Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Aniac50 za uważne przeczytanie-to zaleta-bo dotarłaś i chopnęłaś aukcje na bazarku dla Bułeczki-to bardzo miłe-z poprzednich aukcji-skorzystała i wygrałą Misiaczek-kurteczkę dla Sotka oraz Iza i Fidel-ale Norbitka ją przebiła-nie zgadniesz ile...1 zł..torebka była 45 zł a Norbitka dała 46:diabloti: złośliwiec:evil_lol: tylko 1 zł!!!!
P.S. dodałam dzisiaj nową aukcję-torebeczkę Batycki-seledyn:cool3: :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75850

kiedyś dałam ją na Skorka-wygrała Aisak aż za 65 zł ale ofiarowała ją ponownie na Bułeczkę! może "przy okazji" którejś z Was się spodoba

Posted

Myślałam, że już o nas zapomniałaś..a jednak nie:p
Zaraz Ci wyślę priv;-) .

jasne, ze nie zapomnialam;) i wrzucilam Wam cos do skarpety.

Posted

sava napisał(a):

jasne, ze nie zapomnialam;) i wrzucilam Wam cos do skarpety.

dziękujemy bardzo Sava:modla: :Rose: :Rose: :Rose: nawet nie Wiesz jak bardzo się przydadzą....
P.S. czy w Twoim avku jest pies Leonberger?:razz:

Posted

Leonbery są piękne-takie dostojne i dystyngowane-ale mam oko:lol: -z drugiej strony jako 12 latka-"katowałam" moje 2 siostry albumem niemieckim z rasami psów-jedna ledwo co dukała drugiej język się łamał-bo je cwiczyłam w rasach psów:evil_lol: oczywiście rasy były po angielsku-np. Scotish Terier lub Landser:evil_lol: nauka polegała na codziennych cwiczeniach-kładłam swój palec na zdjęcie pieska i pytałam się tylko "to?lub rasa:mad: " jednej język się łamał i strasznie się denerwowała-ale tylko w przypadku Jamnika długowłosego i Szorstkowłosego się zlitowałam-po polsku mogły mówic-po cwiczeniach dostawały nagrodę - jakiś ładny obrazek:eviltong: no i Savo rasa Leonberger siostra wymawiała "leonbelgel" bardzo powoli w skupieniu-brakowało jej ząbków do R:evil_lol: to było 20 lat temu-na pewno wiele jak nie większośc zapomniały a w wieku 5 i 4 lat mało które dziecko zna tyle ras:razz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Leonbery są piękne-takie dostojne i dystyngowane-ale mam oko:lol: -z drugiej strony jako 12 latka-"katowałam" moje 2 siostry albumem niemieckim z rasami psów-jedna ledwo co dukała drugiej język się łamał-bo je cwiczyłam w rasach psów:evil_lol: oczywiście rasy były po angielsku-np. Scotish Terier lub Landser:evil_lol: nauka polegała na codziennych cwiczeniach-kładłam swój palec na zdjęcie pieska i pytałam się tylko "to?lub rasa:mad: " jednej język się łamał i strasznie się denerwowała-ale tylko w przypadku Jamnika długowłosego i Szorstkowłosego się zlitowałam-po polsku mogły mówic-po cwiczeniach dostawały nagrodę - jakiś ładny obrazek:eviltong: no i Savo rasa Leonberger siostra wymawiała "leonbelgel" bardzo powoli w skupieniu-brakowało jej ząbków do R:evil_lol: to było 20 lat temu-na pewno wiele jak nie większośc zapomniały a w wieku 5 i 4 lat mało które dziecko zna tyle ras:razz:

Buhahahhaaa padłam:evil_lol::evil_lol:

Posted

tak Madzia-dzieci są okrutne-ja powiem szczerze do tej pory nie wiem czemu tak ambitnie chciałam wymusztrowac moje siostry by wszystkie rasy psów z tej niemieckiek książki znały:evil_lol: musztra była codziennie przez wiele tygodni:evil_lol: nagroda byłą niewielka-bo jakaś kartka pocztowa z mojej kolekcji karteczek...lub rozczesywanie moich włosów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale szczerbate smarkule znały kilkadziesiąt ras!!! i niech mi ktos powie, że dzieciaka nie można w tym wieku nic nauczyc!:evil_lol: nauka trwała góra do 20 minut bo dłużej to się nie skupiały;) jak im to teraz opowiadam to się śmieją ale mówią, że pamięają-ale dobrze, że dzieci nie mam:evil_lol:

Posted

tak Misiaczek-dokładnie-bo przyjaźni nie ma:roll: no ale cóż-bojową Bułeczkę można o jej wyskokach przeczytac na jej wątku-dzisiaj biedactwo bez żadnej przyczyny gdy jadła-zaczęła szczekac swoim piskliwym głosikiem-nic się nie działo-cicho na klatce-zakrztusiłą się jedząc a jednocześnie szczekając/dziamgając-moje psy patrzą na nią:icon_roc: ...nawet nie przyłączyły się do szczekania-no cóż to jest pies po przejściach-tylko, że o wadze 4.500 nie 40 kg-ot co-ale charakterek charakterkiem:evil_lol: :evillaug:

Oto piękna przeróbka Bułeczki w wykonaniu Misiaczek:Rose: -tapetkę ja wybrałam ale Misiaczek wyczarowała resztę-proszę podziwiac jej dzieło:razz: :

Posted

tak widziałm to już kilka miesięcy temu na dogo-ta kobieta jest zjawiskiem!!! nie do określenia! jak ona o nim mówi-to nawet jak to piszę to łzy są w oczach-to pojedyńcze osoby z takim oddaniem i miłością-ten pies-jest po prostu skarbem narodowym!

Posted

Oktawio kochana dostałam taką wiadomosc czy możesz to sprawdzić

Dostałam taką informację może niech ktosik z Warszawy się przejedzie i zobaczy

Cytat:Witam
Znalazłam na stronie palucha.
Czy to nie jest gryfonik?
Myślę,że trzeba powiadomić wolontariuszki z Warszawy aby sprawdziły czy ona nadal tam jest.
Przyjęta tydzień temu.
może odnalazł ją już właściciel
pozdrawiam ewa