Isabel Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 minutę temu, Baltimoore napisał: Do jakiej lecznicy i kiedy? Czy ta Osoba, która go złapała zapłaci za leczenie czy trzeba będzie dopiero zapłacić a konto Szczebrzeszyniaków? Felek trafił do lecznicy w Szczebrzeszynie, został wykastrowany, świerzb podleczony, uszka wyczyszczone i ponieważ dłużej tam zostać nie może, będzie wypuszczony na wolność. O ile dobrze pamiętam, to wszystko na koszt gminy, ale nie jestem pewna na 100%, bo już mam taki natłok informacji, że niedługo sama nie będę pewna jak się nazywam ;) 1 Quote
Baltimoore Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Fajna ta osoba, która go złapała :)) I extra że lecznica w Szczebrzeszynie :)) W Izbicy dług około 700zł i rośnie- czarny kocurek Rademenes nadal wymaga stabilizowania cukrzycy, nie nadaje się do zabrania. Quote
Isabel Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 15 godzin temu, Tyśka) napisał: Poproszę o imiona robocze, jutro zrobię im chociaż jeden olx. Rozmawiałam z Dorą i na razie nie rób proszę ogłoszeń tym kotkom, bo nic o nich nie wiemy. Przychodzą pod dom, są dokarmiane, ale jaka płeć, jaki charakter? tego nie wiemy. Dlatego potrzebny jest dom tymczasowy, żeby je odrobaczyć, odpchlić, wykastrować/wysterylizować i przygotować do adopcji. Ale dzięki za chęć pomocy :) Quote
Tyśka) Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 3 minuty temu, Isabel napisał: Rozmawiałam z Dorą i na razie nie rób proszę ogłoszeń tym kotkom, bo nic o nich nie wiemy. Przychodzą pod dom, są dokarmiane, ale jaka płeć, jaki charakter? tego nie wiemy. Dlatego potrzebny jest dom tymczasowy, żeby je odrobaczyć, odpchlić, wykastrować/wysterylizować i przygotować do adopcji. Ale dzięki za chęć pomocy :) To wstrzymuję się z ogłoszeniami. Dziekuję za informacje :) Quote
bakusiowa Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Zapraszam na bazarek cegiełkowy na spłatę długu bezdomnych szczebrzeszyniaków. Musimy spłacić dług w lecznicy i jeszcze większy u Murki. Bardzo proszę o pomoc. Cegiełki czekają na swoich właścicieli. LINK DO BAZARKU Quote
Murka Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Wafelek na salonach:) Aurora jeszcze boi się wyjść z kuchni. 3 Quote
Tyśka) Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Aurora to bardzo delikatna kicia :( Mam nadzieję, że i na tę parkę przyjdzie pora i znajdą wspólny dom. Murko, czy mogę Cię prosić o dorobienie im wspólnych zdjęć? Wszystkie aktualne (gdzie wspólne maja tylko z dwa, trzy) wykorzystałam w ogłoszeniach, które już mają. Quote
Murka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Dnia 19.02.2021 o 08:00, DORA1020 napisał: Na pomoc czekaja jeszcze 3 ośmiomiesięczne kotki. Jedna trikolorka,a dwa chyba kocurki. Dzwoniłam do Murki z prosbą o przyjęcie kotków na dt. Będąc tam gdzie są w chwili obecnej nie maja najmiejszych szans na pomoc. Juz nie wspomne kolejnych kotków w potrzebie:( To są te trzy kotki: Wezmę kotki, tylko koszty będą trochę większe niż dotychczas, tzn. 100zł/kotek czyli razem z Aurorą będzie 400 zł/miesięcznie. Jestem w kontakcie z Dorą. Mamy nadzieję, że pani, u której są kotki, złapie je i dowiezie do nas. Quote
Murka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 9 godzin temu, Tyśka) napisał: Aurora to bardzo delikatna kicia :( Mam nadzieję, że i na tę parkę przyjdzie pora i znajdą wspólny dom. Murko, czy mogę Cię prosić o dorobienie im wspólnych zdjęć? Wszystkie aktualne (gdzie wspólne maja tylko z dwa, trzy) wykorzystałam w ogłoszeniach, które już mają. Coś podziałam, choć teraz jak Wafel jest na gigancie, to głównie szaleje z naszymi kotkami:) o dziwo, najlepiej dogadał się z naszą charakterną szylkretką. Quote
malagos Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 TADAM!! w 2018 roku przybyły do nas dwie urocze koteczki, Lili i Szara Kotka :) Mają się doskonale, niesamowite pieszczochy ! Pozdrawiamy serdecznie :) 3 Quote
bakusiowa Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 59 minut temu, malagos napisał: TADAM!! w 2018 roku przybyły do nas dwie urocze koteczki, Lili i Szara Kotka :) Mają się doskonale, niesamowite pieszczochy ! Pozdrawiamy serdecznie :) Malagos, co u Muszki? Quote
bakusiowa Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Bazarek cegiełkowy na długi idzie ale dużo słabiej niż poprzednio. Nasz bazarek źle się wstrzelił. Na dogomanii właśnie się skończyły lub są inne bazarki a wszyscy są bardzo potrzebujący. Na razie jest uzbierana 1/4 potrzebnej kwoty. Obawiam się, że nie uzbiera się już za wiele. Co będzie z kotami? Quote
mdk8 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 22 minuty temu, bakusiowa napisał: Bazarek cegiełkowy na długi idzie ale dużo słabiej niż poprzednio. Nasz bazarek źle się wstrzelił. Na dogomanii właśnie się skończyły lub są inne bazarki a wszyscy są bardzo potrzebujący. Na razie jest uzbierana 1/4 potrzebnej kwoty. Obawiam się, że nie uzbiera się już za wiele. Co będzie z kotami? Trzeba robić taki bazarek co m-c. Zawsze chociaż trochę się uzbiera. Quote
bakusiowa Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 17 minut temu, mdk8 napisał: Trzeba robić taki bazarek co m-c. Zawsze chociaż trochę się uzbiera. Poprzedni skończył się 31-go grudnia. Przerwa była ponad miesiąc. Quote
malagos Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Malagos, co u Muszki? U Muszki wszystko superek :) Mruczasta, miziasta - tyle, że wybrała życie na piętrze, tak je, śpi, ma dwie kuwet i często Tomka do towarzystwa :) 3 Quote
wiolhelm170 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 A Dora potrzebuje internetu czy komputera? Quote
bakusiowa Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 3 godziny temu, wiolhelm170 napisał: A Dora potrzebuje internetu czy komputera? Naprawy. Moly przegryzła kabel światłowodowy. Quote
Poker Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Mam nadzieję , że DORA już poprosi kogoś , aby naprawił je światłowód. Quote
guccio Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Zapraszam na bazarek z którego część dochodu będzie na koty od Dora 1020 2 Quote
DORA1020 Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Dnia 19.02.2021 o 23:13, Baltimoore napisał: Czarna Nerusia z lecznicy w Izbicy dojechała wczoraj szczęśliwie, dzisiaj już zadomowiona :)) Domaga się głaskania i ma już swoje ulubione krzesło :)) Cieszę się ,że znalazła dom:) Juz w ubiegłym roku ją ogłaszałam Biedny Lotos potrzebuje chociażby dt Quote
DORA1020 Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Już mam nowy światłowód koszt 180zł bardzo dziękuję Poker za wpłatę 100zł na ten cel:) i Pani Ani ze Szczekocin,która również wpłaciła 100zł:) nieprędko pojawiłabym się na dogo,to nie koszt na moją skromną emeryturę także bardzo,bardzo Wam dziękuję za pomoc:) 20zł przeznaczę na spłatę długów za karmę. Quote
DORA1020 Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Dnia 19.02.2021 o 23:35, Baltimoore napisał: Fajna ta osoba, która go złapała :)) I extra że lecznica w Szczebrzeszynie :)) W Izbicy dług około 700zł i rośnie- czarny kocurek Rademenes nadal wymaga stabilizowania cukrzycy, nie nadaje się do zabrania. Widziałam wczoraj na karmieniu Felka jest bardzo biedny:( przykulony,przestraszony:( pewnie siedzeniem w klatce,bał sie podejść do mnie,nic nie zjadł:( zostawiłam mu karmę,ale nie wiem czy zje dobrze,że wykastrowany ale nie widzę go na ulicy trzeba szukać mu domu Quote
DORA1020 Posted February 25, 2021 Author Posted February 25, 2021 Dnia 20.02.2021 o 16:05, bakusiowa napisał: Zapraszam na bazarek cegiełkowy na spłatę długu bezdomnych szczebrzeszyniaków. Musimy spłacić dług w lecznicy i jeszcze większy u Murki. Bardzo proszę o pomoc. Cegiełki czekają na swoich właścicieli. LINK DO BAZARKU 11 godzin temu, guccio napisał: Zapraszam na bazarek z którego część dochodu będzie na koty od Dora 1020 Quote
Recommended Posts