oktawia6 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Witaj Madzia i Medor-miło, że nas odwiedziłaś-nie jestem w dobrym nastroju....Bułeczka ponownie w moim banerku:roll: portret nadobnego Dandiłki Quote
aniac50 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Uffff......Znalazłam Was.....Zaglądam na wątek Liszki ... cisza....Dobrze ,że wiem gdzie teraz jesteście!A z Bułką to .......Nie będę pisać ![ale diabli mnie biorą ! ] Quote
oktawia6 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 jeszcze jdno zdjęcie Gryfcia z Sikorią -dzisiaj po południu Gryfik leżał na pleckach na tej podusi a nóżki oczywiście oparł na mojej twarzy-oczywiście zna mnie nie od dziś więc stópki mu wszystkie 2 wycałowałam i na nosie suma sumarum je rozkraczył-Viktoria co kilka minut chciała się do niego dostac- obok niego-ale pozycja w jakiej Gryfik się znajdował uniemożliwiała jej to-badała sytuację noskiem i głową-potem koło mnie się obaliła-poem znowu to samo-czy może coś się zmieniło i tak przez 2 godziny-wreszcie ja wstałam i Gryfik też a Viktoria pierwsze co to na poduchy swoje ukochane się obaliła. P.S. Tak Aniac....:roll: Quote
akucha Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzień dobry :hand: Przyszłam pooglądać i poczytać. Pięknie tu i tylko smutno mi z powodu Bułeczki :shake: Jak spisuje się Liszowatość nadmorska? Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Witaj Aucha po raz pirwszy u nas:multi: ! jak? doskonale! dzisiaj przychodzi do mnie moja przyjaciółka-fryzjerka-będzie miała sporo pracy:eviltong: tj. chodzi o profesjonalną regulację wg wzorca-są zaległości-ja tego się nie podejmuję-to ona ładnych kilka lat przy fachu:evil_lol: -ma mordeczki to strzyżenia i Sikoriii łapy też:eviltong: . Czekam na telefon od tych Państwa z Brodnicy w sprawie Bułci:roll: Quote
akucha Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 O kurczaki! To się będzie u Was działo!!!! Czekam na sesję fotograficzną piękności wszystkich czterech! :lol: Quote
Iza i Fidel Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Oktawio,nie przychodza mi zadne powiadomienia i dopiero dzis zauwazylam Twoje PW !! adres wyglada tak: Imie i nazwisko ul....... nr.23 59-500 .... Wyslalas mi ? jakie cudne zdjecie :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Oczywiście Iza! później się domyśliłam:evil_lol: o co chodzi-góra jutro powinna dojśc do Ciebie bo wysłana została wczoraj i to priorytetem;) . P.S. Jednak jesteś wierną fanką Diandiłki:loveu: Quote
aniac50 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Czy sesja już zakończona ?Ciekawa jestem jak po niej wyglądają wszystkie pieski.....i sunie też !!!Oktawio czekamy na obiecane foty... Quote
piotrek_b Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 no proszę :roll: tutaj mnie jeszcze nie było :oops: no to jestem :eviltong: Quote
oktawia6 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Witaj Piotrek! faktycznie jeszcze tutaj Cię nie było:evil_lol: P.S. jakby któraś z dziewcząt/kobiet się zastanawiała co robi hodowca na mojej stronie-to Piotrek jest gatunkiem wymarłym-szanującym swe psy i nie eksploatującym je bez pamięci.....ma Gryfoniki Brukselskie Aniac-dzisiaj już maluchy padły-tyle wrażeń-teraz już lulają-jutro sesję na spokojnie zrobię:eviltong: Quote
sava Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ja tez jestem i czekam:lol: Pozdrowienia dla dziewczynek i malpek:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czesc Piotrek ! Oktawia tak ladnie sie o Tobie wyraza :)Bardzo lubie gryfoniki-Sylwii Lalka i Oktawii syneczki ;)Jak napisala Oktawia ,najbardziej kocham jednak Dandisia ...:)Oktawio,na blogu Fidelka zadalam pytanie,pilne pytanie.Idz,poczytaj,bo nie chce Ci zasmiecac bloga.Moze mi pomozesz? Mam juz torebke ! Fajna i faktycznie bedzie mi pasowac do sukienki.Tak ja otwieram powoli,powoli z nadzieja ,ze tam zdjecie z autografem od Dandilki bedzie...Nie bylo ....:((Dzieki za torebke i szybka wysylke ! Quote
piotrek_b Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 o! , będą foty z sesji :-o :-o :-o no to ja grzecznie czekam na fotoshow ;) Quote
aniac50 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Oj czekamy.......czekamy......zaglądamy i nadal......czekamy...... Quote
oktawia6 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 przeprazam:oops: brak fot-dzisiaj poszłam do weta po preparat na kleszcze i pchełki-oczywiście wzięłam w spray'u Fiprex'u, i jakoś u weta się zasiedziałm:placz: pokazywał mi swego kota-a w sumie to kot niczyj tylko uratowany-kotka skopana potwornie przez jakiego debila-jest teraz kaleką, opiekuje się nią 5 miesięcy-nawet imienia nie ma:placz: ma straszne odleżyny-obicałam wetowi jutro zanieśc 2 dry-bedy....i zrobic zdęcia tej kotki-by miała swój wątek na dogo, ma bardzo miły charakter-choc ja kociarą nie jestem-dobry wet, że jej nie uśpił:-( no i po tym wszystkim odechciało mi się sesji zdjęciowej:oops: :-( Quote
aniac50 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A dzisiaj ? Jest nadzieja ,chociaż na taką MINI sesję ?Ładnie prosimy i czekamy !!!! Quote
Iza i Fidel Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ojej,jaka biedna koteczka :(( Naprawde masz wspanialego weta.Ja swoich lubie,ale jestem pewna,ze ta kiciunie by uspili....A dzis na animal planet widzialam akcje policji dla zwierzat jak ratowali zabiedzone gryfoniki brukselskie !! Jeden byl czarny,drugi caly jak Dandis,a trzeci szczeniaczek !!! Maaatko,jakie biedne byly :(( Ja tu marze o takim Dandilce,a okropni ludzie w Stanach wyrzadzaja im straszna krzywde !!! Quote
oktawia6 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Iza i Fidel'] ojej,jaka biedna koteczka :(( Naprawde masz wspanialego weta.Ja swoich lubie,ale jestem pewna,ze ta kiciunie by uspili....A dzis na animal planet widzialam akcje policji dla zwierzat jak ratowali zabiedzone gryfoniki brukselskie !! Jeden byl czarny,drugi caly jak Dandis,a trzeci szczeniaczek !!! Maaatko,jakie biedne byly :(( Ja tu marze o takim Dandilce,a okropni ludzie w Stanach wyrzadzaja im straszna krzywde !!! Iza-ta biedna kotka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77720 widziałaś to:placz: ....ja też i powiem Ci, że z płaczu aż mi się słabo zrobiło-był Gryfonik z tm okiem na wierzchu-wariatka:angryy: w klatkach je jak króle rzeźne trzymała.... No Aniac...dzisiaj nici z fot-lecz mam koncepcję na sesję-bo będzie z przesłaniem-ale to niespodzianka P.S. dzisiaj była fotka Gryfoników we wrześniowym "Moim Psie" !!! Quote
Iza i Fidel Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='oktawia6']widziałaś to:placz: ....ja też i powiem Ci, że z płaczu aż mi się słabo zrobiło-był Gryfonik z tm okiem na wierzchu-wariatka:angryy: w klatkach je jak króle rzeźne trzymała.... Widzialam...Moja Zuzia oglada cala dobe animal planet i mnie zawolala.Nie widzialam od poczatku,ale to co zobaczylam wystarczylo,zeby mi zepsuc humor na caly dzien.Co za babsztyl ?!! Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 oktawia6 napisał(a):P.S. dzisiaj była fotka Gryfoników we wrześniowym "Moim Psie" !!! Hey Oktawia no właśnie szkoda że nie wpomnieli że Gryfonik Brabandzki to też gryfonik. Szkoda że w Polsce traktują tą odmiane brabandzką jak oddzielna rasę. A w końcu to Gryfonik. Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 sylwiaskalska napisał(a): Hey Oktawia no właśnie szkoda że nie wpomnieli że Gryfonik Brabandzki to też gryfonik. Szkoda że w Polsce traktują tą odmiane brabandzką jak oddzielna rasę. A w końcu to Gryfonik. Myślę, że to wynika z ich niewiedzy Sylwek! to oczywiste! jak Colli Długowłose i krótkowłose! to jasne jak słońce!!! tak bynajmniej powinno byc! Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 obiecana sesja zdjęciowa z 25.08.2007:lol: : słodkie leniuchowanie: i jeszcze raz zniewalający Grysio:loveu: : Dandiłka na kolanach TZ-a: i zbliżenie dla wszystkich fanów (np.IzaiFidel:lol: :p -to jej faworyt!) Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 aniac50 napisał(a): A moja ukochana Viki ? jednak wierna fanka jesteś:loveu: :evil_lol: -jutro w taim razie Sikoria:cool3: ! Quote
Recommended Posts