PACZEK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 bardzo prosimy pogłaskac i ucałowac od nas slepaczki:lol:bo miłosci biedakom nigdy za duzo a ich serduszka bija dla panci Quote
elisse Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ja nigdy nie zapomnę o Apollu i Sabie w sumie w realu znałam ich króciutko,tyle co ta nieszczęsna podróż z Wrocławia do Poznania i choć ja charciara jestem to jednak te owczarki zaskarbiły sobie bardzo moją sympatię w dodatku to ja prowadziłam Sabę na smyczy,mojemu TŻ przypadł Apollo ;) może się komuś narażę,ale Saba pomimo tej siwizny na pyszczku bardziej przypadła mi do gustu,jej charkter to taka mieszanka dostojności i rezolutności po kilku dniach Saba pewnie koty zacznie traktować jak swoje stado,moje afganki mieszkaja z ......fretką :D i może stosunki między nimi miłością nazwać nie można to na pewno się tolerują i tworzą stado Quote
Cantadorra Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Tak elisse, jak sobie przypomnę tą wycieczkę do Poznania, to mnie trzęsie. Bałam się, że się psiaki nie odnajdą po takim doświadczeniu. Już takie przypadki były na dogo, że psy popadały w ciężką deprechę po takich przygodach. Ale tutaj na szczęście mają normalny dom i normalne życie. Bardzo, bardzo fajnie.. :) Quote
Ania i Kajber Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Faktycznie, bardzo miło czytać, że choć niektórym psiakom się udaje. To bardzo podbudowywujące , przy tylu schroniskowych i bezdomnych bidach, które nigdy domu nie znajdą . Nie chcę nawet myśleć, ile zamarzło :-). Quote
PACZEK Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 mamy nadzieje ze busia uspokoi sie z tymi kotami wczoraj weszla do kuchni a na stolku siedzial miecio i puki nic nie miauknal to go obserwowala ale jak sie odezwal to juz za bardzo zaczela sie do niego zblizac i mowie do tego naszego kot ucz sie mieczyslaw jezykow obcych to saba cie zrozumie i nie pozre a on tylko miau miau Quote
Ania i Kajber Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='PACZEK']mamy nadzieje ze busia uspokoi sie z tymi kotami wczoraj weszla do kuchni a na stolku siedzial miecio i puki nic nie miauknal to go obserwowala ale jak sie odezwal to juz za bardzo zaczela sie do niego zblizac i mowie do tego naszego kot ucz sie mieczyslaw jezykow obcych to saba cie zrozumie i nie pozre a on tylko miau miau Na pewno szybko nauczą się wzajemnie swoich języków :-). Zresztą, jak pisze Cezar Millan: " istnieje uniwersalny język, zrozumiały dla każdego gatunku, o którym marzył dr. Dolittle- to energia ". Quote
mari23 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 a oto dzisiejsza fotorelacja od Państwa: trwają prace integracyjne ;) dzisiaj Saba po raz pierwszy tak się rozłożyła, chyba już czuje, że to jej dom :) dwa nygusy.... a kto domu pilnuje? ;) Quote
Basia1244 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Domu pilnuje Maciek :D - świetne zdjęcia , bardzo dziękuję! Quote
Cantadorra Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kurcze, wzruszyłam się. Wspaniałe zdjęcia, dziękuję w swoim imieniu :) Jak ja lubię patrzeć na takie leniące się psiaki :) A jeszcze owczary, ha! Quote
PACZEK Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Dogo dopiero ruszyło SABCIA dzis pierwszy raz sam w domu nie było nas 3 godziny siedziała w korytarzu jestesmy w szoku nic nie zbroiła jest cudowna Quote
mari23 Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='PACZEK']Dogo dopiero ruszyło SABCIA dzis pierwszy raz sam w domu nie było nas 3 godziny siedziała w korytarzu jestesmy w szoku nic nie zbroiła jest cudowna przecież ja od razu mówiłam, że jest cudowna ;) a to dowody - przesłane przez Państwa Saba na podusi - jak tylko jakieś miejsce się zwolni, zaraz je zajmuje to światełko pod szyją to odblask, wszystkie pieski państwa są widoczne i bezpieczne Quote
PACZEK Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 :bye:Jeszcze raz pragniemy podziekowac wszystkim za SABUSIE a zwłaszcza p.Marysi:Rose:takze za serwis foto ma tak duzo psiaczkow do opieki ale nigdy nam nie odmowiła skad bieze siły i czas a co do kociej integracji to owszem postep jest:eviltong: Saba na podworku koty na drzewie:calus: Quote
Cantadorra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Saba to normalna owczarka, kota trzeba pogonić, żeby kociska się ciut rozruszały :) Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kiedy na takie wątki wracam gdzie troska i mnóstwo miłości, To pomimo problemów od razu w sercu radość gości. :-) :-) :-) Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jejku nie bylo mnie trochę na dogo i az się bałam wejść na ich wątek, bo Sarunie pokochałam , ale coz akurat niewiele mogłam zrobić- a bałam się, ze ją uśpili - naprawdę wspaniale , ze znalazła taki domek - muszę doczytać do z Apollo się stało. Sarunia jest kochana i za odrobinę zainteresowania oddaje serce . Dziękuję i domkowi i dziewczyną, ze się nie poddały i szukały domku do skutku Quote
Basia1244 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Api ma dom we Wrocławiu - poszedł ciut szybciej niż Saba. Jest mu dobrze, tak jak i Sabie. :) Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Super, że Sabcia w końcu znalazła wspaniały dom :) Miłośnicy ZWIERZĄT, sprężcie się- GŁOSUJCIE NA NIE!!! http://wyborcza.pl/1,75248,9162918,Prokurator_w_obronie_psow_i_kotow.html Quote
PACZEK Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 :ekmm: o nie ma nikogo spicie :painting:czy maly czas dla pieskow wreszcie mrozy troche zelzaly :errrr: Quote
Basia1244 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nie śpimy :) Saba już bezpieczna, teraz czas zająć się kolejnymi bidami :), cały dzień ogłoszenia robię i teksty piszę dla schroniskowców :) Proszę Sabę od nas pozdrowić i niech wreszcie z Mietkiem się dogada. Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Basia1244 napisał(a):Nie śpimy :) Saba już bezpieczna, teraz czas zająć się kolejnymi bidami :), cały dzień ogłoszenia robię i teksty piszę dla schroniskowców :) Proszę Sabę od nas pozdrowić i niech wreszcie z Mietkiem się dogada. A ja się dołączę do pozdrowień. :-) Quote
Marinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Marinka']Super, że Sabcia w końcu znalazła wspaniały dom :) Miłośnicy ZWIERZĄT, sprężcie się- GŁOSUJCIE NA NIE!!! http://wyborcza.pl/1,75248,9162918,Prokurator_w_obronie_psow_i_kotow.html Czy leśniczy powinni mieć prawo do strzelania do 'zdziczałych psów i kotów'? 50% Tak, stanowią zagrożenie dla ludzi i leśnej zwierzyny (501) 49% Nie, doprowadzi to z pewnością do wielu pomyłek (492) 1% Nie interesuje mnie to (8) Quote
PACZEK Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Basia1244 napisał(a):Nie śpimy :) Saba już bezpieczna, teraz czas zająć się kolejnymi bidami :), cały dzień ogłoszenia robię i teksty piszę dla schroniskowców :) Proszę Sabę od nas pozdrowić i niech wreszcie z Mietkiem się dogadpana.:Rose:panstwo w imieniu sabci dziekuja za wszystkie pozdrowienia sabcia dzis baaaardzo ogladala miecia az mu mokre slady zostaly na glowie i karku no a andzie po prostu sprobowala ona jest tak cieta na te koty :pissed:trzeba ciagle miec ja na oku i zaraz reagowac a tak naprawde to jest wbrew naturze aby koty tak sobie chodzily bez ograniczen po podworku :lmaa:i jeszcze w takiej ilosci :crazyeye: Quote
Iljova Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jest jednak nadzieja że jej przejdzie i zostawi je w spokoju :) Wierzę w to !!! * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ * ¤ [quote name='Marinka']Czy leśniczy powinni mieć prawo do strzelania do 'zdziczałych psów i kotów'? 50% Tak, stanowią zagrożenie dla ludzi i leśnej zwierzyny (501) 49% Nie, doprowadzi to z pewnością do wielu pomyłek (492) 1% Nie interesuje mnie to (8) Kolejna rzecz której nie mogę zrobić z komórki :-((((( :-((((( :-((((( to niewporządku !!!!!! Quote
Basia1244 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Zdyscyplinować Sabę! Ostro i skutecznie - ale co w nią wlazło, w Obornikach koty nad łbem jej biegały, u nas pod nosem łaziły i wcale nie szalała! Quote
Recommended Posts