mari23 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Havanka napisał(a):Przeczytałam początek i koniec wątku. Zakończenie jak w bajce: ... i żyła długo i szczęśliwie. Tego Sabuni i jej nowym opiekunom życzę z całego serca !!! Saba już w "nowym" domu po przeprowadzce, chciałam wrzucić fotkę, jako ilustrację do szczęśliwego, bajkowego zakończenia, ale nie wchodzi, jakieś "nieprawidłowe rozszerzenie pliku" się wyświetla Quote
mari23 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='mari23']Saba już w "nowym" domu po przeprowadzce, chciałam wrzucić fotkę, jako ilustrację do szczęśliwego, bajkowego zakończenia, ale nie wchodzi, jakieś "nieprawidłowe rozszerzenie pliku" się wyświetla Saba ma nie tylko nowy (czyli w nowym miejscu;)) dom! ma też nowego kolegę! bezdomny Azorek był przez Państwa dokarmiany, przy przeprowadzce na krótko trafił do hoteliku dla psów, a od wczoraj dołączył do Saby i reszty zwierzaków :) Quote
PACZEK Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Sabcia nawet na Azorka nie warknęła witała go tak jak starego kumpla!o dziwo nawet nie jest o niego zazdrosna jak Azor się łasi(pewnie nauczył się u Tattoi) to Sabcia go nie odgania od nas jak Pusię i Niunię tylko spokojnie patrzy jak go głaszczemy.Mamy wrażenie że żywi wobec niego jakieś opiekuńcze uczucia!Polizała go już wczoraj 10 minut po przyjeździe do domu a baliśmy się że integracja potrwa ze dwa miesiące. Quote
mari23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='PACZEK']Sabcia nawet na Azorka nie warknęła witała go tak jak starego kumpla!o dziwo nawet nie jest o niego zazdrosna jak Azor się łasi(pewnie nauczył się u Tattoi) to Sabcia go nie odgania od nas jak Pusię i Niunię tylko spokojnie patrzy jak go głaszczemy.Mamy wrażenie że żywi wobec niego jakieś opiekuńcze uczucia!Polizała go już wczoraj 10 minut po przyjeździe do domu a baliśmy się że integracja potrwa ze dwa miesiące. Sabusia zobaczyła małego psiaka i instynkt macierzyński jej się włączył ;) schowałam się ;) Quote
mari23 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 i jeszcze raz Sabusia kochana a to zdjęcie pt. "wspólna micha łączy" ;) kto by pomyślał - Saba i Mietek przy jednej misce!:evil_lol: Quote
Basia1244 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 I na dodatek Mietek nie jest w misce jako potrawka :D! Paczek zuch! Quote
Havanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Foty cudowne ! Saba wciąż wykazuje zainteresowanie kotami, ale już w celach bardziej poznawczych. Próbuje nawiązać z nimi bliższy kontakt. Będzie dobrze !!! Sabuniu, wygrałaś los na loterii !!! Quote
mari23 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Sabie się instynkt macierzyński chyba uaktywnił :) Quote
mari23 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Havanka']Foty cudowne ! Saba wciąż wykazuje zainteresowanie kotami, ale już w celach bardziej poznawczych. Próbuje nawiązać z nimi bliższy kontakt. Będzie dobrze !!! Sabuniu, wygrałaś los na loterii !!! zainteresowanie Saby może jej sporo czasu zając ;) ale to nie Mietkowe dzieci,bo nie rude :):evil_lol: podrzucone kocięta te z się przeprowadziły i szukają domków - komu kotka? Quote
PACZEK Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Basia1244 napisał(a):O ludzie kochańskie! ale stado kociaków!O i Cioci Basi też przydziałowy kociak się należy:lol::evil_lol: Kiedy dostarczyć? Quote
Basia1244 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja mam Puśkę - Puśka od zawsze kochała koty - inaczej :) także za kota dziękujemy serdecznie :) Quote
PACZEK Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Basia1244 napisał(a):ja mam Puśkę - Puśka od zawsze kochała koty - inaczej :) także za kota dziękujemy serdecznie :)Aaaaa nieśmiało ...... może jakaś fotka Puśki prosimy! Quote
PACZEK Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Piękna!!!Na 100% z charakterkiem! Mieliśmy Misię taką samą tylko rudą.Gdy miała 6miesięcy cieć z cementowni stracił pracę zabrał swoją suczkę do domu a Misia jej córka dostała kopa w d...... .Niestety po 12latach odeszła serce.... resztę kiedy indziej bo wspomnienia Quote
mari23 Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='Basia1244'] cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to "moje" najnowsze biedy Quote
Havanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 To się chyba nigdy nie skończy... Marysiu, czy mają już jakieś zdjecia? Mogłabym też je trochę poogłaszać. Quote
mari23 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Havanka napisał(a):To się chyba nigdy nie skończy... Marysiu, czy mają już jakieś zdjecia? Mogłabym też je trochę poogłaszać. na razie mam trzy - prawie identyczne, z tym kablem i sznurkiem, pod gabinetem wet dzisiaj będą lepsze, sunia w szeleczkach czerwoniutkich ;) psiaki odrobaczone, odpchlone (ależ miały pcheł - byłam w szoku ) Quote
NikaEla Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Bazarek naklejkowy dla podopiecznych mari23: http://www.dogomania.pl/threads/209746 Quote
mari23 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 jak widać - owczary bardzo kochają Mietka... bo jak tu nie kochać Mieczysława? ;) dobrze, że takiego kotka państwo nie mają.... ;) Quote
PACZEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Taaaa... ale ten kot to chyba jeszcze urośnie?Wygląda jak miniaturka!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Havanka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Zdecydowanie wolę Mietka !!!! Owczary cudne !!! Czyżby na zdjęciu powyżej była Ewa we własnej osobie???? Miło Cię widzieć Ewuniu !!!! Quote
PACZEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Havanka napisał(a):Zdecydowanie wolę Mietka !!!! Owczary cudne !!! Czyżby na zdjęciu powyżej była Ewa we własnej osobie???? Miło Cię widzieć Ewuniu !!!!Ewa przyznaje (nie może zaprzeczyć bo jej zdjęci są również w temacie Azorka tyle że w zimowej"szacie").Ale nam by było miło poznać Cię osobiście, zresztą OBIECAŁAś Azorkowi mizianko, to czekamy;) Quote
Havanka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 PACZEK napisał(a):Ewa przyznaje (nie może zaprzeczyć bo jej zdjęci są również w temacie Azorka tyle że w zimowej"szacie").Ale nam by było miło poznać Cię osobiście, zresztą OBIECAŁAś Azorkowi mizianko, to czekamy;) W temacie Azorka widziałam ale połowiczne a tu są w pełnej krasie !!! Jeszcze trochę, bo mam terminy z których muszę sie wywiązać. Czy garaż już wyprzątany? Paczek, powiedz Azorkowi, że tego lata na 99% wymiziam go osobiście i nie pominę żadnego sierściucha !!!! Quote
PACZEK Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Havanka napisał(a):W temacie Azorka widziałam ale połowiczne a tu są w pełnej krasie !!! Jeszcze trochę, bo mam terminy z których muszę sie wywiązać. Czy garaż już wyprzątany? Paczek, powiedz Azorkowi, że tego lata na 99% wymiziam go osobiście i nie pominę żadnego sierściucha !!!!A nie zasłaniaj się garażem!Jakie 99%? Obiecałaś Azorkowi mizianie na 100%. Quote
Recommended Posts