Korenia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Basia1244 napisał(a):Ja też się cieszę, zwłaszcza, że dziś złamałam nogę i najbliższe 4 tygodnie jestem nieczynna, ale mój mąż na moją prośbę SPECJALNIE dla Saby wziął urlop i jutro zawiezie mnie do schronu, żeby tym razem, wszystko zostało dopełnione, załatwione, niesfuszerowane i szczęśliwie zakończone. Następne 4 tygodnie do schronu nie zajrzę, bo ...nie mogę prowadzić samochodu :) Toteż Saba trzymaj się tę ostatnią noc, jutro będziesz spała u siebie :) Basiu! Coś Ty robiła? Powodzenia Sabciu :)! Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 SABUNIUUUUU mamy nadzieje ze nie marzniesz i jestes juz spakowana zarzadziłam szczegołowe sprzatanie podjazdu inie wiem czy kazac rozwinac czerwony dywan na przwitanie Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dywan można sobie darować :D, ale ciepła micha ryż+kurczak i marchewka na powitanie się przyda :) Pan Grzegorz bedzie w schronisku około 11, więc ja już od 10 będę na nich czekać :) Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Korenia napisał(a):Basiu! Coś Ty robiła? Powodzenia Sabciu :)! Bawiłam się w kózkę :), a tak poważnie, to spieszyłam się odwieźć syna do autokaru, bo wyjeżdżał na ferie - jak wiadomo pośpiech nikomu nie służy, zwłaszcza na oblodzonych powierzchniach :) Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 POJECHAŁA. Jakieś pół godziny temu. Mam nadzieję, że już koniec zawirowań w życiu Saby ( ona ma dwie książeczki zdrowia wydane - jedna jest jej wcześniejsza, a druga jest schroniskowa, ma jeszcze aktualne wszystkie szczepienia i odrobaczenie i odpchlenie. ) Ma wypisanego czipa na nowego właściciela i umowę ze schroniskiem na nowego właściciela. Quote
malagos Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to szerokiej drogi, Sabuniu! Czekamy wszyscy. Quote
Zosia123 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Bardzo się cieszę, że nareszcie Sabunia ma domek! Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ciocia marysia przeslala smska do opiekunow ktorych jeszcze nie znam ale dzis poznam dziekuje cioci malgosi za zyczenia i mam nadzieje ze mnie sabcie odwiedzi w nowym domu Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Iljova']Ciekawe jak tam Sabusia?[/QUOT juz jest w Warszawie emocje siegaja zenitu Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 PACZEK napisał(a):jeszcze 80km a ja płaczę..... z radości, nie płaczę, ryczę Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 nie ma co płakac bedzie OK siedzimy na goracym piecu z niecierpliwosci Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 PACZEK napisał(a):nie ma co płakac bedzie OK siedzimy na goracym piecu z niecierpliwosci tyle miesięcy jej domu szukałam, tyle miesięcy cierpiałam z powodu jej cierpienia.... teraz to wszystko "puściło"...... no i wylewa się łzami.... ja zawsze mam "oczy w mokrym miejscu", z powodu Saby i Apolla wiele łez wylałam, ale te dzisiejsze - to już niech się leją.... Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mari23 napisał(a):tyle miesięcy jej domu szukałam, tyle miesięcy cierpiałam z powodu jej cierpienia.... teraz to wszystko "puściło"...... no i wylewa się łzami.... ja zawsze mam "oczy w mokrym miejscu", z powodu Saby i Apolla wiele łez wylałam, ale te dzisiejsze - to już niech się leją.... Własnie rozmawiałem z panem Grzegorzem juz wyjechali z Warszawy jeszcze godzinka:oops::oops::oops::oops::oops: i SABUNIA bedzie w domeczku:multi::multi::multi::multi: Quote
Iljova Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mari23 napisał(a):tyle miesięcy jej domu szukałam, tyle miesięcy cierpiałam z powodu jej cierpienia.... teraz to wszystko "puściło"...... no i wylewa się łzami.... ja zawsze mam "oczy w mokrym miejscu", z powodu Saby i Apolla wiele łez wylałam, ale te dzisiejsze - to już niech się leją.... wiesz ja tyle że na wątku bywałam, ale mam to samo i to na wszystkich wątkach na dogo lub miau. Pamiętam co wszystko przeszli Apollo i Saba, najbardziej bolało jak psiaki wróciły po tych 3 dniach. To było straszne. Ale teraz masz rację te łzy obecnie niech leją się jak wielka rzeka bo to łzy radości, ogromnej radości. Dodam jeszcze że jest jeszcze druga Saba (8 letnia) która w tym samym czasie okazało się że będzie miała domek. Może to dobry czas dla suniek o imieniu Saba mam taka nadzieję bo znam jeszcze trzecia która szuka domku. Tak bardzo się cieszę czuje się dzięki temu że Sabusia będzie już NA ZAWSZE w swoim domku poprostu fantastycznie :-) :-) :-) :-) :-) Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 A wiecie, że w schronisku jest błąd :D - jak Saba była w Obornikach w hotelu, to wet napisał o niej Sara i tak potem funkcjonowała w papierach, ale w umowie z hotelem od właściciela (którą mam u siebie) jest wypisane Saba. :D Ona naprawdę nazywa się Saba.ale to sara przypałętało się przez pomyłkę weta w Obornikach i pokutuje w dokumentach . Quote
wolf122 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 :loveu:Czytam po cichu i nie komentuję ale serducho się raduje-czekam na szczęśliwy finał:loveu: Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 a oto najnowsze wieści z domku Saby: Niuśka, Sara i Puśka - czekają! Quote
malagos Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Już chyba Saba na miejscu? Droga śliska, ale napiszcie, ze jesteście! Quote
Iljova Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja teraz to już czekam niecierpliwie na wieści. Co chwilę sprawdzam wątek. Quote
PACZEK Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Iljova napisał(a):Ja teraz to już czekam niecierpliwie na wieści. Co chwilę sprawdzam wątek. :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:PRZYJECHALA Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='PACZEK']:multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:PRZYJECHALA :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: dziękuję za zdjęcie, już wklejam! moja Sabunia nareszcie na podusi, u siebie..... znów ryczę... i dobrze! Quote
Basia1244 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dziękuję ogromnie za dom dla Sabci :) Niech wam się radośnie żyje , długo i szczęśliwie :) Quote
mari23 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 "żyli długo i szczęśliwie" - niech to nie będzie bajkowe, ale Saby historii zakończenie Quote
Recommended Posts