oktawia6 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Kolega mojego TZ przyszedł do niego i skończył jako niewolnik Dandiłki do drapania po brzuszku-cały czas:evil_lol: : pełne skupienie-drap mnie niewolniku!!!:mad: to jest kapitalne :loveu: : i złapałam tęczę z okien-przedwczoraj: Quote
goldenka245 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hej, Oktawia!:multi::loveu: Super, że bierzesz psiaka na tymczas :) Fajowe fotki :) I psiaki-jak zwykle:loveu: Quote
oktawia6 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Korenia'] Sikorka też miała być na tymczas :P hę:evil_lol: ...?ale została jak się okazało, że ma nowotwór Korenia-ja jestem poważną osobą-a zresztą-sama Wiesz jak jest:evil_lol: P.S. jutro podróży nie będzie-jest przełożona na wtorek/środa na 100% dla ciekawskich-wszystkie info w linku do maluszki, który wcześniej tutaj podałam;) Quote
Korenia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='oktawia6']hę:evil_lol: ...?ale została jak się okazało, że ma nowotwór Korenia-ja jestem poważną osobą-a zresztą-sama Wiesz jak jest:evil_lol: P.S. jutro podróży nie będzie-jest przełożona na wtorek/środa na 100% dla ciekawskich-wszystkie info w linku do maluszki, który wcześniej tutaj podałam;) Tak, ja wiem jak jest Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jeszcze coś na upalny dzień-Dandiłka: przeróbeczki robiła Misiaczek-ja tylko wybierałam tło-Misiek-dziękujemy jak zawsze-mistrzyni !!! ten chciałam by był w stylu S.Dali-całośc dopełniają serduszka dodając żartobliwego zabarwienia mimo nadobnej postawy modela-Dandiłki. tak na marginesie-spojrzałam teraz włąśnie na termometr i jest dokładnie 41 C w cieniu!!!czyli w słońcu w granicach 52 C !!! to nienormalna temperatura!!! uważajcie na swe psy-nie chodźcie z nimi na spacery w ciągu dnia:tylko siku kupa i do domu-dużo wody-wieczorem zróbcie dłuższy spacerek-ryryko udaru cieplnego jest za wysokie !!! Quote
Korenia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='oktawia6']tak na marginesie-spojrzałam teraz włąśnie na termometr i jest dokładnie 41 C w cieniu!!!czyli w słońcu w granicach 52 C !!! to nienormalna temperatura!!! uważajcie na swe psy-nie chodźcie z nimi na spacery w ciągu dnia:tylko siku kupa i do domu-dużo wody-wieczorem zróbcie dłuższy spacerek-ryryko udaru cieplnego jest za wysokie !!! Ta temperatura jest dobijająca... Amy w ogóle nic nie chce robić, wrzuciłabym ją do wanny do chłodnej wody, ale ona nie nawidzi wody... Quote
oktawia6 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Już po południu maleństwo z Miedar będzie u mnie a tymczasem Sikoria-zobaczcie-jak wiejska dziewka/pucybut liże sandałki mego TZ: ja wiem, że ona kocha swego pana ale, żeby aż tak? fee Sikoria wieczorem dam znak jak malutka;) Quote
oktawia6 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Jużjest malutka-na dworze grzeczna, nie ciągnie na smyczce-jednak jak zobaczyła kota zaczęła szarrzować (Gryfik i Dandi nawet sobie głowy nie zawracają) Gryfik I Dandi przywitały ją przed domem-Dandi szczekał jak to on-Gryfik ciągnął do przywitania-w domu przylepa, chodzi za mną krok w krok, usiadłam sobie na loggi by dyskretnie zapalić Dandi wskoczył na kolanka-malutka siedzi obok i nagle rzuciła się z warkotem na Dandika!:-o :crazyeye: z zazdrości jak sądzę-Dandik się mocno zdziwił:-( i do kącika się schował:-( krzyknęłam do niej "Bułeczko fe!" i opamiętała się-przyszła do mnie z powrotem na głaski-ale nie podoba się jej wyraźnie jak sią ją głaszcze i piesek jest obok:shake: wyraźnie daje to zrozumienia. Nakarmiłam ją, napiła się wody, posłałam jej. ....teraz Sikoria przechodzi koło jej posłania i...Bułeczka zawarczała-trzeba mocno pilnować bo Sikoria jest grzeczna...ale Bułka nie może jej "zębów pokazać"... Jest malutka, kieszonkowa ale widać chce być na pierwszym miejscu koło właściciela-chce być tą jedyną i każdy kto obok to intruz. Oto jej foteczki: tutaj się położyła więc to miejsce wybrała-na razie tylko ręcznik ale już jej położyłam pod niego fajne posłanie;) na dzisiaj nie będę jej męczyć fotkami-jutro zrobię za dnia-niech odpocznie, przeszła długą podróż. Quote
aniac50 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Piękna i zazdrosna Bułeczka !!!Dobrze,że już bezpieczna i we wspaniałym DT! Quote
oktawia6 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Madzia i Medor dostałam priv-nie ma sprawy;) Aniac50-tak i powiem jeszcze coś czego nie słyszałam nigdy u psa-ona wydaje dźwięk identyczny jak Gizmo z filmu Gremlinsy rozrabiają"!!! jeśli oglądałyście to Wiecie o czym piszę:loveu: ja jej powiedziałam "Bułeczka fe" by Dandiłkę zostawiła o matko to jest tak śliczne:shake: :loveu: że smae nie wiecie jak !:loveu: przy okazji zrobiłam kilka aukcji dla maluszki Bułeczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75702 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75701 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75700 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75698 Jeśli coś się Wam spodoba to będzie nam miło i przede wszystkim Bułeczce! Polecam:lol: Jutro coś jeszcze muszę dostawić. Quote
Korenia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 teraz Sikoria przechodzi koło jej posłania i...Bułeczka zawarczała Jak miałam u siebie Kluchę ze schroniska, to robiła tak samo, tylko, że z łóżeczka Amy Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 wątek i losy malutkiej Bułeczki możecie też śledzić (o rety to zabrzmiało jak..telenowela:evil_lol: ) na jej wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74899 Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Oto fotorelacja z dzisiaj: leniu****ąca banda Viktoria podsiadła miejsce Gryfika:mad: oraz banda przy zbiorowym żebraniu: formujmy się w grupę! Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 tak!jak tatuś zoabczy mój ozor to nap ewno podzieli się tym tuńczykiem:evil_lol: i taki przykład czerpie Bułeczka Quote
AnkaG Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oktawio z tyłu nie poznałam twojego własnego psa ...:evil_lol: Zaglądam do was tylko rzadko piszę. Masz dobre serduszko - nową sierotkę przygarnęłaś. :lol: Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Aniac50-dzięki;) :p na podwórku gdzie pracownicy robią zieleń osiedlową jeden do drugiego dzisiaj sobie krzyknął: "EEE, to taa pani z fajnymi pieskami!!!" AnkaG-zapraszam cały czas:razz: Bułeczka jest na tymczasie-ja mam już 3 faworytów-ścisła czołówka-w kolejce na tymczasik a jeden to :cool1: Quote
sava Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oktawio, jesli czegos Wam trzeba, to daj znac. Pamietasz? Mam do Was slabosc;) Quote
Iza i Fidel Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Uwielbiam Go :loveu: Sorki Okta-lubie cala Twoja trojke,ale wiesz,ze mam slabosc do Dandisia... Musze doczytac co to za panna u Ciebie w DT sie znalazla. Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='oktawia6']Madzia i Medor dostałam priv-nie ma sprawy;) ;):cool2::cool2: Witajcie:multi: Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='sava'] Oktawio, jesli czegos Wam trzeba, to daj znac. Pamietasz? Mam do Was slabosc;) Witaj Sava!!! :multi: nie było Cię w naszej galerii szmat czasu!! na przywitanie: dziwne-wcześniej nie było Twego postu-a Wiesz zawsze odpowiadam do poszczególnych dziewczyn z ich nicków-ale psikusy te dogo robi!naprawdę! nie było Cię a teraz jesteś! Myślałam, że już o nas zapomniałaś..a jednak nie:p Zaraz Ci wyślę priv;) . Dla wszystkich zainteresowanych moją bandą rogala oto foty: pani Vitka na poduchach leży-w pokoju-i chwała Bogu:evil_lol: ciekawska Bułeczka Quote
Recommended Posts