Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
okularki chowamy do futerału!:mad:

Ja w wakacje połamałam nówki okulary :cool3: Położyłam je na pomoście i zapomniałam o nich (a może ich nie widziałam :diabloti: ) i stanęłam na nich :diabloti:

Karolina

Posted

aniac50 napisał(a):

WYBACZ PROSZĘ I NIE BIJ:placz:!!!!!!!!! TYLKO TŁUMACZ !!!!!!!:oops:

dobrze-to powiem Wasm wszystkim-bardzo się pomyliłyście ciotki:diabloti::diabloti::diabloti:to nie Gryfik-to jego klon z USA:loveu::loveu::loveu::

na zdjęciu są 2 Gryfoniki jakby któraś wątpliwości miała-a one są ze strony adopcyjnej Gryfoników Brykselskich, na którą wchodzę....niestety codziennie-i w odatku to KIA-sunia-jej link poniżej:
http://www.brusselsgriffonrescue.org/rescued/kia07-15-07.html:

lista Gryfoników do adopcji:
http://www.brusselsgriffonrescue.org/courtesy_listings.html

oraz do adopcji i wtrakcie:
http://www.brusselsgriffonrescue.org/rescuestories.html

serce się o mało mi nie wyrwało jak zobaczyłam klona na stronie:placz::nerwy:-ona jest już w nowym domu...

NO I CO WY NATO?:razz:

Posted

piotrek_b napisał(a):

no to mogliśmy se zgadywać, wiesz do czego .... :eviltong:

wiem Piotrek-to klon-niesamowite podobieństwo...właśnie siedziałam przed chwilą znowu na tej stronie-wiele Gryfoników jest z rozbiitych mordowni-PUPPY MILLS:angryy:-szlag-ta słodycz już nie mogła byc ujeżdżana to ją chodofca wywalił:

a ile jest w Pet Store? choc to włąśnie powiązane z P.Mills ale czyja to wina? ludzi! POPYT=PODAŻ:angryy:

Posted

Piotrek_B-jak zawsze cenną dygresją uraczył....
a ja wstawiam foty-bo tajemnica już rozwiązana-sesja z 15 września:eviltong::
tak wygląda ja siedzę przy necie:loveu::

poniżej widac jak na dłoni-Dandi musi byc no 1:evil_lol::

udało mi się jakoś do szeregu zrównac:p:

prawie idealnie....teraz to Liszka odstaje:eviltong::eviltong:
poniżej-nie dam rady....szereg jakiś chaotyczny:evil_lol::loveu::

tutaj cała ekipa-razem z panią Vitką pod pledzikiem:lol::

Posted

Taaa,zrownac do szeregu... Liszka lezy,a reszta towarzystwa wyglada,jakby Ci robiła łaske. Najpiekniejsza ostatnia fota,gdzie płaskopyskie znudzone,rozespane i az zal patrzec,ze KTOŚ je budził :lol:,
ale doceniam proby uszeregowania towarzystwa.

Posted

Wiesz Brązowa.... ja wiem co by je rozweseliło:evil_lol:jakbym w jednym ręku trzymała przysmak a drugim robiła fotę:razz:-ale wtedy to wyszłyby jeszcze lepiej-bo oczy wyłażą im na widok przysmaczka:eviltong:no i nie usiedziałyby w miejscu-amok!!!:evil_lol::Dog_run:

Posted

:lol::lol::lol: Nie mogę się na nie napatrzeć! Morduchy takie słodkie :loveu:
Dandik ma pozę taaakiego usłuchanego, wpatrzonego w Panią pieska. Prawda to?
Oktawio, Liszka strzeli czasem babskiego focha? Brązowa pisała, ze ona ma swoje za uszami. no ale to w schronisku było...
Vika to prawdziwa Królowa na wysokosciach!!!!!!!!!!! ;)

Posted

oktawia6 napisał(a):

na zdjęciu są 2 Gryfoniki jakby któraś wątpliwości miała

Czyli na tym zdjeciu są dwa różne psiaki? :cool1:
One przecież stoją tak samo,a jak się przyjrzeć to nawet sierść mają tak samo ułożoną... :diabloti:

Karolina

Posted

Maupa4 napisał(a):
Czyli na tym zdjeciu są dwa różne psiaki? :cool1:
One przecież stoją tak samo,a jak się przyjrzeć to nawet sierść mają tak samo ułożoną... :diabloti:

Karolina

To jest ten sam pies :evil_lol: Zauważyć można, że fotka jest sklejona z dwóch :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
To jest ten sam pies :evil_lol:

To, że fotka sklejona to wiem :eviltong:

Ale zrozumiałam, że na tej fotce są dwa różne psy, stąd moje pytanie było :cool1: ;)

Posted

Maupa4 napisał(a):

To, że fotka sklejona to wiem :eviltong:
Ale zrozumiałam, że na tej fotce są dwa różne psy, stąd moje pytanie było :cool1: ;)

otóż to-jeden Gryfonik na zdjęciu-nie wa-to raz-do tego bliźniaczy klon Gryfika-na dodatek nie pies tylko sunia! ale dałam Wam zagadkę!:evil_lol::evil_lol:
P.S. dzięki Iza;)

Akucha-powiem więcej o Lisi-nigdy czegoś akiego nie słyszałyście-jestem pewna-dzisiaj zobaczyła jamnika-na spacerze, zaczęła tak kwiczec jak zażynane prosie:eek2:matko boska, ludzie na balkony powychodzili, Gryfik i
Dandi standardowo w szczek-ale szczek-ona kwik-to był dźwięk zażynanej świni-:eek2:oczywiście na szeleczkach była-
przedwczoraj tak samo na kota zareagowała-takiego przy śmietniku-godzina 24:00 a ona "kwiii kwiii!!" stanęła do tego na 2 łapkach-jak niedźwiedź-wzięłam ją na rączki-bo to był znowu dzwięk rzezi-nieprawdopodobne jak taka maluszka potrafi wydawac takie dźwięki!-stale jest na szeleczkach-długa smycz-reguluję tylko jakby co-jak będzie okazja to spuszczę ją ale tylko na zamkniętej przestrzeni-na razie takiej okazji nie mam-ale kiedyś na pewno to nastąpi-bezbłędna jest:loveu::loveu::ylsuper:

Posted

oktawia6 napisał(a):
dzisiaj zobaczyła jamnika-na spacerze, zaczęła tak kwiczec jak zażynane prosie:eek2:matko boska, ludzie na balkony powychodzili, Gryfik i
Dandi standardowo w szczek-ale szczek-ona kwik-to był dźwięk zażynanej świni-

dlaczego taka reakcja, czy to wynika z jakiś jej wcześniejszych "doświadczeń" ?