Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Fidel']http://img209.imageshack.us/img209/5663/tnp8180689ix2.jpg
Dobre,dobre z tym dystansem :cool3::lol:
"co robisz zboczona-nie widzisz,ze jestem kastratem??!!"
[SIZE=2]Tak na serio,to oni,Dandi i Lisia ,swietnie razem wygladaja.Ona-dama,matrona,on-z deka zasuszony,bo go Lisia krotko trzyma " ;)

:roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper:

dzięki dziewczęta:p za aplauz dla pypsiałków-wszystkich 4!:lol:
dla przypomnienia jeszcze Gryfonik Brukselski w filmie "Lepiej byc nie może"

polecam! świetny hit!

i jeszcze Gryfonik Brabancki ze strony adopcyjnej Gryfoników-USA:

to ten ludzki wyraz twarzy-ten mały jest wyjątkowo smutny:placz: :placz: :placz:

z tej listy-oczekujących na dom:
[SIZE=2]Click here to see our Courtesy Listings

cała strona adopcyjna:
http://www.brusselsgriffonrescue.org/

klikając wchodzimy a available griffons - tu są też Gryfoniki w potrzebie-inne strony, to raporty, Gryfoniki zaginione, za TM itd.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sava napisał(a):

piekne zadowolone psiaki - zaraz mi lepiej:oops:

:loveu: :loveu: :calus:
Sava to jeszcze Sikorię nadobną wstawię dzisiaj-zrobiłam jej 2 foty-księżniczka śpi a poduchach:p

Aniac50-ja ten film oglądałam naście razy-nigdy mi się nie znudzi:lol:

Posted

Piotrek ależ bardzo proszę!:p
oczywiście to miało oznaczac "o boska nadobna Sikorio!!!!" pięknaś ty!!!:multi: :multi: :multi: bo jak dla mnie to oczywiste!:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']
Poczytaj :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6654911#post6654911
Moze jestes w stanie pomoc....

Iza-właśnie czytałam:shake: :-( bezdusznych ludzi stale przybywa! tymbardziej, że jest to pies rasowy więc powinien iśc wykastrowany! potem ostra promocja! Terier Rosyjski to nie kudłaczki-to pies jednego właściciela-samiec tymbardziej, szlag z tym wszystkim:wallbash:

Posted

sesja logiova z 4 września:lol: :

z tego wszystkiego nie napisałąm wczoraj, że Grysio skończył-3 września 3 lata i 9 miesięcy:BIG:

zawsze jest coś ciekawego do obserwowania-nawet jak nic się nie dzieje:evil_lol:

Posted

Okta, wydaje mi sie, albo ma kazdy Twoj nastepny pies, krotszy nos?:crazyeye:
A co do nowej pieknosci, to sie chyba spotkala zaba z poduszka:cool3:
ale jak sie dobrze przyjrze, to jest podobna do mojej suni - nooo jakies 45 kilo mniej:p

Posted

[quote name='sava']
Okta, wydaje mi sie, albo ma kazdy Twoj nastepny pies, krotszy nos?:crazyeye:
A co do nowej pieknosci, to sie chyba spotkala zaba z poduszka:cool3:
ale jak sie dobrze przyjrze, to jest podobna do mojej suni - nooo jakies 45 kilo mniej:p

no nie:mad:
Savo - a na pewno jesteś pewna, że to pies?:evil_lol: :diabloti: może to kucyk?:evil_lol: :p

Posted

piękna:loveu: a podobna do Liszki czy kucyka?:razz: :evil_lol: widzę tutaj pewne podobieństwa:umaszczenie, podpalana mordka, też słodka-owszem tego nie przeczę!:eviltong:
Sava nie kasuj tego zdjęcia!!!:loveu: :p

Posted

Oktawioooooooo!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Ale foty, ale morduchy cudne :loveu: :loveu: :loveu:

Gryfiniki to mistrzowie super minek są :evil_lol: Wspaniałe chłopaki.
A Licha, o cholerka, ależ ona u Ciebie wypiękniała :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ja tam się nie znam, ale o na jakąś miss mogłaby zostać.

Jaki ma charakter, ja odnalazła się w grupie?

Buziaki dla Was!!! I podziękowania ogromne!

Posted

Akucha-Lisia ma cudowny charakter-w całej rozciągłości-to mówię z ręką na sercu-miss powiadasz?razem ze mną:evil_lol: ale nie zapominaj, że pierwsza pretenduje Sikoria vel Pandemonia:diabloti:
Liś super się bawi z Dandiłką-Gryś jak zawsze nie potafi się przyłączyc-jak się kokoszą to od razu Gryś nadchodzi i ustawia ją łapką-jakby bronił Dandisia lub po prostu dawał do zrozumienia, że koniec zabawy!:evil_lol:
Grysio śpi przy mojej głowie, przy cycku zasypia, Lisię biorę z drugiego boku:loveu: -Sikoria między nogami musi zasnąc-po kołdrą Dandi też obok...............jednym słowem jestem chroniona jak twierdza:diabloti: :eviltong: :evil_lol:

Posted

:evil_lol: Gryś to maminy Cycuch jest, ja wszystko rozumiem. On nawet tak wygląda; i minki stroi i ślepkami przewraca, a ta Pancia co i rusz jakąś konkurencje mu do domu sprowadza. A jeszcze Dandi sympatie nowoprzybyłym okazuje... no to broni swojej pozycji ;) Biedny, dumny gryfonik :loveu: Jak oni pęknie razem pozują na tej balkonowej fotce...

Tak jest!!! Sikoria to Miss Dogo i królowa metamorfoz jest, nikt tego nie zakwestionuje!!!

Pomyślałam sobie, że Liszka to na wystawach mogłaby brylować, co?
Nie wiem jak reszta, ale buziulę to cudna ma i ucholce... Ajjj...

Posted

oktawia6 napisał(a):

Grysio śpi przy mojej głowie, przy cycku zasypia, Lisię biorę z drugiego boku:loveu: -Sikoria między nogami musi zasnąc-po kołdrą Dandi też obok...............jednym słowem jestem chroniona jak twierdza:diabloti: :eviltong: :evil_lol:

Fajnie masz a pozwolą sie chociaż przekrecić na drugi bok ? ;)

Posted

Tak Akucha-masz rację-Grysio to moje nasjłodsze pysiałki-Dandiś też oczywiście-ale powiem więcej Sikoria umie się kokosic:razz: -zaczęła to robic po jakimś czasie dopiero-obala się na ziemię i burczy jak Pit Bull-to mi się najbardziej podoba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co do wystaw to nie biorę tego pod uwagę-choc naprawdę jest piękna. Lisia nie umie dawac buzi uczę ją cały czas:p ale ona łapki mi na twarz przykłada:loveu: co też jest przemiłe.
Evatr z miejscem kiepsko:evil_lol: łoże ma 200 cm x 160 więc niby duże lae jeszcze 40 cm przydałoby się:evil_lol: Wiesz kupowałam je jak miałam tylko Gryfik i Dandika jakbym wiedziała, że tak będzie to wzięłabym 200x200:razz: :evil_lol: :eviltong: .

a tak poza tym Dandi kończy dzisiaj 3 lata i 2 miesiące:ylsuper: :drink1:

dla porównania jeszcze Gryś i Liś:

:loveu: :loveu: