oktawia6 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Oktawio kochana dostałam taką wiadomosc czy możesz to sprawdzić kochana ja już wczoraj wkleiłam z tę informacją jego zdjęcie na forum Gryfonikowe i w dziale grupy 9-tej!!! tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74687 i tutaj: w topiku o Gryfonikach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7794 mówiłam już w zeszłym oku, że zacznie się i zaczęło.... cholera-szlag mnie trafiaco robic-Bułeczka na tymczasie, ślepa Viktoria (ona jest naprawdę niekłopotliwa) Gryfik i Dandi-2 Gryfoniki-aniołki kochane......co robic-spac wczoraj nie mogłam-jutro przedzwonięna Paluch-dzisiaj trudno było się dodzwonic-ale dobiję się do nich Quote
oktawia6 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 tak to był jak napisałm Gryfonik...został odebrany przez właściciela-czyli już po przykrym incydencie. Quote
oktawia6 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 to ja może foteczki moich dzieci powstawiam: cudnie-tak sobie brzusio grzeje-bo halogeny grzeją-ciepełko:eviltong: kaczuszka moja love ale poważnie? ty też mnie kochasz? kaczuszka my love a do mnie mówcie madame Bułeczka! Quote
oktawia6 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 świetna zabawa z tym pluszakiem! zmęczyłam się już i zasnę z pieskiem Quote
misiaczek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='oktawia6'] http://img530.imageshack.us/img530/9161/tnp8010595vj2.jpg a do mnie mówcie madame Bułeczka! Piękne te Twoje dzieciaczki :loveu: . A Bułeczka,to prawdziwa dama :lol: . Quote
oktawia6 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzięki Miśku-wierna fanko mjej dziatwy:evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj Gryfik kończy 3 lata i 8 miesięcy Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='oktawia6']Dzięki Miśku-wierna fanko mjej dziatwy:evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj Gryfik kończy 3 lata i 8 miesięcy Quote
oktawia6 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzięki Madzia i Medor:p to w "międzyczasie" z tej okazji wstawiam Wam zdjęcia-oczywiście proszę nie mylic z moimi:evil_lol: 14 letni Sam, Nagi Chiński Grzywacz:eviltong: : jest znany na całym świecie-ma swoich fanów oraz kubki, kalendarze, bluzy jest bardzo kochany przez swoją panią :razz: Agama zapewne ucieszyłaby -wszystkie jej Grzywacze będą takie:p Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :mdleje::mdleje: Już kiedyś widziałam jego zdjęcie... najważniejsze, ze ma kochającą Pańcię:p:p Quote
aniac50 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Proszę wymiziać DOSTOJNEGO JUBILATA !!!!!!nie pomijając reszty sforki oczywiście !!!Wszystkiego co naj...naj....naj...... Quote
oktawia6 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 ja te zdjęcie-ale tylko jedno też widziałam 3 lata temu-w Metrze-nie sądziłam że ten Chiński Grzywacz ma swoją stronę-jest znany na całym świecie-wygrał nawet i dostał 100$ dolarów nagrody:razz: -i jest do tego kochany przez pańcie:loveu: Aniac oczywiście, że wymiziam-cały czas miziam:loveu: ile wlezie:loveu: :eviltong: Quote
Iza i Fidel Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 czesc Oktawio! Nie zdazylam na Twoje aukcje :( Fajna torebka byla....Szukam teraz jasnej,takiej bezowej kopertowki ,bo 25go idziemy na wesele i torebki ni mam :( Co do tego grzywacza to mam nadzieje,ze mi sie w nocy nie przysni ;) Jeszcze raz pochwale Twoj avatarek ! Quote
oktawia6 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Witaj Rybko:p ! Iza i Fidel-będę torebkę już chyba 6-tą na dniach wystawiac-ale to nie kopertówka-mama ma kopertówkę-dokładnie beżową/jasny brąz-musiałabym zagadac z nią-jest w idealnym stanie. Co mówisz, że ten Grzywek jest nieboski:evil_lol: ? A Avek zrobiła mi przezdolna Misiaczek:cool3: :lol: Quote
SuperGosia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale się narobilo u Was :cool3: Wpraszam się w polowie września. W ten weekend obchodzę jak co roku 18 urodziny w gronie dziffnych ludzi bardziej lub mniej ze mną spokrewnionych, next - szkolenie w Poznaniu, next urlop 2 tygodnie i wyjeżdżamy calą trójką się byczyć na lonie przyrody :multi: Shih Tzu na dogo - tragedia. Ale znam z autopsji gorszą - suki tej rasy - i szantaż emocjonalny, że jak się jej nie odkupi od "pańci", to do rozmnażalni sprzeda :mad: Szkoda psa, ale co z takim czlowiekim zrobić? Nawet opluć nie można, bo 200 km dalej mieszka... Zastanawiam się, czemu ludzie, którzy nie lubią psów, kupują je sobie.... Dobranoc Okta, ucaluj maluchy od dawno niewidzianej i chwilowo nietowarzyskiej ciotki Gośki. (zaglądam na dogo, ale rzadko, poczytaj w galerii) Quote
oktawia6 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 SuperGosia a masz to dla Ciebie:dlaczego się nie odzywałas tyle czasu?masz jeszcze raz dostniesz baty. Zrobiłam kilka fajnych aukcji dla Kobiego-jest u Bianki i u niej zostaje na zawsze-jak Ci podałam link to przeczytasz i sama zobaczysz. Jest jeszcze staruszka wywalona z samochodu-pojechała do....zapomniałam nicku-miała do Alpiny jechac...dojdę to Ci podam. Dopero w połowie września?:mad: Quote
oktawia6 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wiem, że to off-ale chce nagłośnic gdzie się da! proszę wszystkie panie na bazarek !!!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76887 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76884 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76882 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76881 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76877 to dla niego:placz: :placz: :placz: : Quote
SuperGosia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wlaśnie przeczytalam wątek o pekince. I - nie chcę się wypowiadać na temat "inteligencji" ludzi pracujących w "pomocnym" oddziale ZK :diabloti: Pies ma tatuaż, a oni nie potrafią ustalić skąd jest :mad: :mad: :mad: Tego psa na bank ktoś szuka... :shake: Psów w tak utrzymanym wlosie nie wywala się na ulicę. Jest to prawdopodobieństwo równe temu, że ja wywalam Tyśka na ulicę :p A Tyń jest chudy, bo jest niejadek, a "koltuny" (czytaj podszerstek ;) ) mu się w ciągu 3-4 dni robią, bo taki ma "fajny" gatunek wlosa. Więc myślę, że tą sukę ktoś ukradl, a wlaściciele nie wiedzą jak go odszukać... Może szukali w schroniskach w okolicy, gdzie zaginąl... Quote
oktawia6 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Słuchaj-Gosia-z Pekinką będzie dobrze-ciotka spokojnie..... Dzisiaj fotki dla wszystkich wiernych fanów moich aniołków: taką chwilę między nimi widziałam ok. niecały rok temu:p choc myślę pragmatycznie i jest to czysta zbieżnośc-bo Vitka leży na tym miejscu a Dandi się pzypadkiem tam położył oto miejscówka Vikotrii: kochane pysie:loveu: i Bułeczka-zisiaj była na badaniu krwii-pełnym oraz przeglądzie weterynaryjnym na SGGW-jutro będe miec wyniki. Quote
SuperGosia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Co to znaczy dobrze Okta?? :razz: Wyślij mi na PM swój tel albo zadzwoń, bo wszystkie n-ry ze starej karty trafil szlag :p Quote
oktawia6 Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 13-tego sierpnia mija rok odkąd Viktoria jest u mnie Dla przypmnienia jej stare zdjęcia ze schroniska: oraz wygolona w schronisku pod uśpieniem-ogolona z dredów, śmierdząca na kilometr taka była-i w rocznicę jej pobytu u mnie dla przypomnienia jej zdjęcia. taka jest teraz Quote
sava Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 my "wierni" pamietamy jak to bylo - przez co przeszliscie. Bardzo podziwiam Twoj upor bo wiem, ze nie bylo latwo. Quote
Iza i Fidel Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Och,Oktawio dzis macie rocznice ?!! Zycze Wam wielu wspanialych chwil razem !! Wspaniala metamorfoze przeszla Sikoria u Ciebie.Jestes wielka #loveu (musze slownie,bo emotikony mi nie wchodza).Co do torebki to nie wiedzialam,ze bedziesz molestowac mame i zalicytowalam ta niebieska.Kolorystycznie bedzie mi pasowac do sukienki na wesele.Pewnie i tak wiecej jej nie uzyje,bo ja raczej plecaczkowa jestem :) Gdzies jednak chusteczke,telefon,fajki i mazidla musze schowac,wiec chyba bedzie dobra ,nie? Twoja suknia jest bajeczna tylko czemu taka dluga i chuda ? ;( Quote
Recommended Posts