Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']Dzięki Furciu:buzi:teraz kąpiel z masażem będzie w tę środę:lol:

kąpiel z masażem - cholera... może ja bym sie zapisał ?!

pozdrowienia dla Dyzika od panien z nibylandii:glaszcze:

Posted

misiaczek napisał(a):

I co? Lepiej mu? Czy jeszcze nie widać poprawy?

ooo kochana poprawa jest!:p Dyzio śpi, odpoczywa normalnie, skóra nie wydziela charakterystycznego swądu, nie ma świądu, powrócił apetytw piątek kolejna kąpiel lecznicza oraz konsultacja lekarska, leczenie razem z antybiotykiem i 2 lekami oraz karmą dla alergików Hills'a.
Dyzio ma masowanie przez te 2 minut-jest zachwycony:loveu:przyjemne z niezbędnym.
Co do wagi: Dyzio był szkieletem jak do mnie trafił TZ nie mógł go głaskac bo od razu na płacz mu się zbierało: ważył: 4.500 obecnie 5.100 to nieźle jak na starszka. Dostaje marchewkę na parze ugotowaną jako przekąska jak robę obiad:p-wszystkie również-sprawiedliwie.

Posted

jutro wybywamy:lol:tylko Sikoria z moim TZ zostaje w domu.
na tydzień poza Warszawę ale nie będzie netu co za tym idzie dogo:-(-zabieram całe wyposażenie pieskowe, jedzonko, miseczki, spania, leki i szamponiki-przyjeżdża po nas busik więc podróż komfortowa: Grysio i Dandisio na kocach na siedzeniu a Dzio i Liszka w trasnporterach.
Do dyspozycji ma miejscu wielki ogrodzony ogród-szkoda tylko, że nie jest to wiosna-wtedy byłby raj do pełni szcześcia dla nich!

Gryfik kończy 3 grudnia 4 lata!!!

do zobaczenia za tydzień ciotki i Piotrek nie zapomnijcie o nas:hand::hand::bye:

Posted

deedee77 napisał(a):
Wygodnej i bezpiecznej podróży!!!

Zarówno ciocia Oktawia jak i Grysio, Dandi, Liszka i Dyzio dojechali szczęśliwie :multi:
Siedzą sobie w pięknym domku w Poznaniu z ogromnnnnym ogrodem i wypoczywają....:loveu:

P.S. Fotek będzie co niemiara :cool3:

Posted

Ziutka napisał(a):
Zarówno ciocia Oktawia jak i Grysio, Dandi, Liszka i Dyzio dojechali szczęśliwie :multi:
Siedzą sobie w pięknym domku w Poznaniu z ogromnnnnym ogrodem i wypoczywają....:loveu:

P.S. Fotek będzie co niemiara :cool3:

no to bajka po prostu :lol: ja siedziałbym tam i :drinka: wypoczywał :drinking: do oporu :diabloti:

czekamy na fotohiciory

Posted

olenka_f napisał(a):
Oktawia jak wrócisz prześlę Ci fotkę takiej małpiatki jakie kochasz , jest w gdańskim schronisku i napyskowała na mnie :evil_lol:

Oleńka........masz na myśli pekinka :cool3:
Oktawia mi nie da spać jak jej nie napiszę smska co to za psiak tam u Ciebie w schronisku jest.

piotrek_b napisał(a):
no to bajka po prostu :lol: ja siedziałbym tam i :drinka: wypoczywał :drinking: do oporu :diabloti:

czekamy na fotohiciory

A Ty kochany mi tu nie popijaj za bardzo :mad: tylko na NIBYLANDIĘ śmigaj i fotki zapodawaj........:diabloti:
Ile można czekać :angryy:
I bez wymówek proszę bo żadnych nie uwzględniam :evil_lol:

Posted

deedee77 napisał(a):
A wiesz jak oni wypoczywają????Znaczy Grysio, Dandi, Liszka i Dyzio????
Może tak właśnie :drinka::drinking::popcorn: :evil_lol: (mleczkiem;) )
Czekamy na foteczki!!!!

Ich wypoczynek jest bardzzzoooo aktywny......całe dnie śmigają po ogrodzie.
Dyzio oczywiście nadal zażywa kąpieli leczniczych (bardzo to lubi)
Już jutro wracają więc Okta sama nam opowie jak minął wypoczynek.

Posted

olenka_f napisał(a):
Ziutka to takie małe czochrate z pyszczkiem plaskatym, więc chyba pekinek bardzo bardzo jasno szary:evil_lol:
w sobote będę to nawet mu foty zrobie dla Niej

Właśnie jej napisałam smska :diabloti:........ale bidula będzie płakała :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='olenka_f']
Oktawia jak wrócisz prześlę Ci fotkę takiej małpiatki jakie kochasz , jest w gdańskim schronisku i napyskowała na mnie :evil_lol:

Dawaj-bo mam dla niej dobry tymczas!:loveu:-wysyłam PV:lol:

Dzięki kochani za pamięc:loveu:
i Ziutce złotej knutce za non stop czuwanie jak angel nad nami:calus:

podróż była w sumie przyjemna: grzeczne chłopaki na kocach i pledzikach, Liszka i Dyzio w kontenerkach na ręczniczkach nowych.
Pogoda nie była zła-latały jak wściekłe po ogrodzie....nawet staruszek Dyzio! ale jak!-miał kąpiele lecznicze-nadal przyjmuje leki, Sikoria się ucieszyła z mojego powrotu-skakała za radości mój TZ dobrze się nią opiekował, dawał kropelki regularnie.

na kolanach u tatusia: Grysio i Dandisio:sleep2:

Grysio:loveu:

staruszek Dyzio:eviltong::loveu:

wpatrzone w ogród

staruszek Dyyzio w pelerynce przeciwdeszczowej: bo było po deszczu:evil_lol:

Posted

Lisia:loveu:: na początku nie była w połowie tak puszysta-dla tego nazwali ją Liszka w schronie (bo taka lichutka była, licha)

Dyzio: gwiazda z Krzyczek: kończy swój spacerek:eviltong:

wpuśc mnie już na śniadanie!:motz:

odpoczynek i leniuchowanie:lol:

Dyzio od lewej, Liszka i Dandi:eviltong:

Posted

Dandiłka-musi byc pierwszy na zdjęciu:evil_lol:

od lewej Dyzio, Grysio, Liszka i Dandiłka:eviltong:

Dyzio i Grysio:p

Dyzio, Grysia i Lisia;)

P.S. mam też super 2 filmiki:cool3:-ale wgranie zajmuje ok. 2 godzin 2 więc dopiero jutro wstawię;)