aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Futerał TEŻ pogryzła małpa jedna ....A to z poprzedniej strony .....ta chyba TWÓJ........jest !!!!! Quote
Maupa4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 oktawia6 napisał(a):okularki chowamy do futerału!:mad: Ja w wakacje połamałam nówki okulary :cool3: Położyłam je na pomoście i zapomniałam o nich (a może ich nie widziałam :diabloti: ) i stanęłam na nich :diabloti: Karolina Quote
aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No to witaj w klubie !!!! Tych {jak ja } sokole-oko !!!! Quote
aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Gryfik[zdjecie post 550] coś mi tu pasuje ! ALE JA ŚLEPA DO PONIEDZIAŁKU ,więc za ew.pomyłę WSZYSTKICH BARDZO PRZEPRASZAM !!!!!! A Gryfika szczególmie !!!! Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 aniac50 napisał(a): Gryfik[zdjecie post 550] coś mi tu pasuje ! ALE JA ŚLEPA DO PONIEDZIAŁKU masz Ci los-to co mi po opinii ślepej?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 oktawia6 napisał(a):masz Ci los-to co mi po opinii ślepej?:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: WYBACZ PROSZĘ I NIE BIJ:placz:!!!!!!!!! TYLKO TŁUMACZ !!!!!!!:oops: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 aniac50 napisał(a): WYBACZ PROSZĘ I NIE BIJ:placz:!!!!!!!!! TYLKO TŁUMACZ !!!!!!!:oops: dobrze-to powiem Wasm wszystkim-bardzo się pomyliłyście ciotki:diabloti::diabloti::diabloti:to nie Gryfik-to jego klon z USA:loveu::loveu::loveu:: na zdjęciu są 2 Gryfoniki jakby któraś wątpliwości miała-a one są ze strony adopcyjnej Gryfoników Brykselskich, na którą wchodzę....niestety codziennie-i w odatku to KIA-sunia-jej link poniżej: http://www.brusselsgriffonrescue.org/rescued/kia07-15-07.html: lista Gryfoników do adopcji: http://www.brusselsgriffonrescue.org/courtesy_listings.html oraz do adopcji i wtrakcie: http://www.brusselsgriffonrescue.org/rescuestories.html serce się o mało mi nie wyrwało jak zobaczyłam klona na stronie:placz::nerwy:-ona jest już w nowym domu... NO I CO WY NATO?:razz: Quote
piotrek_b Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 no to mogliśmy se zgadywać, wiesz do czego .... :eviltong: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 piotrek_b napisał(a): no to mogliśmy se zgadywać, wiesz do czego .... :eviltong: wiem Piotrek-to klon-niesamowite podobieństwo...właśnie siedziałam przed chwilą znowu na tej stronie-wiele Gryfoników jest z rozbiitych mordowni-PUPPY MILLS:angryy:-szlag-ta słodycz już nie mogła byc ujeżdżana to ją chodofca wywalił: a ile jest w Pet Store? choc to włąśnie powiązane z P.Mills ale czyja to wina? ludzi! POPYT=PODAŻ:angryy: Quote
piotrek_b Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 tak popyt=podaż - zafajdana prawidłowość ;) Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Piotrek_B-jak zawsze cenną dygresją uraczył.... a ja wstawiam foty-bo tajemnica już rozwiązana-sesja z 15 września:eviltong:: tak wygląda ja siedzę przy necie:loveu:: poniżej widac jak na dłoni-Dandi musi byc no 1:evil_lol:: udało mi się jakoś do szeregu zrównac:p: prawie idealnie....teraz to Liszka odstaje:eviltong::eviltong: poniżej-nie dam rady....szereg jakiś chaotyczny:evil_lol::loveu:: tutaj cała ekipa-razem z panią Vitką pod pledzikiem:lol:: Quote
brazowa1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Taaa,zrownac do szeregu... Liszka lezy,a reszta towarzystwa wyglada,jakby Ci robiła łaske. Najpiekniejsza ostatnia fota,gdzie płaskopyskie znudzone,rozespane i az zal patrzec,ze KTOŚ je budził :lol:, ale doceniam proby uszeregowania towarzystwa. Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Wiesz Brązowa.... ja wiem co by je rozweseliło:evil_lol:jakbym w jednym ręku trzymała przysmak a drugim robiła fotę:razz:-ale wtedy to wyszłyby jeszcze lepiej-bo oczy wyłażą im na widok przysmaczka:eviltong:no i nie usiedziałyby w miejscu-amok!!!:evil_lol::Dog_run: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No ta zagadka byla dla mnie zdecydowanie za trudna:shake: nastepnym razem prosze o wersje dla blondynki:evil_lol: piekna ekipa:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Furciaczkowa-tu i brunetki nie dały rady a Ty mówisz o blondich!:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 oktawia6 napisał(a):Furciaczkowa-tu i brunetki nie dały rady a Ty mówisz o blondich!:evil_lol: Dobrze wiedziec:loveu::evil_lol: podnioslo mnie to na duchu;) Quote
akucha Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :lol::lol::lol: Nie mogę się na nie napatrzeć! Morduchy takie słodkie :loveu: Dandik ma pozę taaakiego usłuchanego, wpatrzonego w Panią pieska. Prawda to? Oktawio, Liszka strzeli czasem babskiego focha? Brązowa pisała, ze ona ma swoje za uszami. no ale to w schronisku było... Vika to prawdziwa Królowa na wysokosciach!!!!!!!!!!! ;) Quote
Maupa4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oktawia6 napisał(a): na zdjęciu są 2 Gryfoniki jakby któraś wątpliwości miała Czyli na tym zdjeciu są dwa różne psiaki? :cool1: One przecież stoją tak samo,a jak się przyjrzeć to nawet sierść mają tak samo ułożoną... :diabloti: Karolina Quote
Korenia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Maupa4 napisał(a):Czyli na tym zdjeciu są dwa różne psiaki? :cool1: One przecież stoją tak samo,a jak się przyjrzeć to nawet sierść mają tak samo ułożoną... :diabloti: Karolina To jest ten sam pies :evil_lol: Zauważyć można, że fotka jest sklejona z dwóch :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Korenia napisał(a):To jest ten sam pies :evil_lol: To, że fotka sklejona to wiem :eviltong: Ale zrozumiałam, że na tej fotce są dwa różne psy, stąd moje pytanie było :cool1: ;) Quote
Iza i Fidel Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jej,jakie spojrzenie....:loveu: Oktawio,odpisalam Ci na pw. Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Maupa4 napisał(a): To, że fotka sklejona to wiem :eviltong: Ale zrozumiałam, że na tej fotce są dwa różne psy, stąd moje pytanie było :cool1: ;) otóż to-jeden Gryfonik na zdjęciu-nie wa-to raz-do tego bliźniaczy klon Gryfika-na dodatek nie pies tylko sunia! ale dałam Wam zagadkę!:evil_lol::evil_lol: P.S. dzięki Iza;) Akucha-powiem więcej o Lisi-nigdy czegoś akiego nie słyszałyście-jestem pewna-dzisiaj zobaczyła jamnika-na spacerze, zaczęła tak kwiczec jak zażynane prosie:eek2:matko boska, ludzie na balkony powychodzili, Gryfik i Dandi standardowo w szczek-ale szczek-ona kwik-to był dźwięk zażynanej świni-:eek2:oczywiście na szeleczkach była- przedwczoraj tak samo na kota zareagowała-takiego przy śmietniku-godzina 24:00 a ona "kwiii kwiii!!" stanęła do tego na 2 łapkach-jak niedźwiedź-wzięłam ją na rączki-bo to był znowu dzwięk rzezi-nieprawdopodobne jak taka maluszka potrafi wydawac takie dźwięki!-stale jest na szeleczkach-długa smycz-reguluję tylko jakby co-jak będzie okazja to spuszczę ją ale tylko na zamkniętej przestrzeni-na razie takiej okazji nie mam-ale kiedyś na pewno to nastąpi-bezbłędna jest:loveu::loveu::ylsuper: Quote
piotrek_b Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 oktawia6 napisał(a):dzisiaj zobaczyła jamnika-na spacerze, zaczęła tak kwiczec jak zażynane prosie:eek2:matko boska, ludzie na balkony powychodzili, Gryfik i Dandi standardowo w szczek-ale szczek-ona kwik-to był dźwięk zażynanej świni- dlaczego taka reakcja, czy to wynika z jakiś jej wcześniejszych "doświadczeń" ? Quote
brazowa1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 pewnie nie z lęku sie darla,tylko chciala zezrec jamnika i kota :cool1: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Oktawio , zostawisz Liszke sobie co ?? fajna jest :) Quote
Recommended Posts