Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Kwota do zapłaty 135,72 zł Zawarty VAT : 125,66 zł netto plus 8% VAT 10,06 zł Wartość brutto 135,72 zł 125,66 zł netto plus VAT 10,06 zł Wartość brutto 135,72 zł Faktura Państwa rachunek został uregulowany za pomocą formy płatności za pobraniem. Obecny rachunek został dołączony wyłącznie do Państwa informacji. Artykuły, które podane są na fakturze, a nie znajdują się w paczce, zostają z reguły dostarczone w następnych paczkach. Prosimy zatem odczekać kolejne 2 dni robocze, zanim Państwo się z nami skontaktują. Serdeczne pozdrowienia Serwis Klienta Sklep zooplus posiada certyfikat dotyczacy kontroli i sprzedaży bioproduktów wystawiony przez: Prüfgesellschaft ökologischer Landbau mbH DE-ÖKO-007 Ilość Nr art. Artykuł Cena netto za sztukę Cena netto ogółem VAT od ceny netto Suma (brutto) VAT 1 30973.14 Royal Canin Sensible - 400 g 20,33 20,33 1,63 21,96 8% 1 1414529.3 Megapakiet Felix w galarecie, So gut wie es aussieht, 80 x 85 g - Mixpakiet mięsny 1 (wołowina, kurczak, kaczka, jagnięcina) 109,22 109,22 8,74 117,96 8% 1 1.5 - Twoja zniżk

-----------------------------------------------------------------------------------------------

z mojego ostaniego bazarku  wpłaciłam do Murki 120zł

i zakupiłam karmę /coś w stylu faktury udało mi się wstawić/ na kwotę  120zł

Takze karmę wysłała lipsik,za co bardzo jej dziękuję🌹

Dzisaiaj Murka będzie jechała do schroniska po sunię,to wstąpi do mnie i zabierze uskładana karmę dla kotusiów,które tam są

również wielkie podziękowania  dla Pana Wojtka❤️ syna Pani Ani ze Szczekocin za stałą dla kotków 40zł.

Posted

Wczoraj podałam Murce karmę dla kotecków  

wiozła ze schroniska białą ,przecudna sunieczkę,sama słodycz,bardzo się cieszę,ze będzie miała swój domek,boi się ludzi,ale będzie dobrze,już Murka ją tam wygłasia:)

• Like 1
Posted
Dnia 18.12.2024 o 08:13, DORA1020 napisał:

Wczoraj podałam Murce karmę dla kotecków  

wiozła ze schroniska białą ,przecudna sunieczkę,sama słodycz,bardzo się cieszę,ze będzie miała swój domek,boi się ludzi,ale będzie dobrze,już Murka ją tam wygłasia:)

To Śnieżka, tu jest jej wątek:

https://www.dogomania.com/forum/topic/362608-śnieżka-panicznie-bała-się-ludzi-dzisiaj-u-murki-zaczyna-nowy-etap-w-życiu-ale-wciąż-potrzebuje-wsparcia-ludzkiej-obecności-dodawania-odwagi-by-poczuć-się-jeszcze-pewniej/

Posted

Szukamy kogoś do wizyty dla rudego kotka w Pawłowicach koło Pszczyny

Przed świetami zawiozłam troszkę karmy  do  jak mi się wydawało biednego człowieka

przypadkowo zobaczyłam 6 rudych kotów zamknietych w klatce dla królików,koszmar,koty jak mnie zobaczyły zaczęły płakać,dosłownie

wcześniej zabijał króliki,prosiłam żeby tego nie robił,ale do takich psycholi nie dociera

od jakiegoś czasu nie ma królików,myślałam,że zmiękło mu serce,alez skąd,przrzucił si e na koty

a ja to zobaczyłam przypadkowo,podejrzewam,że koty przeznaczone są na futerko

poprosiłam fundację o pomoc,o interwencje,obiecali zrobić,ale nie maja miejsca dla 6 kotów

a widok tych kotów przśladuje mnie od dwóch tygodni,w tej sytuacji szukam dt  dla 6 kotów,co raczej będzie niemożliwe

Posted
Dnia 30.12.2024 o 07:41, DORA1020 napisał:

Szukamy kogoś do wizyty dla rudego kotka w Pawłowicach koło Pszczyny

W Pszczynie jest fundacja. Dziewczyny były kiedyś na dogomanii. Jednak z podglądu na fb widzę że mają swoje koty do adopcji. 

Z dogomaniaczek zaglądających tutaj to z Pszczyny jest prawdopodobnie Isiak.

Posted
Dnia 30.12.2024 o 11:12, bakusiowa napisał:

W Pszczynie jest fundacja. Dziewczyny były kiedyś na dogomanii. Jednak z podglądu na fb widzę że mają swoje koty do adopcji. 

Z dogomaniaczek zaglądających tutaj to z Pszczyny jest prawdopodobnie Isiak.

Napisałam pw do Isiak, czekam na odpowiedź. Z fundacją wolałabym nie ryzykować, bo już zdarzyło się, że z jednej fundacji ktoś zrobił wizytę i wcisnął swojego kotka 😞

Posted
Dnia 30.12.2024 o 22:34, Alaskan malamutte napisał:

Czy zrobić ogłoszenie Filemonowi? Jeśli tak, to na jakie miasto?

Ogłoszeń nigdy za dużo 🙂 Sprawdziłam, że teraz Filemonek ma ogłoszenia na Kraków i na Warszawę. Może zrobiłabyś na Katowice? Do głowy przychodzą mi jeszcze: Lublin, Rzeszów, Przemyśl, Kielce. Niech się może Dora wypowie.

Posted
Dnia 30.12.2024 o 23:33, Isabel napisał:

Ogłoszeń nigdy za dużo 🙂 Sprawdziłam, że teraz Filemonek ma ogłoszenia na Kraków i na Warszawę. Może zrobiłabyś na Katowice? Do głowy przychodzą mi jeszcze: Lublin, Rzeszów, Przemyśl, Kielce. Niech się może Dora wypowie.

To poczekam. Czy o kotki, którym robiłam ogłoszenia były jakieś zapytania?

Posted
Dnia 30.12.2024 o 21:49, Isabel napisał:

Napisałam pw do Isiak, czekam na odpowiedź. Z fundacją wolałabym nie ryzykować, bo już zdarzyło się, że z jednej fundacji ktoś zrobił wizytę i wcisnął swojego kotka 😞

Dlatego podejrzałam na fb co dzieje się u nich. Ponieważ mają koty więc lepiej nie ryzykować.

Posted
Dnia 30.12.2024 o 23:43, Alaskan malamutte napisał:

Czy o kotki, którym robiłam ogłoszenia były jakieś zapytania?

Niestety nie 😞 Nutka wprawdzie jedzie na dniach do Krakowa, ale nie ze swojego ogłoszenia, tylko zamiast Szpulki, bo bardziej do tego domu pasuje.