Korenia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja również życzę wszystkiego najlepszego :) Przede wszystkim dużo pieszczot i smakołyków :) Quote
misiaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Gryficzku,prezencik od cioci misiaczkowej,gotowy ;). Quote
oktawia6 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Misiaczek!!! bardzo dziękuję!!! :crazyeye: to przepiękne zdjęcie:multi: -idealna koncepcja-jesteś super:eviltong: :p :lol: już dawno takiego cudnego portreciku Grynio nie miał:lol: Puchu, Anka, Misiaczek, Korenia-dziękuję Wam za życzenia dla Gryni:loveu: ------------------------------------------------------------------------------- P.S. jutro Sikorka ma EKG serca na 20:00 więc w piątek zdam relacje-w zależności od wyników i po konsultacji z lekarzem podejmę decyzję co do mastektomii. Quote
Iza i Fidel Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 STO LAT,STO LAT ...dla Gryfika z okazji urodzin !! :new-bday::tort: Jestem ciekawa jak poszlo badanie...Czekam na wiesci.A fotki z Viki cudowne,niesamowite ! Quote
oktawia6 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 już Viciorka po badaniu-bardzo była zestresowana:nerwy: :look3: -wzięłam ją na rączki-cała drżała-to był stres. oto wynik z dnia 07.12.2006-piątek EKG: Rytm niemiarowy, zatokowy o prawidłowej częstotliwości. Normogram. Ppulmonale. Cechy powiększenia prawego przedsionka. Czas trwania odc. w normie. Brak przeciwskazań do znieczulenia ogólnego. ----------------------------------------------------------------------- co do powiększenia to jest to domena wieku Sikorii-jak na jej przejścia to serce ma jak dzwon:lol: W związku z tym w tygodniu ustalę termin mastektomii z chirurgiem:roll: . P.S.dzięki Iza;) :p Quote
misiaczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Oktawia,obiecana Lusia :loveu:...ino cuś mnie wena opuściła i nic innego mi do głowy nie przychodziło z tych fotek,które mi dałaś:hmmmm: :placz:. Quote
Juszes Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Sto LAT DLA NASZEGO SOLENIZANTA!!!!!!!!!! PRZEKARZ MU ODE MNIE CAŁUSKI I UŚCISKI!!! Quote
oktawia6 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Misiaczek-bardzo dziękuję Ci za zdjęcia!!! są przepiękne-jesteś wielka-Wiesz sama - inwencja to Twoja mocna mocna strona:lol: :eviltong: Juszes-wielkie dzięki za odwiedzinki i życzenia dla Gryni:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 "co do powiększenia to jest to domena wieku Sikorii-jak na jej przejścia to serce ma jak dzwon:lol:" Super wiesci Oktawio !! Operacje robicie na wiosne czy juz teraz? Quote
SuperGosia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O, widze, ze juz czasami zagladasz :multi: I widze jakies nowe fotencje... czy ktos Ci nie podmienil podopiecznej? :eviltong: U nas beznadziejnie, tj. psy przeziebione (fizycznie czuja sie dobrze i szaleja, ale kichanko bylo takie, ze dzis poszlsmy na antybiotyk) - jakas wirusowka, komputer w pracy poooszedl na amen (pokoj jego pamieci :eviltong: ), co jak sie domyslasz zaowocowalo tym, ze pracy mam wiecej, ale i jest dobra strona - jestem wczesniej w domu, bo nowego mi jeszcze nie kupili. Rezerwy oszczednosciowe JUZ poszly na prezenty dla rodziny ludzkiej i zwierzecej, rachunki czekaja na lepsze czasy :eviltong: Caluje mojego slodkiego pysia-ptysia Gryfcia, mizianko dla Dandiego i... hm... tego dziwnie odmienionego psa, ktory pokazuje brzusio na zdjeciach. Okta, proponuje, zarejstrowac dzialalnosc gospodarcza i zaczac udzielac rad w sferze bechawioru. Nie martw sie, ze potrzebny dyplom, gdzies widzialam kurs korespondencyjny dla bechawiorystow :evil_lol: :eviltong: Buziaki P.S. Jak zauwazylas, prawie juz nic nie pisze na dogo, bo... szkoda nerwow (i tak mamy troszku swoich problemow:diabloti: ), ale tu i do swojej galeryi bede zagladac. Zapraszam na fotki Tynia ;) Quote
oktawia6 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 :-o :loveu: SuperGosia:multi: nareszcie jesteś:p !!! Szkoda, że Twoje maluszki kichają prychają:-( bo to zawsze stres-ale liczę, że to nic poważnego i do szybkiego wykurowania;) . Zaś ja w ten poniedziałek jadę standardowo do drGarncarza z Gryfikiem-oczy...nasercowe nadal bierze, w tygodniu jeśli się uda go wcisnąć biorę go na konultację...nie do profesora już....Gryfik ostatnio znów wymiotował żółcią:roll: na prawdę-jest za młody....za młody by całe życie chorować i cierpieć-przypomniało mi się jak miał zaledwie ponad roczek i dostawał serię zastrzyków-autoszczepionka-po pierwszym nie mógł wstać-nie mógł się ruszyć:shake: po drugim jedynie się czołgać-trzeci i kolejne były zniośniejsze-była specjalnie stworzona dla niego na SGGW-echh...cała przeprawa ale nie tracę nadzieji nawet na chwilę-jestem uparta. W WEEKEND DODAM NOWE FOTY-SPECJALNIE DLA WAS;) P.S. Iza mastektomia Sikorki po świętach-jeszcze jej dam chwilkę "odetchnąć". Quote
AnkaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Super, że bedą fotki. Na pewno dużo osób na nie czeka !!! :lol: Quote
bonita Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Qurcze, ale mnie tu długo nie było, przeoczyłam Gryfikową imprezkę:placz: Wielkie Choć spóżnione Życzonka. Gryfiku Sto Latek:loveu: :popcorn: :knajpa: :laola: :santagri: :tree1: :BIG: :x-mas: pozdrowionka:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 AnkaG napisał(a):Super, że bedą fotki. Na pewno dużo osób na nie czeka !!! :lol: No pewnie ,ze duzo osob czeka :) Sikorka bedzie miala spokojne swieta,a potem pod noz,brrr :( Mam nadzieje,ze wszystko pojdzie ksiazkowo i bezproblemowo. Ja strasznie sie denerwuje w sytuacji,gdy Fidel ma miec cos robione.Wczoraj bylo koszmarnie.Fidel mial byc przyspiony itd.Bylam tak zdenerwowana,ze plakalam i wymiotowalam.Na drugi raz biore cos na uspokojenie. Okta,nie zapomnij o zdjeciach ! Zobacz tez na moj banerek.Pamietasz Felka ? Koszmar....On znow szuka domu :placz: Quote
oktawia6 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 oto specjalnie dla Was obiecane foty::p dawaj! sznureczek jest mój!!! hmm.....czy coś mnie ominęło? co ta młodzież tak szaleje? tak:diabloti: udało mi się wyrwać Dandikowi sznureczek:evil_lol: nie dam!!! jest mój!!:p i tak już zostanie:eviltong: :evil_lol: ja czekam aż moja pańccia nareszcie położy się do łózka-chcę pod kołderkę:multi: bo tak zasypiam! uff-młodzież już po zabawie:lol: Iza widzę, że z tej samej gliny jesteśmy-zaraz zajrzę do Felka:roll: Bonita-dzięki:lol: -spóźnione tylko troszke-ważne, że do nas wpadłaś:loveu: Mama nadzieję, że foty się Wam dziewczęta spodobają-to fotorelacja na żywo z soboty;) P.S. dzisiaj wieczorem będę rozmawiać z panią doktor o Gryfiku-mamy się umówić na spotkanie i wysłać jego krew do Niemiec celem specjalistycznych uzupełniających badań, których niestety w Polsce się nie robi....i przez najbliższe 20 lat nic się nie zmieni-doktor zajmuje się też transportem krwii pod kątem wad genetycznych - badanie z krwii-DNA-szeroki wachlarz usług-w Polsce jako jedyna innowacja jest bank spermy...ale nam jest to niepotrzebne. Pozdrawiam Was;) Quote
Iza i Fidel Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Fajne fotki,ale malo :( Ja sie chyba nigdy nimi nie nasyce. A "mojego" Dandisia tylko jedna fotka :( Oni sie we dwoch bawia,bez Sikorii. Heheh,ona z gownarzeria sie nie zadaje ? ;) Oktawio,my w Polsce daleko w lesie jestesmy z badaniami wszelkimi psow :( W ogole nie tylko z badaniami.Patrz jakie mamy prawo..... Quote
SuperGosia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Okta - ze wzgledu na zbilzajacy sie (ba! juz trwajacy :diabloti: ) okropniasty okres porzadkowo-zakupowo-kolejkowy - juz dzis - dla Ciebie, Piotrka oraz Grynia, Dandusia i... Viki? Sikorki? Regan? :evil_lol: serdeczne zyczenia: Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Szybkiego odbioru i wykonczenia mieszkanka. Zero wojen miedzy domownikami ;) I kasiorki, bo ona zawsze sie przydaje :) Quote
oktawia6 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Iza-wiem-poziom jest jaki jest ale za jakieś 20 lat postępy będą widoczne!:evil_lol: Krew już dzisiaj pobrana i wysłana do Niemiec:p jescze w tym tygodniu bądź na początku przyszłego będą wyniki ciekawa sprawa....u nas jest w granicach 10 parametrów biochemii zaś tam...jakby to ująć ponad 20 dalej dla porównania: w Polsce z profilu tarczycowego robi się tylko FT3 i FT4 zaś TSH już nie:shake: -największe laboratrium w Warszawie myśli o tym-mają w planach może w przyszłym roku:roll: zmodyfikować i rozszerzyć o to i tak dalej i tak dalej. Co do zabaw to wspólna zabawa byłaby samobójstwem dla ich wszystkich-ona jako że jest niewidoma boji się nagłych skoków czy ruchów-to normalne-więc całe szczęście, że Gryfik i Dandi mają wyczucie by na nią nie skakać:crazyeye: ja się kokoszę z Sikorką za to:lol: ale Sikorka wyczucia nie ma:evil_lol: z radości ząbkami złapie tu i tam-za nogawkę:razz: za kapcioszka:eviltong: Gosia wielke dzięki:p idę do Ciebie też z życzeniami:p moja ferajna i ja wszystkim fankom Grysi i Dandisia oraz Sikorki życzymy wesołych świąt dużo prezentów i słodkiego lenistwa i Quote
lothia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='oktawia6']oto specjalnie dla Was obiecane foty::p dawaj! sznureczek jest mój!!! hmm.....czy coś mnie ominęło? co ta młodzież tak szaleje? tak:diabloti: udało mi się wyrwać Dandikowi sznureczek:evil_lol: nie dam!!! jest mój!!:p i tak już zostanie:eviltong: :evil_lol: ja czekam aż moja pańccia nareszcie położy się do łózka-chcę pod kołderkę:multi: bo tak zasypiam! uff-młodzież już po zabawie:lol: Iza widzę, że z tej samej gliny jesteśmy-zaraz zajrzę do Felka:roll: Bonita-dzięki:lol: -spóźnione tylko troszke-ważne, że do nas wpadłaś:loveu: Mama nadzieję, że foty się Wam dziewczęta spodobają-to fotorelacja na żywo z soboty;) P.S. dzisiaj wieczorem będę rozmawiać z panią doktor o Gryfiku-mamy się umówić na spotkanie i wysłać jego krew do Niemiec celem specjalistycznych uzupełniających badań, których niestety w Polsce się nie robi....i przez najbliższe 20 lat nic się nie zmieni-doktor zajmuje się też transportem krwii pod kątem wad genetycznych - badanie z krwii-DNA-szeroki wachlarz usług-w Polsce jako jedyna innowacja jest bank spermy...ale nam jest to niepotrzebne. Pozdrawiam Was;) :loveu: bidulki, nabiegasz się z nimi po lekarzach Ty się nadenerwujesz a one swoje też przejdą,takie maluchy,mam nadzieję że z nowym rokiem będzie lepiej:lol: Quote
misiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zdrówka życzymy i pogodnych świąt Bożego Narodzenia :loveu:. Mały prezencik pod choinkę ;) :lol:. Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale słodziasty łobuz :). Pozdrowionka i całuski dla tych Ślicznych pysiów :). Quote
Korenia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Sorcia za offa ;) Misiaczek zrobisz nam też karteczkę? Quote
misiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Chyba nas Oktawia nie nakrzyczy za offa ;).Korenia wprawdzie wczoraj już skończyłam z karteczkami z powodu braku czasu,ale Tobie oczywiscie zrobię :).Albo jeszcze dzis albo jutro :). Quote
Korenia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 misiaczek napisał(a):Chyba nas Oktawia nie nakrzyczy za offa ;).Korenia wprawdzie wczoraj już skończyłam z karteczkami z powodu braku czasu,ale Tobie oczywiscie zrobię :).Albo jeszcze dzis albo jutro :). Dziękujemy :loveu: :* Quote
Recommended Posts