Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kochana Liszunia :loveu:.....KRÓLEWNA moja :cool3: :loveu: Quote
akucha Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gdy tu wchodzę, to jestem jak dziecko; same och! i ach! - KINO! A jak widzę tego liszowatego bojowca nadmorskiego, to serce rośnie :loveu: Ale podko****ę się skrycie w Dyzowatości :lol:, za te jego chrabąszczowe wygibasy cudne! Całuję wszystkie 5 - póki co - nochali!!! Quote
oktawia6 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 staruszek Dyziu:loveu:przekochany Pinochet-tak go czule przezywam-bo jest małym dyktatorem:evil_lol:ale jest to tak urocze, że co się będę sprzeczac-poddaję się:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dogo aczelo dzialac wiec przylazlam:loveu: Widzialam i fotki i filmiki:loveu: cuuudo:loveu: Quote
aniac50 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 furciaczek napisał(a):Dogo aczelo dzialac wiec przylazlam:loveu: Widzialam i fotki i filmiki:loveu: cuuudo:loveu:POPIERAM !!!!!!!CUDO FILMIK I PROSZĘ O WIĘCEJ !!!!Dogo muli ,:oops:ale i tak jestem u Was codziennie !!Jak się ma Wiktoria ?Nieśmiało proszę .....,może też jakiś krótki filmik ?Ja wiem,że ona bardziej "statyczna" jest,ale........mam do niej słabość....WYBACZCIE !!!!!:oops: Quote
oktawia6 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 przepraszam za nieobecnośc-sprawy rodzinne-bardzo ważne a od początku na dogo jestem codziennie a teraz 5 dni przerwy...... tylko na moment wpadłam napisac, że wszystko dobrze. Dyziowi musiałam EKG przełożyc na tę środę na 13-tą. W tygodniu jadę z Viktorią, Grysiem i Dandisiem do fryzjerki-szczególnie Vitka-głowa łapy wszystko trzeba wyprofilowac-szybko porasta i traci swój kunszt, ogonek i ogólnie-przy niej zejdzie się ze 2 godziny reszta trochę krócej-na pewno łącznie 4 godziny. jutro wstawię fotki bo mam wielkie zaległości. Dziękuję Wam dziewczęta za pamięc dla mego stada, pozdrawiam wszystkich ciepło. Quote
furciaczek Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kciuki w srode gwarantowane:loveu: i nie przepraszaj my Cie kochamy nawet jak Cie nie ma:loveu: czekam cierpliwie na zdiecia i nowe wiesci :) Quote
Wiedźma Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Oktawio, organizuję loterię na schronisko dla zwierząt - może dasz jednego pluszaka? Na pewno osiągnie zawrotną cenę! :cool3: Quote
oktawia6 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Wiedźma napisał(a): Oktawio, organizuję loterię na schronisko dla zwierząt - może dasz jednego pluszaka? Na pewno osiągnie zawrotną cenę! :cool3: mam z 10 ślicznych plusiaków! śliczniutkie! chętnie oddam w dobre ręce:p Dzięki Furciu i nawet tym co się nie wpisali. dzisiaj też przelotem na dogo-jutro jak się wyrobię fotki-na 15-tą mam fryzjera całej trójki: Sikora, Grysio, Dandisio! Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 OBIECANA SESJA ZDJĘCIOWA!!! Lisia jest zakochana w tatusiu: po zabawie uwielbia trykac jego rękę:crazyeye::evil_lol:: niewinne podgryzanie i szarpanie rękawka:evil_lol:: ale tatkowi wcale to nie przeszkadza:evil_lol:: jak widac:evil_lol:-do tego z podgryzieniem ręki:eviltong:: nie była taka wcześniej-dopiero ta love jest od kilku dni jakoś:eviltong: a jeszcze staruszek Dyzio: ciekawe czy fani chcą więcej fotek? Quote
Maupa4 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 pewnie że chcą ... 5 fotek "się nie liczy" :eviltong: Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 oktawia6 napisał(a): ciekawe czy fani chcą więcej fotek? Cóż to w ogóle za pytanie :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Quote
misiaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Maupa4 napisał(a):pewnie że chcą ... 5 fotek "się nie liczy" :eviltong: Okta się nawróciła i żyje zgodnie z regulaminem dogo :D. Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 ale tłumy:eviltong::multi:same fanki:evil_lol:! z tatkiem cała gromadka:eviltong: Grysio na nowym posłanku staruszek Dyzio na swoim nowym:p Lisia w konterku podróżnym-od razu go zaanektowała-więc na stałe pozostanie w łazience by miała swoją skrytkę:lol: no i pr6szę:cool3: Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 ale to nie wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsze na koniec: szczególnie dla Savy-wielkiej fanka Sikorii-zawsze pamiętająca o aniołku z piekła rodem: wczoraj po fryzjerze:cool3:jak widac piękny portret damy:p prawdziwy łabędź:lol: tuż przed strzyżeniem:oops: Dyzio miał dzisiaj EKG serca-arytmia sercowa-bez objawów klinicznych-do obserwacji. Na uporczywe swędzenie co wcześniej wspominałam Dyzio dostał Advocat na kark w spot-onie, do tego Dermafit Dog - niemiecki preparat do picia i do zakraplania na kark, do tego na receptę tabletki, za tydzień niezbędna ponowna konsultacja dermatologiczna-dodatkowo będzie wdrożona kuracja szamponem leczniczym-za minimum 50 zł-w komplecie z wymienionymi preparatami. Quote
aniac50 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 DECH MI ZAPARŁO !!!!!!!!!To jest PRAWDZIWA miłość !!!!!!Aż "bije po oczach"- jak mawia mój syn.Warto było poczekać na te zdjęcia ,oj warto !!!!! Quote
piotrek_b Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 świetna fotorela :klacz::klacz::klacz: widzę że coś się znowu dzieje, nowy serwer i od razu nowe foty a aa, mam pytanie Oktawia, czy ta młoda niewiasta to ty ????? :-o :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Dzięki Aniac:oops: Dzięki Piotruś-tak ta niewiasta to ja:mad: W sumie na dzień dzisiejszy z Sikorią jest najmniej "problemów medycznych" wszystko ma wyprowadzone. najwięcej Dyzio: ten uporczywy świąd-będzie wykonana zeskrobina i założona hodowla przy konsultacji za tydzień-opócz tego co powyżej wymieniłam i oprócz tego co zlecone. Zadanie jak zadanie: trzeba wykonac jak najlepiej-to priorytet-Dyzio:p-po diagnostyce (niemałej) wdrożenie odpowiedniego leczenia. Dyzio jest też zachipowany-jeszcze Grysio i Dandisio pozostały do chipa. Quote
Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Cóż Ja mogę napisać na te fotki :hmmmm:....no słów nie mam na te cudeńka....:loveu: Oktawia i proszę częściej takie śliczności nam tu pokazywać bo inaczej :x :motz: Quote
Agama Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Oktawio alez rewelacyjne foty:loveu::loveu::loveu::loveu:przekochane te Twoje malenstwa Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zamurowalo mnie:loveu: Wiedzialam ze one sa sliczne ale zeby az tak:crazyeye::loveu: no az brak mi slow:oops::loveu: Quote
oktawia6 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 to w takim razie jeszcze na dobranoc z dzisiejszego wieczora:sleep2::hand:: Quote
furciaczek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jeeej rozplywam sie normalnie:loveu: Quote
oktawia6 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dzięki Furciu:loveu:one tak uspakajająco działają-jak Neospazmina: tylko x 5:evil_lol: Quote
Recommended Posts