Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

obrosła staruszka:loveu:ale to nic-dziewczęta nie zrobiły fot jak przyszła, ciągnęła dredy za sobą, smórd był na kilometr, była usypiana by ją zgolic-nie dała do siebie zbliżyc:shake:uśpiona, do tego kaganiec i wygolona:roll:-z wrażenia zdjęc nie ma
a, że włos ma wymagający regularnego strzyżenia-to nie ma pomiłuj-co 3 miesiące strzyżona!:)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam patrzec ja takie psiaki sopniowo zmieniaja wyglad, obrastaja sierscia, zdrowieja... w ich oczach pwoli pojawia sie iskierka nadzieji...radosc:loveu: Serce rosnie w takich momentach, daje nadzieje, sily do dalszego dzialania:loveu:

Nio i sie wzruszylam no:oops:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Furciaczkowa-ja też-jak ją zobaczyłam na dogo to miałam fontannę z oczu:oops:

Wcale sie nie dziwie:loveu:

chyba nigdy nie zrozumiem ludzi ktorzy tak krzywdza psy:shake: jakim trzeba byc czlowiekiem...czy to sa w ogole ludzie:roll:

Pamietam jak zobaczylam Niunka na dogo... nawet chwili sie nie zastanawialm tylko podjelam decyzje...nie moglam mu pozwolic odejsc w schronie:-(

Posted

furciaczek napisał(a):

Pamietam jak zobaczylam Niunka na dogo... nawet chwili sie nie zastanawialm tylko podjelam decyzje...nie moglam mu pozwolic odejsc w schronie:-(

Niuniek-ile wtedy miał? i decyzja trafna!:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

A jaka wredota z niego byla:evil_lol: Zaskakiwal mnie na kazdym kroku...
tu jego watek..
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37258

przepraszam ze sie tak rozgadalam o niunku i w ogole... ale brakuje mi kogos kto potrafi mnie zrozumiec i nie uwaza za wariatke:oops:

bidulek:placz:a na łapeczkach przednich wygryzł sobie chyba:placz:
i nie pisz tak "wariatka":mad:-chyba, że w pozytywnym sensie! wariatkę to mogę Ci pokazac na moim osiedlu (jakby ktoś się zastanawiał to nie jakaś żulerska nornica-nowe osiedle, ogrodzone i ochroną:roll:)

Posted

[quote name='olenka_f']
i znów nie ma zdjęć wkurzonych małpiatek, no :mad::mad::mad:

jedna z małpiatek:evil_lol::

Lisia-obok poduszki ale nie obaliła się po swojemu:

tak po prostu:loveu::

Posted

a dzisiaj była u mnie mama i siostra: do mamy przyszła Sikoria na głaskanie:loveu:, siedziała i domagała się:

jest bardzo fotogeniczna! pięknie się prezentuje po prostu:eviltong::razz:

portret modelki:

Viktoria ma swoje porfolio:razz:!
Liszka musiała się na trzeciego na głaski podłączyc:evil_lol::

teraz widzicie jaka jest róźnica-zazwycaj Sikoria na fotkach leży i nie widac czy jest duża czy mała-Liszka waży 3 z groszami Sikoria 15 kg

3 miesiące minęłu odkąd Sikoria była strzyżóna-teraz koniecznie głowę trzeba jej zrobic i nogi-modelka musi byc stale na tip-top zrobiona:evil_lol:

i teraz mi zazdrośccie pani Vitki:eviltong:bo takiej nie macie!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='oktawia6']Madzia-goopia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jesteś! Lisia już jest u mnie 2 miesiąc!!!:)

[/quote]
:oops::oops::oops::evil_lol:
Teraz doczytałam wszystko:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: