aniac50 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 WSPANIAŁA SESJA !!!!!!! JESTEM W SZOKU !!!!! Wiktorio ,jesteś anołem dla tych psiaków!!Chylę czoła i kłaniam się ,aż do ziemi !!!!! Quote
oktawia6 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='aniac50'] WSPANIAŁA SESJA !!!!!!! JESTEM W SZOKU !!!!! Wiktorio ,jesteś anołem dla tych psiaków!! Chylę czoła i kłaniam się ,aż do ziemi !!!!! Dzięki Aniac:pale Wiktoria jest aniołem kontrolowanym:cool1::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Tak jak w tytule-48 godzin do wtorku na uratowanie Pekińczyka-śliczny piesek inaczej trafi do ciężkiego schroniska:cool1: okolice Warszawy-dom tymczasowy lub stały sprawa jest pilna!!!!:modla::modla: wszelkie pytania na priv............ [SIZE=3]wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94476 Quote
kaerjot Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czy mnie się zdaje, czy to gryfonik? http://www.cosmo.ru/monitor/index.php Quote
oktawia6 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='kaerjot'] Czy mnie się zdaje, czy to gryfonik? http://www.cosmo.ru/monitor/index.php nie kochana-to szczeniaczek Mopsika:evil_lol:ale podobny do Brabanckiego Gryfonika:eviltong: jutro ważny dzień na 12:00 Lisia ma sterylizację jeszcze sesja pościelowa dla fanów mojej dziatwy z 29.10.::smilecol: a tu starunio Dyziunio:loveu:: to jest najpiękniejszy portret z całej tej sesji!: moja królowa lubi się tutaj chowac czasem:evil_lol:: ty jesteś pragnieniem ja Spritem:evil_lol: (Dyzio podpierający sobie nóżkę na Dandisiu:evil_lol:) kto chce więcej fotek!? Quote
brazowa1 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja... trzymam kciuki za sterylke Lisi. Jestem szczesliwa,ze Dyzio zaznal w koncu naleznego mu dobrobytu. Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 jest Brązowa!:multi:zbłąkana owieczka:evil_lol::eviltong:-powiem więcej co Dyzio potrafi: dzisiaj jest mu lepiej, po spacerku przyjdzie i szczeknięciem domaga się jedzenia-on nie domaga tylko żąda! DAAAJ!!! zje i z radości chce trykac: Gryfika, Dandika Lisia ucieka-oczywiście nóżyny ne może podnieśc to się denerwuje:zly7: i znów szczeknie-wtedy muszę go ukochac i od razu kłądzie się na pleckach-Gryfik i Dandi patrzą na niego wtedy dziwnie:-?:icon_roc:dziwnie mruuuczą-jak koty do tego uwielbia czesanie-jak skończę to taranuje mnie z głowy w nogę by jeszcze go czesac:eviltong: o drapaniu za uszkiem nie wspomnę. ma złe sny-przbiera nóżkami przez sen-oczywiście nie cały czas-ma nerwowe natręctwa:-(: dziamganie: podgryzanie łapek i udek-od razu odwracam jego uwagę jak wto widzę-wówczas przestaje Dyziunio: rozkoszny jak zawsze Grynio i pani Vitka: królowa Pekinów: Quote
Hotel KADIF Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oktawia... wiedziałam.....wiedziałam, że będzie Twój!!!!! Qrcze, czułam to.... Cudna jesteś!!!!!!!!!:buzi: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='DIF'] Oktawia... wiedziałam.....wiedziałam, że będzie Twój!!!!! Qrcze, czułam to.... Cudna jesteś!!!!!!!!!:buzi: "jak na niego patrzyłaś"...:cool1::loveu::loveu::loveu:-i tak się starałam by nie było widac-a jednak:evil_lol::eviltong: Liszka po sterylizacji-ze względu na jej arytmię sercową-jest pisem ryzyka przy zabiegu, dobrana została najlepsza narkoza-wziewna, do tego był kardiolog dr Niziołek, anestezjolog oraz chirurg - dostałąm oczywiście wypis-zabieg po dużym rabacie kosztował 350 zł-ze względu na najdroższą narkozę oraz 3 specjalistów-ale nie mogłabym narazic życia Liszka z arytmią sercową-bo taniej a potem........ za 10 dni kontrola (dostała samorozpuszczalne szwy do tego). Leży sobie w pledzikach teraz i odpoczywa w spokoju. Została też zachipowana. Dyzio ma 7 listopada badanie kardiologiczne: EKG lub EEG co zadecyduje kardiolog. Dzięki za trzymanie kciuków dla wszystkich wielbicieli Liszki:hand:(oraz całej mojej reszty też!) Quote
furciaczek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Trzymam kciuki za to zeby mala szybko doszla do siebie po zabiegu i za dobre wyniki badan Dyziunia:loveu: Quote
aniac50 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Trzymam nadal kciuki za KRÓLOWĄ I DYZIA !Oktawio wejdż na wątek 18-to letniej Malwinki !!!!JEST NADZIEJA !!!!!!Mizianko dla reszty Twojej sforki ! Quote
oktawia6 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 aniac50 napisał(a): Dziękuję Oktawio !!!!!! jeśli chodzi w nawiązaniu z powyższym wątkiem to drobiazg Aniac:roll::sadCyber: Quote
brazowa1 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ciesze sie,ze juz po wszystkim.Faktycznie-ladny rabat dostalas-chyba Cie lubia :cool3:? Liszka,szybko dojdz do siebie! Quote
tygra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witaj znalazłam Was :) Oczywiście nie dalam rady jeszcze przebrnąć calej galerii, ale gratuluje slicznych i wspaniałych psiaków. Rysunek od jutra zacznie powstawać - mam nadzieję, że spodoba Ci się Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oktawia!!! Zadzwoń do mnie dzisiaj wieczorem!! po 21 np..Pogubiłam telefony do Ciebie :stupid::shake: a sprawa pilna dotyczy ....:placz::placz::placz: Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 kaerjot napisał(a):Jak tam Liszeńka? Liszeńka nie chce pić od wczoraj. Zjadła przed chwilką białego serka bo karmy nie chce i odmawia wody....będzie musiała mieć podaną kroplówkę nawadniającą. Chodzi w kołnierzu ochronnym i dopiero dzisiaj się wysiusiała bo też nie chciała się załatwiać. Oktawia cały czas na warcie przy Liszce :loveu: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lisia zdrowiej tam szybciutko:loveu: Quote
piotrek_b Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Liszkę pozdrawia Pekin-Cekin i dziewczyny z nibylandii :calus: Quote
deedee77 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale masz fajną gromadkę Oktawio:loveu::loveu::loveu: Dużo zdrówka Liszce!!!!!i reszcie też oczywiście:lol: Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Liszka na szczęście obyła się bez kroplówki. Pani doktor poradziła napoić ją strzykawką....i udało się. Więcej napisze mamcia Oktawia :cool3: Quote
oktawia6 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dziękuję wszystkim dziewczętom i Piotrkowi za słowa otuchy!:oops: Witaj Tygro wśród mojej licznej dziatwy:loveu: DIF-przepraszam nie miałam czasu:placz:-cały czas od samego rana coś-a wszystko na tip top musi byc-Wiesz jak. Brązowa-jak za 3 osobową ekipę to wydaje mi się, że chyba tak:roll: Furcia-widzę, że jednak jesteś-po krótszej przerwie na szczęście! Kaerjot na pewno już pasek nosi:eviltong::cool1: Deedee-trójmiejska kompanka Brązowej-witaj:)!!! co do Misiaczkowej to mam niecny plan-zaraz znękam Cię zadaniem:oops:......nie do wytrzymania jestem:mdleje::eviltong: Lisia dostawała wodę suma sumarum ze strzykawki co godzinę po 2 strzykawki 3 ml-razem 8 strzykawek a wieczorem sama już na szczęście napiła się wody-w ciągu dnia dostała ser biały, wieczorem karmę, nosi kołnierz ochronny, jednak koopy nie zrobiła od wczoraj rano:roll:-próbuje dostac się do szwów-ale nie może, głaszczę malutką by ją pocieszyc, dzisiaj i 3 dni jeszcze dostaje proszek p/bólowy. Całe szczęście ma szwy samorozpuszczalne więc płaczu nie będzie za 9 dni na b.k. Chłopaki grzeczniutkie jak zawsze do Lisi. Dyzio - co do Dyzia to dzisiaj spotkał mnie wielki zaszczyt od niego! pierwszy raz mnie pocałował! daję mu buzi kilka razy dziennie w usta-ale zawsze odwracał główkę, ale z rana polizal mi usta!:multi:więc już mnie pokochał:eviltong::loveu:-sprawa jest poważna bo byli świadkowie tego zdarzenia: Grysio, Dandiś, Sikoria i Liś:evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='oktawia6'] Dyzio - co do Dyzia to dzisiaj spotkał mnie wielki zaszczyt od niego! pierwszy raz mnie pocałował! daję mu buzi kilka razy dziennie w usta-ale zawsze odwracał główkę, ale z rana polizal mi usta!:multi:więc już mnie pokochał:eviltong::loveu: Kochany dziadunio Dyziunio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts