oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 obrosła staruszka:loveu:ale to nic-dziewczęta nie zrobiły fot jak przyszła, ciągnęła dredy za sobą, smórd był na kilometr, była usypiana by ją zgolic-nie dała do siebie zbliżyc:shake:uśpiona, do tego kaganiec i wygolona:roll:-z wrażenia zdjęc nie ma a, że włos ma wymagający regularnego strzyżenia-to nie ma pomiłuj-co 3 miesiące strzyżona!:) Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Uwielbiam patrzec ja takie psiaki sopniowo zmieniaja wyglad, obrastaja sierscia, zdrowieja... w ich oczach pwoli pojawia sie iskierka nadzieji...radosc:loveu: Serce rosnie w takich momentach, daje nadzieje, sily do dalszego dzialania:loveu: Nio i sie wzruszylam no:oops: Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): Nio i sie wzruszylam no:oops: Furciaczkowa-ja też-jak ją zobaczyłam na dogo to miałam fontannę z oczu:oops: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oktawia6 napisał(a):Furciaczkowa-ja też-jak ją zobaczyłam na dogo to miałam fontannę z oczu:oops: Wcale sie nie dziwie:loveu: chyba nigdy nie zrozumiem ludzi ktorzy tak krzywdza psy:shake: jakim trzeba byc czlowiekiem...czy to sa w ogole ludzie:roll: Pamietam jak zobaczylam Niunka na dogo... nawet chwili sie nie zastanawialm tylko podjelam decyzje...nie moglam mu pozwolic odejsc w schronie:-( Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): Pamietam jak zobaczylam Niunka na dogo... nawet chwili sie nie zastanawialm tylko podjelam decyzje...nie moglam mu pozwolic odejsc w schronie:-( Niuniek-ile wtedy miał? i decyzja trafna!:loveu: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oktawia6 napisał(a):Niuniek-ile wtedy miał? i decyzja trafna!:loveu: rok urodzenia 1992, staruszek moj kochany:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): rok urodzenia 1992, staruszek moj kochany:loveu: to teraz ma 15 lat!:p Sikoria też starowinka i ślepa do tego Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oktawia6 napisał(a):to teraz ma 15 lat!:p Sikoria też starowinka i ślepa do tego niestety... mial 15 lat. kochanie moje biega juz za TM:-( Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): niestety... mial 15 lat. kochanie moje biega juz za TM:-( :placz::placz::placz:piękny wiek Furciaczku-możesz byc dumna z siebie:glaszcze: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oktawia6 napisał(a)::placz::placz::placz:piękny wiek Furciaczku-możesz byc dumna z siebie:glaszcze: A jaka wredota z niego byla:evil_lol: Zaskakiwal mnie na kazdym kroku... tu jego watek.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37258 przepraszam ze sie tak rozgadalam o niunku i w ogole... ale brakuje mi kogos kto potrafi mnie zrozumiec i nie uwaza za wariatke:oops: Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): A jaka wredota z niego byla:evil_lol: Zaskakiwal mnie na kazdym kroku... tu jego watek.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37258 przepraszam ze sie tak rozgadalam o niunku i w ogole... ale brakuje mi kogos kto potrafi mnie zrozumiec i nie uwaza za wariatke:oops: bidulek:placz:a na łapeczkach przednich wygryzł sobie chyba:placz: i nie pisz tak "wariatka":mad:-chyba, że w pozytywnym sensie! wariatkę to mogę Ci pokazac na moim osiedlu (jakby ktoś się zastanawiał to nie jakaś żulerska nornica-nowe osiedle, ogrodzone i ochroną:roll:) Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nio tak wariaci dziela sie na dwa rodzaje:evil_lol: Poszukam zdiec z Crufta, mam tam affenpinczery:cool3: Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 furciaczek napisał(a): Nio tak wariaci dziela sie na dwa rodzaje:evil_lol: Poszukam zdiec z Crufta, mam tam affenpinczery:cool3: :Cool!::ylsuper::ylsuper:to dawaj! Quote
misiaczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oktawia6 napisał(a): http://img413.imageshack.us/img413/932/tnp9270829ue1.jpg , Witajcie po przerwie :loveu:. To zdjęcie jest the best :loveu:. Liszeczka cudna dziewczynka.Nie ujmując nic chłopakom i jej starszej,poduszkowej koleżance :lol:. Quote
oktawia6 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Witaj Madzia! i Misiacze! już tak długo Cię nie było-miłośniczko jak ja wiecznie nabzdyczonych pysiów:evil_lol:dlatego tak podoba Ci się Lisia:eviltong: Quote
olenka_f Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 i znów nie ma zdjęć wkurzonych małpiatek, no :mad::mad::mad: Quote
oktawia6 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='olenka_f'] i znów nie ma zdjęć wkurzonych małpiatek, no :mad::mad::mad: jedna z małpiatek:evil_lol:: Lisia-obok poduszki ale nie obaliła się po swojemu: tak po prostu:loveu:: Quote
olenka_f Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 se leże i leże i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 a dzisiaj była u mnie mama i siostra: do mamy przyszła Sikoria na głaskanie:loveu:, siedziała i domagała się: jest bardzo fotogeniczna! pięknie się prezentuje po prostu:eviltong::razz: portret modelki: Viktoria ma swoje porfolio:razz:! Liszka musiała się na trzeciego na głaski podłączyc:evil_lol:: teraz widzicie jaka jest róźnica-zazwycaj Sikoria na fotkach leży i nie widac czy jest duża czy mała-Liszka waży 3 z groszami Sikoria 15 kg 3 miesiące minęłu odkąd Sikoria była strzyżóna-teraz koniecznie głowę trzeba jej zrobic i nogi-modelka musi byc stale na tip-top zrobiona:evil_lol: i teraz mi zazdrośccie pani Vitki:eviltong:bo takiej nie macie!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dlacvzego ja ją widzę pierwszy raz:hmmmm::oops: http://img125.imageshack.us/img125/8341/tnpa010886vz1.jpg Quote
piotrek_b Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 no widzę, że Oktawia nas nie zaniedbuje :p i mamy wobec tego ładne foteczki jest oczywiście moja mała ulubienica Liszka pozdrawiamy z deszczowej dziś nibylandii :bye: Quote
oktawia6 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor'] Dlacvzego ja ją widzę pierwszy raz:hmmmm::oops: http://img125.imageshack.us/img125/8341/tnpa010886vz1.jpg Madzia-goopia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesteś! Lisia już jest u mnie 2 miesiąc!!!:) dzięki dziewczęta i chłopczęta za ciepłe słowa-choc Sikorię i tak sama sobie chwalę -moja luxusowa Sznaucerka bojowa:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='oktawia6']Madzia-goopia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesteś! Lisia już jest u mnie 2 miesiąc!!!:) [/quote] :oops::oops::oops::evil_lol: Teraz doczytałam wszystko:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts