Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
TZ nierozsadny bardzo. Puscil Cie do Krzyczek i myslał,ze z pustymi rekoma wrocisz? :megagrin:

hehe najbardziej trafne spostrzezenie jakie tu przeczytalam chyba:evil_lol:
genialne:loveu:

oktawia6 napisał(a):
aaaaaaaa-nie no po prostu pięknie to ujęłaś:roflt:
Furciaczek-7 kotów:crazyeye:i jeden pies dodatkowo-jessu-niezła jesteś-zapewne przedłużenie Twojej ręki jak u mnie: ścierka:evil_lol: i na kolana

Te koty to "skrzywione" psychicznie staruszki, sa w wieku od 11 do 16 lat:loveu: tylko Terror jest dziecinka...

Co ja sie bede rozdrabniac od razu hurtem bralam jak byla okazja:diabloti:

Dyzio ma przecudny pycholek, napatrzec sie nie moge po prostu:loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu jest pierwsze zdjęcie Dyzia do kartoteki:

mam jeszcze 3 zdjęcia zrobione komórką z boksu-coś nie mogę sobie ich przesłac na maila-będę próbowac.

zobaczcie dziewczęta-może któraś miłośniczka Pekinków i ogólnie płaskonosych może dac ciepło dla tego kolejnego Pekińczyka w potrzebie:
W Łodzi jest taki cudny chłopczyk. Ma około 4-5 lat.
http://www.dogomania.pl/forum/showth...=80846&page=43

Posted

oktawia6 napisał(a):
co się wyrabia Furciu-ludzie są beznadziejni-mówię Ci-brak mi słów....
powiem jedno: idę ukochac Dyzia i spac;)

Moim zdaniem to juz nie sa ludzie...

To ukochaj dziadunia i odemnie:loveu:
Dobranoc:loveu:

Posted

Weszłam i mnie zatkało ;).Brak mi słów Oktawio.
Dziadeczek ma piękny uśmiech :loveu:.Kolejna starowinka,ostatnie lata spędzi u Ciebie w ciepełku i miłości.Pozdrawiam Twoją ludzko-psią rodzinkę.Wyściskaj wszystkie 5 bąbelków :kiss_2:.

Posted

przestańcie dziewczęta:oops:przykład z Maupy biorę:oops:-szkoda tylko że mam tylko 30 m kw + loggia duża bo duża ale jak pada czy zimno maluszki sobie nie powyglądają na świat.

jestem po konsultacji okulistycznej, jak mówiłam: Dyzio ma tzw.: suche oko, zero produkcji łez, ma pobierac kropelki te same co Sikoria: Tobrex lub Tobradex, Cyclosporyna, Teras Naturale-w odstępie co 10 minut-w tej ścisłej kolejności, rano i wieczorem w ciągu dnia Tears Naturale. Tobrex lub Tobradex do kupienia w aptece na rp. Cyclosporyna to krople sprowadzane z Niemiec przez gabinet okulistyczny, robione na zamówienie-dzielone na maleńkie buteleczki, jedna w cenie 60 zł, Teras Naturale jest do kupienia w aptece bez recepty-są już tańsze: 1 fioleczka 25 zł podobnie jak Tobrex czy Tobradex.
Ponowna konsultacja za 4 tygodnie.

Posted

furciaczek napisał(a):

Rozkoszne sa po prostu:loveu:
Dzisiaj mi sie gryfoniki snily:multi::loveu: jeden mial taki smieszny dziubek...wygladalo jakby gwizdal:evil_lol:

:evil_lol:ale masz bajeczne sny moja droga Furciu-ja mam nawracający, że walczę z agresorem atakaującym moje psy-ale to przez tą plebejską raperkę z mego osiedla:mad::angryy:co ma prawie Asta

Posted

oktawia6 napisał(a):
:evil_lol:ale masz bajeczne sny moja droga Furciu-ja mam nawracający, że walczę z agresorem atakaującym moje psy-ale to przez tą plebejską raperkę z mego osiedla:mad::angryy:co ma prawie Asta

Ona jeszcze tam krazy:shake: ehhh nic sie nie da zrobic?? kiedys naprawde moze dojsc do tragedii...

Posted

brazowa1 napisał(a):
w takich wypadkach jestem zdania,ze pies sie uczy szybciej niz wlasciciel...mały kop,pałka gumowa?

Gorzej jak pies skojazy sobie palke z oktawia i potem na jej widok dopiero zacznie byc agresywny:roll:

Posted

brazowa1 napisał(a):
coz...jak juz bym czegos takiego uzywala,to z spora konsekwencja :roll:
Coz,dobro mojego psa najwazniejsze.

Zgadzam sie z tym:p
najwieksze becki i tak oberwalby wlasciciel psa:diabloti:

Posted

tak Brązowa-oczywiście: zataczający się Dyzio na reproduktora-proszku nie drzaźnij mnie:mad:nie wyprowadzaj mnie z nerw!:motz:bo Cię zamknę w mini boksie.....

tak-ta dziewka kuchenna ma na pieńku: jej pies atakuje wszystkie psy, pogryzł jednego faceta z osiedla, sąsiad chodzi z nożem, sąsiadka z gazem, mój TZ wziął tonfę, ja z żelem, samotna sąsiadka ma 2 psy, za duże by oba brac na ręce-jeden uratowany ze śmietnika, też ma plan,do moich nie podskosczy ten pies:shake:-tylko się zbliży.........czekam owszem i mój TZ też.....

kiedyś była identyczna akcja na warszawskim kole-na skwerku facet miał Alaskan Malamut-spuszczał samca a ten zagryzał psy sąsiadów-wzywali policję, mandaty-ten się śmiał i płacił, kpił, że ma kasę i wszystkimi gardzi-ludźmi ich "burkami"-więc ludzie z osiedla się złożyli......i wynajęli faceta z psem do walk:roll:podjechał na 5 minut: otworzył drzwi auta-dał komendę swemu psu-ten bez szczeknięcia wyrwał, przyszarżował do Malamuta i przegryzł mu gardło......to był koniec terroru-facet wynajęty gwizdnał na swego psa-po 5 minutach było po wszystkim-to fakt-tak było:roll:

Posted

brazowa1 napisał(a):

Straszne.Z kazdej strony patrzac straszne.

powiem tak: spacery nigdy nie bły dla mnie tak obrzyliwe jak teraz: całkowicie mam je zochydzone:roll:i tylko wypatrujemy agresora i jego rozkosznej "pańci"

Posted

brrr az mnie ciary przechodza... to przykre ze w cywilizowanym kraju trzeba uciekac sie do tak drastycznych i niehumanitarnych metod:shake:

gdyby pies zaatakowal dziecko to afera na pol kraju by byla i zalatwili by to inaczej...no ale tu chodzi tylko o jakies "glupie"psy...wiec nie ma po co sie wysilac:angryy:

Ja to bym ta wlascicielke golymi rekami rozszarpala za taka bezmyslnosc, czy ona niezdaje sobie sprawy jak to wszytko moze sie skonczyc??:shake::angryy:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Furciu-ona wie jak to się skończy-gdyż, mój TZ ją uświadomił:angryy:na kolejny raz

ehhh i po co taki ktos psa sobie kupil:shake: zeby sie pochwalic przed kolegami ze wszyscy sie jej boja:angryy: trafia mnie jak czytam takie rzeczy... dla mnie wlascicielki 2 dosc agresywnych psow takie zachowanie jest niepojete:shake:
Najbardziej szkoda psa, to on w tym wszytkim ucierpi...i ewentualne ofiary... juz chyba wiem dlaczego sie wynioslam z PL... wspominalam kiedys o tej mieszance sharpka z bullmastifem... jeden tel i swiety spokoj...