oktawia6 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 to prawdziwa gangsterka:evil_lol: :razz: dziewczęta-a do tego plosie mój nowy banerek podziwiac:cool3: Misiaczek go zrobiła:eviltong: Quote
aniac50 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Banerek piękny !!!! [Ale BANDA jeszcze piękniejsza !!!]Pozdrawiamy cieplutko! Quote
oktawia6 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Dzięki Aniac50 za uważne przeczytanie-to zaleta-bo dotarłaś i chopnęłaś aukcje na bazarku dla Bułeczki-to bardzo miłe-z poprzednich aukcji-skorzystała i wygrałą Misiaczek-kurteczkę dla Sotka oraz Iza i Fidel-ale Norbitka ją przebiła-nie zgadniesz ile...1 zł..torebka była 45 zł a Norbitka dała 46:diabloti: złośliwiec:evil_lol: tylko 1 zł!!!! P.S. dodałam dzisiaj nową aukcję-torebeczkę Batycki-seledyn:cool3: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75850 kiedyś dałam ją na Skorka-wygrała Aisak aż za 65 zł ale ofiarowała ją ponownie na Bułeczkę! może "przy okazji" którejś z Was się spodoba Quote
sava Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Myślałam, że już o nas zapomniałaś..a jednak nie:p Zaraz Ci wyślę priv;-) . jasne, ze nie zapomnialam;) i wrzucilam Wam cos do skarpety. Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 sava napisał(a): jasne, ze nie zapomnialam;) i wrzucilam Wam cos do skarpety. dziękujemy bardzo Sava:modla: :Rose: :Rose: :Rose: nawet nie Wiesz jak bardzo się przydadzą.... P.S. czy w Twoim avku jest pies Leonberger?:razz: Quote
sava Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 czy w Twoim avku jest pies Leonberger? tak, to jeden z moich leosi;) Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Leonbery są piękne-takie dostojne i dystyngowane-ale mam oko:lol: -z drugiej strony jako 12 latka-"katowałam" moje 2 siostry albumem niemieckim z rasami psów-jedna ledwo co dukała drugiej język się łamał-bo je cwiczyłam w rasach psów:evil_lol: oczywiście rasy były po angielsku-np. Scotish Terier lub Landser:evil_lol: nauka polegała na codziennych cwiczeniach-kładłam swój palec na zdjęcie pieska i pytałam się tylko "to?lub rasa:mad: " jednej język się łamał i strasznie się denerwowała-ale tylko w przypadku Jamnika długowłosego i Szorstkowłosego się zlitowałam-po polsku mogły mówic-po cwiczeniach dostawały nagrodę - jakiś ładny obrazek:eviltong: no i Savo rasa Leonberger siostra wymawiała "leonbelgel" bardzo powoli w skupieniu-brakowało jej ząbków do R:evil_lol: to było 20 lat temu-na pewno wiele jak nie większośc zapomniały a w wieku 5 i 4 lat mało które dziecko zna tyle ras:razz: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oktawia6 napisał(a):Leonbery są piękne-takie dostojne i dystyngowane-ale mam oko:lol: -z drugiej strony jako 12 latka-"katowałam" moje 2 siostry albumem niemieckim z rasami psów-jedna ledwo co dukała drugiej język się łamał-bo je cwiczyłam w rasach psów:evil_lol: oczywiście rasy były po angielsku-np. Scotish Terier lub Landser:evil_lol: nauka polegała na codziennych cwiczeniach-kładłam swój palec na zdjęcie pieska i pytałam się tylko "to?lub rasa:mad: " jednej język się łamał i strasznie się denerwowała-ale tylko w przypadku Jamnika długowłosego i Szorstkowłosego się zlitowałam-po polsku mogły mówic-po cwiczeniach dostawały nagrodę - jakiś ładny obrazek:eviltong: no i Savo rasa Leonberger siostra wymawiała "leonbelgel" bardzo powoli w skupieniu-brakowało jej ząbków do R:evil_lol: to było 20 lat temu-na pewno wiele jak nie większośc zapomniały a w wieku 5 i 4 lat mało które dziecko zna tyle ras:razz: Buhahahhaaa padłam:evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 tak Madzia-dzieci są okrutne-ja powiem szczerze do tej pory nie wiem czemu tak ambitnie chciałam wymusztrowac moje siostry by wszystkie rasy psów z tej niemieckiek książki znały:evil_lol: musztra była codziennie przez wiele tygodni:evil_lol: nagroda byłą niewielka-bo jakaś kartka pocztowa z mojej kolekcji karteczek...lub rozczesywanie moich włosów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale szczerbate smarkule znały kilkadziesiąt ras!!! i niech mi ktos powie, że dzieciaka nie można w tym wieku nic nauczyc!:evil_lol: nauka trwała góra do 20 minut bo dłużej to się nie skupiały;) jak im to teraz opowiadam to się śmieją ale mówią, że pamięają-ale dobrze, że dzieci nie mam:evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Oooo widzę, że chłopak polubił już nową panienkę. :lol: Quote
misiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oktawia6 napisał(a):życzymy dobrejnocki: http://img50.imageshack.us/img50/8361/tnp7240579kg9.jpg Bezpieczna odległość ;) :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 tak Misiaczek-dokładnie-bo przyjaźni nie ma:roll: no ale cóż-bojową Bułeczkę można o jej wyskokach przeczytac na jej wątku-dzisiaj biedactwo bez żadnej przyczyny gdy jadła-zaczęła szczekac swoim piskliwym głosikiem-nic się nie działo-cicho na klatce-zakrztusiłą się jedząc a jednocześnie szczekając/dziamgając-moje psy patrzą na nią:icon_roc: ...nawet nie przyłączyły się do szczekania-no cóż to jest pies po przejściach-tylko, że o wadze 4.500 nie 40 kg-ot co-ale charakterek charakterkiem:evil_lol: :evillaug: Oto piękna przeróbka Bułeczki w wykonaniu Misiaczek:Rose: -tapetkę ja wybrałam ale Misiaczek wyczarowała resztę-proszę podziwiac jej dzieło:razz: : Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 na pewno już znacie tą historię o dwunożnych pieskach Chihuahuas-ale obejrzyjcie to i zobaczie też video klikając w ten baner: Quote
misiaczek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja ostatnio tez oglądalam filmik o dwunożnym piesku.Radził sobie znakomicie.Ogladając,tak się wzruszyłam,aż sie poryczałam. Oto link do tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI&mode=related&search Quote
oktawia6 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 tak widziałm to już kilka miesięcy temu na dogo-ta kobieta jest zjawiskiem!!! nie do określenia! jak ona o nim mówi-to nawet jak to piszę to łzy są w oczach-to pojedyńcze osoby z takim oddaniem i miłością-ten pies-jest po prostu skarbem narodowym! Quote
oktawia6 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Spodziewajcie się jutro big niespodzianki:cool1: :megagrin: :megagrin: -nic więcej dzisiaj nie powiem:eviltong: :cool1: Quote
misiaczek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a ja wiem,a ja wiem :eviltong:...ale jak ma być niespodzianka to nie powiem ;) Quote
oktawia6 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 misiaczek napisał(a): a ja wiem,a ja wiem :eviltong:...ale jak ma być niespodzianka to nie powiem ;) :eviltong: ja też na razie nie:no-no-no: :siara: Quote
Korenia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oktawia6 napisał(a):Spodziewajcie się jutro big niespodzianki:cool1: :megagrin: :megagrin: -nic więcej dzisiaj nie powiem:eviltong: :cool1: A ja też wiem :P Quote
oktawia6 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Korenia napisał(a): A ja też wiem :P ....................................:roll: :roll: :roll: Quote
Korenia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oktawia6 napisał(a):....................................:roll: :roll: :roll: A może nie :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oktawio kochana dostałam taką wiadomosc czy możesz to sprawdzić Dostałam taką informację może niech ktosik z Warszawy się przejedzie i zobaczy Cytat:Witam Znalazłam na stronie palucha. Czy to nie jest gryfonik? Myślę,że trzeba powiadomić wolontariuszki z Warszawy aby sprawdziły czy ona nadal tam jest. Przyjęta tydzień temu. może odnalazł ją już właściciel pozdrawiam ewa __________ http://www.psy.warszawa.pl/2007/images/nowepsy/2007-07-21/2056_07.jpg Quote
Recommended Posts