Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dziewczęta i chłopczęta za ciepłe słowa-choc Sikorię i tak sama sobie chwalę -moja luxusowa Sznaucerka bojowa

my wiemy, ze ja kochasz;)
Ja tez mam do niej slabosc.

Posted

[quote name='sava']
my wiemy, ze ja kochasz;)
Ja tez mam do niej slabosc.

wiem Sava:loveu:
a poza tym jeszcze dodam, że na pewno żaden Wasz pies nie potrafi pod kołdrą lizac stópek nawet do 30 minut:eviltong::eviltong::razz:,kto ma lepszą zawodniczkę to proszę o kandydatury!:evil_lol:

Posted

[quote name='oktawia6']wiem Sava:loveu:
a poza tym jeszcze dodam, że na pewno żaden Wasz pies nie potrafi pod kołdrą lizac stópek nawet do 30 minut:eviltong::eviltong::razz:,kto ma lepszą zawodniczkę to proszę o kandydatury!:evil_lol:Widzę tu ........tłumy .......kandydatów do rywalizacji z Wiktorią :evil_lol:A krążenie Oktawio musisz mieć super książkowe po takich "maratonach" . 30 minut ....fiu,fiu.....

Posted

[quote name='aniac50']
Widzę tu ........tłumy .......kandydatów do rywalizacji z Wiktorią :evil_lol:A krążenie Oktawio musisz mieć super książkowe po takich "maratonach" . 30 minut ....fiu,fiu.....

i tutaj trafiłaś Aniac-bo stopy zawsze mam jak 1 dniowy trup:evil_lol:-potem idzie i TZ-a wylizuje:mad:dłużej:mad:niż moje-robi przerwy sobie oczywiście, pije wodę, posiedzi i dalej do roboty:evil_lol:

Posted

[quote name='brazowa1']
Oktawia mi juz słabo....
[/quote]
Brązowa mi też tak się dziwnie składa......więc po prostu przyszłam do swojej galerii-potem bazarki podciągnę wszystkie i finito na dzisiaj.

Posted

dzisiaj Liszka przeszła nareszcie profesjonalne oględziny lekarskie (i nawet otoskop był w gabinecie i nie tylko!!!:razz::razz:) u dr Niziołka na Korkowej-świetny wet i polecam!!!.

W badaniu EKG:
Rytm serca: zatokowy, niemiarowy-niemiarowośc oddechowa
w końcowym rozpoznaniu: brak zmian w EKG-bez zmian kinicznych
Zalecenia: ew. do znieczulenia podanie Atropiny

w kanałach słuchowych niewielkie zaczerwienienie, stan przedkliniczny (nie kwalifikujący się do wykonania antybiogramu)-wyczysczono i podano 3 kropelki Otifree- (wykupiłam-w domu stosowac 2/3 x w tyg).

uzębienie mocno skrzywione, kamień nazębny do usunięcia w przyszłości.

Więc jednak jak zawsze dobrze zrobiłam-bo Liszka musi miec starannie dobraną narkozę do zabiegu OH-dr Nizołek już będzie to monitował, jej psitka jest powiększona więc może byc blisko cieczki-też była oglądana przez wet.

P.S. w następnym tygodniu na prześwietlenie idzie Sikoria:eviltong:-celem sprawdzenia czy ma przerzuty nowotworowe.

Maupo masz od niego pozdrowienia!!!:hand:

Posted

[quote name='oktawia6']no nie:mad:Furciaczku szukaj naszych małpiatek!!!:placz:[/quote]

Nio nie wiem gdzie ta plyta:shake: Teraz mam taki sajgon ze nic nie moge znalesc, wszystko mi zlap leci i w ogole:roll:

Posted

[quote name='brazowa1']
Tzn,ogolnie wyniki sa na plus,tak?

Brązozwa tak-tyko przy narkozie musi byc dobry specjalista-bo są różne środki, dr Niziołek będzie dozował pod jej kątem odpowiednią;)-do sterylizacji trzeba moment poczekac Lisz ma powiększoną psitulę jakby była przed-była oglądana-bez wydzielinki na razie.
Dobrze, że jak zawsze byłam ostrożna-bo gdybym ją ciachnęła bez to......przy płaskonosych zawsze trzeba dokładnie zweryfikowac by potem nie było płaczu-z resztą i ze zwykłą kufą też-Viktorii również zlecałam badania - nikt mi tego nie zlecał-przed sterylizacją i przed mastektomią-nie wyobrażam sobie inaczej.

Furciaczku nie płacz-może się znajdzie ta płyta:-(zawsze jak czegoś przestajemy szukac to jakoś samo nam w ręce wpada:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

.S. w następnym tygodniu na prześwietlenie idzie Sikoria:eviltong:-celem sprawdzenia czy ma przerzuty nowotworowe

miejmy nadzieje, ze nie:-o
A jesli o mnie chodzi - to jestem tu na okraglo:oops: ale tylko do godz 22.
Po polnocy nie wytrzymywalam nawet kiedy bylam mloda:diabloti:

Posted

[quote name='sava']
miejmy nadzieje, ze nie:-o
A jesli o mnie chodzi - to jestem tu na okraglo:oops: ale tylko do godz 22.
Po polnocy nie wytrzymywalam nawet kiedy bylam mloda:diabloti:

Witaj Sava:p
czyli czytasz:loveu: do godz. 22 a po północy nie....."kiedyś byłam młoda" - przecież jesteś młoda!:motz::motz:kokietka:evil_lol:!

CZY TO TWOJA STRONA?:razz:

http://www.caygar.estranky.cz/

P.S. Sikoria na pewno nie ma przerzutów-ja to czuję-ale trzeba sprawdzic!

Posted

[quote name='furciaczek']
Nio to ja na wszelki wypadek trzymam kciukasy za Sikorke:loveu:
[/quote]
Dzięki Furciaczek:pja też życzę jej i sobie by przerzutów nowotworowych nie było

Posted

No to super,ze z Lisiczką jest ok :loveu:.A kiedy planujesz sterylkę?
No i pani Witce zdrówka życzę :calus:.Bo teraz jak na starość zaznała szczęścia,to niech się nim kochanieńka nacieszy troszkę :).

Posted

[quote name='misiaczek']
No to super,ze z Lisiczką jest ok :loveu:.A kiedy planujesz sterylkę?
No i pani Witce zdrówka życzę :calus:.Bo teraz jak na starość zaznała szczęścia,to niech się nim kochanieńka nacieszy troszkę :).

Miśku Liś ma powiększoną cipulę-pisałam o tym też wcześniej-sadzi siędo cieczki-bo taki objaw wskazuje na to:roll:-odczekam jeszcze troszkę-obserwuję czy nie plami-bo wet ją dokładnie oglądał- (cipulę) nie ma wydzielinki-tylko powiększona.

Pani Vitka właśnie sobie lula:sleep2:doopką na jaśku i podusi TZ-a:ices_bla::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']
Dziendoberek kochana:loveu:
hehe TZ musi byc zachwycony:diabloti::evil_lol:

dzień dobry słonko! a raczej u mnie już noc!: 4 rano:evil_lol::evil_lol:

jest potrzeba więc zapraszam szczupłe panie na bazarek dla zgwałconej przez sadystę/psychopatę Loni:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84966

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84981

(reszta bazarków dla niej już posprzedawna-zostały te!!!)

oraz 2 śliczne bazarki na bezdomną-na pilną sterylkę:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87181

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87176

tymabrdziej, że oba od Piotrka_b więc zapraszam!!!

Posted

Nio u mnie tez srodek nocy:evil_lol:

A na bazarki obiecuje zagladac od listopada jak juz odejda mi koszty utrzymania moich 2 futer w hotelu:p

Mam straszna ochote na te medaliony ze zdieciem psiaka... mam nadzieje ze w listopadzie jeszcze bedzie mozna zamowic...wezme od razu dwa:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

Mam straszna ochote na te medaliony ze zdieciem psiaka... mam nadzieje ze w listopadzie jeszcze bedzie mozna zamowic...wezme od razu dwa:loveu:

Furciu aukcje trwają po 7 dni-te medaliony do nastęnej soboty bodajże