furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 oktawia6 napisał(a):ja udoskonalę Twoją wersję Furciaczek:diabloti:-tak jak robią kastrację owcom w Australii-na polu na żywca potem kopa w d.....ę i na pole z powrotem-tak to widzę:cool3: P.S. zobacz jaką niespodziankę zgotowałam Jacusiowi na jego wątku:razz:-oczywiśce be tych aukcji, które się dzisiaj rozpoczęły;) Podoba mi sie ten pomysl:loveu::diabloti: Juz lece na jego watek... jeszcze tam nie bylam:oops: Ostatnio prawie nie zagladam na PWP... za duzo tego cierpienia:shake: a ja ostatnio niewiele moge pomoc:-( Quote
oktawia6 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 szybko do Jacusia!:evil_lol: na moich aukcjach często gości Brucio ona też jest USA z koleji-ale brata ma w Polsce wysyłam do niego potem on do niej przy okazji-i takie kombinowanie-ale hopnąc aukcję Furciaczku to też już coś:lol:, zrobic piękny baner też, różnie można!:p o.k. to teraz pies bojowy Gryfonik Brukselski dla przypomnienia:ylsuper:: Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Sliczny gryfonik:loveu: slodkie mordeczki maja:loveu: Jak juz uporam sie ze wszystkim w swoim "stadzie" to zaczne cos kombinowac... Quote
brazowa1 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Twoje gryfoniki o wiele ładniejsze... Quote
Vectra Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 to ja chce do waszej bandy :evilbat: będę kroić i solą posypywac takich debili .... Oktawia , pytanie , bo nie wiem :diabloti: Ten gryfonik ma kopiowane uszy ? http://images.encarta.msn.com/xrefmedia/sharemed/targets/images/pho/t043/T043376A.jpg Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Vectra napisał(a): to ja chce do waszej bandy :evilbat: będę kroić i solą posypywac takich debili .... Oktawia , pytanie , bo nie wiem :diabloti: Ten gryfonik ma kopiowane uszy ? http://images.encarta.msn.com/xrefmedia/sharemed/targets/images/pho/t043/T043376A.jpg skoro tak Vectra to od raz Cię przyjmujemy:diabloti:jednogłośnie!!!:diabloti: tak Vectra-ten na zdjęciu ma kopiowane uszy:roll:obecnie jest zakaz nie można obcinac uszu i ogonów bo nie przyjmą na wystawę-mnie osobiście podobają się z naturalnymi fajnymi ogonami i uszami:p Brązowa-dzięki za taki piękny komplement-pewnie, że moje są przeboskie:evil_lol::lol: Furciaczek-trochę się domyślam (na pewno coś z psem)....ale co będziesz kombinowac?:razz: a tak na dobranoc to wet do którego jutro miałam iśc z Lisią ma urlop i będzie dopiero w poniedziałek-dobrze, że w ciemno nie poszłam, bo już miałam nie czekac jutro tylko dzisiaj po 18-tej -chwała Bogu-są komórki i tochę oleju w głowie:evil_lol:by się upewnic-czyli 3 dni jeszcze do wizyty. dla porównania zobaczcie: poznajecie jednego z nich:razz:? Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Z psami konkretnie... niedlugo kwarantanna sie konczy i przywoze je tu do UK i mam troche spraw do przypilnowania i zalatwienia.... ehhh i niedawno odszedl moj "tymczasowy" dziadunio:-( a co bede robic? Napewno jakies bazarki, i finansowo bede lepiej stala, teraz dwa psy w hotelu na utrzymaniu:roll: i nie wiem co jeszcze... nie za wiele mozna chyba zrobic na odleglosc... ale cos napewno:loveu: kurcze strasznie podobne do siebie sa...ja chyba niebylabym w stanie ich rozroznic Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dziadunio:placz:staruszek biedny-to jest okropne-ale uratowałaś go i był szczęśliwy! a jak pieski lecą samolotem to w luku? bo i tak słyszałam ludzie robią-ale tam to masakra podobno, zimno nawet 6 C i przeraźliwy huk-ciemnośc-masakra-czy w specjalynm kontenerku w kabinie pasażera? czy to prawda, że jeden pasażer może wieźc max 2 pieski i to do 7 kg czy 2 max na poładzie samolotu? Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Niunius kochanym byl psiakiem.... Nie wiem dokladnie jak to jest z samolotami, my samochodem jedziemy:) Ale z tego co mi wiadomo to sa oddzielne regulacje dla kazdego przewoznika. Niektore linie akceptuja malego psa na pokladzie inne nie. Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 dziewczęta to ZAGADKA: 2 Gryfoniki na trawie na poprzedniej stronie: czy poznajecie jednego? przypominam o pytaniu!:mad: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Maupa4 napisał(a): ja wiem ja wiem :cool3: to jest przeróbka :cool3: na tym/tych :eviltong: zdjęciach jest Gryfik :diabloti: Maupa dzięi za odpowiedź:loveu:poczekam jeszcze jak odpowiedzą inne cioteczki-bardzo jestem ciekawa..... DLA PRZYPOMNIENIA: podlinkuj Maupeczko bo nie można powielac:) Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 oktawia6 napisał(a): tak Vectra-ten na zdjęciu ma kopiowane uszy:roll:obecnie jest zakaz nie można obcinac uszu i ogonów bo nie przyjmą na wystawę ni muszę Was rozczarować zakaz obejmuje wyłącznie kopiowania uszu i to nie wszędzie, a ogony kopiowane przyjmują niemal wszędzie oprócz Niemiec, Szwajcarii. Zaś w grupie Toy ( USA, KANADA, WB, NZ ) niemal wszystkie Gryfoniki mają kopiowane ogony. :eviltong: osobiście jestem gorącym przeciwnikiem ;) Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 piotrek_b napisał(a): ni muszę Was rozczarować zakaz obejmuje wyłącznie kopiowania uszu i to nie wszędzie, a ogony kopiowane przyjmują niemal wszędzie oprócz Niemiec, Szwajcarii. Zaś w grupie Toy ( USA, KANADA, WB, NZ ) niemal wszystkie Gryfoniki mają kopiowane ogony. :eviltong: osobiście jestem gorącym przeciwnikiem ;) to świetnie chociaż jeden mądry!:-? to Ciebie spytam poznajesz kto jest na górze? Quote
piotrek_b Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no nie wiem, nie wiem, :niewiem:czy to nie jedno z Twoich dzieci aby ??? :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 piotrek_b napisał(a): no nie wiem, nie wiem, :niewiem:czy to nie jedno z Twoich dzieci aby ??? :evil_lol: o.k. dzięki za odpowiedź-jeszcze ktoś niech odpowie!:p:pbo Ty to wiem - jesteś sokole oko i Maupa też niezła-jeszcze ktoś!:lol: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 no nie:mad:widzę, że nic nie widzę! ogłaszam protest-jak ciotki nie powiedzą kogo widzą na tej fotce powyżej-nie będzie nowych fot:obrazic: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To ja sie przyznam bez bicia ze nie wiem:oops: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 furciaczek napisał(a): To ja sie przyznam bez bicia ze nie wiem:oops: Furciaczkowa jest:evil_lol:to przejżyj foty Gryfika i Dandiego-porównaj:razz:dobra wpadnę jutro obaczyc czy inne ciotki poprawnie oceniły:diabloti: Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 furciaczek napisał(a): hmmm dobra pokombinuje:loveu: dobra:evil_lol:a ja już spaciulki Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 3-cia osoba: Brązowa-jeszcze inne zdanie:p-mam piękne fotencje-całej 4:razz:-więc cioteczki skupcie się i czekam na odpowiedź! Quote
aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jasny gwint !!!!!Ja wymiękam....Wiem,ze coś "pomieszane" jest ......."Ciemna masa" ze mnie i już !!!TO GORSZE OD KRZYŻÓWEK" Z KRÓLICZKIEM" !!!!A tak na marginesie ,to mi sunia pogryzła okularki i za kreta jestem !!! Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 aniac50 napisał(a): Jasny gwint !!!!!Ja wymiękam....Wiem,ze coś "pomieszane" jest ......."Ciemna masa" ze mnie i już !!!TO GORSZE OD KRZYŻÓWEK" Z KRÓLICZKIEM" !!!!A tak na marginesie ,to mi sunia pogryzła okularki i za kreta jestem !!! Aniac-spoko-fota na poprzedniej stronie na trawce!:lol: a okularki chowamy do futerału!:mad: Quote
Recommended Posts