ewatr Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 wiecej jest takich ogladaczy niepisaczy ;) dzien dobry Oktawio :loveu: Quote
puchu Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 narzeka, że nikt nie zagląda a sama fotek na zachętę nie wkleja :shake: Quote
aniac50 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No właśnie .......nie wkleja.......Mam tylko nadzieję,że brak wiadomości -to dobra wiadomość i cały psio-ludzki gatunek ma się dobrze.Czy już po przeprowadzce ?No i fotki prosimy ......bardzo ładnie prosimy...... Quote
misiaczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Dostałam właśnie sms-a od Oktawii,że już jej neta instalują i będzie w sobotę na dogo. Będą więc świeże nowinki z nowego domku :). Czekamy cierpliwie ;) Quote
aniac50 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Oj tak czekamy.........!!!!!![nie znowu ,aż tak cierpliwie !] Quote
oktawia6 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jestem!!! :loveu: no dobrze, że stała ekipa nas nie opuściła-Witajcie:lol: :lol: :p Wieczorkiem zasąda to na spokojnie powklejam kilkanaście fotek-oj jest ich trochę-Sikoria tydzień po wystrzyżeniu, wygląda zabójczo (jakby ktoś pytał to góra co 3 mies. jest strzyżona:razz: ) przerzutów na razie nie ma-ale za 2 mies. muszę jechać z nią na prześwietlenie, ma apetyt, w nowym domu się zaaklimatyzowała-choć pierwsze 2 dni-nie schodziła ze swego posłania:-( -na loggię nie wychodzi-i tak co jej po tej loggi jak ślepa-jeszcze na dole w dodatku trochę hałasują sąsiedzi przy wykańczaniu lokali i traktor pojedzie-niech siedzi na swojej panterce i ma spokój. Chłopaki teraz mają raj-obok las, widok z loggi mają na pół świata, Dandi obserwuje i nacieszyć się nie może:multi: , byliśmy już na przechadzce alejką leśną:lol: , cisza spokój. Boję się tylko że jak się już ludzie całkiem wprowadzą i będą mieć duże psy-to bez smyczy będą je spuszczać...ale może nie będzie tak źle, liczę na maluszki-oby większość miała maluszki. Wieczorem super wypasiona sesja!!!! P.S> Misiaczek-co się porobiło? Jesteś moderatorem? I Czarodziejka została modem na PWP i Ty-a ja tyle zaległości i takie zmiany!!!! Wczoraj Danduś skończył 3 lata!!!:new-bday: :BIG: :cunao: ooo, fajnie-widzę tutaj Brązową:p i pełen skład naszej galerii (prawie pełen jeszcze sporo osób braknie-ale gdy fotku wstawię-znowu będą :turn-l:tłumy:haha:) Quote
misiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cześć Oktawio :). Oj porobiło sie porobiło ;). Ze znanych Ci osób,ja zostałm modem,bonita,maupa4,Viris...zresztą sama spójrz na dole forum jest lista. Cieszę się,że takie extra tereny macie do spacerowania z maluchami. Jednym słowem jesteście zadowoleni i wreszcie na swoim.Gratulacje :multi:. Czekamy na sesje zdjęciową :loveu: No i 100 latek oraz zdrówka dla Dandisia Quote
oktawia6 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 To jeszcze z 03.06. Grynia i Siksa: ona obala się niemal na jego zadek! co? mam się do zjęcia ustawić? ja wolę na dystans z Viktorią:cool1: nie spoufalam się wolę swoją kaczuszkę-jest malutka ale kochaniutka:loveu: a tutaj 12.06.2007 niewiele się zmieniło:evil_lol: http://img182.imageshack.us/img182/1496/tnp6130510tx5.jpg 13-tego było gorąco-ja się schładzam:eviltong: http://img254.imageshack.us/img254/7975/tnp6150514xs6.jpg zdjęcie miesiąca!!! prawdziwy HIT !!! Noc WALPURGII !!!:evil_lol: http://img247.imageshack.us/img247/3410/tnp6150516sr0.jpg ja żyję!! http://img530.imageshack.us/img530/6182/tnp6150519mx4.jpg to nie jest TM ani PWP ja mam cudowny relax:lol: :loveu: http://img530.imageshack.us/img530/2690/tnp6280529re1.jpg no cóź...28.06. też niewiele się zmieniło:p ;) http://img530.imageshack.us/img530/8445/tnp6280530en5.jpg jakby się ktoś pytał to ona się zakrada do mnie od tyłu-Vitka:eviltong: Quote
misiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Śliczne dzieciaki :loveu:.Takie kanapowce jak moje ;).Tyle,że Sotek się nie przykrywa nigdy.Zwiewa spod koca.Natomiast Misia,to 30st.upał a ona pod kocyk włazi :roll:.Gryfik to chyba w większej komitywie z Wiktorią niż Dandiś :). Nic się między nimi nie zmieniło?Dalej nieufny w stosunku do niej? Oktawia...jako,że Cię bardzo długo nie było na dogo,więc na pewno nie jesteś w temacie.Regulamin co do fotek się zmienił.Od 25 czerwca można wklejać max 640 x 640 pikseli,ale tylko po 5 w poście.Czyli jak Ty wkleiłaś 11,to musisz podzielić na 3 kolejne posty.Fotoblogi to nie moja działka,ale tak na przyszłość piszę,żebyś wiedziała ;). Quote
oktawia6 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Aha rozumiem-czyli 3 zdjęcia w jednym poście? hmm, niech będzie na drugi raz tak też uczynię. Co do ich relacji to Danduś zachowuje dystans, Gryf jest cipowaty-jak Vitka się obali na jego kuper to nie protestuje leży jak trusia-zaś Dandik jak Vitka jest blisko niego powarkuje-ale on też tak nawet do Gryfika-oczywiście to tylko powarkiwanie pod nosem-Vitka prawidłowo odczytuje jego reakcję i odsuwa się cichcem:evil_lol: nie ma już miłości-love story się skończyło-a kiedyś byłi lizanie Vitki po pleckach nawet na podłodze warował przy niej:buzi: -wpatrywał się w nią-naprawdę-to była zażyłość-ale Viktoria jest u Dandika spalona:obrazic: -ich stosunki są od jakiegoś czasu dobre/poprawne-bez uniesień powiem tak. Quote
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Oktawio zapraszam do przeczytania Fotki- zmiana regulaminu , objaśnienie zmian i instukcje.Prosimy o zapoznanie się. Quote
oktawia6 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziękuję Pani uprzejmie-zapoznałam się z powyżej podanym regulaminem - jakby co to proszę skorzystać z możliwości i udzielić mi bana za wklejenie owiec w moim podpisie-a zanim to nastąpi wykasowanie moich zdjęć z galerii-a najlepiej w całości od pierwszej strony. Quote
Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wnioskuje jednak że chyba nie przeczytałaś dokładnie tego co tam napisane. Nie ma się co złościć ... Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy ;) Quote
brazowa1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 oktawia6 napisał(a): udzielić mi bana za wklejenie owiec w moim podpisie-a zanim to nastąpi wykasowanie moich zdjęć z galerii-a najlepiej w całości od pierwszej strony. O jakie owce chodzi? ja patrze i patrze i nic nie widze :niewiem: Wszystkie fotki Viki sa na wage złota :loveu: Oktawio.Nic nie bedzie usuwane. Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ależ ja się wcale nie złoszczę-mniejsza o to-często nie wiadomo czy ja żartuje czy mówię poważnie...wiem-już kilka razy dostałam ban za podpisy a potem z ARKĄ o "zakłócanie porządku"...a z resztą nieważne-dobranoc Vectra dobranoc. Brązowa-a czytasz w podpisie i widzisz Pink? no to wejdź i zobaczysz. Quote
misiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='oktawia6']Aha rozumiem-czyli 3 zdjęcia w jednym poście? hmm, niech będzie na drugi raz tak też uczynię. Oktawio 5 w poście ;) Banerek zrobię wieczorkiem. Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dzięki Misiaczek za banerek-ale z Ciebie ranny ptaszek!!!:-o i to przy niedzieli! dziwna rzecz wstawiła powyżej zdjęcie-a teraz dzisiaj został tylko kwadracik:roll: ciekawe a wczoraj jeszcze było:roll: Te maleństwo będzie u mnie na tymczasie: i jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74902 Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 A oto 2 zdjęcia z dzisiaj:lol: pani Vitka na swoim królestwie:lol: Grysio i Dandisio:eviltong: Quote
oktawia6 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 a te cudeńka ku przypomnieniu: -------------------- -------------------------- Quote
Recommended Posts