Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Formica napisał(a):
Boru, nie wkleił się mój edit w poprzednim poście.
Okazało się, ze na nasze konto zdążyło wpłynąć 100zł na sunię. Konsultowałam się z naszą księgową i okazało się, że nie moge ot tak przelać tych pieniędzy na czyjeś konto bez potwierdzenia w formie faktury itp. Jedynym sposobem jest zakupienie jedzenia lub np. podkładów za tę sumę i wysłąnie ich do opiekunki suni. Proszę o decyzję, co mamy zakupić i gdzie wysłać i czy mamy w ogóle tak kombinować.

Ja wczoraj też wpłaciłam obiecane 50,00zł. Nie wiem czy na Wasze konto. Wpłaciłam na konto podane na PW. W poniedziałek powinny być już u odbiorcy.

Posted

Formica napisał(a):
Nie ma problemu. Ja się pogubiłam już całkowicie, bo nie mam czasu śledzić wątku. Czyli sunie ma trafić w końcu pod naszą opiekę? Tzn do Halbiny?

Jest szansa,ze P.Iwona przetrzymałaby ją do czasu znalezienia domu,ale to nie jest jeszcze pewne,wszystko zależy czy da rade.Ona ma teraz mnóstwo nieadopcyjnych psów, w tym też Yorka,który akceptuje tylko swoich ludzi,juz chyba 2. raz wrócił z adopcji,

Mam super wieści :)

Sunia ma 100 % czucie :) nie załatwia sie już pod siebie :) chce chodzić :) Jąrzębowski(nie wiem czy dobrze napisałam) powiedział,że ona będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie i będzie normalnie chodzić :)
ja chciałabym jednak potwierdzenia tego,może jak szef Formicy wróci?

Sunia dostaje nadal środki przeciwbólowe.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Jest szansa,ze P.Iwona przetrzymałaby ją do czasu znalezienia domu,ale to nie jest jeszcze pewne,wszystko zależy czy da rade.Ona ma teraz mnóstwo nieadopcyjnych psów, w tym też Yorka,który akceptuje tylko swoich ludzi,juz chyba 2. raz wrócił z adopcji,

Mam super wieści :)

Sunia ma 100 % czucie :) nie załatwia sie już pod siebie :) chce chodzić :) Jąrzębowski(nie wiem czy dobrze napisałam) powiedział,że ona będzie do wydania za jakieś 3 tygodnie i będzie normalnie chodzić :)
ja chciałabym jednak potwierdzenia tego,może jak szef Formicy wróci?

Sunia dostaje nadal środki przeciwbólowe.

To są naprawdę cuuudowne wieści!:multi: Ogromnie się cieszę!
Najważniejsze, że Amelka(?innych propozycji chyba nie było?) ma szansę na normalne i zdrowe życie!:)
A z Jej urodą na pewno szybko znajdzie wspaniały domek!:wink:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Bardzo się cieszę z tych wiadomości :):)
Wyglądało tragiczniej niż jest na szczęście

Sunia potrzebowała domowej opieki...

Ja jeszcze i tak sie nie ciesze,bo warto zasięgnąć rady innego weta co do operacji...ona jednak ma w 2,czy 3 miesjscach złamania miednicy

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Sunia potrzebowała domowej opieki...

Ja jeszcze i tak sie nie ciesze,bo warto zasięgnąć rady innego weta co do operacji...ona jednak ma w 2,czy 3 miesjscach złamania miednicy

A powinnaś się cieszyć bo dzięki tobie dostała szansę :)
A skonsultować z innym wetem jak najbardziej trzeba,

Posted

Mysza2 napisał(a):
A powinnaś się cieszyć bo dzięki tobie dostała szansę :)
A skonsultować z innym wetem jak najbardziej trzeba,

Nie dzięki mnie :) tylko dzięki Halbinie,bo bez DT nic by nie dało się zrobić :)

Posted

rzepek napisał(a):
Czy mogę dostać na PW nr konta dla suni?

wysłałam,dziękuje :)

Na początku tygodnia będą fotki małej.

Tak w ogóle sunia,to nie najmłodsza ofiara potrącenia w schronisku...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
wysłałam,dziękuje :)
Na początku tygodnia będą fotki małej.
Tak w ogóle sunia,to nie najmłodsza ofiara potrącenia w schronisku...

Justyna proszę Cię, nie mów że następną okaleczoną biedę masz:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
Justyna proszę Cię, nie mów że następną okaleczoną biedę masz:(

W schronisku jest szczeniak ok 3 miesięczny po potrąceniu, w jego przypadku można mówić o spotym szczęściu,bo tylko łapa gipsowana.Oprócz tego zdrowy jest.Żal go,bo w warunkach domowych szybko doszedłby do siebie,a tak siedzi biedny i cieszy sie na widok człowieka.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
W schronisku jest szczeniak ok 3 miesięczny po potrąceniu, w jego przypadku można mówić o spotym szczęściu,bo tylko łapa gipsowana.Oprócz tego zdrowy jest.Żal go,bo w warunkach domowych szybko doszedłby do siebie,a tak siedzi biedny i cieszy sie na widok człowieka.

założysz mu wątek???

Posted

MartynaP napisał(a):
założysz mu wątek???

Powiedziałam sobie,że już żadnego nie założe,ale przestać myśleć o nim też nie umiem...

Dodalam go dzisiaj do wątku szczeniaczków,tam można zobaczyc fotki...

Posted

Justyna napisz na pw do ciotki Saxatilia, pisała mi że jej koleżanka z Bielska szuka szczeniaczka, podesłałam jej z Bielskich i z Katowickiego schroniska, ale co szkodzi spróbować.