Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Kolega mojego TZ przyszedł do niego i skończył jako niewolnik Dandiłki do drapania po brzuszku-cały czas:evil_lol: :

pełne skupienie-drap mnie niewolniku!!!:mad:
to jest kapitalne :loveu: :

i złapałam tęczę z okien-przedwczoraj:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']
Sikorka też miała być na tymczas :P

hę:evil_lol: ...?ale została jak się okazało, że ma nowotwór Korenia-ja jestem poważną osobą-a zresztą-sama Wiesz jak jest:evil_lol:
P.S. jutro podróży nie będzie-jest przełożona na wtorek/środa na 100%
dla ciekawskich-wszystkie info w linku do maluszki, który wcześniej tutaj podałam;)

Posted

[quote name='oktawia6']hę:evil_lol: ...?ale została jak się okazało, że ma nowotwór Korenia-ja jestem poważną osobą-a zresztą-sama Wiesz jak jest:evil_lol:
P.S. jutro podróży nie będzie-jest przełożona na wtorek/środa na 100%
dla ciekawskich-wszystkie info w linku do maluszki, który wcześniej tutaj podałam;)

Tak, ja wiem jak jest

Posted

Jeszcze coś na upalny dzień-Dandiłka: przeróbeczki robiła Misiaczek-ja tylko wybierałam tło-Misiek-dziękujemy jak zawsze-mistrzyni !!!

ten chciałam by był w stylu S.Dali-całośc dopełniają serduszka dodając żartobliwego zabarwienia mimo nadobnej postawy modela-Dandiłki.

tak na marginesie-spojrzałam teraz włąśnie na termometr i jest dokładnie 41 C w cieniu!!!czyli w słońcu w granicach 52 C !!! to nienormalna temperatura!!! uważajcie na swe psy-nie chodźcie z nimi na spacery w ciągu dnia:tylko siku kupa i do domu-dużo wody-wieczorem zróbcie dłuższy spacerek-ryryko udaru cieplnego jest za wysokie !!!

Posted

[quote name='oktawia6']tak na marginesie-spojrzałam teraz włąśnie na termometr i jest dokładnie 41 C w cieniu!!!czyli w słońcu w granicach 52 C !!! to nienormalna temperatura!!! uważajcie na swe psy-nie chodźcie z nimi na spacery w ciągu dnia:tylko siku kupa i do domu-dużo wody-wieczorem zróbcie dłuższy spacerek-ryryko udaru cieplnego jest za wysokie !!!

Ta temperatura jest dobijająca... Amy w ogóle nic nie chce robić, wrzuciłabym ją do wanny do chłodnej wody, ale ona nie nawidzi wody...

Posted

Już po południu maleństwo z Miedar będzie u mnie
a tymczasem Sikoria-zobaczcie-jak wiejska dziewka/pucybut liże sandałki mego TZ:

ja wiem, że ona kocha swego pana ale, żeby aż tak? fee Sikoria

wieczorem dam znak jak malutka;)

Posted

Jużjest malutka-na dworze grzeczna, nie ciągnie na smyczce-jednak jak zobaczyła kota zaczęła szarrzować (Gryfik i Dandi nawet sobie głowy nie zawracają) Gryfik I Dandi przywitały ją przed domem-Dandi szczekał jak to on-Gryfik ciągnął do przywitania-w domu przylepa, chodzi za mną krok w krok, usiadłam sobie na loggi by dyskretnie zapalić Dandi wskoczył na kolanka-malutka siedzi obok i nagle rzuciła się z warkotem na Dandika!:-o :crazyeye: z zazdrości jak sądzę-Dandik się mocno zdziwił:-( i do kącika się schował:-( krzyknęłam do niej "Bułeczko fe!" i opamiętała się-przyszła do mnie z powrotem na głaski-ale nie podoba się jej wyraźnie jak sią ją głaszcze i piesek jest obok:shake: wyraźnie daje to zrozumienia.
Nakarmiłam ją, napiła się wody, posłałam jej. ....teraz Sikoria przechodzi koło jej posłania i...Bułeczka zawarczała-trzeba mocno pilnować bo Sikoria jest grzeczna...ale Bułka nie może jej "zębów pokazać"...
Jest malutka, kieszonkowa ale widać chce być na pierwszym miejscu koło właściciela-chce być tą jedyną i każdy kto obok to intruz.
Oto jej foteczki:

tutaj się położyła więc to miejsce wybrała-na razie tylko ręcznik ale już jej położyłam pod niego fajne posłanie;)

na dzisiaj nie będę jej męczyć fotkami-jutro zrobię za dnia-niech odpocznie, przeszła długą podróż.

Posted

Madzia i Medor dostałam priv-nie ma sprawy;)
Aniac50-tak i powiem jeszcze coś czego nie słyszałam nigdy u psa-ona wydaje dźwięk identyczny jak Gizmo z filmu Gremlinsy rozrabiają"!!! jeśli oglądałyście to Wiecie o czym piszę:loveu: ja jej powiedziałam "Bułeczka fe" by Dandiłkę zostawiła o matko to jest tak śliczne:shake: :loveu: że smae nie wiecie jak !:loveu:

przy okazji zrobiłam kilka aukcji dla maluszki Bułeczki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75702

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75701

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75700

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75698

Jeśli coś się Wam spodoba to będzie nam miło i przede wszystkim Bułeczce! Polecam:lol: Jutro coś jeszcze muszę dostawić.

Posted

teraz Sikoria przechodzi koło jej posłania i...Bułeczka zawarczała
Jak miałam u siebie Kluchę ze schroniska, to robiła tak samo, tylko, że z łóżeczka Amy

Posted

Oktawio z tyłu nie poznałam twojego własnego psa ...:evil_lol:

Zaglądam do was tylko rzadko piszę. Masz dobre serduszko - nową sierotkę przygarnęłaś. :lol:

Posted

Aniac50-dzięki;) :p na podwórku gdzie pracownicy robią zieleń osiedlową jeden do drugiego dzisiaj sobie krzyknął: "EEE, to taa pani z fajnymi pieskami!!!"
AnkaG-zapraszam cały czas:razz: Bułeczka jest na tymczasie-ja mam już 3 faworytów-ścisła czołówka-w kolejce na tymczasik a jeden to :cool1:

Posted

[quote name='sava']
Oktawio, jesli czegos Wam trzeba, to daj znac. Pamietasz? Mam do Was slabosc;)

Witaj Sava!!! :multi: nie było Cię w naszej galerii szmat czasu!!
na przywitanie:

dziwne-wcześniej nie było Twego postu-a Wiesz zawsze odpowiadam do poszczególnych dziewczyn z ich nicków-ale psikusy te dogo robi!naprawdę! nie było Cię a teraz jesteś! Myślałam, że już o nas zapomniałaś..a jednak nie:p
Zaraz Ci wyślę priv;) .

Dla wszystkich zainteresowanych moją bandą rogala oto foty:

pani Vitka na poduchach leży-w pokoju-i chwała Bogu:evil_lol:

ciekawska Bułeczka