Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy tu wchodzę, to jestem jak dziecko; same och! i ach! - KINO!

A jak widzę tego liszowatego bojowca nadmorskiego, to serce rośnie :loveu:

Ale podko****ę się skrycie w Dyzowatości :lol:, za te jego chrabąszczowe wygibasy cudne!

Całuję wszystkie 5 - póki co - nochali!!!

Posted

furciaczek napisał(a):
Dogo aczelo dzialac wiec przylazlam:loveu:

Widzialam i fotki i filmiki:loveu: cuuudo:loveu:
POPIERAM !!!!!!!CUDO FILMIK I PROSZĘ O WIĘCEJ !!!!Dogo muli ,:oops:ale i tak jestem u Was codziennie !!Jak się ma Wiktoria ?Nieśmiało proszę .....,może też jakiś krótki filmik ?Ja wiem,że ona bardziej "statyczna" jest,ale........mam do niej słabość....WYBACZCIE !!!!!:oops:

Posted

przepraszam za nieobecnośc-sprawy rodzinne-bardzo ważne a od początku na dogo jestem codziennie a teraz 5 dni przerwy......
tylko na moment wpadłam napisac, że wszystko dobrze.
Dyziowi musiałam EKG przełożyc na tę środę na 13-tą.
W tygodniu jadę z Viktorią, Grysiem i Dandisiem do fryzjerki-szczególnie Vitka-głowa łapy wszystko trzeba wyprofilowac-szybko porasta i traci swój kunszt, ogonek i ogólnie-przy niej zejdzie się ze 2 godziny reszta trochę krócej-na pewno łącznie 4 godziny.
jutro wstawię fotki bo mam wielkie zaległości.
Dziękuję Wam dziewczęta za pamięc dla mego stada, pozdrawiam wszystkich ciepło.

Posted

Wiedźma napisał(a):

Oktawio, organizuję loterię na schronisko dla zwierząt - może dasz jednego pluszaka? Na pewno osiągnie zawrotną cenę! :cool3:

mam z 10 ślicznych plusiaków! śliczniutkie! chętnie oddam w dobre ręce:p
Dzięki Furciu i nawet tym co się nie wpisali.

dzisiaj też przelotem na dogo-jutro jak się wyrobię fotki-na 15-tą mam fryzjera całej trójki: Sikora, Grysio, Dandisio!

Posted

OBIECANA SESJA ZDJĘCIOWA!!!

Lisia jest zakochana w tatusiu: po zabawie uwielbia trykac jego rękę:crazyeye::evil_lol::

niewinne podgryzanie i szarpanie rękawka:evil_lol::

ale tatkowi wcale to nie przeszkadza:evil_lol::

jak widac:evil_lol:-do tego z podgryzieniem ręki:eviltong::

nie była taka wcześniej-dopiero ta love jest od kilku dni jakoś:eviltong:

a jeszcze staruszek Dyzio:

ciekawe czy fani chcą więcej fotek?

Posted

ale tłumy:eviltong::multi:same fanki:evil_lol:!

z tatkiem cała gromadka:eviltong:

Grysio na nowym posłanku

staruszek Dyzio na swoim nowym:p

Lisia w konterku podróżnym-od razu go zaanektowała-więc na stałe pozostanie w łazience by miała swoją skrytkę:lol:

no i pr6szę:cool3:

Posted

ale to nie wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsze na koniec: szczególnie dla Savy-wielkiej fanka Sikorii-zawsze pamiętająca o aniołku z piekła rodem:

wczoraj po fryzjerze:cool3:jak widac

piękny portret damy:p

prawdziwy łabędź:lol:

tuż przed strzyżeniem:oops:

Dyzio miał dzisiaj EKG serca-arytmia sercowa-bez objawów klinicznych-do obserwacji.

Na uporczywe swędzenie co wcześniej wspominałam Dyzio dostał Advocat na kark w spot-onie, do tego Dermafit Dog - niemiecki preparat do picia i do zakraplania na kark, do tego na receptę tabletki, za tydzień niezbędna ponowna konsultacja dermatologiczna-dodatkowo będzie wdrożona kuracja szamponem leczniczym-za minimum 50 zł-w komplecie z wymienionymi preparatami.

Posted

Dzięki Aniac:oops:
Dzięki Piotruś-tak ta niewiasta to ja:mad:

W sumie na dzień dzisiejszy z Sikorią jest najmniej "problemów medycznych" wszystko ma wyprowadzone.
najwięcej Dyzio: ten uporczywy świąd-będzie wykonana zeskrobina i założona hodowla przy konsultacji za tydzień-opócz tego co powyżej wymieniłam i oprócz tego co zlecone.
Zadanie jak zadanie: trzeba wykonac jak najlepiej-to priorytet-Dyzio:p-po diagnostyce (niemałej) wdrożenie odpowiedniego leczenia.
Dyzio jest też zachipowany-jeszcze Grysio i Dandisio pozostały do chipa.

Posted

Cóż Ja mogę napisać na te fotki :hmmmm:....no słów nie mam na te cudeńka....:loveu:
Oktawia i proszę częściej takie śliczności nam tu pokazywać bo inaczej :x :motz: