Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havanka napisał(a):
Przeczytałam początek i koniec wątku. Zakończenie jak w bajce: ... i żyła długo i szczęśliwie. Tego Sabuni i jej nowym opiekunom życzę z całego serca !!!

Saba już w "nowym" domu po przeprowadzce, chciałam wrzucić fotkę, jako ilustrację do szczęśliwego, bajkowego zakończenia, ale nie wchodzi, jakieś "nieprawidłowe rozszerzenie pliku" się wyświetla

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']Saba już w "nowym" domu po przeprowadzce, chciałam wrzucić fotkę, jako ilustrację do szczęśliwego, bajkowego zakończenia, ale nie wchodzi, jakieś "nieprawidłowe rozszerzenie pliku" się wyświetla

Saba ma nie tylko nowy (czyli w nowym miejscu;)) dom!
ma też nowego kolegę!
bezdomny Azorek był przez Państwa dokarmiany, przy przeprowadzce na krótko trafił do hoteliku dla psów, a od wczoraj dołączył do Saby i reszty zwierzaków :)

Posted

Sabcia nawet na Azorka nie warknęła witała go tak jak starego kumpla!o dziwo nawet nie jest o niego zazdrosna jak Azor się łasi(pewnie nauczył się u Tattoi) to Sabcia go nie odgania od nas jak Pusię i Niunię tylko spokojnie patrzy jak go głaszczemy.Mamy wrażenie że żywi wobec niego jakieś opiekuńcze uczucia!Polizała go już wczoraj 10 minut po przyjeździe do domu a baliśmy się że integracja potrwa ze dwa miesiące.

Posted

[quote name='PACZEK']Sabcia nawet na Azorka nie warknęła witała go tak jak starego kumpla!o dziwo nawet nie jest o niego zazdrosna jak Azor się łasi(pewnie nauczył się u Tattoi) to Sabcia go nie odgania od nas jak Pusię i Niunię tylko spokojnie patrzy jak go głaszczemy.Mamy wrażenie że żywi wobec niego jakieś opiekuńcze uczucia!Polizała go już wczoraj 10 minut po przyjeździe do domu a baliśmy się że integracja potrwa ze dwa miesiące.

Sabusia zobaczyła małego psiaka i instynkt macierzyński jej się włączył ;)

schowałam się ;)

Posted

Foty cudowne ! Saba wciąż wykazuje zainteresowanie kotami, ale już w celach bardziej poznawczych. Próbuje nawiązać z nimi bliższy kontakt. Będzie dobrze !!!
Sabuniu, wygrałaś los na loterii !!!

Posted

[quote name='Havanka']Foty cudowne ! Saba wciąż wykazuje zainteresowanie kotami, ale już w celach bardziej poznawczych. Próbuje nawiązać z nimi bliższy kontakt. Będzie dobrze !!!
Sabuniu, wygrałaś los na loterii !!!

zainteresowanie Saby może jej sporo czasu zając ;)

ale to nie Mietkowe dzieci,bo nie rude :):evil_lol:
podrzucone kocięta te z się przeprowadziły i szukają domków - komu kotka?

Posted

Basia1244 napisał(a):
ja mam Puśkę - Puśka od zawsze kochała koty - inaczej :) także za kota dziękujemy serdecznie :)
Aaaaa nieśmiało ...... może jakaś fotka Puśki prosimy!

Posted

Piękna!!!Na 100% z charakterkiem!
Mieliśmy Misię taką samą tylko rudą.Gdy miała 6miesięcy cieć z cementowni stracił pracę zabrał swoją suczkę do domu a Misia jej córka dostała kopa w d...... .Niestety po 12latach odeszła serce.... resztę kiedy indziej bo wspomnienia

Posted

Havanka napisał(a):
To się chyba nigdy nie skończy...
Marysiu, czy mają już jakieś zdjecia? Mogłabym też je trochę poogłaszać.

na razie mam trzy - prawie identyczne, z tym kablem i sznurkiem, pod gabinetem wet

dzisiaj będą lepsze, sunia w szeleczkach czerwoniutkich ;)
psiaki odrobaczone, odpchlone (ależ miały pcheł - byłam w szoku )

• 2 weeks later...
Posted

Havanka napisał(a):
Zdecydowanie wolę Mietka !!!! Owczary cudne !!! Czyżby na zdjęciu powyżej była Ewa we własnej osobie???? Miło Cię widzieć Ewuniu !!!!
Ewa przyznaje (nie może zaprzeczyć bo jej zdjęci są również w temacie Azorka tyle że w zimowej"szacie").Ale nam by było miło poznać Cię osobiście, zresztą OBIECAŁAś Azorkowi mizianko, to czekamy;)

Posted

PACZEK napisał(a):
Ewa przyznaje (nie może zaprzeczyć bo jej zdjęci są również w temacie Azorka tyle że w zimowej"szacie").Ale nam by było miło poznać Cię osobiście, zresztą OBIECAŁAś Azorkowi mizianko, to czekamy;)

W temacie Azorka widziałam ale połowiczne a tu są w pełnej krasie !!!
Jeszcze trochę, bo mam terminy z których muszę sie wywiązać. Czy garaż już wyprzątany?
Paczek, powiedz Azorkowi, że tego lata na 99% wymiziam go osobiście i nie pominę żadnego sierściucha !!!!

Posted

Havanka napisał(a):
W temacie Azorka widziałam ale połowiczne a tu są w pełnej krasie !!!
Jeszcze trochę, bo mam terminy z których muszę sie wywiązać. Czy garaż już wyprzątany?
Paczek, powiedz Azorkowi, że tego lata na 99% wymiziam go osobiście i nie pominę żadnego sierściucha !!!!
A nie zasłaniaj się garażem!Jakie 99%? Obiecałaś Azorkowi mizianie na 100%.