Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhh chyba bede musiala Ci Furciatko podeslac na jeden dzien:diabloti:

I uwazaj tam na spacerkach, nie chce kiedys przeczytac zlych wiesci... nie wiem po co to mowie, wiesz co robic:loveu:

ehh i jeszcze smuci mnie fakt ze przez takich ludzi patrza sie na mnie i moje psy jak na morderce i zucaja bezpodstawne oskarzenia:shake:

Posted

dzięki Furcia-oczywiście, mam się na baczności

moja Viktoria-kiedyś walczyła:roll:ma głębokie ślady zębów na szyji: widoczne jest jak jest na zamszyk podgolona-tak odrośnięta to nie:cool1:
a tak Sikoria mówi dobranoc:sleep2:

Posted

oktawia6 napisał(a):
dzięki Furcia-oczywiście, mam się na baczności

moja Viktoria-kiedyś walczyła:roll:ma głębokie ślady zębów na szyji: widoczne jest jak jest na zamszyk podgolona-tak odrośnięta to nie:cool1:
a tak Sikoria mówi dobranoc:sleep2:

Sliczna sikoreczka:loveu:

Dobranoc:loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
i jeszcze dodam, że Dyzio szczeka przez sen i powarkuje-chyba ma koszmary ale przytulam go by się nie denerwował we śnie:glaszcze::calus:

A czy Ty przypadkiem nie mialas isc spac jakis czas temu:evil_lol::eviltong:

Kilka dni u Ciebie i psiak bedzie jak nowo narodzony:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

A czy Ty przypadkiem nie mialas isc spac jakis czas temu:evil_lol::eviltong:
Kilka dni u Ciebie i psiak bedzie jak nowo narodzony:loveu:

o masz rację Furciu:nerwy:jeszcze 5 sekund i spac!

Posted

oktawia6 napisał(a):
o masz rację Furciu:nerwy:jeszcze 5 sekund i spac!

Minelo 10 min a ty ciagle tu jestes:lol:

Ktos nam sie chyba uzaleznil od dogo:diabloti:

kolorowych snow zycze i Tobie i psiakom:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

Minelo 10 min a ty ciagle tu jestes:lol:
Ktos nam sie chyba uzaleznil od dogo:diabloti:
kolorowych snow zycze i Tobie i psiakom:loveu:

:eek:o cholera-masz rację:scared::sleep2:

Posted

:smhair2::nerwy::eek2:adoptowałaś go?:klacz:czy Tymczas Maupo?:evil_lol:możliwości są dwie: alebo jedna opcja albo druga:evil_lol:poznaję, że jest u Ciebie:loveu:-pamiętam te kolorowe krzesełko:cool1:.

Posted

niestety tylko tymczas :placz:... juz pojechał do swojego domku ...

żaden nas tak nie ujął jak ten maluch (pomijam oczywiście naszą Sofkę - ale w jej przypadku to była "rozsądna" miłość)
maluch "powinien być nasz" - "Kórliczek" (czyli Króliczek, Królinio) jest głuchy

Posted

[quote name='Vectra']
Oktawio , to możemy teraz przybić PIĄTKĘ :diabloti:

Ty masz rację! to dawaj Vectra::cunao::popcorn:
widzę masz nowy avek:)

Maupa-chciałam zapytac czy alergik czy głuchy: bo Albinos:oops:-ale to drobiazg! specjalnej troski psy są super-zresztą kto jak kto ale Ty Wiesz najlepiej:loveu:

Dyzio na rączkach wynoszony na siu i kupkę-ładną kupeczkę robi, pożyczam mu przeciwdoszczeową pelerynkę-bo pada-a Dyziunio jest przy ziemi, jest słabiutki przewraca się-ale w tygodniu jadę do dr Niziołka-bo wet z SGGW powiedział, że czasu trzeba, podawania posiłków nawet na 3 razy dziennie-tylko czasu.....może coś dodatkowo coś mi się zdaje:roll:

tak mu podaję, podaję mu kropelki do oczu, dzisiaj dostał żółtko z jajkeczka-w sumie prawie 2. Chęnie pije wodę ale normalnie-nie jak nerkowiec-śpi sobie cały czas-jak idę do kuchni coś pichcic to się ożywia i w górę patrzy swoimi niewidzącymi oczętami-oczywiście reszta kibiców również:evil_lol:.

Posted

Ehhh wzruszajace sa takie psiaczki... pamietam ile radosci sprawiala mi kazda najdrobniejsza poprawa u Niunka:loveu:

Wyobrazam sobie jak Dyzio patrzy tymi swoimi czetami:loveu:
mam nadzieje ze szybko mu wroca sily...a przy tak wspanialej panci powinno to nastapic naprawde niedlugo:cool3::loveu:

Przyszlam sie Oktawio pozegnac:-(
znikam na dwa tygodnie...

myslami bede przy was, trzymajcie sie cieplutko:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']
Ehhh wzruszajace sa takie psiaczki... pamietam ile radosci sprawiala mi kazda najdrobniejsza poprawa u Niunka:loveu:
Wyobrazam sobie jak Dyzio patrzy tymi swoimi czetami:loveu:
mam nadzieje ze szybko mu wroca sily...a przy tak wspanialej panci powinno to nastapic naprawde niedlugo:cool3::loveu:
Przyszlam sie Oktawio pozegnac:-(
znikam na dwa tygodnie...
myslami bede przy was, trzymajcie sie cieplutko:loveu:

będę walczyc o Dyzia!:loveu: oczywiście! medycyną i miłością-bo tylko sama miłośc nie starcza.
Furciu-wyjeżdżasz na pewno?:placz:ale wrócisz! co ja płaczę-tylko smutno tu będzie bez dziarskiej Furciaczkowej i jej równie dziarskich piesów:eviltong:(a o 7 kotach nie wspomnę:diabloti:)

Furciu buziak dla Ciebie

daleko się wybierasz?

Posted

oktawia6 napisał(a):
będę walczyc o Dyzia!:loveu: oczywiście! medycyną i miłością-bo tylko sama miłośc nie starcza.
Furciu-wyjeżdżasz na pewno?:placz:ale wrócisz! co ja płaczę-tylko smutno tu będzie bez dziarskiej Furciaczkowej i jej równie dziarskich piesów:eviltong:(a o 7 kotach nie wspomnę:diabloti:)

Furciu buziak dla Ciebie

daleko się wybierasz?

Bede was wspierac serduchem w tej walce:loveu:

Wyjezdzam do PL po moje futerka kochane:multi:
Troche nam sie pokielbasilo z kwarantanna ( wet konowal:angryy:), Furcia operacje bedzie miala najprawdopodobniej a Preziuch egzeme ma:shake:
tak wiec odetchne dopiero jak wroce:roll:

Wymiziaj tam wszytkie swoje mordeczki od ciotki Furciaczkowej :)

Posted

furciaczek napisał(a):

Bede was wspierac serduchem w tej walce:loveu:

Wyjezdzam do PL po moje futerka kochane:multi:
Troche nam sie pokielbasilo z kwarantanna ( wet konowal:angryy:), Furcia operacje bedzie miala najprawdopodobniej a Preziuch egzeme ma:shake:
tak wiec odetchne dopiero jak wroce:roll:

Wymiziaj tam wszytkie swoje mordeczki od ciotki Furciaczkowej :)

do Polski:crazyeye:biedactwo:placz:ale pieski zobaczysz:lol:-może są jeszcze fajne miejsca nietknięte chamstwem i syfem ogólnym-szkoda, że przez wetów/cepów Twoje psy cierpią:shake:-dużo leczenia będzie......ale nareszcie je zobaczysz? na pewno tęsknią okropnie!

Wymiziam wszystkie 5 :)

Posted

oktawia6 napisał(a):
do Polski:crazyeye:biedactwo:placz:ale pieski zobaczysz:lol:-może są jeszcze fajne miejsca nietknięte chamstwem i syfem ogólnym-szkoda, że przez wetów/cepów Twoje psy cierpią:shake:-dużo leczenia będzie......ale nareszcie je zobaczysz? na pewno tęsknią okropnie!

Wymiziam wszystkie 5 :)

Ojej zle mnie zrozumialas...ostatnio pisze jak pokrecona...

Wet pokielbasil cos w paszportach, zle nalepki powklejal i przez taka *******e cala kwarantanna moze okazac sie niewazna:crazyeye::angryy:
naszczescie jest jedno rozwiazanie...ale nie wiem na 100% czy sie uda:roll:

Furciatko ma zabuzenia hormonow i pochwa jej sie wysunela, wisi jej miedzy nogami:shake: jesli sie nie wchlonie to czeka nas operacja...
a Preziuch egzeme ma na tle pokarmowym lub ze stresu( on bardzo przezywa rozstanie)... juz bylo lepiej, zagoilo sie i znowu:-(

Prezia biore z hotelu w poniedzialek:loveu: Furcia ma cieczke a u rodzicow nie bede w stanie ich rozdzielic i kontrolowac, wiec zostaje tydzien dluzej na "wakacjach"...

ehhh stresa mam gorszego jak przed matura:placz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Boże-ale masz kobieto problemy:smhair2::grab:to znaczy te biedne psy! co to za wet? napisz z jakiej plskiej lecznicy-bo trzeba opinię puścic dalej:angryy:

Oj kochana teraz to Ci nie powiem... w sumie w paszportach mam wpisy od 3 wetow i nie pamietam ktory tak namieszal:roll: Ale w poniedzialek zobacze i nogi z tylka powyrywam:angryy: rozumiem gdyby sie pomylil w jednym paszporcie, zdaza sie najlepszym ale w 2:shake: