Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Furciaczku-CC-Cane Corso-obowiązkowo po kastracji do adopcji:roll:-to jest moje zdanie-wszystkie bullowate-czy ogólnie-chyba, że jest to niemożliwe ze wględu na zagrożeie życia czy stan zdrowia psa nie pozwala na dzień dzisiejszy przeprowadzic tego zabiegu.
Napisz pv do Doddy - ona zajmuje się bullowatymi-tutaj jej fundacja:

CHIPUJCIE PSY ODDAWANE DO ADOPCJI!!!

P.S. nie ma mowy o offie Furciaczku -jak pies jest w potrzebie lub jest jakiś inny problem-wtedy trzeba pisac i to szybko! to nie off-tylko mus!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za namiary, zaraz napisze.

Niestety w schronisku w ktorym znajduje sie pies nie ma mozliwosci przeprowadzenia tego zabiegu:shake: Bardzo sie boje ze trafi w niepowolane rece... wiem jakie jest zainteresowanie cc, juz tyle propozycji mialam odnosnie mojej Furci(tez cc) ze szok:-( i te pytania... grozna, a gryzla sie juz:placz: o pseudohodowcach nawet nie wspominam:angryy:

W ciagu najblizszych dni okaze sie czy bedzie mozna go ciachnac poza schronem... pieniadze to nie problem na moj koszt, i transport do nowego domku tez...

Posted

wiem, Furciaczek-znam te gadki-przy rasach mini to samo-tylko w innym zabarwieniu-na rozmnażanie i dla kasy na szczeniakach-pies jest traktowany jako narzędzie:angryy:.
Powiem Ci, że poziom jest żenujący:shake::angryy:
P.S. jak będziesz do Doddy pisałą prośbę do zaznacz, że płacisz za transport czy coś jezcze

Posted

Wczoraj jak pislam wiadomosc to net mi padl:angryy: dzisiaj kompletnie zero czasu, dopiero teraz...
dostalam bardzo niepokojace wiesci ze schroniska...CC dzisiaj tam nie bylo, mozliwe ze sie gdziesz schowal i dziewczyna go nie zauwazyla po prostu...

Dziekuje za pomoc i dobre rady:loveu:

edit:Niestety doddy nie moze mi pomoc...

Posted

no to pięknie....a możesz napisac jakie to schronisko? jeśli nie to na priv.
oby "się gdzieś schował"....Furciaczku:roll:

jeszcze jako nocny Marek sesja moich dziatek:

na kolanach u taty

:loveu::eviltong:

relax:eviltong:

zapraszam też wszystkie dziewczęta bez wyjątku na bazarki !!!:lol::
dla Beni wyeksploatowanej przez rozmnażacza i dla brutalnie gwałconej Loni:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84986

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84981

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84976

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84971

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84966

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84961

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84956

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84951

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84946

oraz na 2 aukcje dla maluszka Klapka:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84711

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84716

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85326

Posted

To zamojskie schronisko, Niki-Lidka (chyba sie znacie:roll:) go wypatrzyla...
Staram sie nie oglaszac psa zbyt publicznie...boje sie ze jakis rozmnazacz albo inny idiota go wypatrzy i zwinie z przed nosa... zalozylam mu watek na molosch, wyslalam maile do CC maniakow, zaprzyjaznionych hodowcow... nie wiem co jeszcze moge zrobic:placz:

Przeslodkie te zdiecia:loveu: uwilebiam takie mordeczki....i te oczy:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

To zamojskie schronisko, Niki-Lidka (chyba sie znacie:roll:) go wypatrzyla...
Staram sie nie oglaszac psa zbyt publicznie...boje sie ze jakis rozmnazacz albo inny idiota go wypatrzy i zwinie z przed nosa... zalozylam mu watek na molosch, wyslalam maile do CC maniakow, zaprzyjaznionych hodowcow... nie wiem co jeszcze moge zrobic:placz:

Przeslodkie te zdiecia:loveu: uwilebiam takie mordeczki....i te oczy:loveu:

ta, wiem o co chodzi........... Niki-Lidka wczoraj akurat tak się składa wysłała mi priv z zayptaniem o karmę-stąd kojarzę-hodowca nie pomoże-to Ci mówię-chyba, że będziesz miała szczęście-prędzej miłośnik rasy i psów-to rasa nie dla każdego.
Na molosach jest-a spróbuj do Marki priv wysłac-Marka - nie wiem czy kojarzysz- bez zdjęc trochę kiepsko-szkoda-możesz je wstawiac na życzenie-ale warto je miec-teraz był Weimar młody do adopcji, Bauceuron kiedyś na Paluchu z tatoo, Afgany, Borzoje, Charty, nie wspomnę o innych rasach: Collie, Beńki, Asty, R.Nose'y, a mini Pudelki u Dejnarowicz to nie dziwota, Pekińczki - powyżej siedzi....
to jest dołujące.....................

Posted

oktawia6 napisał(a):
ta, wiem o co chodzi........... Niki-Lidka wczoraj akurat tak się składa wysłała mi priv z zayptaniem o karmę-stąd kojarzę-hodowca nie pomoże-to Ci mówię-chyba, że będziesz miała szczęście-prędzej miłośnik rasy i psów-to rasa nie dla każdego.
Na molosach jest-a spróbuj do Marki priv wysłac-Marka - nie wiem czy kojarzysz- bez zdjęc trochę kiepsko-szkoda-możesz je wstawiac na życzenie-ale warto je miec-teraz był Weimar młody do adopcji, Bauceuron kiedyś na Paluchu z tatoo, Afgany, Borzoje, Charty, nie wspomnę o innych rasach: Collie, Beńki, Asty, R.Nose'y, a mini Pudelki u Dejnarowicz to nie dziwota, Pekińczki - powyżej siedzi....
to jest dołujące.....................

Ja znam dwie hodowle Cc, ludzie naprawde wspaniali...problem w tym ze jedna zapsiona na maxa, wiekszosc to psy na emeryturce albo zabrane rozmnazaczom...druga jest w szwecji i tam mam nadzieje bedzie jakis pozytywny odzew...

a marka jest na molosach czy na dogo??

ehhh jestem zdania ze tych wszystkich pseudo hodowcow i innych idiotow najlepiej byloby wykastrowac i zamknac w klatkach 1x1 do konca zycia:angryy:

Posted

furciaczek napisał(a):

Ja znam dwie hodowle Cc, ludzie naprawde wspaniali...problem w tym ze jedna zapsiona na maxa, wiekszosc to psy na emeryturce albo zabrane rozmnazaczom...druga jest w szwecji i tam mam nadzieje bedzie jakis pozytywny odzew...
a marka jest na molosach czy na dogo??
ehhh jestem zdania ze tych wszystkich pseudo hodowcow i innych idiotow najlepiej byloby wykastrowac i zamknac w klatkach 1x1 do konca zycia:angryy:

to nieźle bo ja żadnej-nawet nie CC:roll:
Marka jest na dogo a niewykluzone, że i na Molosach-ona ma Benia-niejednokrotnie uane akcje ratowania psów na swoim koncie.

Posted

oktawia6 napisał(a):
to nieźle bo ja żadnej-nawet nie CC:roll:
Marka jest na dogo a niewykluzone, że i na Molosach-ona ma Benia-niejednokrotnie uane akcje ratowania psów na swoim koncie.

Ufff CC jeszcze tam jest... lece pisac do Marki

Bardzo dziekuje Ci za pomoc i rady:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

Ufff CC jeszcze tam jest... lece pisac do Marki
Bardzo dziekuje Ci za pomoc i rady:loveu:

drobiazg Furciaczek:oops:-próbój bo moze będzie jakaś możliwośc ratunku-a może wątek tu bez fot na PWP założyc? chociaż to cholera ryzyko.....,że ktoś niepowołany go adoptuje....ostatnio "zginęła" Ast-ka piękna ze schroniska-a dom na nią czekał-z dogo-dobry dom:roll:i odpowiedzialny

Posted

Byłam dzisiaj na wystawie :cool3: I był gryfonik :cool3: i zrobiłam zdjęcie :cool3: I kiedyś wstawie :cool3: Jakiś zagraniczny był :cool3: bo jego pani mówiła w innym języku niż ja :cool3:

Posted

No wlasnie ja sie panicznie boje tego ze jakis idiota go wypatrzy:shake: a takich i na dogo niestety nie brakuje:placz:

nie wiem juz sama czy zakladac ten watek na PWP... porozmawiam z Lidka bo to ona ma kontakt z piesem i ona sie tam wszystkim na miejscu zajmuje, ja tylko staram sie pomoc...

A co slychac u Ciebie??

Posted

Korenia napisał(a):

Byłam dzisiaj na wystawie :cool3: I był gryfonik :cool3: i zrobiłam zdjęcie :cool3: I kiedyś wstawie :cool3: Jakiś zagraniczny był :cool3: bo jego pani mówiła w innym języku niż ja :cool3:

przyszła mnie podręczyc:mad::eviltong:wstawiaj teraz i nie drzaźnij mnie!:placz:
Furciaczkowa co słychowac? Lisia na knsultację 3 października kardiologiczną i Sikorię na prześwietlenie chcę zabrac-poza tym spoko...

tylko wieczór popsuty:roll: bo Ast bez zmyczy przyszarżował na moje maluszki-bez zmyczy, bez kagańca:angryy:właścicielka-radosna raperka obok-nic się nie stało-bo byłam z TZ-em, ją jeszcze na pewno spotkam na osiedlu......wyśmiała nas dorzucając słowa: "dooobra-to naarka" ale TZ jej "obiecał":cool1::angryy:następnym razem..............

Posted

Mam nadzieje ze efekt badan bedzie pozytywny:loveu: Tak czy siak kciuki 3 bede trzymac :)

Ehh niektorzy ludzie sa nieodpowiedzialni az do granic mozliwosci:shake:
A moze pozyczyc Ci Furcie i pojdziesz na spotkanie z wlascicielka tego astka:cool3: Ciekawe co by wtedy zrobila:diabloti:

Posted

oktawia6 napisał(a):
przyszła mnie podręczyc:mad::eviltong:wstawiaj teraz i nie drzaźnij mnie!:placz:
Kiedyś :eviltong:,bo a) jestem już 'spakowana' na jutro, b) mam 1500 wirusów w kompie :angryy:

Posted

furciaczek napisał(a):

Mam nadzieje ze efekt badan bedzie pozytywny:loveu: Tak czy siak kciuki 3 bede trzymac :)

Ehh niektorzy ludzie sa nieodpowiedzialni az do granic mozliwosci:shake:
A moze pozyczyc Ci Furcie i pojdziesz na spotkanie z wlascicielka tego astka:cool3: Ciekawe co by wtedy zrobila:diabloti:

Otóż to-ja jak kiedyś wspominałam skrycie kocham te psy:cool1: ale jak jestem sama na dworzu do tego bez moich maluszków:oops: ale w rękach takich idiotów to:shake:jak każdy pies bez wychowania i tak jak tu bez smyczy:shake:
Furciaczkowa-dobry pomysł:diabloti: !!!
moja przyjacióła ma Asta-zawsze na smyczy-a to jest dopiero Ast:crazyeye::nerwy:champion Polski-reproduktor, głowa jak u byka, ale i charakter do tego w parze idzie-jest odpowiedzialna i taka sytuacja by jej się w głowie nie pomieściła!:shake:ja swoje zawsze na smyczy prowadzę-jak szczekają nawet na ine psy to zwracam uwagę-by były grzeczne a tu taka blebejska podkuchenna wyłazi i myśli, że podwórkiem będzie trząśc- NIE!

Brązowa-widzę, że miałaś kwaśną przygodę-Twoja sunia.....czy coś się jej stało?:roll:

P.S. Korenia Ty też zawirusowana? szlag ja mam anty wirus-Kasperskiego-mam najgorszy z możliwych wirusów-koń trojański:( ale stale jes niszczony przezs ten program, który usunął mi już kilkadziesiąt plików z trojanem

Posted

Nie pozostaje chyba nic innego jak uwazac na takich idiotow i omijac szerokim lukiem:shake: W Ciechocinku latal niedawno jakis tego typu czubek, ma mixa asta i mysli ze swieci:roll: Szczul psem wszystko cos sie ruszalo... jak zobaczylam sytuacje gdzie puscil psa na jamnika pewnej starszej pani to myslalam ze nogi mu z doopy powyrywam:angryy: Pies zarobil pozadnego kopniaka:oops: a wlascicielowi powiedzialam ze jak chce sie tak bawic to prosze bardzo, tam przywiazane do lawki sa moje pieseczki i niech z nimi sprobuje:diabloti: w tym parku juz go wiecej nie widzialam, znalazl sobie palant inne miejsce:shake:

Posted

:crazyeye::angryy::shake:następny miłośnik widzę-szlag-taaak ale Wiesz ja widziałam wyraźnie, że ją to bawiło! uśmiechała się głupkowato do tego

A Twoje "maluszki" to CC i drugi jaki?:diabloti::evil_lol::razz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
:crazyeye::angryy::shake:następny miłośnik widzę-szlag-taaak ale Wiesz ja widziałam wyraźnie, że ją to bawiło! uśmiechała się głupkowato do tego

A Twoje "maluszki" to CC i drugi jaki?:diabloti::evil_lol::razz:

Ja osobiscie jestem zdania ze kazdy wlasciciel tego typu psow powinien byc najpierw przebadany, obowiazek szkolenia itd... ale niestety to malo realne:roll:
Taak bardzo zabawne patrzec jak ktos boi sie twojego psa, czy musi dojsc do tragedii zeby tacy ludzie zaczeli myslec:angryy:

CC i sznaucio olbrzymek:loveu:

Posted

ja jestem tak samo za! jak z testami na broń ostrą! wiem, że to niemożliwe:shake:
Sznaucer-goopia-tak się domyślałam-tylko nie byłam pewna-bo ma małą bródkę:evil_lol:to masz bezpieczeństwo w takim razie-ja muszę się TZ wysługiwac-zawsze da radę w kryzysach.
ale mieszkasz w Londynie? tak jak w avku widzę-tam chyba większa kultura-tak mi się zdaje:oops:

Posted

Fotki na avku i bannerku z okresu szczeniectwa psiakow:loveu:
A Preziuch to pies wyrwany z pseduhodowli w wieku kilku miesiecy, trzymany w kojcu nie przesadze 1.5x1.5, zero socjalizacji, agresja, agresja i jeszcze raz agresaja:shake: O dziwo na mnie ani razu nie warknal ale ile miesiecy mi zajelo wyprowadzenie go na prosta:roll: Do tej pory ma odchyly ale na komende od razu sie uspokaja:loveu:

Tutaj jest niby zakaz posiadania atow, pitow, tos, filii i czegos tam jeszcze a na ulicach ich od groma:crazyeye: Na szczescie wiekszosc dobrze wychowanych, nie agresywnych... ale zdazaja sie wyjatki:roll:
Po moim osiedlu chodzi mix bullmastifa z szarpkiem... wlasciciel chyba chory psychicznie...jak zobacze ze znowu psa nakreca na inne do dzwonie z miejsca na policje... szkoda mi psa bo tu sie nie bawia tylko od razu usypiaja...

Posted

o i widzisz-czyli tam się nie pieszczą:roll:

ja też mam Sznaucerkę Średnią Sikorię-jakbyś wcześniejszych stron nie przeglądała to taka wygląda:

i tak teraz:

tylko Viktoria przejawiała agresję:roll:-jest po ciężkich przeżyciach-sponiewierana-jest u mnie ponad rok-podusie to jej hobby!:loveu: