Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Oktawio kochana dostałam taką wiadomosc czy możesz to sprawdzić

kochana ja już wczoraj wkleiłam z tę informacją jego zdjęcie na forum Gryfonikowe i w dziale grupy 9-tej!!!
tutaj:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74687

i tutaj:
w topiku o Gryfonikach:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7794

mówiłam już w zeszłym oku, że zacznie się i zaczęło....

cholera-szlag mnie trafiaco robic-Bułeczka na tymczasie, ślepa Viktoria (ona jest naprawdę niekłopotliwa) Gryfik i Dandi-2 Gryfoniki-aniołki kochane......co robic-spac wczoraj nie mogłam-jutro przedzwonięna Paluch-dzisiaj trudno było się dodzwonic-ale dobiję się do nich

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja może foteczki moich dzieci powstawiam:

cudnie-tak sobie brzusio grzeje-bo halogeny grzeją-ciepełko:eviltong:

kaczuszka moja love

ale poważnie? ty też mnie kochasz?

kaczuszka my love

a do mnie mówcie madame Bułeczka!

Posted

Dzięki Madzia i Medor:p to w "międzyczasie" z tej okazji wstawiam Wam zdjęcia-oczywiście proszę nie mylic z moimi:evil_lol:

14 letni Sam, Nagi Chiński Grzywacz:eviltong: :

jest znany na całym świecie-ma swoich fanów oraz kubki, kalendarze, bluzy

jest bardzo kochany przez swoją panią

:razz:

Agama zapewne ucieszyłaby -wszystkie jej Grzywacze będą takie:p

Posted

ja te zdjęcie-ale tylko jedno też widziałam 3 lata temu-w Metrze-nie sądziłam że ten Chiński Grzywacz ma swoją stronę-jest znany na całym świecie-wygrał nawet i dostał 100$ dolarów nagrody:razz: -i jest do tego kochany przez pańcie:loveu:

Aniac oczywiście, że wymiziam-cały czas miziam:loveu: ile wlezie:loveu: :eviltong:

Posted

czesc Oktawio! Nie zdazylam na Twoje aukcje :( Fajna torebka byla....Szukam teraz jasnej,takiej bezowej kopertowki ,bo 25go idziemy na wesele i torebki ni mam :(
Co do tego grzywacza to mam nadzieje,ze mi sie w nocy nie przysni ;)
Jeszcze raz pochwale Twoj avatarek !

Posted

Witaj Rybko:p !
Iza i Fidel-będę torebkę już chyba 6-tą na dniach wystawiac-ale to nie kopertówka-mama ma kopertówkę-dokładnie beżową/jasny brąz-musiałabym zagadac z nią-jest w idealnym stanie.

Co mówisz, że ten Grzywek jest nieboski:evil_lol: ?
A Avek zrobiła mi przezdolna Misiaczek:cool3: :lol:

Posted

Ale się narobilo u Was :cool3:

Wpraszam się w polowie września. W ten weekend obchodzę jak co roku 18 urodziny w gronie dziffnych ludzi bardziej lub mniej ze mną spokrewnionych, next - szkolenie w Poznaniu, next urlop 2 tygodnie i wyjeżdżamy calą trójką się byczyć na lonie przyrody :multi:

Shih Tzu na dogo - tragedia. Ale znam z autopsji gorszą - suki tej rasy - i szantaż emocjonalny, że jak się jej nie odkupi od "pańci", to do rozmnażalni sprzeda :mad: Szkoda psa, ale co z takim czlowiekim zrobić? Nawet opluć nie można, bo 200 km dalej mieszka...

Zastanawiam się, czemu ludzie, którzy nie lubią psów, kupują je sobie....

Dobranoc Okta, ucaluj maluchy od dawno niewidzianej i chwilowo nietowarzyskiej ciotki Gośki.

(zaglądam na dogo, ale rzadko, poczytaj w galerii)

Posted

SuperGosia a masz to dla Ciebie:dlaczego się nie odzywałas tyle czasu?masz jeszcze raz dostniesz baty.
Zrobiłam kilka fajnych aukcji dla Kobiego-jest u Bianki i u niej zostaje na zawsze-jak Ci podałam link to przeczytasz i sama zobaczysz.
Jest jeszcze staruszka wywalona z samochodu-pojechała do....zapomniałam nicku-miała do Alpiny jechac...dojdę to Ci podam.
Dopero w połowie września?:mad:

Posted

Wlaśnie przeczytalam wątek o pekince. I - nie chcę się wypowiadać na temat "inteligencji" ludzi pracujących w "pomocnym" oddziale ZK :diabloti: Pies ma tatuaż, a oni nie potrafią ustalić skąd jest :mad: :mad: :mad:
Tego psa na bank ktoś szuka... :shake: Psów w tak utrzymanym wlosie nie wywala się na ulicę. Jest to prawdopodobieństwo równe temu, że ja wywalam Tyśka na ulicę :p A Tyń jest chudy, bo jest niejadek, a "koltuny" (czytaj podszerstek ;) ) mu się w ciągu 3-4 dni robią, bo taki ma "fajny" gatunek wlosa. Więc myślę, że tą sukę ktoś ukradl, a wlaściciele nie wiedzą jak go odszukać... Może szukali w schroniskach w okolicy, gdzie zaginąl...

Posted

Słuchaj-Gosia-z Pekinką będzie dobrze-ciotka spokojnie.....
Dzisiaj fotki dla wszystkich wiernych fanów moich aniołków:

taką chwilę między nimi widziałam ok. niecały rok temu:p

choc myślę pragmatycznie i jest to czysta zbieżnośc-bo Vitka leży na tym miejscu a Dandi się pzypadkiem tam położył
oto miejscówka Vikotrii:

kochane pysie:loveu:

i Bułeczka-zisiaj była na badaniu krwii-pełnym oraz przeglądzie weterynaryjnym na SGGW-jutro będe miec wyniki.

Posted

13-tego sierpnia mija rok odkąd Viktoria jest u mnie

Dla przypmnienia jej stare zdjęcia ze schroniska:

oraz wygolona w schronisku pod uśpieniem-ogolona z dredów, śmierdząca na kilometr

taka była-i w rocznicę jej pobytu u mnie dla przypomnienia jej zdjęcia.

taka jest teraz

Posted

Och,Oktawio dzis macie rocznice ?!! Zycze Wam wielu wspanialych chwil razem !! Wspaniala metamorfoze przeszla Sikoria u Ciebie.Jestes wielka #loveu (musze slownie,bo emotikony mi nie wchodza).Co do torebki to nie wiedzialam,ze bedziesz molestowac mame i zalicytowalam ta niebieska.Kolorystycznie bedzie mi pasowac do sukienki na wesele.Pewnie i tak wiecej jej nie uzyje,bo ja raczej plecaczkowa jestem :) Gdzies jednak chusteczke,telefon,fajki i mazidla musze schowac,wiec chyba bedzie dobra ,nie? Twoja suknia jest bajeczna tylko czemu taka dluga i chuda ? ;(