oktawia6 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 W ten czwartek na godzinę 19 jestem umówiona na prześwietlenie Sikorii-na jednym zdjęciu się nie skończy będą 2 i 3 projekcje jeśli zajdzie takowa potrzeba-dzisiaj w nocy wymiotowała:roll: -do tego ma pasożyty-w związku z tym i Dandik i Gryf również-Metronidazol już wykupiony. jestem "przygotowana" na najgorsze w tym prześwietleniu-mimo wszystko fryzjerka przyjedzie do niej w sobotę-Viktoria będzie wyglądać tip top do samego końca i będzie spać ze mną pod kołdrą. Napiszę jak już otrzymam wynik badania-a radiolog opisze klisze dopiero w poniedziałek-więc nie od ręki-niestety:roll: Quote
oktawia6 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 zawsze kiedy jestem nie w nastroju-to mało tego jeszcze wchodzę na stronę Gryfoników do adopcji: http://www.brusselsgriffonrescue.org/rescuestories.html to moi faworyci:placz: :loveu: : i jeszcze są na tej: http://www.brusselsgriffonrescue.org/courtesy_listings.html idę sobie:sadCyber: :sadCyber: i jeszcze ten: w opisie jego jest napisane, że chodofca trzymał go całe jego życie w klatce:shake: :angryy: -już całkiem się dobiłam:placz: Quote
kasia124 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ale Viki wypiękniała!!!! Śledziłam jej wątek jeszcze na starym temacie, teraz widzę ze duże zmiany zaszły (i w imieniu i wyglądzie ) :) trzymam kciuki za zdrowie piesków!! Quote
AnkaG Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ARKA napisała w wątku Wiktorii - przeklejam [quote name='ARKA']Oktawia bardzo prosi o transport dla Viktorii na kontrolne rtg. 13 kwietnia(piatek) godz. 16.40 w klinicie przy Gagarina. tel. do Oktawii: 608 119 660 Quote
oktawia6 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 W klinice? ARKA-ale babola walnęłaś:-o -prosiłam od podwózkę z centrum do kliniki i z powrotem do domu:shake: :shake: -przełożyłam RTG na niedzielę-Jo37 nas podwiezie-zaś w poniedziałek b.z. odbiorę opis RTG-to może być ostatnie prześwietlenie Sikorii-ale kto wie-jestem realistką-więc nie będę zawczasu prognozować. Quote
oktawia6 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 A Więc mam rewelacyjne wieści:cool3: póki co jestem wolna od podejmowania tej decyzji-Sikoria nie ma przerzutów nowotworowych-tylko powiększoną prawą komorę serca-co jest domeną jej podeszłego wieku-nic poza tym:evil_lol: ona nie chce po prostu umierać-bo jest jej dobrze ze mną-pod kołderką i codziennego kokoszenia. Byłam jeszcze w niedzieę na zlocie BF-była moja najkochańsza ze wszystkich psów na zlocie Migotka-nikt jej nie przebije:shake: :loveu: -wstawiam foteczki i Dandisia tylko 2-bo nie mógł usiedzieć w miejscu: w cieniu pod drzewem na ręczniczku oczywiście to ta piękna Migotka: jest kochana-jeden chłop podszedł i patrzy jak na dziwadło- "i co ona nie ma oczu?" jakby miał dziurę na spodniach z takim spojrzeniem-i paluchem dotyka wokół "oczu" - chciałam mu powiedzieć jak Kaczyński kiedyś komuś..."spieprzaj dziadu" ale ta dziewczynka mnie tylko zachamowała-córeczka Maupy może na taką nie wygląda ale jest mniejsza od Dandisia!:lol: i jej wątek na dogo jakby ktoś chciał poznać jej historię: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37453&goto=newpost oraz jeszcze Bulwek na wózeczku inwalidzkim-a śmigał aż furczało: i Grysio sprzed 2 dni: usadowił się jak dzidzia:loveu: przysypiał mi w ludzkiej pozycji przy cycku-to jest elf nie pies:loveu: wszyscy bierzemy Metronidazol-w sobotę dopiero będzie strzyżenie Sikorii-oraz Dandisia i Gryfika-wtedy będzie sesja sexi Sikorii:cool3: . Quote
oktawia6 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Maupo-wielkie dzięki!!! i fotki!!!:multi: :ylsuper: nawet nie widziałam kiedy pstrykasz-a już myślałam, że Danduś tylko 2 będzie miał-Migotce więcej zrobiła:eviltong: a tutaj taaaaka niespodzianka!:lol: :p Quote
Korenia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Migotka - jest przepiękna - Dandi & reszta oczywiście też :loveu: Quote
aniac50 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Korenia napisał(a):Migotka - jest przepiękna - Dandi & reszta oczywiście też :loveu:Uściski dla Wszystkich Przepięknych Mordeczek !!!!! Quote
oktawia6 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Dzięki Wam:lol: -na zlocie BF pytali się co poniektórzy czy Migotka to nie Poomeranian-chciałam sugerować Maupie, niech mówi taaak! z zaznaczeniem, że z linii amerykańskiej:ylsuper: jeszcze szelki jej z cekinkami Swarovskiego założyć i opędzić by się nie mogła:loveu: od wielbicieli:eviltong: póki co jestem ja jej największą wielbicielką:eviltong: :lol: Quote
AnkaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oktawio cieszę się, że Wiki zdrowa. A ten pan to .... szkoda słów. Quote
bonita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Śliczna maciupeńka :loveu: :loveu: fajowe Byłam czytałam i oglądałamfoteczki :loveu: Pozdrawiam serdecznie Quote
Korenia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A tak w sumie czemu Migotka nie ma oczek ? Urodziła się z wadą czy została nabyta ? Quote
Maupa4 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 odpowiadam ja ... ;) Migotka urodziła się bez oczu - ona ma zdeformowaną czaszkę w której nie ma oczodołów - taka wada genetyczna (ona nawet nie ma powiek - nie wiem jak to wytłumaczyć ... :oops: ) była w schronisku w Ostródzie i ja ją adoptowałam a poza tym jest suuuper wesołym, rozrabiającym psiakiem któremu ta wada w życiu absolutnie nie przeszkadza Quote
Korenia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Maupa4 napisał(a):odpowiadam ja ... ;) Migotka urodziła się bez oczu - ona ma zdeformowaną czaszkę w której nie ma oczodołów - taka wada genetyczna (ona nawet nie ma powiek - nie wiem jak to wytłumaczyć ... :oops: ) była w schronisku w Ostródzie i ja ją adoptowałam a poza tym jest suuuper wesołym, rozrabiającym psiakiem któremu ta wada w życiu absolutnie nie przeszkadza Dobrze, że są tacy ludzie jak Ty :loveu: Ile Migotka teraz ma ? Quote
oktawia6 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 sesja zdjęciowa Sikorii po strzyżeniu:cool3: jeśli zapytacie czy ją podmieniłam na innego psa to:mad: ;) : w odświętnej czapeczce:loveu: proszę zwrócić uwagę na wyprofilowaną głowę a brodzie już nie wspomnę:cool3: a do tego piękna linia brewek:eviltong: :cool3: w oczekiwaniu na przechadzkę:lol: była też kąpana w kagańcu ale grzeczna była-potem wytarta i pod pledziki z polarku:p no itak to wygląda-w tych polarkach Sikora urzęduje-lubi zagrzebywać się po sam nosek-i jeszcze ją przykrywam jak dzidzię-tak jak Grysio-Dandik już nie reflektuje:evil_lol: chłopaki po:loveu: Grysio:loveu: ecik:multi: wieczorem na foteliku z języczkiem-to w sumie dziwne z tym językiem-kiedyś tak nie robił-słuchałam ostatnio na A.Planet w programie o klinice Alameda, że jest to objaw chorobowy-na jakim tle już nie uściśle-bo umknęło mi:oops: -m.innymi przy chorych zębach-ale on miał już zdejmowany kamień:roll: . Mam jeszcze jedną małą prośbę do Misiaczka: Misiaczku możez przerobić fotkę na jakimś pięknym tle jak Gryfik i Dandi razem siedzą?_OBYDWA NAJLEPIEJ;) i do tego Sikoria: może na tle pięknej łąki? z góry Ci dziękuję:lol: Quote
misiaczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oktawia,mam nadzieję,że się Tobie spodoba :).Ostatnimi czasy na dogomanię wpadam i wypadam ;).Mam mało czasu,może dlatego coś mi weny brakuje ;) :lol:. Chłopaki śliczniaste a Viktoria jak nic podmieniona ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (proszę nie bić,bo karteczki więcej nie zrobię ;)). Mizianko dla całej trójki :calus:. Quote
oktawia6 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Witam po długiej przerwie:oops: :p Przeczytajcie sobie tę galerię-przedostatnia strona:shake: :shake: :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669&highlight=Galeria+Kamci Kamcia kiedyś mnie odwiedziła... A teraz zmieniając temat odsłona Sikorii jakiej nie znacie: Sikoria wie co robić jak TZ zdejmuje skarpetkę:eviltong: końca nie ma! ona ma misję do spełnienia:lol: i pypsiałki na kolanach TZ dziecinki:loveu: Dandi wczoraj doststał szelki Rogz:cool3: jutro Gryfik będzie też miał a co:lol: są kapitalne-jak zrobię fotki to wkleję-super bezpieczne-pies się z nich nie uwolni-ostatnio Gryfik się wydostał z tych zwykłych-dobrze, że nie poleciał przed siebie-prosto na ulicę-od razu zauważyłam co siędzieje i go chwyciłam-pies obok przechodził bez smyczy a właściciel rozkoszny 20 metrów za nim-oczywiście psa złapałam za smycz-dobrze, że mnie nie ugryzł a moje na drugiej ręce-Rogz to Rogz-świetne przemyślana konstrukcja-fantastyczny design do tego:razz: -i cena co za tym idzie-ale bezpieczeństwo ponad wszystko-najważniejsze. Misiaczku-piękne te przerobione zdjęcie-dziękuję pięknie Quote
puchu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Metamorfoza Sikorki niesamowita. A z tych szelek to może i Aria nie wyjdzie:hmmmm: Quote
oktawia6 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Ale porażka-nawet nikt oprócz Puchu nie "odwiedził" maluchów przez ponad miesiąc:shake: -po co te zdjęcia-idę na wiwisekcję w takim razie. Quote
Iza i Fidel Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Czesc Oktawio! Ja tu bylam:) Nie patrz na wpisy,a na ogladalnosc. Do mnie tez malo kto zaglada,choc czesto mecze sie ,bo komp zamula,wklajam zdjecia.... Wiedz,ze nawet jak nic nie pisze to i tak ogladam Twe sliczne psiaki:loveu: Quote
kasia124 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ja tez ogladam tylko rzadko sie wpisuje :) sledzilam watek Viki od poczatku :) Quote
aniac50 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja też tu często zaglądam,ale cichutko ,bez pisania.... Quote
Recommended Posts