furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 brazowa1 napisał(a):TZ nierozsadny bardzo. Puscil Cie do Krzyczek i myslał,ze z pustymi rekoma wrocisz? :megagrin: hehe najbardziej trafne spostrzezenie jakie tu przeczytalam chyba:evil_lol: genialne:loveu: oktawia6 napisał(a):aaaaaaaa-nie no po prostu pięknie to ujęłaś:roflt: Furciaczek-7 kotów:crazyeye:i jeden pies dodatkowo-jessu-niezła jesteś-zapewne przedłużenie Twojej ręki jak u mnie: ścierka:evil_lol: i na kolana Te koty to "skrzywione" psychicznie staruszki, sa w wieku od 11 do 16 lat:loveu: tylko Terror jest dziecinka... Co ja sie bede rozdrabniac od razu hurtem bralam jak byla okazja:diabloti: Dyzio ma przecudny pycholek, napatrzec sie nie moge po prostu:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 tu jest pierwsze zdjęcie Dyzia do kartoteki: mam jeszcze 3 zdjęcia zrobione komórką z boksu-coś nie mogę sobie ich przesłac na maila-będę próbowac. zobaczcie dziewczęta-może któraś miłośniczka Pekinków i ogólnie płaskonosych może dac ciepło dla tego kolejnego Pekińczyka w potrzebie: W Łodzi jest taki cudny chłopczyk. Ma około 4-5 lat. http://www.dogomania.pl/forum/showth...=80846&page=43 Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ojej:loveu: pycholek to ma rozkoszny:loveu: biedulek malutki:-( Quote
oktawia6 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 co się wyrabia Furciu-ludzie są beznadziejni-mówię Ci-brak mi słów.... powiem jedno: idę ukochac Dyzia i spac;) Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 oktawia6 napisał(a):co się wyrabia Furciu-ludzie są beznadziejni-mówię Ci-brak mi słów.... powiem jedno: idę ukochac Dyzia i spac;) Moim zdaniem to juz nie sa ludzie... To ukochaj dziadunia i odemnie:loveu: Dobranoc:loveu: Quote
kaerjot Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dyzio, piękny. A Oktawia, wielka i cudowna Quote
misiaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Weszłam i mnie zatkało ;).Brak mi słów Oktawio. Dziadeczek ma piękny uśmiech :loveu:.Kolejna starowinka,ostatnie lata spędzi u Ciebie w ciepełku i miłości.Pozdrawiam Twoją ludzko-psią rodzinkę.Wyściskaj wszystkie 5 bąbelków :kiss_2:. Quote
Maupa4 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ... a co ja mogę napisać ? chyba tylko: Oktawio jesteś Wielka Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 przestańcie dziewczęta:oops:przykład z Maupy biorę:oops:-szkoda tylko że mam tylko 30 m kw + loggia duża bo duża ale jak pada czy zimno maluszki sobie nie powyglądają na świat. jestem po konsultacji okulistycznej, jak mówiłam: Dyzio ma tzw.: suche oko, zero produkcji łez, ma pobierac kropelki te same co Sikoria: Tobrex lub Tobradex, Cyclosporyna, Teras Naturale-w odstępie co 10 minut-w tej ścisłej kolejności, rano i wieczorem w ciągu dnia Tears Naturale. Tobrex lub Tobradex do kupienia w aptece na rp. Cyclosporyna to krople sprowadzane z Niemiec przez gabinet okulistyczny, robione na zamówienie-dzielone na maleńkie buteleczki, jedna w cenie 60 zł, Teras Naturale jest do kupienia w aptece bez recepty-są już tańsze: 1 fioleczka 25 zł podobnie jak Tobrex czy Tobradex. Ponowna konsultacja za 4 tygodnie. Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 zdjęcia z dzisiaj: Grynio i Sikoria na podusiach: Lisia: dziadunio Dyzio z Dandiłką: nastrój śpiący: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Rozkoszne sa po prostu:loveu: Dzisiaj mi sie gryfoniki snily:multi::loveu: jeden mial taki smieszny dziubek...wygladalo jakby gwizdal:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a): Rozkoszne sa po prostu:loveu: Dzisiaj mi sie gryfoniki snily:multi::loveu: jeden mial taki smieszny dziubek...wygladalo jakby gwizdal:evil_lol: :evil_lol:ale masz bajeczne sny moja droga Furciu-ja mam nawracający, że walczę z agresorem atakaującym moje psy-ale to przez tą plebejską raperkę z mego osiedla:mad::angryy:co ma prawie Asta Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 My tu gadu-gadu,a Oktawia pewnie sobie hodowle robi ,dwa pekinczyki ,figo-fago....Oktawia nie bij :eviltong: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 oktawia6 napisał(a)::evil_lol:ale masz bajeczne sny moja droga Furciu-ja mam nawracający, że walczę z agresorem atakaującym moje psy-ale to przez tą plebejską raperkę z mego osiedla:mad::angryy:co ma prawie Asta Ona jeszcze tam krazy:shake: ehhh nic sie nie da zrobic?? kiedys naprawde moze dojsc do tragedii... Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 w takich wypadkach jestem zdania,ze pies sie uczy szybciej niz wlasciciel...mały kop,pałka gumowa? Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 brazowa1 napisał(a):w takich wypadkach jestem zdania,ze pies sie uczy szybciej niz wlasciciel...mały kop,pałka gumowa? Gorzej jak pies skojazy sobie palke z oktawia i potem na jej widok dopiero zacznie byc agresywny:roll: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 coz...jak juz bym czegos takiego uzywala,to z spora konsekwencja :roll: Coz,dobro mojego psa najwazniejsze. Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 brazowa1 napisał(a):coz...jak juz bym czegos takiego uzywala,to z spora konsekwencja :roll: Coz,dobro mojego psa najwazniejsze. Zgadzam sie z tym:p najwieksze becki i tak oberwalby wlasciciel psa:diabloti: Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 tak Brązowa-oczywiście: zataczający się Dyzio na reproduktora-proszku nie drzaźnij mnie:mad:nie wyprowadzaj mnie z nerw!:motz:bo Cię zamknę w mini boksie..... tak-ta dziewka kuchenna ma na pieńku: jej pies atakuje wszystkie psy, pogryzł jednego faceta z osiedla, sąsiad chodzi z nożem, sąsiadka z gazem, mój TZ wziął tonfę, ja z żelem, samotna sąsiadka ma 2 psy, za duże by oba brac na ręce-jeden uratowany ze śmietnika, też ma plan,do moich nie podskosczy ten pies:shake:-tylko się zbliży.........czekam owszem i mój TZ też..... kiedyś była identyczna akcja na warszawskim kole-na skwerku facet miał Alaskan Malamut-spuszczał samca a ten zagryzał psy sąsiadów-wzywali policję, mandaty-ten się śmiał i płacił, kpił, że ma kasę i wszystkimi gardzi-ludźmi ich "burkami"-więc ludzie z osiedla się złożyli......i wynajęli faceta z psem do walk:roll:podjechał na 5 minut: otworzył drzwi auta-dał komendę swemu psu-ten bez szczeknięcia wyrwał, przyszarżował do Malamuta i przegryzł mu gardło......to był koniec terroru-facet wynajęty gwizdnał na swego psa-po 5 minutach było po wszystkim-to fakt-tak było:roll: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Straszne.Z kazdej strony patrzac straszne. Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 brazowa1 napisał(a): Straszne.Z kazdej strony patrzac straszne. powiem tak: spacery nigdy nie bły dla mnie tak obrzyliwe jak teraz: całkowicie mam je zochydzone:roll:i tylko wypatrujemy agresora i jego rozkosznej "pańci" Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 brrr az mnie ciary przechodza... to przykre ze w cywilizowanym kraju trzeba uciekac sie do tak drastycznych i niehumanitarnych metod:shake: gdyby pies zaatakowal dziecko to afera na pol kraju by byla i zalatwili by to inaczej...no ale tu chodzi tylko o jakies "glupie"psy...wiec nie ma po co sie wysilac:angryy: Ja to bym ta wlascicielke golymi rekami rozszarpala za taka bezmyslnosc, czy ona niezdaje sobie sprawy jak to wszytko moze sie skonczyc??:shake::angryy: Quote
oktawia6 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Furciu-ona wie jak to się skończy-gdyż, mój TZ ją uświadomił:angryy:na kolejny raz Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 oktawia6 napisał(a):Furciu-ona wie jak to się skończy-gdyż, mój TZ ją uświadomił:angryy:na kolejny raz ehhh i po co taki ktos psa sobie kupil:shake: zeby sie pochwalic przed kolegami ze wszyscy sie jej boja:angryy: trafia mnie jak czytam takie rzeczy... dla mnie wlascicielki 2 dosc agresywnych psow takie zachowanie jest niepojete:shake: Najbardziej szkoda psa, to on w tym wszytkim ucierpi...i ewentualne ofiary... juz chyba wiem dlaczego sie wynioslam z PL... wspominalam kiedys o tej mieszance sharpka z bullmastifem... jeden tel i swiety spokoj... Quote
Recommended Posts