sleepingbyday Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 dziewczyny, widziałyście to: http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!! Quote
Ewanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Odwiedzam staruszki, może więcej osób tu zajrzy , ehhhhhhh Quote
APSA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Sbd, widziałam :) Ale ponieważ Baryłek jest teraz pański i piękny, to nie mamy odpowiednich kandydatów ;-) Wyszłam dzisiaj z Zenitem i Hanią, Dada wzięła dwie pary psów z sali 1 i coś jeszcze. Mam podstawy do zrobienia spisu psów i nadzieję, ze uda się dogadać w ramach staruszkowych wolontariuszy, kto, co i jak często wyprowadza. Brakuje mi tylko paru namiarów, zwłaszcza do nowych osób. Sala 6 (ze ślepym Matem Iwny i Beat poza kadrem): Rozmowny owczar z sali 8 (?) . Nowa bida w rogu sali 11 Też z s 11, kiedyś już widziałam, ale nie znamy się: Bida z sali 9 (obok Dandiego). Tego chyba nikt nie wyprowadza na spacery: Trikolorek z mojego poprzedniego postu jest sunią. Wczoraj do adopcji poszedł Mentosek z pawilonu VIII :multi: Quote
anetek100 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o losie:(:(:(:(:(:(:( http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/staruszki/Zdjcie0007.jpg Quote
bumel Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 B. wdzięczny dziadeczek z tego Pulpecika vel. Don Huana - łapki mu niestety szwankują: Quote
bumel Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Malizna z boksu Lizetki (nie znam imienia), na zdjęciach wydaje się duży, ale to stareńki maluszek Quote
malagos Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 a ta "nowa bida w rogu sali 11" to nie jamnik? Quote
APSA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bumel napisał(a):Malizna z boksu Lizetki (nie znam imienia), na zdjęciach wydaje się duży, ale to stareńki maluszek Wielkość dużego/normalnego pinczera miniatury. Na Twoich zdjęciach wygląda jakby ciut lepiej niż tydzień temu, jak go widziałam, czyżby ociupinkę przytył? malagos napisał(a):a ta "nowa bida w rogu sali 11" to nie jamnik? Nie, krótszy pysk i dłuższe łapki. Może odrobinę w stronę jamnika, ale ogólnie zwykły kundelek. Quote
Alekssandra Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W sprawie Viki nie miałam żadnego tel, wczoraj widziałam się z Asią jej drugą wolontariuszką i myślę, że gdyby był ktoś zainteresowany - to by mi powiedziała ale niestety, na razie nic. Quote
bumel Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 APSA napisał(a): Na Twoich zdjęciach wygląda jakby ciut lepiej niż tydzień temu bo nie obfociłam go z góry - jest b. chudziutki, choć porównania nie mam. Quote
Dada M Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W sali 1 jest nowy, duży, czarny psiak; a w sali 2 kolejny owczarek (nie zdążyłam wyjść z nimi wczoraj, mam zamiar zrobić to we wtorek - muszę pamiętać, żeby zabrać aparat ;)) Mamy teraz 8 owczarków w geriatrium (5 samców, 3 suczki) + 2 owczarki na wybiegach zewnętrznych (samce). Quote
morisowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Lizetka pojechała dziś do takiego domu, jaki jej wymarzyłam :multi: :multi: :multi: Sunia dostała imię na cześć pewnej suni, którą kiedyś wiozłam do nowego domu. I ten dom przygarnął dziś moje maleństwo :loveu: Szkielecik z boksu Lizetki nie przytył. Jest bardzo wdzięcznym, spokojnym staruszkiem. Ma przewlekły stan zapalny jelit (miał robione badania krwi i usg, nic poza tym nie stwierdzono). Imienia nie ma. Można proponować. Dziś na paluch trafiła staruteńka sunia mix jamnika, zestresowana, wystraszona, dygotała cała :-( Quote
Dada M Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 morisowa napisał(a):Lizetka pojechała dziś do takiego domu, jaki jej wymarzyłam :multi: :multi: :multi: Sunia dostała imię na cześć pewnej suni, którą kiedyś wiozłam do nowego domu. I ten dom przygarnął dziś moje maleństwo :loveu: Ha, ha, wiedziałam, że będą 2 Lizetki w jednym domu :) Quote
morisowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dada M napisał(a):Ha, ha, wiedziałam, że będą 2 Lizetki w jednym domu :) Nie będą. Moja od dziś jest ... Lolitka ;) Quote
puch555 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 W sobotę i niedzielę wyszły z nami: sala 6,10,11,12,13, gabinet. Quote
Ewanka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Bardzo się cieszę, że do Lizetki los się uśmiechnął i dobry człowiek :) Quote
magdyska25 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Tego samego dnia do adopcji poszedł Ares! Psiak czekał na CUD prawie 6 lat! Stary, duży, niewidomy, ciepły staruszek. Ale się cieszę :) http://przytulpsa.pl/pies.php?fraza=348 Quote
malagos Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ozłociłabym ludzi, ktorzy adoptuja staruszki psie! Quote
bumel Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 morisowa napisał(a): Szkielecik z boksu Lizetki nie przytył. Jest bardzo wdzięcznym, spokojnym staruszkiem. Ma przewlekły stan zapalny jelit (miał robione badania krwi i usg, nic poza tym nie stwierdzono). Imienia nie ma. Można proponować. Może Frodo albo Fistaszek?:oops: Nie mogę go wybić sobie z głowy... Morisowa, jak już Maluch będzie miał imię, to wrzuciłabym go na kilka stron - tylko jeszcze potrzebowałabym kontakt ws. adopcji i może krótkie info, skąd się wziął w schronisku (o ile jest to wiadome). Quote
magdyska25 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ja jestem za imieniem: Fistaszek :) Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 aresowi - gratulacje - to zawsze mega cieszy, jak takie psiaki znajdują dom. Quote
magdyska25 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Rozmowny owczar z sali 8 (?) . Ten rozmowny psiak to charakterny onek, który lubi mieć swoje zdanie- najczęściej odmienne ;)- Jego Wolontariusz- Tomek nazwał go Kasztan- psiak spacery co tydzień ma. Ps: Bumel czy mogę pożyczyć sobie Twoje zdjęcia Pulpecika? Quote
bumel Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 magdyska25 napisał(a): Ps: Bumel czy mogę pożyczyć sobie Twoje zdjęcia Pulpecika? no pewnie:-) Quote
Beat2010 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 magdyska25 napisał(a):Tego samego dnia do adopcji poszedł Ares! Psiak czekał na CUD prawie 6 lat! Stary, duży, niewidomy, ciepły staruszek. Ale się cieszę :) http://przytulpsa.pl/pies.php?fraza=348 pisałam i nie ma :mad: Ares, ale radość:multi::multi: W sobote była tez sala nr 5 Quote
Recommended Posts