jesteś pozytywnie szurnięta - tak, jak tylko Ty potrafisz :buzi: I wcale mnie już nie zdziwi, gdy któregoś dnia do kolekcji płaskich mordek dołączy jakiś prosiak czy boksio. Za grzeczne pieski masz, szajbusa jakiegoś potrzebujesz :evil_lol:

Całuj te wszystkie słodkie mordki: Grysia, Dandisi, Sikorię i Lisię i Dyzia i wyściskaj od ciotek, które same nie mogą!

Jej, ale się naszej sopockiej biedzie cudowny dom trafił! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='akucha']
I wcale mnie już nie zdziwi, gdy któregoś dnia do kolekcji płaskich mordek dołączy jakiś prosiak czy boksio. Za grzeczne pieski masz, szajbusa jakiegoś potrzebujesz :evil_lol:

:evil_lol::ylsuper::chaos:dobre Akucha-ale jak będę miała domek:-(

Posted

siemano dziewczęta:pFurcia wróciła-doopę skopałaś konowałowi?

coś pięknego dla wielbicieli mej licznej dziatwy:

Grysio i Dandiś-dla przypomnienia

Dandiłka przysypiający:loveu:

Grysio z języczkiem wystającym:loveu:

rekonwalescentka Lisia:p

Dyzio z jajczynami do góry:eviltong:

Posted

Rozkoszne sa te twoje cudenka:loveu:

ehhh dowiedzialam sie od tego weta ze jestem nieodpowiedzialan wlascicielka, ze powinni mi zabronic posiadania zwierzat i jedyne na co zasluguje to pluszowy mis... zabolalo jak cholera:-(
narazie wrocilam z jednym, Furci stan zdrowia nie pozwala na podroze... jak dobrze pojdzie to za 2-3 tygodnie dolaczy:loveu:

Posted

Dzięki Ziuto i Furciu-nie łam załamuj się-kwarantanna to wielki stres:placz:Piotrek-Dyzio jest boski jak cała reszta:loveu:

dla fanów i wielbicieli mam niespodziankę (dla siebie też:loveu:) sprezentowała mi go mamusia jako przedwczesny prezent po choinkę:
przepiękny portret malowany przez Tygrę na naszym bazarku-pieniążki za portret o wymiarach 50 x 40 w antyramie już: 45 zł przeznaczone są na operację nowotworu bardzo biednej suni-polecam, może któraś z Was też zapragnie takie cudo na ścianie:lol::

tutaj można zamawiac:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87936
jutro już będzie wisiał na ścianie-Vectra ma też 5 psiulów:) Misiaczek 2, Furcia też 2 więc koncepcja obrazu może byc zupełnie inna, Ziuta masz jednego tylko więc jego całego można stworzyc-doskonały model z niego-tło można sobie wybrac oraz nastrój obrazu:)