Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

oktawia6 napisał(a):
ja udoskonalę Twoją wersję Furciaczek:diabloti:-tak jak robią kastrację owcom w Australii-na polu na żywca potem kopa w d.....ę i na pole z powrotem-tak to widzę:cool3:

P.S. zobacz jaką niespodziankę zgotowałam Jacusiowi na jego wątku:razz:-oczywiśce be tych aukcji, które się dzisiaj rozpoczęły;)

Podoba mi sie ten pomysl:loveu::diabloti:

Juz lece na jego watek... jeszcze tam nie bylam:oops: Ostatnio prawie nie zagladam na PWP... za duzo tego cierpienia:shake: a ja ostatnio niewiele moge pomoc:-(

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szybko do Jacusia!:evil_lol: na moich aukcjach często gości Brucio ona też jest USA z koleji-ale brata ma w Polsce wysyłam do niego potem on do niej przy okazji-i takie kombinowanie-ale hopnąc aukcję Furciaczku to też już coś:lol:, zrobic piękny baner też, różnie można!:p
o.k. to teraz pies bojowy Gryfonik Brukselski dla przypomnienia:ylsuper::

Posted

Vectra napisał(a):

to ja chce do waszej bandy :evilbat: będę kroić i solą posypywac takich debili ....
Oktawia , pytanie , bo nie wiem :diabloti:
Ten gryfonik ma kopiowane uszy ?
http://images.encarta.msn.com/xrefmedia/sharemed/targets/images/pho/t043/T043376A.jpg

skoro tak Vectra to od raz Cię przyjmujemy:diabloti:jednogłośnie!!!:diabloti:
tak Vectra-ten na zdjęciu ma kopiowane uszy:roll:obecnie jest zakaz nie można obcinac uszu i ogonów bo nie przyjmą na wystawę-mnie osobiście podobają się z naturalnymi fajnymi ogonami i uszami:p
Brązowa-dzięki za taki piękny komplement-pewnie, że moje są przeboskie:evil_lol::lol:
Furciaczek-trochę się domyślam (na pewno coś z psem)....ale co będziesz kombinowac?:razz:

a tak na dobranoc to wet do którego jutro miałam iśc z Lisią ma urlop i będzie dopiero w poniedziałek-dobrze, że w ciemno nie poszłam, bo już miałam nie czekac jutro tylko dzisiaj po 18-tej -chwała Bogu-są komórki i tochę oleju w głowie:evil_lol:by się upewnic-czyli 3 dni jeszcze do wizyty.

dla porównania zobaczcie: poznajecie jednego z nich:razz:?

Posted

Z psami konkretnie... niedlugo kwarantanna sie konczy i przywoze je tu do UK i mam troche spraw do przypilnowania i zalatwienia.... ehhh i niedawno odszedl moj "tymczasowy" dziadunio:-(

a co bede robic? Napewno jakies bazarki, i finansowo bede lepiej stala, teraz dwa psy w hotelu na utrzymaniu:roll: i nie wiem co jeszcze... nie za wiele mozna chyba zrobic na odleglosc... ale cos napewno:loveu:

kurcze strasznie podobne do siebie sa...ja chyba niebylabym w stanie ich rozroznic

Posted

dziadunio:placz:staruszek biedny-to jest okropne-ale uratowałaś go i był szczęśliwy!

a jak pieski lecą samolotem to w luku? bo i tak słyszałam ludzie robią-ale tam to masakra podobno, zimno nawet 6 C i przeraźliwy huk-ciemnośc-masakra-czy w specjalynm kontenerku w kabinie pasażera? czy to prawda, że jeden pasażer może wieźc max 2 pieski i to do 7 kg czy 2 max na poładzie samolotu?

Posted

Niunius kochanym byl psiakiem....

Nie wiem dokladnie jak to jest z samolotami, my samochodem jedziemy:)
Ale z tego co mi wiadomo to sa oddzielne regulacje dla kazdego przewoznika. Niektore linie akceptuja malego psa na pokladzie inne nie.

Posted

Maupa4 napisał(a):

ja wiem ja wiem :cool3:
to jest przeróbka :cool3:
na tym/tych :eviltong: zdjęciach jest Gryfik :diabloti:

Maupa dzięi za odpowiedź:loveu:poczekam jeszcze jak odpowiedzą inne cioteczki-bardzo jestem ciekawa.....
DLA PRZYPOMNIENIA:

podlinkuj Maupeczko bo nie można powielac:)

Posted

oktawia6 napisał(a):

tak Vectra-ten na zdjęciu ma kopiowane uszy:roll:obecnie jest zakaz nie można obcinac uszu i ogonów bo nie przyjmą na wystawę

ni muszę Was rozczarować zakaz obejmuje wyłącznie kopiowania uszu i to nie wszędzie, a ogony kopiowane przyjmują niemal wszędzie oprócz Niemiec, Szwajcarii. Zaś w grupie Toy ( USA, KANADA, WB, NZ ) niemal wszystkie Gryfoniki mają kopiowane ogony. :eviltong:

osobiście jestem gorącym przeciwnikiem ;)

Posted

piotrek_b napisał(a):

ni muszę Was rozczarować zakaz obejmuje wyłącznie kopiowania uszu i to nie wszędzie, a ogony kopiowane przyjmują niemal wszędzie oprócz Niemiec, Szwajcarii. Zaś w grupie Toy ( USA, KANADA, WB, NZ ) niemal wszystkie Gryfoniki mają kopiowane ogony. :eviltong:
osobiście jestem gorącym przeciwnikiem ;)

to świetnie chociaż jeden mądry!:-?
to Ciebie spytam poznajesz kto jest na górze?

Posted

piotrek_b napisał(a):

no nie wiem, nie wiem, :niewiem:czy to nie jedno z Twoich dzieci aby ??? :evil_lol:

o.k. dzięki za odpowiedź-jeszcze ktoś niech odpowie!:p:pbo Ty to wiem - jesteś sokole oko i Maupa też niezła-jeszcze ktoś!:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):

To ja sie przyznam bez bicia ze nie wiem:oops:

Furciaczkowa jest:evil_lol:to przejżyj foty Gryfika i Dandiego-porównaj:razz:dobra wpadnę jutro obaczyc czy inne ciotki poprawnie oceniły:diabloti:

Posted

Jasny gwint !!!!!Ja wymiękam....Wiem,ze coś "pomieszane" jest ......."Ciemna masa" ze mnie i już !!!TO GORSZE OD KRZYŻÓWEK" Z KRÓLICZKIEM" !!!!A tak na marginesie ,to mi sunia pogryzła okularki i za kreta jestem !!!

Posted

aniac50 napisał(a):

Jasny gwint !!!!!Ja wymiękam....Wiem,ze coś "pomieszane" jest ......."Ciemna masa" ze mnie i już !!!TO GORSZE OD KRZYŻÓWEK" Z KRÓLICZKIEM" !!!!A tak na marginesie ,to mi sunia pogryzła okularki i za kreta jestem !!!

Aniac-spoko-fota na poprzedniej stronie na trawce!:lol:
a okularki chowamy do futerału!:mad: