Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):

Oktawio , zostawisz Liszke sobie co ?? fajna jest :)

Vectra to retoryczne pytanie:evil_lol:równie dobrze możesz zapytac czy matkę wyklnę:evil_lol:-to przecież jasne jak słońce!:eviltong:

mnie się wydaje, że to reakcja-sama nie wiem-może chciała się przywitac-ale nie sprawdzałam w zbyt dużej grupie byliśmy-w przypadku dużego psa nie sprawdzę bo nawet nie zamierzam-trzymam się tej zasady od samego początku i system nie zawiódł-zauważyłam dzisaj przez loggie nastęnego rozkosznego lokatora z 2 Tosa Inu bez smyczy i bez kagańca:crazyeye:-właściciele no stres-jakby na swoje podwórko weszli-ręce w kieszeni.....cóż dobrze, że nie jestem sama jakby co do tłumaczenia:diabloti:

Posted

[quote name='oktawia6']
Akucha-powiem więcej o Lisi-nigdy czegoś akiego nie słyszałyście-jestem pewna-dzisiaj zobaczyła jamnika-na spacerze, zaczęła tak kwiczec jak zażynane prosie:eek2:matko boska, ludzie na balkony powychodzili, Gryfik i
Dandi standardowo w szczek-ale szczek-ona kwik-to był dźwięk zażynanej świni-:eek2:oczywiście na szeleczkach była-
przedwczoraj tak samo na kota zareagowała-takiego przy śmietniku-godzina 24:00 a ona "kwiii kwiii!!" stanęła do tego na 2 łapkach-jak niedźwiedź-wzięłam ją na rączki-bo to był znowu dzwięk rzezi-nieprawdopodobne jak taka maluszka potrafi wydawac takie dźwięki!-stale jest na szeleczkach-długa smycz-reguluję tylko jakby co-jak będzie okazja to spuszczę ją ale tylko na zamkniętej przestrzeni-na razie takiej okazji nie mam-ale kiedyś na pewno to nastąpi-bezbłędna jest:loveu::loveu::ylsuper:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Oktawio, to bojowiec nadmorski jest!!!!!!!!
Ona Ciebie broniła! Widzisz jaki spacer z nią bezpieczny? Jabyco, to wszyscy sąsiedzi na balkonach, nikt nie podejdzie przy takim monitoringu. :diabloti:

Posted

[quote name='akucha']
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Oktawio, to bojowiec nadmorski jest!!!!!!!!
Ona Ciebie broniła! Widzisz jaki spacer z nią bezpieczny? Jabyco, to wszyscy sąsiedzi na balkonach, nikt nie podejdzie przy takim monitoringu. :diabloti:

ma nawet szelki i smycz w stylu wojskowym:ylsuper:ja jeszcze większy kwik podniosę jak trzeba będzie-ale oczy mam z 2 stron-na początku jak osiedla było nie zamieszkałe to luz-teraz mam ponownie uruchomioną czujnośc.

A to cudo widziałyście-co za ART!:

to GRYFONIK BRUKSELSKI:loveu:

Posted

dzisiaj byłam u weta z Lisią: zatoki odbytowe były zaczopowane-ale niewiele, serce jest do zbadania-echo trzeba zrobi-niemiarowy i nieregularny rytm-zapiszę się we środę do najlepszego kardiologa warszawkiego do dr Niziołka-we środę-bo w tym dniu są zapisy, uszy zdrowe, krew można zrobic też u dr Niziołka bo ma laboratorium.
z dzisiaj moja dziecinka:calus::

są też newsy o sparaliżowanej koteczce-w moim banerku z lewej stronie

Posted

Alpina napisał(a):
Oktawia jaka śliczna Niunia!
Piękna!:loveu:
Jakie to szczęście że na Ciebie trafiła...
Ucałuj ją w tego ślicznego dzioba ode mnie...

I nieśmiało ja też sie podłączę !!!!!;)

Posted

dzięki dziewczęta:lol: i Piotrek-niosłam Lisię na rękach, by dziewczynka płaskonosa nie zdyszała się a był kawałek od autobusu-teraz sobie lula z Dandisiem obok na swojej panterce:loveu:Grysio na kolankach a pani Vitka na wysokościach standardowo:)

Posted

A ja się zastanawiam, co u Liszki. Myslę, kombinuję i wreszcie wymysliłam. Prawda, że jestem genialna po tylu miesiącach. Jestem z siebie dumna.

Liszka cudna, cudna, cudna.
Sikorka, przemiana nie do uwierzenia.
Gryfiki, cóż jakby to ująć, prezentują taki inny rodzaj "piękna". Ale urocze są absolutnie.

Posted

Witaj Kaerjot:lol:!
a oto Lisia-przed chwilą znów ją przyłapałam-jak sobie osbserwuje przez loggie podwórko-dzisiaj jest bardzo ciepło więc podusi nawet nie wykładałam-a ostatnio tak zimno było, że loggia zamknięta-jeszcze ostatki lata;):

Posted

Dzięki Piotrek.

Wszystkie ciotki-fanki mojej watachy proszę o jakąkolwiek pomoc finansową :modla::modla::Help_2::help1::help1:przy wykupie likwidowanej rozmnażalni Shih-Tsu-jedna jest już odkupiona-ma wypłynięte oko-psy trzymane są w kaltakach na dworzu, całorocznie w fatalnych warunkach-jak bydło rzeźne, ta 8 letnia bez oka jest u Mony4: (dzisiaj po 19) to zagłębie Śląska:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81791

Posted

a dla ciotek i Piotrka zgraja która mnie osaczyła:loveu::

nawet Gryfik w pledziku się dołączył, jeszcze pani Vitki tu brakuje:eviltong:....a miało byc tak dyskretnie: Liszka miała pozowac na leżąco-sama na mnie weszła a potem wszystkie się zleciały:crazyeye::evil_lol::loveu:

A Piotrkowi bardzo dziękuję za wsparcie:buzi:-wątek powyżej - pochwały się należą.

Posted

Kaerjot-chesz łomot?:mad:kogo kapucynką zwiesz? poza tym jestem miłośniczką małp i kapucynek też:obrazic:ot co.

Liszkę zapisałm na konsultację kardiologiczną do dr Nizołka oraz jeśli uzna to za konieczne na echo serca na 3 października na 17:00.

Posted

kaerjot napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Ja nie mogę, wkurzona kapucynka

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

się podpisuję, małpy też bardzo lubię charakterne są:evil_lol:

Posted

Lisia mi się podoba :) fryzurka i wyraz pysia ma sympatyczne ;)
Oktawio , Vikusia to chyba taka dama co sie z resztą psów nie zadaje cio ?
nie ma to jak mieć 4 psy :diabloti:

Posted

Sympatyczne????
Ja nie moge zapomniec Millarce,jak puscila to sympatyczne zwierze kolo moich nog (a Liszka byla juz niezle wkurzona,bo od 15 minut domagala sie spaceru,a widziala,jak wychodze z innymi psami),Liszka wiła sie miedzy moimi kostkami,a Millarca zachwycona patrzyla na to z usmiechem,potem porwala ja na rece,obsypujac komplementami,jakie to madre zwierze :diabloti: