Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Dzięki IzaiFidel:loveu: tam jest już w sumie 13-ty więc mogę w 100% świętowac:evil_lol:
Dzięki za zalicytowanie:Rose: -na pewno Ci się zmieśc wszystko i jeszcze coś, może papierosy, chusteczki i cały kobiecy staff:evil_lol: .
Dalczego chuda? nie nie jest chuda to rozmiar 38-a ja po prostu byłam modelką-ta sukienka byłą użyta do sesji zdjęciowej-mam 172 cm wzrostu-63 cm w pasie zdjęcia moje widziałaś na wątku;) cholercia przecież nie będą dalej wyliczac obw. bioder i biustu:mad: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przyszłam złożyc życzenia z okazji rocznicy :loveu:

długiego i szczęsliwego życia dla Wiktorii

i dla Ciebie dalszej wytrwałości i radości z robienia wspaniałych "rzeczy" ;)

Sikorka jakby umiała mówić powiedziała by : DZIEKUJE za życie i serce :iloveyou:

Posted

Dziękuję Wam dziewczęta:oops: ale widzę i Ewatr-no proszę niby cicho nic a tutaj nagle jest i wszystko wie:evil_lol: a wcześniej sza:mad: ;)
Powiem więcej, Sikoria jest crazy!-w nocy wchodzi pod kołdrę i liże stopy albo plecki-to niesamowite-ale potrafi tak ze 40 minut!:crazyeye: 3 dnia jak u nas była-niemal rok temu to już po 5 minutach zadyszała się okropnie widac, że zero konydcji:eviltong: i nie lizałkowała wcześniej a teraz nawet po 40 minutach-nic zero zadyszki:lol: dziarska dziołcha z niej:evil_lol: :evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):

Dalczego chuda? nie nie jest chuda to rozmiar 38-a ja po prostu byłam modelką-ta sukienka byłą użyta do sesji zdjęciowej-mam 172 cm wzrostu-63 cm w pasie zdjęcia moje widziałaś na wątku;) cholercia przecież nie będą dalej wyliczac obw. bioder i biustu:mad: :evil_lol: :evil_lol:

Oktawio,widzialam Twoje zdjecia w watku,ale mialam nadzieje,ze zobacze jakies z czasu,gdy pracowalas...Moze w tej sukni?
Moj maz mowi,ze nie pasujesz na modelke,bo ...modelki sa glupie :D No popatrz jaki komplement dostalas :)

Posted

za tamtych czasów a było to około 10 lat temu nie było tak jak teraz-poza tym byłam zawsze niezależna IzaiFidel-

Tak nie pasowałm i jak mnie to zmierziło to sobie poszłam w diabły!!! ale jak młoda osoba-5 minut się przeszła w tą i z powrotem i pieniążki potem za to dostała to i tak całkiem nieżle-ale powiadam to było 12 lat temu.......

Posted

[quote name='oktawia6']ale widzę i Ewatr-no proszę niby cicho nic a tutaj nagle jest i wszystko wie:evil_lol: a wcześniej sza:mad: ;)

A wie wie :eviltong: bo się interesuje co u Sikorki i Gryfików i u Ciebie też ;)

a sza bo czasem to już człowiek nie wie jak tym czasem gospodarować ,żeby wszystko było jak należy :oops:

a wogóle to ,my rownież zapraszamy do nas w odwiedziny : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37665

mizianko dla Viktorii i reszty stadka :loveu:

a dla Pańci

Posted

oktawia6 napisał(a):
za tamtych czasów a było to około 10 lat temu nie było tak jak teraz-poza tym byłam zawsze niezależna IzaiFidel-

Tak nie pasowałm i jak mnie to zmierziło to sobie poszłam w diabły!!! ale jak młoda osoba-5 minut się przeszła w tą i z powrotem i pieniążki potem za to dostała to i tak całkiem nieżle-ale powiadam to było 12 lat temu.......

To Ty jako dziecko bylas modelka ;)
Zartuje :) Na powaznie,to bardzo mlodo wygladasz.
Pokaz jakies swoje zdjecie z tamtych czasow,bom strasznie ciekawa :)
Moj maz kupil sobie wreszcie garniak :cool3:
No wiesz,teraz wesele,za rok komunia naszej corki-trzeba jakos wygladac :)
Wiesz,on brunet,wiec optowalam za jasnym i taki kupil.Przymierza w domu i mnie zamurowalo ! Wtedy naprawde wygladal jak z katalogu wyciety :lol:
Bede musiala go pilnowac na tym weselu ;):evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Fidel']
To Ty jako dziecko bylas modelka ;)

cholera:talker: przecież ja jestem po 30-tce!:zly7: :motz: dobrze-wstawię jakieś zdjęcie ale niechętnie-to takie nieskromne....
Dziękuję Ci Goldenko;) .

oraz:

więcej a wątku Bułeczki:eviltong: :

Posted

[quote name='oktawia6']cholera:talker: przecież ja jestem po 30-tce!:zly7:

[SIZE=1]absolutnie nie widac kochana :)

Gryficzek zaraz sie rozplacze !! Maaatko jaka zalosna mina !!

:multi::multi:huuuuurrrraaaaaaaaa:multi::multi:
Widac ,ze Buleczka i jej nowa Pani bardzo sie polubily.
Widzialam fotki na watku Buleczki i sunia nie miala takiej miny happy ,gdy reka matki tej dziewczyny ja glaskala.
Naprawde miedzy Buleczka i Jasmina jest wiez :Cool!::Cool!:

Posted

Cieszę się,że Bułeczka znalazła domek :multi:.I najważniejsze,że u pańci,która jej do serca przypadła.Super :sweetCyb:.

Oktawia,teraz sobie przypomniałam.Pisałaś,że Grysio ma problemy z włosem i że podajesz mu melatonine.Czy coś mu pomaga? Czy potrzeba więcej czasu,żeby efekty były widoczne?

Posted

IzaiFidel-Jaśmina ma więź z Bułeczką-i to od samego początku co jest niezwykle żadkie-bo Bułeczka nie obdarza na dzień dobry obcych swoimi umizgami-tutaj....cóż jak widac:loveu: Dandi to prawdziwy gangster:evil_lol: jak coś chce to musi to miec! nawet drapanie przez gości....przez ponad pół godziny po brzuszku:eviltong: oj Iza ale on by Cię wykorzsytał bez pardonu!:evil_lol:
Misiaczek-Gryfik ma dysplazję mieszków włosowych-na efekty trzeba czekac dłużej ale nadal nawet ten meszek w jednym miejscu już go nie ma...w dotyku w tym fragmencie jest jak Nagi Grzywacz:-( Melatonina jest dostępna bez recepty w aptece kosztuje około 23 zł-ja mu daję wg zalecenia 1 tabl.raz dziennie.W jego przypadku wetka uprzedziła, że może to wcale nie pomóc:roll: i będzie po prostu z czasem coraz bardziej łysy:-( do tego włos jest bław jak wata, suchy/ubranka na zimę ma, na jesień i na deszcz również-jak zasypia to okrywam go kocykiem/.

Posted

Kochana, dużo szczęścia z Liszką ;) Ładnie razem wyglądacie :)

Ja jutro biorę wolne i jadę na działę :eviltong: Będę się byczyć i o niczym nie myśleć, mam nadzieję :roll:

P.S. Pamiętaj o telefonie do Karoliny ;) :evil_lol:

Pozdrowienia od chłopaków ;)

Posted

Dzięi SuperGosia-piękna fota-czy Ty zawsze musisz robic piękne zdjęcia?:mad: nie masz jakiś kiepskich?
IzaiFidel-maluchy i Vitka dobrze ją przyjęły-nawet Vitka lepiej-bo nie zwraca uwagi na nią:evil_lol: a Gryfik i Dandi-to już widzą-że Liszka to nie Buła i nie będzie ich ustawiac i szarrzowac-więc parskają z zazdrości-myślę, że z czasem się pobawią razem i zaprzyjaźnią bo na razie to na uboczu się trzymają-w sumie to już kocham malutką:oops: -ma super charakter-jest kwintesencją czystej dobroci-tego co uwielbiam:loveu: kopia Gryfika:loveu:

Posted

Bylam tu :eviltong:

A teraz idę niestety, bo nuuudne szkolenie mnie jutro czeka. Buźki dla Gryfcia i Lichy :evil_lol:

Acha, wstawilam parę zdjęć z dzialki, ale pewnie Cię zanudzą, bo dwa tylko Tynia, a reszta jamniiiiiki, jamniiiiki i biegające jamniki :D

Posted

No mam na myśli by Bułeczka już nie szukała domku , bo u Ciebie ma jak w raju i jaka harmonia ;) 2 pieski i 2 suczki :)

ale ja tylko tak pytam nic nie sugeruje

Posted

Vectra napisał(a):

No mam na myśli by Bułeczka już nie szukała domku , bo u Ciebie ma jak w raju i jaka harmonia ;) 2 pieski i 2 suczki :)

ale ja tylko tak pytam nic nie sugeruje

aaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a korzystając o mogę zaproponowac banerek? widzę puste miejsce!!!